Zo haal je vlekken uit een wit shirt!

by Tamara
Zo haal je vlekken uit een wit shirt!

Hoewel ik het een hele lange tijd niet aandurfde, draag ik de laatste tijd weer wat vaker wit! Nu kan het komen omdat ik hier vier vlekkenmachines in huis rond heb lopen, maar het is af en toe net alsof ik vlekken en vuil gewoon aantrek! Soms heb ik net een paar minuten een wit shirt aan en zit er al een vlek in! Nu had ik dus een paar weken geleden net een nieuw schoon wit tshirt aangetrokken en morste ik er spaghettisaus op. Why I can’t have nice things… Ik kreeg hem er zelf niet uit en daarom vroeg ik jullie hoe jullie vlekken uit een wit shirt halen. Er kwamen een heleboel tips binnen om vlekken uit een wit shirt te halen!! Lezen jullie mee?

Zo haal je vlekken uit een wit shirt!

Dasty van de Wibra.

Dit stond qua tips verrr bovenaan! Ik geloof dat ik deze tip wel minimaal twintig keer gekregen heb. Dasty is volgens mij een schoonmaakmiddel waar sowieso heel erg veel mensen bij zweren. Je schijnt er niet alleen vlekken uit een wit shirt mee te kunnen halen, maar je kunt er ook olie van kasten en vloeren mee afbijten. Ohja en schoonmaken natuurlijk!

Ossegalzeep.

Deze tip kreeg ik ook heel erg veel! Mijn oma gebruikte het vroeger volgens mij vaak om vlekken uit dingen te krijgen!

Vanish gold of roze ( speciaal om vlekken uit een wit shirt of andere witte stoffen te halen).

Staat hier standaard op de plank. In een grote roze spuitfles. Werkt echt heel erg goed! Uiteindelijk gebruik ik dit het vaakste om vlekken uit een wit shirt te halen en bij mij lukte het met deze ook.

Nog meer leuke tips over wassen? Die lees je hier!

Afwasmiddel.

Vind ik ook wel een goede! Werkt natuurlijk ontvettend en saus is gewoon heel erg vet! Ga ik ook eens proberen!

Driehoek groene zeep.

Dit spul.. Toen ik nog baby’s had vlogen de potten erdoorheen. Alle vieze poep en spuugvlekken kreeg ik ermee uit. Het enige nadeel is dat het niet zo heel erg lekker ruikt!

kunstgebittablet.

Dit kreeg ik ook veel als tip om vlekken uit een wit shirt te halen! Schijnt ook heel goed te hebben bij vieze deo en zweetplekken onder de oksels.

bleekmiddel.

Tja, dit heb ik eens geprobeerd met een nieuw shirt waar ik een vlekje in had zitten. Niet alleen was het shirt heel erg ‘blauwig’ alle rek was er ook nog eens uit.

Shout van de action.

En tot slot! Deze hoorde ik ook heel erg vaak! Toch maar eens meenemen als ik weer bij de action ben!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.