Z8 shoplog bij nummerzestien!

by Tamara

logo

 

 

 

Nu we er een kleine dame bij hebben moeten er natuurlijk ook een heleboel nieuwe kleertjes bijkomen. Want tja, kleren genoeg, maar babyblauwe setjes staan een baby meisje toch net wat minder leuk dan een baby jongen!

De z8 newborn collectie kwam net uit voordat we wisten dat we een meisje zouden krijgen en stiekem zwijmelde ik al weg bij die leuke rose polkadot shirtjes en jurkjes die ik ons meisje dan zou aantrekken. Jullie begrijpen vast wel dat ik ontzettend blij was toen ik een berichtje van webshop nummerzestien kreeg dat ik iets uit mocht zoeken!

Webshop nummerzestien is een hele leuke webwinkel met een ruim assortiment voor zowel volwassenen, kinderen en baby’s! Zo kun je meteen het hele gezin in het nieuw steken. Vooral voor baby’s hebben ze een heel leuk assortiment aan babykleding merken, waaronder  Quapi en Beebielove.

Omdat ik de babycollectie van z8 zo leuk vind zocht ik daar deze twee items van uit:

Jurkje nightingale in gestreept navy/wit 21.95.

IMG_9235

Shirt EMU lichtroze, 18.95

IMG_9233

Superschattig toch? Ik kan niet wachten om het aan te trekken bij ons kleine meisje!

Ik moet trouwens even een pluspunt noemen van deze webshop. Ik bestelde de twee artikelen om 20 over 5 ( terwijl er op de site staat, voor 5 uur besteld is morgen in huis.) maar ik had het gewoon de volgende dag in huis! En ik word ontzettend blij van webshops die gewoon lekker snel leveren!

Dus zoek je nog leuke dingen voor je newborn baby, je kind of jezelf? Dan is deze webshop zeker eentje om even te gaan kijken!

image

Misschien vind je dit ook leuk

8 comments

Malou 10 juni 2015 - 13:03

Wat schattig!

Reply
Jennifer 9 juni 2015 - 21:38

Super leuke meisjeskleertjes!

Reply
twinkelbella 9 juni 2015 - 19:03

Dat tweede shirtje heeft Sophia ook en wat een onwijs lief jurkje!

Reply
janske 9 juni 2015 - 15:57

Wat leuk! Mooie kleertjes heb je uitgezocht, z8 heeft erg leuke kleertjes 🙂 Fijn dat ze zo snel leveren, dat vind ik ook altijd super fijn!

Reply
Eline 9 juni 2015 - 13:55

Leuke items heb je geshopt! Z8 is echt een superleuk merk.

Reply
Sylvie 9 juni 2015 - 07:41

Leuke spulletjes! Ik ga eens een kijkje nemen!

Reply
joyfromjoyce 9 juni 2015 - 07:00

Leuke items Tamara! Heerlijk hé dat je nu gewoon al het roze kunt laten zien 😀

Reply
Tamara 9 juni 2015 - 18:54

Jaaaa superleuk!! 😀

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.