Z8 Newborn Limited edition 2016. Robots&icecream.

by Tamara

 

Ken je dat? Dat je zelf kleding nodig hebt, maar je tijdens je webshoprondje altijd weer uitkomt bij kleding voor je kinderen? Dat heb ik dus serieus altijd en hoewel ik het heel erg leuk vind om kleding voor mezelf te kopen, is kleding voor de kinderen kopen altijd nog net een beetje leuker! Nog een punt is dat ik voor mijn kinderen eigenlijk veel makkelijker geld uitgeef dan voor mezelf. Waar ik voor mezelf best wel kan twijfelen over een wat duurder kledingstuk, koop ik het voor de kinderen gewoon (verstop ik het bonnetje gewoon, doen we niet moeilijk over haha)

Zo’n merk dat ik heel vaak voor mijn kinderen koop maar wat toch een beetje duurder is, is Z8. Het is absoluut 1 van mijn favoriete kledingmerken en ze hebben er hier ook behoorlijk wat van! Wat ik heel leuk vind, is dat ze naast de gewone collectie altijd nog een extra collectie uitbrengen, de limited edition collectie. De newbornversie daarvan is echt net uitgekomen, namelijk afgelopen donderdag en omdat hij zon ontzettend leuk is, gun ik jullie vandaag een kijkje!
Z8_limited_edition_boys_02
Het thema van de jongenscollectie is robots en de kledingstukken hebben dan ook een print met allerlei leuke robotjes. De jongenscollectie is uitgevoerd in navy en en zwart/wit, eigenlijk best wel typerende kleuren voor dit merk met een printje van witte robots. De limited edition lijn voor jongens bestaat uit een shirt, een broekje en een boxpakje.

Z8_LE_Skip


De meisjeslijn heeft als thema ijsjes ‘ICE ICE BABY’ en bestaat uit kleding met suikerzoet roze. De lijn bestaat uit een broekje met contrasterende streepjes, een boxpakje met allemaal ijsjes en een shirtje met ijsjes! Heel vrolijk en leuk! Ik ben vooral verliefd op het boxpakje en ik vind het erg jammer dat Lauren hier niet meer in past aangezien deze lijn maar tot maat 68 gaat!

 

Dragen jullie kinderen veel van dit merk? En herken jij je erin dat je liever voor je kinderen shopt dan voor jezelf? Ik lees het graag bij de comments!

Misschien vind je dit ook leuk

3 comments

Alicia 12 maart 2016 - 20:03

Originele printjes! Heb het merk weleens bij Bijenkorf gezien, zitten inderdaad vaak leuke dingen tussen.

Reply
Simone 12 maart 2016 - 17:46

Gelukkig pas Mirthe dit niet meer. I love it!

Reply
Leonie 12 maart 2016 - 16:33

Oew, zo leuk! Ik denk dat ik het boxpakje ga kopen, ik vind ‘m zo leuk! Eigenlijk mag ik niet meer kopen, heb al behoorlijk wat, hihi.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.