Zwangerschapsupdate week 32!

by Tamara

Je zult maar alles vergeten en constant in de war zijn met welke dag het nou is! Uhmm zoals ik dus? Ik ben al sinds maandag helemaal in de war met de dagen en dus was ik er van overtuigd dat het donderdag was vandaag. Vandaar deze schandalig late zwangerschapsupdat! Blame it on the hormones! 

32 weken zwanger!

32 weken zwanger!

Inmiddels alweer 32 weken zwanger dus! Ging vorige week nog alles super, had ik nu weer een ontzettende rotweek. Veel last van jankbuien, gepieker enz. Stomme hormonsters.

Ook waren helaas vanuit het niets de krampen en pijn weer vol op terug! En ook een stuk erger dan anders! Woensdag avond wat het zo erg dat ik gisterochtend na een nacht amper slaap de vk maar heb gebeld omdat ik me toch wel flink zorgen begon te maken. Ik liep steeds krom van de pijn in mijn rug en buik en ookal ben ik 2 x behoorlijk over tijd bevallen, je zult net zien dat het deze keer anders gaat. Gelukkig mocht ik langskomen en na even goed met de echo gekeken te hebben zat alles gelukkig nog helemaal dicht! Wel moest ik even laten testen op blaasontsteking wat ik vandaag braaf gedaan heb.

Nou zoals ik al verwacht had, geen blaasontsteking. ( heb ik nog nooit gehad) maar waar due pijn dan steeds vandaan komt?

Nu weer wat leuker nieuws, dit weekend gaan we eindelijk beginnen in de babykamer. Floris slaapt nu een week bij Maxim en hoewel het niet altijd helemaal goed gaat, beginnen ze eraan te wennen en vraagt Maxim elke avond of ‘Flosje’ ook weer bij hem komt slapen.

Hoewel ik heeeeeel graag zou willen delen welke kleuren de kamer worden, moeten jullie toch echt nog even wachten! Wanneer de baby er is zal ik natuurlijk uitgebreid het kamertje showen!

Dit was mijn update alweer! Tot volgende week!

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

jansyluvzu 11 april 2015 - 00:03

wat vervelend zeg…nog even volhouden…je bent er bijna! x

Reply
Daphne 10 april 2015 - 18:14

Sterkte! Ik had tijdens mijn zwangerschap dat er een bloedvaatje was gescheurd in mijn buik en daar had ik een pijn van echt niet te geloven. Normaal doet dat ook pijn, maar door de beweging van de kleine wordt er steeds tegen een blauwe plek aangetrapt in je buik. Dit kunnen ze niet normaal zien, alleen op de mri. Was twee dagen in het ziekenhuis, alleen daarvoor, tja.. Eigenlijk iets heel kleins, maar tijdens je zwangerschap doet dat zoveel pijn.

Reply
Tamara 10 april 2015 - 20:14

Ohhhhh jeetje! Dat klinkt ook behoorlijk pijnlijk idd!

Reply
Sylvie 10 april 2015 - 17:07

Ik ben héél benieuwd naar het kamertje!! Maar blijf nog maar even lekker zitten kleintje!

Reply
Tamara 10 april 2015 - 20:15

😀 nog een paar weekjes!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.