Zwangerschaps cravings deel 2!

by Tamara

Toen ik net begon met bloggen, heb ik al eens een blog geschreven over mijn cravings deze zwangerschap. Inmiddels zijn ze wat veranderd en dus leek het me leuk om er nog eens een blog over te schrijven. ( ja zwangerschapsblogs uitbuiten to the max, ik weet het! Haha)

Neeeee helaas heb ik nog steeds geen superfoods of fruit en groente craving gekregen! Was het maar waaaar! Nee ik heb echt alleen maar zin in ongezonde dingen, iets waarvan ik hoop dat het na de zwangerschap niet doorzet anders word ik nooooit meer een hot mom! Haha!

Zo had ik voordat ik zwanger werd nog nooit een reep van Tony’s gehad. Je weet wel, zo’n ontzettend overpriced maar wel fairtrade reep. Want hoezo zou dat nou lekkerder zijn dan Milka of verkade chocolade? Nou ik zei dus een keer tegen Richard dat hij maar zo’n reep moest meenemen en sindsdien is het eind zoek… Oeps!

Een tafeltje met een reepje chocola erop!

Een tafeltje met een reepje chocola erop!

 

Broodjes kroket. Ja ik had het er in de vorige blog ook al over maar ik heb echt ontzettend veel zin in broodjes kroket steeds. Zo erg dat ik gewoon geen nieuw frituurvet ga halen, want dan staat hij constant aan. En tja, ik ben gewoon te lui om naar de snackbar te lopen haha!

Nog zo’n craving, ( waar mede zwangere blogger Saskia ook last van heeft! Haha) zijn van die supergoedkope water druk ijsjes. Heeeerlijk vind ik ze! Maar omdat ze zo op zijn eet ik er wel steeds een paar achter elkaar! Vooral cola en kersensmaak zijn favoriet! Heeeerlijk!

image

 

Iets waar je me ook heel gelukkig mee maakt is kibbeling. Heerlijk! Ik vind het normaal al lekker maar nu het ik er echt continue zin in. Een beetje jammer is dan weer wel dat degene die ik echt lekker vind helemaal in Termunten zit ( bij Eemshaven) en Richard die juist niet zo lekker vind en dus geen zin heeft om daarvoor zover te rijden! Haha!

Verder valt het gelukkig heel erg mee met de gekke cravings! Zolang ik geen potten augurken met skittles en slagroom wegwerk valt het wel mee toch?

Had jij ook zo’n leuke zwangerschapscraving?

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Kim 10 juni 2016 - 08:42

Die ijsjes zijn inderdaad heerlijk! Ik zit nu op de 30 weken en twee dagen. Vanaf half januari tot en met iets van twee weken terug wilde ik als hoofdmaaltijd alleen maar brood eten (met beleg uiteraard). Nu probeer ik meer groentes te eten in de avond, maar brood blijft favoriet. En fruit. Ook zo lekker 🙂

Reply
Nicoline 25 mei 2015 - 13:31

Ik had echt constant trek in haring & chocolade. Niet als combinatie hoor, wel apart 🙂

Reply
Daniëlle 24 mei 2015 - 20:27

Chocolade en ijsjes…dat waren ook mijn zwangerschaps cravings. Voor de rest ook kipnuggets. Haha!

Reply
Eline 24 mei 2015 - 19:31

Haha leuk om te lezen! Ik heb de laatste tijd ook echt alleen maar zin in chocolade. Hoe meer hoe beter. Gelukkig wissel ik het wel een beetje af met fruit en ander gezond spul 😉

Reply
Josan 24 mei 2015 - 16:01

OOoh die ijsjes zijn lekker 🙂 Nu heb ik ook trek! Eh nadat je bevallen bent mag je je ook te buiten gaan aan eten. Dan voor de borstvoeding.

Reply
Mommysworld 24 mei 2015 - 10:35

Nu heb ik zin in kibbeling! Hihi

Reply
twinkelbella 24 mei 2015 - 10:02

Haha! Leukleuk, kibbeling kon ik een tijdje terug ook geen genoeg van krijgen, en die ijsjes oooh die zijn gewoon te lekker, kers is ook mijn favoriet!

Reply
Lieke 24 mei 2015 - 08:27

Haha wel herkenbaar dat je veel zin hebt in slechte dingen. Had ik ook, maar na de zwangerschap was dat snel over en je hebt er ook gewoon minder tijd voor ofzo. Ik ben de hele tijd bezig, wel goed voor de lijn natuurlijk!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.