Zwangerschapsupdate! Week 29!

by Tamara

Jeetje! 29 weken zwanger! Nog 1 weekje en we mogen in enkele cijfers gaan aftellen! Het komt nu wel erg dichtbij allemaal! Zo gek dat we over iets meer dan 10 weekjes gewoon weer een baby hebben! en ohjeeee! We moeten nog zooooooveel doen! Lezen jullie mee?

Richard heeft tijdens de zwangerschap van Floris ooit eens de zwangerschapsapp van zwanger.nl gedownload. Een hele handige app die precies verteld hoe groot je baby nu is, hoe de baby zich die week ontwikkeld en door middel van een hartje kun je zien hoever je zwangerschap gevorderd is. (Omg die van mij zit gewoon op driekwart! Hoe kan dat nou???) Ik gebruik de app deze keer nu weer en dit staat er deze week in:

image

Lengte baby: 36.5 cm

gewicht baby: 1100 gram.

Dat is ongeveel zo groot als een grote kool volgens een Amerikaanse site waar ik wel eens op kijk. ( echt als je al in een deuk licht om de hysterie en de catfights op babybytes en zwangerschapspagina dan moet je eens op Amerikaanse babysites kijken!) Ik snap die vergelijkingen met fruit en groente nooit zo en persoonlijk lijkt het me niet gezond als je kind op een kool lijkt, maar goed. Een kool dus!

Verder staat er in de app dat de baby nu kan fronsen! Nou dat ga je nodig hebben in je leven baby! Maar niet tegen je moeder! Haha!

image

 

Een grote hobby van mij tijdens deze zwangerschap is lijstjes maken. Zoveel lijstjes dat ik er af en toe gewoon helemaal dol van word, want ipv wat rust en regelmaat te brengen door de lijstjes af te werken, word ik juist verschrikkelijk zenuwachtig van aaaaaaaaalle dingen die nog moeten ( ok niet moeten, maarja mijn hormonsters vinden van wel) Ik heb ook steeds het idee dat wanneer ik iets in mijn hoofd heb het meteen NU (nunununu ) moet gebeuren! Herkenbaar voor mijn mede zwangeren?

Ookal ben ik er geestelijk nog totaal niet aan toe om te bevallen ( nog maar tien weekjes en dan noooooit meer een dikke buik en schopjes en zwanger zijn! Snik) ik merk heel goed dat mijn lichaam er af en toe niet zoveel zin meer in heeft, ik ben gewoon altijd moe, veel buikpijn, hoofdpijn en harde buiken. Continue vervelende pijn in mijn bekken en rug en nog steeds heel erg misselijk steeds. Dus ookal word het moeilijk om afscheid te nemen van het zwanger zijn, ik verheug me er zo ontzettend op om weer gewoon pijnvrij en niet constant moe te zijn!

image

Ik word trouwens, zowel op mijn blog als op Instagram en Twitter vaak gevraagd of wij het geslacht van ons kindje zelf wel weten. Ja wij weten wat we krijgen en samen met ons nog wat familie en goede vrienden. Ohja en de personen waarbij ik me heb versproken haha! Maar we vonden het bij Floris zo ontzettend leuk om al die verbaasde reacties te krijgen, dat we het deze keer weer zo doen! Ookal is het af en toe best lastig om je mond te houden haha!

Nou dat was mijn update voor deze week weer! Op naar de volgende vrijdag wisseldag!!

 

liefs

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

9 comments

Chantal 27 november 2017 - 15:43

Hallo vraagje hoe heet die ap ?

Reply
dineke 20 maart 2015 - 14:12

Haha die lijstjes! Echt erg gewoon! En dan van die gekke dingen want ja, je moet er wel knap bij liggen in de kraam!

Reply
Tamara 20 maart 2015 - 16:23

Hahahaha nou dat idd! Ik had zelfs een lijstje met : nagels lakken voor bevalling erop haha

Reply
Sylvie 20 maart 2015 - 13:34

Ik snap heel goed dat je die mooie buik van je gaat missen!

Reply
Tamara 20 maart 2015 - 16:23

Haha dankje !

Reply
Kim 20 maart 2015 - 13:11

Heerlijk zo’n mooie dikke buik! Best een grote kool heb je dan in je buik zitten haha 😉

Reply
Tamara 20 maart 2015 - 16:23

Hahaha een superkool!

Reply
Daniëlle 20 maart 2015 - 13:05

Wat een leuke blog Tamara. En ja, dat alles wat je in je hoofd haalt meteen NU moet gebeuren had ik ook last van tijdens mijn zwangerschappen

Reply
Tamara 20 maart 2015 - 16:24

HahHaha en vervolgens maar onredelijk doen tot het gedaan is haha

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.