Zomerliefde | Hoofdstuk 29

by Tamara

Vijf maanden geleden.

Ralph.

‘Echt? Ga je nu al naar huis? Maar we zijn er net!’

Mijn beste vriend Arnoud schudde zijn hoofd.

‘Sorry man, ik weet dat je jarig bent, maar ik moet morgen om vijf uur mijn bed weer uit en ik moet nu echt naar huis.’

Ik zuchtte en zwaaide naar hem, terwijl ik terug naar de bar liep. Ik zag hoe er twee meisjes op de bar stonden en luisterde naar de blonde, die zo te horen genoeg gedronken had.

‘Mijn beste vriendin hier en ik, gaan jullie verlaten. Vanaf morgen wonen we in de stad en gaan we studeren, zodat we ooit hopelijk de beste artsen van de hele wereld worden en we jullie kunnen helpen als jullie ons nodig hebben.’

Er steeg een luid boe geroep op uit de zaal en ik grinnikte toen ik zag hoe erg de blondine van de aandacht genoot.

‘Maaaar, we zijn hier vanavond nog! En we willen onze laatste avond onvergetelijk maken! Dus wie wil Lexie hier een avond bezorgen die ze zich voor altijd zal herinneren?’

Ineens viel mij het meisje naast haar op. Ze had haar gezicht een beetje verborgen onder haar lange rode haren, maar nu ze de zaal rondkeek, zag ik hoe bloedmooi ze was. Het kan door de enorme hoeveelheid drank komen die ik al achterover had gegooid, maar mijn hart ging tekeer en ik wist gewoon dat ik haar wilde leren kennen. Vanaf een afstandje zag ik hoe ze in de uren daarna een flink aantal mannen wegstuurde, voor ik mijn kans durfde te grijpen.

‘Sorry ik heb hier geen zin in, ze maakte een grapje en ik ben niet op zoek naar een man.’ zei ze toen ik naast haar ging staan.

Ik grinnikte: ‘Nou dat is maar goed ook, want ik ben niet op zoek naar een vrouw.’

Ze bloosde en wist duidelijk niet zo goed wat ze moest zeggen, iets dat haar nog leuker maakte.

‘Mag ik je misschien een drankje aanbieden? Vrouw waarnaar ik niet op zoek ben?’

Ze knikte en ik bestelde twee drankjes, waarna ik op de barkruk naast haar ging zitten. We kletsen wat en net toen ik wat toenadering probeerde te zoeken, zag ik dat haar vriendin heel vals begon te zingen en lachte ik. Ze keek om en toen ze zag dat ik naar haar vriendin keek, kreeg ze een teleurgestelde blik in haar ogen.

‘Ze is nog vrijgezel en ik mag je haar nummer niet geven.’ zei ze.

Snel dronk ze haar drankje leeg en verdween tussen de mensen door. Gelukkig wist ik haar in te halen en ik pakte haar hand. Zachtjes trok ik haar naar me toe en zag hoe ze met grote verdrietige ogen aan keek.

‘Mag ik vragen waarom je denkt dat ik haar nummer zou willen hebben?’ vroeg ik zachtjes. ‘Nou, omdat het altijd zo gaat. Mannen benaderen mij, zien vervolgens mijn veel mooiere vriendin en willen ze haar nummer.’

Ik lachte en streek een plukje haar van mijn wang.

‘Volgens mij heb je geen idee hoe mooi jij bent.’

Ik zag haar wangen weer kleuren en mijn ogen gingen naar haar mond. Ik liet mijn handen over haar rug gaan en daarna kuste ik haar. Ze zoende me terug en ik voelde wat ze met me deed. Mijn handen gingen door haar lange haren en ik kon maar aan één ding denken, maar ik had geen idee hoe ik dat hier in de bar zou kunnen doen. Ineens stopte ze:

‘Wil je?’ zei ze mompelend, waarna ze mijn hand pakte en ze me meetrok naar één of andere backstage ruimte.

