Zeeman herfstcollectie voor babyjongens.

by Tamara

Wat een overload aan blogs over de Zeeman deze week! Ik was eigenlijk van plan om het wat meer te verspreiden, maar bij elke blog die ik plaatste waren de reacties heel erg enthousiast en werd er naar meer gevraagd. Nou moet ik zeggen dat ik kinderkleding heel leuk vind om over te schrijven, dus het is echt geen straf! Vandaag dus de Zeeman herfstcollectie voor babyjongens! Waarom heb ik nou geen babyjongetje meer?

Zeeman herfstcollectie voor babyjongens.

De Zeeman herfstcollectie voor babyjongens, heeft net als je meisjescollectie een paar kleuren. Was dat bij de meisjescollectie Navy, donkerroze en wit, bij de jongenscollectie is het veel grijs en groenblauw met een vleugje geel! Ik vind het een hele leuke en stoere collectie! Je kunt wel zien dat Zeeman de laatste jaren steeds meer met de mode meegaat. Waar het eerst nog een winkel was waar ik absoluut niet naar binnen wilde, kan ik het nu gewoon niet laten om af en toe even een kijkje te nemen. Niet alleen voor mijn kinderen hoor! Ook voor mezelf! Vooral de basics zijn heel erg fijn bij Zeeman! Maar goed, vandaag dus over de Zeeman herfstcollectie voor babyjongens en niet over mij haha!

Truien.

zmb 1

zmb3

Hier zie je de kleuren die ik in het stukje hierboven noemde al veel terugkomen! Het zijn stoere rustige kleuren! Geen schreeuwerige prints, maar juist leuke speelse plaatjes en poppetjes! Hoe stoer is dat spijkeroverhemdje trouwens? Superleuk toch!

Broeken.

zmb 2

Bij jongens kunnen natuurlijk de broeken niet ontbreken in de kast! Gelukkig kun je daarvoor ook prima bij Zeeman terecht! Je hebt keuze uit stoere broekjes met print of een hele gave ‘biker jeans’ ! Uit bovenstaand rijtje is die zeegroene broek wel favoriet trouwens! Hoe leuk is die met het spijkerblousje en een leuk wit shirt eronder!

Jassen en vesten.

zmb 1

Natuurlijk heeft je kleintje ook een winterjas nodig en hiervoor kun je natuurlijk ook prima terecht bij Zeeman! Het handige aan deze jassen is dat er al bijpassende wanten bij zitten! En dat allemaal voor maar 10 euro per jas!

Zo! dat was alweer de laatste collectie van de nieuwe babycollectie! Ik ben de nieuwe kindercollectie nog niet tegengekomen, maar zodra ik die zie, zal ik hem meteen online plaatsen! Bovenstaande collectie komt wederom in delen in de maanden Augustus, September en Oktober in de winkels te liggen!

 

Ben jij ook zo enthousiast over deze leuke collectie en vind je ook dat Zeeman steeds leukere kleding heeft? 

Misschien vind je dit ook leuk

5 comments

Tessa 28 juli 2016 - 22:38

Echt zó jammer dat die van mij daar niet meer in past! Ben benieuwd naar de collectie voor de iets grotere jongens!

Reply
Nicetobeout 28 juli 2016 - 16:11

Dat komt dus wel goed met de outfits voor onze kleine man in de herfst! Ziet er leuk uit!

Reply
Kleine Prinses 28 juli 2016 - 15:23

zit echt mooie kledij bij!

Reply
Nicole 28 juli 2016 - 07:23

Heel erg leuk! Groot fan van Zeeman!

Reply
Liset - Beautydagboek 28 juli 2016 - 07:05

Jee, dat is nog eens een verassing, wat een leuke kleding! Nu moet ik zeggen dat ik niet zulke goede ervaringen heb met de kwaliteit ervan (na een paar keer wassen is het uit zijn vorm), maar ik hoop dat dit ook gelijk is meegenomen in de nieuwe collectie :). Verder ziet het er top uit!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.