Zwangerschapsupdate week 36!

by Tamara

Jaja! Nog 1 weekje tot ons derde ukkie officieel mag komen! Dus weer tijd voor een zwangerschapsupdate! Nu leert de ervaring van de twee grote broers, dat ik kennelijk een ontzettend fijn babyhuis ( okok villa) heb en dat die 40 weken vast wel gehaald gaat worden.

Toeter!

                  Toeter!

Inmiddels zijn de twee grote broers niet uit de babykamer weg te krijgen. Vooral Maxim verheugd zich ontzettend op de komst van de baby en ik heb hem er al een paar keer op betrapt dat hij even in de babykamer bij het bedje stond om er een knuffeltje in te leggen. Hij is er zo ontzettend mee bezig! Echt superlief!

Komend weekend nog even een paar laatste spullen van het lijstje halen en dan zijn we er echt klaar voor. Nouja qua spullen dan. Ik zie, ondanks alle kwaaltjes en pijntjes enz, er toch een beetje tegenop om voor altijd afscheid te moeten nemen van het zwanger zijn. Nooit meer schopjes of echo’s of minikleertjes uitzoeken!

Qua kwaaltjes ging het hier de goede kant op, nog steeds erg moe en last van mijn bekken, maar dat mag in de laatste weken. Wel ben ik superblij dat Maxim vakantie heeft en ik even wat uit kan rusten.

Ja ik heb nu echt geen navel meer!

Ja ik heb nu echt geen navel meer!

Gisteren konden jullie al lezen dat het weer wat minder ging, ik had namelijk zo’n buikgriep dat ik om het half uur ontzettend moest spugen, toen Richard thuis kwam ben ik meteen naar bed gegaan want pff, stiekem was twee kinderen en buikgriep echt een hele zware combinatie. Vannacht werd ik wakker met kramp in beide benen en rug, dus voedingskussen weer van beneden gehaald en gelukkig nog wel even kunnen slapen.

Vandaag nog maar een dagje rustig aan en zondag de laatste moederdag als mamma van 2! En dan dinsdag de echo om te kijken of ukkie gegroeid is! Duimen jullie mee?

Tot volgende zwangerschapsupdate!

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

janske 8 mei 2015 - 22:39

Die Maxim, wat een lieve broer…daar smelt je toch van!

Reply
Nicole 8 mei 2015 - 21:00

Hoop voor je dat hij/zij toch eerder komt! En wat lief van Maxim!

Reply
Joyce 8 mei 2015 - 20:50

Aah die kleine mag wel komen hoor, het (klinkt stom aangezien jij je versproken hebt) pest zijn/haar mama teveel! Dus kom maar Ukkie!

Reply
marjon 8 mei 2015 - 19:22

Oei, buikgriep is niet fijn. Maar je buik ziet er wel mooi rond uit! Nog even volhouden. Lief dat Maxim al een knuffeltje neer legt voor de baby. Succes met de laatste weken!

Reply
josanjongbloed 8 mei 2015 - 15:56

Sterkte met de buikgriep. Heel irritant om dat te hebben. Zo slopend. Je klinkt positiever dan een aantal weken terug 🙂

Reply
Eline 8 mei 2015 - 15:16

Wat een mooie buik :-)! Gaat nu echt snel, nog een paar weekjes (of misschien maar 1, dat kan ook :-))!Hopelijk voel je je inmiddels weer een stuk beter!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.