Daar ging het heel snel. Ik liet mijn handen over haar lichaam gaan en kleedde haar snel uit. Ze was nog mooier dan ik me had voorgesteld in het schemerlicht en ik wilde niets liever dan haar de mijne maken. Ze trok me tegen zich aan en ik voelde aan haar dat zij hetzelfde dacht.

Hoewel het kort was, was het zonder twijfel de beste seks die ik ooit had gehad. Ik wilde haar beter leren kennen, maar haar woorden gingen door mijn hoofd. Ze was niet op zoek naar een man. Toen we klaar waren kleedden we ons snel aan en ik kon het niet laten om een grapje te maken. 

‘En ik maar denken dat je niet op zoek was naar een man.’

Vlug gaf ik haar een kus en zei:

‘Heel erg veel succes met je verhuizing, wie weet zien we elkaar ooit nog eens.’

Ik meende wat ik zei, want ik wilde niets liever dan haar nog eens zien, maar ik had niet verwacht dat we elkaar onder deze omstandigheden nog eens tegen zouden komen. In de dagen daarna was ik nog een aantal keren teruggegaan naar de bar in de hoop haar nog eens te zien, maar ik zag haar niet meer. De eerst volgende keer dat ik haar zag, zat ze aan een tafel in het klaslokaal. Ik probeerde koeltjes te doen, maar dat ging me moeilijker af dan verwacht, omdat mijn hele lichaam naar haar verlangde. Ik maakte één keer de fout om aan mijn verlangens toe te geven en haar mee te nemen naar de archiefruimte. Deze keer was weer net zo geweldig als in mijn herinnering, maar ik wist dat het fout was. Ze was mijn leerling en het mocht nooit weer gebeuren. Dat hield ik een hele tijd vol, totdat ze me in Zwitserland vertelde wat er tussen haar en Sam gebeurd was. Ik wilde haar beschermen, zorgen dat ze gelukkig zou zijn en in één klap kwamen al mijn gevoelens weer terug. Ik wist dat er geen relatie mogelijk was, maar toen ik het haar hoorde uitspreken dat ze geen toekomst voor ons zag, vond ik dat verschrikkelijk. Ze had gelijk en ik had het mezelf ook al honderd keer gezegd, maar ergens bleef ik altijd dat beetje hoop houden dat we het misschien geheim konden houden en dat ik dan op zoek zou gaan naar een andere baan, zodat we samen konden zijn.

Maar we gingen uit elkaar en ergens wist ik dat dit het beste was. Ze kon beter een jongen van haar eigen leeftijd zoeken, iemand waarmee ze een makkelijke relatie zou kunnen hebben, niet eentje die alleen maar bestond uit leugens en dingen geheim houden. Ik hoopte dat ons geheim niet uit zou lekken en dat het met de tijd wel over zou waaien, maar terwijl ik de verslagen van de reis aan het nakijken was, kwam haar vader ineens mijn lokaal binnengerend. Hij sloeg me, iets wat ik dik verdiend had.. Het leverde me een gebroken neus op en zorgde ervoor dat mijn collega een paar dagen tot de vakantie mijn lessen moest overnemen. In die tijd ging ik op zoek naar een andere baan, die ik al heel snel vond. Het was aan de andere kant van het land, wat betekende dat ik ook een andere woning moest gaan zoeken. Gelukkig bood een vriend aan dat ik tijdelijk bij hem kon wonen totdat ik eigen woonruimte had gevonden en dus besloot ik meteen mijn spullen in te pakken.

Ik liep net naar beneden om een nieuwe verhuisdoos te pakken toen ik de deurbel hoorde gaan. Buiten regende het keihard, dus ik was benieuwd wie er nu zou aanbellen, dus ik opende snel de deur.

Daar stond ze, haar lange haar plakte aan haar gezicht en de mascara liep over haar wangen, maar ze was nog even mooi als altijd.

‘Mag ik alsjeblieft binnenkomen?’

Meteen verder lezen? Je koopt de hele reeks hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.