Zwangerschapsupdate week 37!

by Tamara

Vrijdag was ik 37 weken zwanger en daarom vond ik het wel grappig om als grap een ‘geboortebericht‘ te plaatsen! Een beetje flauw, maar gelukkig waren de reacties wel heel erg leuk haha!

Al heb ik volgend mij de lat qua aankondiging wel een beetje heel hoog gelegd! Want ik kreeg al te horen dat mensen nu met een foto geen genoegen meer nemen! Hahaha!

Precies 37 weken zwanger!

Precies 37 weken zwanger!

Alweer 37 weken zwanger dus! De een na laatste mijlpaal! Officieel zou ik nu dus thuis mogen bevallen, echter wil ik dat liever niet. Na de bevalling van Maxim weet ik hoe fijn het is om alles gewoon in de buurt te hebben in het ziekenhuis mocht het niet helemaal lopen zoals gewenst. Dus een thuisbevalling word het hier niet! ( tenzij het zo snel gaat dat het niet anders kan natuurlijk!)

Is het raar dat ik het stiekem veel makkelijker vond om ingeleid te worden? Toen ik moest bevallen van Floris konden we gewoon van te voren een afspraak maken voor de oppas. Het komt ook omdat ik graag de touwtjes in eigen handen houd denk ik, ik houd niet van verrassingen en een bevalling is gewoon iets wat je helemaal niet kunt plannen. Ik vind het ook stiekem best eng dat ik niet weet wanneer ons kleintje komt! Maar aan de andere kant lijkt het me ook wel heel bijzonder en fijn als de bevalling een keer vanzelf begint en door zet! We zullen zien!

Met mij gaat het, behalve dat ik verschrikkelijk moe ben, heel goed! Ik merk wel dat ik vaak niet zoveel behoefte heb aan sociaal contact, iets wat ik heel erg herken van de vorige twee keren. Dinsdag moest ik weer naar de verloskundige en hoewel de baby aan de kleine kant blijft, was er wel groei te zien en dat is gewoon al een hele opluchting! Komende dinsdag mag ik weer! Ben benieuwd hoe ons kleintje het dan doet!

Nu al bolle wangetjes!

Nu al bolle wangetjes!

Dinsdag zijn er ook week 3d echofoto’s gemaakt en zeker een paar keer per dag bekijk ik die, zo gek dat dat in mijn buik zit! Zo’n compleet mensje, zo dichtbij en toch lijkt het ook zover weg!

Ik ben heeeeeel erg benieuwd naar de baby en wanneer hij/zij komt! Het aftellen is begonnen!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

18 comments

Channah 17 mei 2015 - 20:41

Wat zie je er super leuk uit, prachtige buik!

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:23

Wat lief! Dankje!

Reply
Mamablogger 17 mei 2015 - 18:30

Wat spannend! Inderdaad, staat je koffertje al klaar? Ik vond het ook wel fijn om ingeleid te worden, je weet waar je aan toe bent, dus ik herken dat wel haha. Succes met de laatste loodjes!

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:23

Dankje! Nee ga morgen beginnen met inpakken! Haha

Reply
Lieke 17 mei 2015 - 17:09

Spannend, gaat nu echt snel!! Het kan nu echt elk.moment gebeuren! Dat gevoel had ik wel bij Mason en die kwam dan ook 2 weken te vroeg! Geniet nog even extra van je 2 knappe binken!

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:23

Ik heb juist het idee dat het nog weeeeken gaat duren haha

Reply
Sylvie 17 mei 2015 - 13:23

Heel mooie foto! Veel succes nog met de laatste loodjes en verras ons binnenkort maar met een mooie échte aankondiging! 🙂

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:20

Haha zal ik doen!

Reply
Joanne 17 mei 2015 - 10:35

Laatste loodjes meid.. succes hoor!!
Het zou idd lekker wezen als je precies weet wanneer de baby komt he? Had ik ook.. moest op het laatst toch ingeleid worden en het geeft toch een beetje rust als je de datum weet.. zeker als je graag de touwtjes in handen heb :p
Maar dat komt vast wel goed hoor.. en de oppas staat vast snel op de stoep als het zo ver is!

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:20

Jaaaa ik hoop het! Hahaha

Reply
marjon 17 mei 2015 - 09:25

Prachtige foto trouwens. En nu de laatste weken…. 37 is ieder geval bereikt en dat is mooi!

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:19

Wat lief! Dankje!

Reply
josanjongbloed 17 mei 2015 - 08:35

Jeej je mijlpaal van 37 weken gehaald. Vluchtkoffertje bij de hand en bed op klossen? Lekker he dta kluizenaarsbestaan waarbij je je afzondert van de normale wereld? Ik kan op sommige dagen echt de hele dag met gordijnen aan de voorkant dicht op de bank beneden zitten. Beetje series kijken, bloggen en relaxen. hahaha geniet ervan nu het nog kan 🙂

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:19

Haha nee ons bed hoeft gelukkig niet op klossen! Koffer ga ik morgen doen! Ja heerlijk! Gewoon even niet sociaal doen haha

Reply
Eline 17 mei 2015 - 08:20

Wat spannend! Nog een paar weekjes en dan is de kleine er 🙂 Nog heel veel succes met de laatste loodjes!

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:18

Dankjewel!! Nog heel even inderdaad!

Reply
Thea van Galen 17 mei 2015 - 08:08

Nee een foto volstaat niet meer hoor 😉 of het moet een hele bijzondere zijn!
Succes met de laatste loodjes! Ik tel mee af 🙂

Reply
Tamara 17 mei 2015 - 22:18

He verdikkie! Hahaha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.