Zomerliefde | Hoofdstuk 2

by Tamara

Ik keek haar geschrokken aan en zag aan haar gezicht dat ze het heel grappig vond. Er steeg weer een gejoel op uit de zaal en ik rolde met mijn ogen. ‘Grapje mannen! Laat haar allemaal met rust, want als iemand haar aanraakt, krijg je met mij te maken.’ grinnikte ze. Ze vertelde nog een heel verhaal over haar jaar hier in de bar en over onze vriendschap. Daarna gaf ze me een knuffel en klommen we weer van de bar af. Zij moest nog werken, dus ze schonk me een glas wijn in en vroeg me te blijven zitten tot ze klaar was. Hoewel ze had gezegd dat het een grapje was, was ik het uur daarna bezig met vervelende mannen wegsturen die niet door hadden dat ik geen interesse had. Ik wilde net tegen Maud zeggen dat ik wegging, toen er een man naast me kwam staan. ‘Sorry ik heb hier geen zin in, ze maakte een grapje en ik ben niet op zoek naar een man.’ zei ik. Ik hoorde gegrinnik naast me: ‘Nou dat is maar goed ook, want ik ben niet op zoek naar een vrouw.’ zei hij. Ik keek naar de man en bloosde. Als ik wel op zoek zou zijn naar een man, was dit het soort man dat ik niet af zou wijzen. Zijn donkere ogen keken recht in de mijne en hoewel ik zag dat hij veel ouder was, voelde ik me meteen tot hem aangetrokken. ‘Mag ik je misschien een drankje aanbieden? Vrouw waarnaar ik niet op zoek ben?’ Ik probeerde onverschillig mijn schouders op te halen en knikte. Hij bestelde twee drankjes en kwam naast me zitten. ‘Dus wat doe jij in het dagelijks leven? Behalve niet op zoek zijn naar een man?’ Ik probeerde een lach te onderdrukken en zag dat hij wachtte op mijn antwoord. ‘Ik vertrek morgen naar de stad om te gaan studeren. Ik heb daar samen een appartement met mijn vriendin Maud’ Ik wees haar aan en zag dat hij lachte om mijn vriendin die inmiddels karaoke aan het doen was op de bar. Ik voelde een steek, dit was hoe het altijd ging. Mannen benaderden mij en zodra ze mijn vriendin in de gaten kregen, vroegen ze me om haar telefoonnummer of vroegen ze of ze nog vrijgezel was. ‘Ze is nog vrijgezel en ik mag je haar nummer niet geven.’ zei ik. Ik gooide snel mijn drankje achterover en sprong van mijn barkruk. Ik was bijna bij de uitgang, toen ineens iemand mijn hand vastpakte. Ik keek naar wie het was en zag dat hij het was. De man van de bar. Hij trok me naar zich toe en sloeg zijn armen om mijn middel. ‘Mag ik vragen waarom je denkt dat ik haar nummer zou willen hebben?’ vroeg hij zachtjes terwijl diep in mijn ogen keek. ‘Nou, omdat het altijd zo gaat. Mannen benaderen mij, zien vervolgens mijn veel mooiere vriendin en willen haar nummer.’ Hij lachte en streek over mijn wang. ‘Volgens mij heb je geen idee hoe mooi jij bent.’

Hij kwam weer iets dichterbij, zonder zijn ogen van me af te houden. Hij liet zijn sterkte handen over mijn rug gaan en zijn vingers lieten een spoor van tintelingen achter. Ik kende deze man niet, ik wist zelfs zijn naam niet eens, maar ik wist wel dat ik niets liever wilde dan dat hij me nu zou kussen.

Het was alsof hij mijn gedachten kon lezen, want hij bracht zijn gezicht wat naar beneden en zacht kuste hij me. Hij stopte even om  weer naar me te kijken en kuste me nog een tweede keer, harder en dwingender deze keer. Ik opende mijn mond en voelde zijn tong naar binnen glijden. Het was zonder twijfel de meest perfecte zoen die ik ooit had gehad en ik wilde niet dat hij zou stoppen, ik wilde alleen maar meer.

En toen kwam ineens het moment waarop ik iets deed dat ik normaal nooit zou doen en wat ik onder andere omstandigheden nooit zou durven. Misschien was het omdat het mijn laatste dag was, misschien was het omdat ik deze knappe vreemdeling toch nooit meer zou zien, maar ik wist wat ik wilde en ging recht op mijn doel af. Ik stopte met zoenen en keek hem aan. Aan de woorden ‘wil je’ had hij genoeg, want hij knikte meteen en ik pakte zijn hand vast, waarna ik hem mee trok naar de kleedkamers. Ik was hier al een aantal keren met Maud geweest nadat ze zich na haar werk moest omkleden en ik wist dat het de perfecte plek was om mijn plannetje uit te voeren. Ik trok hem een kleedkamer in en deed de deur op slot. Meteen begon hij me weer te zoenen, maar veel intenser dan die keer daarvoor. Ik begon zijn overhemd los te knopen en hij haakte zonder moeite mijn beha los. Het feit dat we elk moment betrapt konden worden maakte het nog spannender en daardoor verlangde ik nog meer naar hem. Zijn mond zocht een weg via mijn mond en hals richting mijn navel en toen hij mijn broek losgeknoopt had, tilde hij me op en zette hij me moeiteloos op het bureau dat in de hoek stond. Ik voelde hoe hij bij me naar binnen gleed en  leunde naar achteren zodat hij er beter bij kon. Het was alsof we één waren. Onze lichamen voelden elkaar perfect aan en het was alsof alles om ons heen stil stond. Veel te snel was het voorbij en toen we klaar waren, kleedde ik mezelf razendsnel aan. Hij trok zijn broek omhoog en nog zonder shirt liep hij naar me toe en kuste hij me. Ik keek naar hem en besloot voor mezelf dat hij zonder twijfel de mooiste man was die ik ooit had gezien. Elk stukje van zijn lichaam was perfect en wat hij met zijn lichaam kon doen was nog beter.  ‘En ik maar denken dat je niet op zoek was naar een man.’ grinnikte hij terwijl hij zijn shirt van de grond af plukte. Hij sloeg nonchalant zijn shirt over zijn schouder en legde een hand op mijn wang, waarna hij me een kus op mijn voorhoofd gaf. ‘Heel erg veel succes met je verhuizing, wie weet zien we elkaar ooit nog eens.’

Met die woorden liep hij de kleedkamer weer uit en ineens realiseerde ik me wat ik gedaan had. Mijn eerste keer met een man, de allereerste keer dat ik seks met iemand had gehad, was hier in deze kleedkamer, met een man waar ik de naam niet van kende en die ik waarschijnlijk nooit meer terug ging zien.

meteen verder lezen? Je koopt dit boek en de vervolgdelen hier.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.