Zwangerschapsupdate week 27.

by Tamara

Watt?? Week 27? Maar ik heb toch gisteren pas over dat testje heen geplast? Maar nee het is vandaag vrijdagwisseldag! Alle clichés zijn waar, mijn tweede zwangerschap vloog al om maar deze lijkt echt op topsnelheid voorbij te gaan! Best jammer, het blijft een bijzondere tijd! Gelukkig kan ik voorlopig nog even genieten! image

Zoals jullie al konden lezen begon afgelopen week niet zo leuk, ik kon namelijk weer een kwaaltje aan mijn al hele lange lijst toevoegen: ontstoken tandvlees, auw! Gelukkig heb ik daar sinds vandaag een spoeling voor ( die ik terwijl ik dit schrijf in laat trekken, smaakt naar goedkoop mondwater bleh ). Maar hopen dat ik zo van die pijn afkom.

Woensdag konden jullie al op Instagram lezen dat we even flink geschrokken waren. De baby bewoog dinsdag al minder en omdat ik woensdag de hele dag amper iets voelde, belde ik rond 5 uur de verloskundige , die zei dat we meteen moesten komen! Ik maakte me al flinke zorgen, ook omdat ik de afgelopen tijd zoveel pijnlijke harde buiken gehad heb, dus het was een hele opluchting om tijdens de echo meteen het hartje te zien en horen kloppen! Er was ook een reden waarom ik de baby zo weinig voelde, aangezien hij/zij in onvolkomen stuit lag en dus geen ninjatrappen kon uitdelen! Haha!

Inmiddels is de baby alweer gedraaid, want ik typ dit blogje op de iPad en deze wiebelt continue heen en weer! Haha.

Nu ik 27 weken zwanger ben, merk ik toch wel dat ik meer de behoefte krijg om alles klaar te krijgen. Dus ik ben op dit moment druk bezig met kamerinspiratie te zoeken op Pinterest, spullen uitzoeken en lijstjes maken met wat we nog nodig hebben! Maar goed ik ben een ster in dingen op het laatste moment doen dus het komt vast goed!

Heb je nog tips van dingen die ik echt niet moet vergeten of nieuwe dingen die ik echt moet hebben voor de baby? Laat het me weten in een reactie!

Tot de volgende vrijdagweekwisselupdate!

Liefs!!

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

iliveformydreams.com 6 maart 2015 - 14:18

geniet van je 3de zwangerschap!

Reply
Nicky 6 maart 2015 - 11:18

Het lijkt me zo leuk als je je baby en buik ziet en voelt bewegen!

Reply
Tamara 6 maart 2015 - 12:20

Is het ook! Echt een heeel erg bijzonder gevoel!

Reply
Sandra 6 maart 2015 - 10:22

Een baby onesie

Reply
Tamara 6 maart 2015 - 10:50

Ja zijn die handig? Lijkt me zo’n gedoe met verschonen! Haha

Reply
Sandra 6 maart 2015 - 10:56

Wel ontzettend lief!

Reply
Saskia 6 maart 2015 - 08:49

Ja het gaat vliegensvlug inderdaad! Ook wij gaan ons nu steeds meer voorbereiden op de kinderkamer 🙂

Reply
Tamara 6 maart 2015 - 09:28

Leuk hè? Ik kan er echt van genieten om weer allemaal van die kleine kleertjes en babyspullen in huis te hebben! 😀

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.