Zomerreeks

by Tamara

Florine heeft het allemaal, ze heeft een geweldige baan als kinderarts, de liefste ouders, de leukste man en een prachtig huis. Als ze met haar man besluit om tijdens de huwelijksreis de pil de deur uit te doen, hoopt ze snel zwanger te raken. Maar als dat niet zo makkelijk gaat als verwacht, dreigt haar hele leven uit elkaar te vallen.

 

Zomerkind is het eerste boek uit de ‘Zomer reeks.’

Je koopt het e-book voor 7.50

Je bestelt Zomerkind hier.

 

 

 

Een nieuw huis, een nieuw dorp en een nieuw begin. Na het uitblijven van een tweede zwangerschap, proberen Florine en Joost het meeste uit hun leven te halen en zoveel mogelijk te genieten van hun dochter Lexie. Maar als er dat iemand uit Florine’s verleden opduikt die alles overhoop haalt, dreigen ze alles kwijt te raken.

De laatste zomer samen is het tweede boek uit de ‘Zomer reeks’

Je koopt het e-book voor 7.50

Je bestelt ‘De laatste zomer samen’ hier.

 

 

 

Lexie staat aan het begin van een nieuw leven. Een nieuwe opleiding en een appartement waar ze samen met haar beste vriendin gaat wonen. Vlak voor haar vertrek leert ze iemand kennen die haar hele leven voorgoed veranderd. Maar wie is die mysterieuze man nou toch?

Zomerliefde is het derde deel uit de ‘Zomer reeks’

Je koopt het e-book voor 7.50

Je bestelt Zomerliefde hier.

 

 

 

 Als Lexie haar gebroken hart weer wat herstelt is, stelt ze zich open voor een nieuwe liefde. Maar wat nou als ze die oude helemaal niet kan vergeten? En hij ineens opduikt?

 

Het einde van de zomer is het vierde deel uit de ‘Zomer reeks’

Je koopt het e-book voor 7.50

 

Je bestelt ‘Aan het einde van de Zomer’ hier.

 

 

Na de meest geweldige ochtend van haar leven, blijft Lexie ineens alleen achter. Met een gebroken hart probeert ze zich door de vijf jaren daarna heen te worstelen, terwijl er een bruiloft gepland moet worden, een nieuw huis ingericht en er tegelijk ook nog even een studie gevolgd wordt.  Net als ze haar toekomst accepteert, wordt alles weer omgegooid, maar laat ze het gebeuren? Of toch niet?

Je koopt het ebook voor 7.50

Je bestelt Zomer vol geheimen hier

 

 

 

Na jaren verdriet, heeft Lexie eindelijk rust en geluk gevonden in haar leven.  Dat is het moment dat ze besluit op zoek te gaan naar een belangrijk deel van haar verleden. Net als ze achter een groot familiegeheim komt, gebeurd er iets verschrikkelijks en lijkt alles compleet in te storten.

 

De laatste dag van de zomer is het laatste deel uit de ‘zomer’ reeks.

Je koopt het ebook voor 7.50

Je besteld de laatste dag van de zomer hier