Zomer vol geheimen | Hoofdstuk 15

by Tamara

Ralph.

Toen ik Maud uitlegde hoe je precies moest zeilen, merkte ik al dat ze er meer van snapte dan ze wilde laten merken. Maar ik had nooit verwacht hóe goed ze erin zou zijn. We waren inmiddels één dag op zee en het was alsof alles moeiteloos ging bij haar. Ik wist niet zo goed of het nou kwam omdat ze heel snel leerde of dat ze er misschien al heel veel van wist, maar ze kon het zo goed dat ik zelfs nog wat van haar tips kon leren. Ze kletste wat af en vertelde over de reis die ze tot nu toe had gemaakt en ik was behoorlijk onder de indruk. Ze was vanuit Nederland naar Frankrijk gelift en was daar een tijdje in Parijs geweest, tot ze merkte dat ze écht op reis wilde en verder trok. Te voet, door te liften en kleine stukjes met het vliegtuig, kwam ze uiteindelijk op Cyprus terecht. Daar papte ze aan met een piloot die haar de zee over vloog en haar afzette in Egypte. Uiteindelijk trok ze steeds zuidelijker en onderweg naar Kaapstad was ze in Durban beland. Het was de bedoeling dat ze van Kaapstad naar Sri Lanka zou vliegen, maar in Durban werd ze beroofd door haar kamergenoot en was haar laatste geld op. Ze besloot dus te gaan werken en toen ik haar ontmoette, werkte ze daar al een paar maanden.

Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en ik vond het heerlijk om naar haar verhalen te luisteren. Ze vertelde over de gekke dingen die ze had gezien en meegemaakt en regelmatig lagen we helemaal in een deuk. Hoewel het absoluut niet de bedoeling was, merkte ik dat ik haar steeds leuker begon te vinden. Het hielp ook niet mee dat ze ontzettend met me aan het flirten was en ze overduidelijk wist dat ze er ontzettend goed uit zag. Ohja, en natuurlijk dat ze de helft van de tijd in haar bikini liep.

Toen we vlak bij Madagascar waren, was de zee heel rustig en kwam ze ineens bij me staan.

‘Mag ik sturen?’ vroeg ze en met haar grote lichtgroene ogen keek ze me lachend aan. Ik stak mijn hand uit naar het stuur en wilde weglopen, tot ze protesteerde. ‘Ja dag. Ik heb dit nog nooit gedaan. Kun je me niet even helpen?’

Ik lachte en ging achter haar staan, terwijl ze stuurde. Zoals altijd lukte het haar zonder moeite en grinnikend zei ik dat ik me niet kon voorstellen dat dit haar eerste keer was.

‘Nou, heel misschien heb ik al één of twee keer een beetje geoefend. Welke kant moeten we op?’

Zonder er bij na te denken legde ik een hand op haar heup en wees in de richting waar we naartoe moesten. Ze duwde zich tegen me aan en ik had de grootste moeite mijn lichaam onder controle te houden. Was ze me nou aan het uitdagen? Of werd ik nou gek? Langzaam kwamen we dichterbij het land en  voeren we een baai binnen. 

‘Het wordt hier wat ondieper, dus als je wil zwemmen kunnen we zo het anker uitgooien.’

Ze knikte en terwijl ik het anker liet zakken, trok ze haar shirt uit en dook ze van de boot. Verbaasd keek ik waar ze was, tot ze ineens naast de boot opdook.

‘Het water is heerlijk! Kom er ook in!’

Ik zuchtte en trok mijn shirt uit, waarna ik het water in dook. Het water was lekker koel en heel erg helder. Toen ik weer bovenkwam, zag ik haar ineens voor me. Ze grinnikte en duwde een hele plens water in mijn gezicht.

‘Dat had je niet moeten doen.’ lachte ik en ik dook achter haar aan.

Een half uur speelden we in het water, waarbij we elkaar achterna zaten, totdat we moe werden en we de boot weer op klommen. Ineens viel het me op dat haar bikini niets aan de verbeelding overliet en ik pakte snel een handdoek die ik om haar schouders heen sloeg.

‘Dank je Ralph.’ zei ze zachtjes. Ineens draaide ze zich om en keek ze me aan. Ze beet op haar lip en ik zag dat haar wangen lichtjes kleurden. Pas toen merkte ik dat ik een hand om haar middel had gelegd en verontschuldigde ik me.

‘Sorry, dat had ik niet mogen doen. Dat was niet de..’

Ik kon mijn zin niet afmaken, want voor ik het wist ging ze op haar tenen staan en zoende ze me. Haar mond was warm en vochtig en zo te voelen wist ze heel goed wat ze wilde. Ik legde mijn handen om haar gezicht en voelde dat ze haar mond opende. De zoen werd steeds heviger en toen ze ineens stopte, zag ik in haar ogen precies wat ze van plan was.

Ze pakte mijn hand vast en ik volgde haar naar binnen, waar we de weinige kledingstukken die we nog aan hadden van elkaars lichaam trokken. Ik was nogal verward dat ze deed, maar ze scheen precies te weten wat ze wilde en liet zich met mij bovenop haar op bed zakken. Ik liet mijn handen over elke ronding van haar lichaam gaan, totdat ze zich om me heen krulde en ze in mijn oor fluisterde wat ze van me verlangde.

Uren verstreken er terwijl ik haar dingen liet voelen waarvan ze niet wist dat ze ze kon voelen en bouwde zij mij mij net zo lang de spanning op tot het niet meer mogelijk was om het uit te stellen. Compleet uitgeput rolde ze van me af en legde haar hoofd op mijn borst. We vielen in slaap en toen we wakker werden, deden we alles nog eens dunnetjes over. Pas toen we beide zoveel spierpijn en honger hadden dat we niet meer verder konden, stopten we om wat te eten en uit te rusten.

Tijdens het eten merkte ik dat ik naar haar staarde en aan mijn blik zag ze wat ik haar wilde vragen, maar ze hield zich van het domme.

‘Sorry, wilde je misschien iets vragen?’ lachte ze.

‘Ja, ehh.. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik dit kan vragen zonder dom te klinken.. Maar viel jij niet op vrouwen?’

Ze lachte en haalde haar schouders op.

‘Tijdens mijn reis ben ik erachter gekomen dat ik niet echt op mannen of op vrouwen val, maar wel op uiterlijk en karakter.. Het is lastig uit te leggen, maar zolang het goed voelt maar het me niet uit of je nu een man of een vrouw bent.’

Ik grinnikte.

‘En? Voelde het goed?’ Ze rolde met haar ogen en kreeg een ondeugende glimlach op haar gezicht.

‘Mwah, ja wel aardig.’ Ik pakte haar beker uit haar handen en tilde haar op, mee naar het bed.

‘Nou, laten we daar maar meteen een goed van maken dan.’

Deze keer was het sneller, maar niet minder fijn en net toen ze op wilde staan ging haar telefoon. Ze pakte hem op en kwam naast me zitten.


Beide zagen we welke naam er op het scherm stond en realiseerden we ons wat we gedaan hadden.

Het was Lexie.

Meteen verder lezen? Je koopt het boek hier!

Op de hoogte blijven van alle kortingen en het schrijfproces? Word dan lid van de boekenclub op facebook of de boekenclub op instagram!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.