Zwangerschapsupdate week 28

by Tamara

 

En we zijn alweer aanbeland in week 28, het laatste trimester is officieel ingegaan! De laatste 3 maandjes met zijn vieren voordat er weer een kleintje bij komt.

DSC_0150

 

De laatste tijd sta ik er steeds meer bij stil dat dit echt mijn allerlaatste zwangerschap is. Stiekem vind ik dit een heel gek idee, nooit meer zwanger zijn. Nooit meer een dikke buik, nooit meer schopjes. Nooit meer die spanning voor een echo of de nieuwsgierigheid naar het geslacht van ons kindje. Toch heb ik wel het gevoel dat het zo goed is. Met dit kindje erbij zijn we echt compleet.

Dus ik ben deze week ook begonnen met het uitzoeken van de babyspullen, uitzoeken welke spulletjes er mogen blijven en nog een ronde meekunnen en welke spullen een enkeltje kliko of een ander thuis krijgen. Ook alle babykleertjes heb ik al uitgezocht. Ongelovelijk hoeveel kleren je in vier jaar kunt verzamelen en dan te bedenken dat ik ook al eens heel erg veel heb weggedaan!

Qua kwaaltjes is er niet veel veranderd deze week, nog steeds misselijk, vaak een harde buik en heel erg moe. Nadat we vorige week zo schrokken na twee dagen amper beweging, heeft baby nu een inhaalslag gemaakt, mijn buik gaat soms zo op en neer dat het net lijkt alsof er iemand kung fu aan het oefenen is! Haha!

Grote broer Floris gaat binnenkort verhuizen naar de kamer van zijn broer en dan gaan we eindelijk beginnen aan de babykamer! Ik heb een blogje geschreven met moodboards van de baykamer, deze zal ik volgende week plaatsen als voorproefje!

Dit was mijn zwangerschapsupdate! Op naar volgende week!

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

saskia 14 maart 2015 - 19:08

Leuk Om je update te lezen. Senna krijgt dit weekend zijn nieuwe kamer en daarna kunnen we ook met de babykamer aan de slag. Snel gaat alles dan ineens hè.

Reply
Tamara 14 maart 2015 - 19:25

Jaaa gaat supersnel! Nog maar een kleine 12 weken en dan komen onze kleintjes al! Wel heel erg spannend!

Reply
Miranda 13 maart 2015 - 23:27

Leuk zeg om te beginnen met de babykamer ! Al leuke ideeën kunnen opdoen ? Voor floris ook spannend om te verhuizen ! Gaat Maxim ook verhuizen of gaat hij “samenwonen” met floris ? Succes met het maken van een mooie babykamer !!

Reply
Tamara 14 maart 2015 - 00:03

Staat voor morgen een blogje gepland over de babykamer! De jongens gaan gezellig samen op 1 kamer! Dankjewel!!

Reply
Suzan 13 maart 2015 - 11:02

Het gaat echt heel snel! Je schrijft super leuk meis. Kan je niet instellen dat er een mail gestuurd wordt als er een nieuwe blog online komt?

Reply
Tamara 13 maart 2015 - 11:14

Wat liefff!! En leuk dat je reageert! Volgens mij kun je je ergens aanmelden zodat je een mail krijgt wanneer er weer iets op staat!

Xx

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.