Zo vierde ik mijn dertigste verjaardag!

by Tamara

Afgelopen zondag werd ik dertig jaar. Een verjaardag waar ik zowel een beetje tegenop zag als naar uit keek, omdat het toch een soort van mijlpaal was. Van te voren had ik allemaal ideeën, maar ik vond Richard zijn idee van het vieren in Disneyland Parijs toch het beste. Maar goed, toen kwam er corona, een lockdown en nog meer van dat gedoe en ging dat feestje niet door. Hoe we het dan wel gevierd hebben? Dat vertel ik jullie in deze blog!

Dertig worden! Dat is pas crisis!

Goed, geen feestje dus. Iets dat ik niet alleen voor mezelf jammer vond, maar ook voor Floris, die een dag later jarig is en het dus ook niet kon vieren. Op zaterdag kwamen er wel een paar mensen langs, maar op zondag en maandag eigenlijk niets. Toch heb ik geen hele vervelende verjaardag gehad hoor. Het was prachtig weer, dus we besloten om er na het ontbijt lekker op uit te trekken en naar het bos te gaan, waar we heerlijk gewandeld hebben. Vooral Sarah vond het echt helemaal geweldig, die rende het hele bos door en was continue heen en weer aan het rennen. Die kleine ukkepuk heeft zomaar 7 km gelopen! Is toch knap! Haha!

Toen we thuis kwamen hebben we geluncht met taart en patat ( want ehh.. ja, omdat het kon) en de rest van de dag heb ik samen met Lauren in de tuin gewerkt. Ik gaf mezelf namelijk een aantal rozenstruiken cadeau en die moesten natuurlijk een leuk plekje krijgen! Die tuin is overigens nog wel een projectje hoor. Jeetje, ik dacht ik koop een huis met een kleine tuin! Nou de achtertuin is misschien klein, die voor is enorm! Haha.

Lieve kaartjes van volgers en andere mensen.

Wat ik wel echt enorm leuk vond, was dat we enorm veel post hebben gekregen van volgers en andere mensen die niet konden komen. Ik kreeg zelfs bloemen over de post en Floris een ballon! Maar ook cadeautjes en nog veel meer! Wist je dat het sturen van een cadeaubon heel erg makkelijk is? Ik had nog wat tegoed bij Kaartje2go, dus ik besloot mezelf een cadeaubon en een verjaardagskaart te sturen voor mijn dertigste verjaardag. (Een beetje een mister Bean met kerstmis moment. Jezelf een kaartje sturen en dan heel verrast kijken dat je post hebt!:P)

Ik zocht een mooie kaart voor mezelf uit, voegde een cadeaubon van bol.com toe en liet hem naar mezelf versturen! Cadeautje aan mij! Maar je kunt hem natuurlijk ook aan iemand anders sturen! Zeker in deze tijd waarin het toch lastiger is om bij elkaar op bezoek te gaan, is het wel fijn om mensen toch te laten weten dat je aan ze denkt! Kaartjes sturen en ontvangen is namelijk echt enorm leuk! En het is super makkelijk om een kaartje te maken en te versturen: In vier simpele stappen maak je de mooiste kaarten met een eigen foto, eigen teksten of andere leuke versieringen. Leuk, snel en gemakkelijk! Het verzenden  van jouw kaart(en) gaat bij Kaartje2go ook razendsnel. Je kunt tot 20.00 uur ‘s avonds bestellen en dan gaat het dezelfde dag nog op de post! Bovendien krijg je de eerste kaart gratis!

Nouja, dat was dus mijn dertigste verjaardag! Niet heel spannend dus, maar ja. Dat is nu even niet anders! Nog meer mensen die tijdens deze gekke periode jarig zijn? En sturen jullie nu meer kaartjes dan normaal?

Dit artikel bevat een gesponsorde link.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.