Zwangerschapsupdate week 33!

by Tamara

Gisteren gaf mijn zwangerschapsapp aan dat ik nog 50 dagen te gaan had tot de uitgerekende datum! Vandaag dus alweer 33 weken zwanger en tijd voor een zwangerschapsupdate!

Dinsdag! Vlak voor ons bezoekje aan de vk!

Dinsdag! Vlak voor ons bezoekje aan de vk!

50 dagen nog maar, en jeetje! er moet nog zoveel gebeuren! Gisteren maar vast begonnen met het wassen van de babykleertjes, het zal ongetwijfeld nog eens moeten, maar zo is die nieuwe geur er tenminste weer uit! Het was toch wel weer even wennen om allemaal van die mini kleertjes aan de waslijn te zien hangen! Zo gek dat we over een paar weekjes echt weer een baby hebben die die kleertjes aan kan!

en een vierde... en een vijfde...

en een vierde… en een vijfde…

En natuurlijk zijn er verder nog een heleboel dingen die we moeten aanschaffen. Ik ben me deze week maar eens gaan oriënteren wat voor Maxi-cosi we moeten hebben. We gebruikten bij de jongens de Maxicosi citi, maar dit heb ik eigenlijk al vanaf het begin een ontzettend onding gevonden. De zitting was heel dun en die stomme kap met klittenband zat nooooit eens goed! Ook had ik vaak het idee dat hij veel minder veilig was dan andere autostoeltjes. Daarom zit ik nu maar te kijken voor een pebble of een cabriofix. 

Nou en verder nog beddengoed, hydrofiele luiers blablabla enz enz… iemand behoefte aan mijn verschrikkelijk lange to-do list? hahah. 

Volgens mijn app zou de baby nu 41 cm en 2 kilo zijn. Die twee kilo klopt precies met wat de verloskundige dinsdag gemeten heeft. Maar het is wel gek hoor, dat er gewoon echt een kind in mijn buik zit. Bij de 3d echo dinsdag vond ik het ook heel raar om even stil te staan dat dat kindje echt in die buik zit!

image

Qua kwaaltjes ben ik blij dat ik nog steeds van die misselijkheid af ben! Het heeft wel plaats gemaakt voor hele vervelende kramp in mijn rug en onderbuik, plus die fijne harde buiken.. joepie!

Nou dit was mijn update alweer! Nog heeeeeeel eventjes te gaan!

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Merel 28 januari 2016 - 06:32

Beetje laat haha, maar wat zag je er fantastisch uit! Mag ook gezegd worden, toch? 🙂

Reply
Mommysworld 18 april 2015 - 13:51

Wauw wat gaat het snel he! Nog even echt genieten voor de allerlaatste keer die dikke buik!

Reply
iliveformydreams.com 18 april 2015 - 10:32

leuke update heb je geschreven!

Reply
madelon 17 april 2015 - 20:38

Wij hadden de Cabriofix. Lekker stevig ding. Mooie buik heb je!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.