Woohoo! We hebben eindelijk een vakantie geboekt!

by Tamara

Een tijdje geleden vertelde ik jullie in een blog over onze plannen voor de zomer! Toen vertelde ik jullie dat ik heel erg graag nog weg wilde, maar dat we niets geboekt hadden. We twijfelden namelijk heel erg wat we wilden doen. Zouden we dagjes weg gaan, naar de waddeneilanden, naar centerparcs of misschien toch vliegen? We waren dit jaar al een aantal keren weg geweest en dus was het niet echt nodig, maar naarmate de vakantie steeds dichterbij kwam, begon het toch wel een beetje te kriebelen. De kinderen vroegen ook steeds of we nog weg gingen en dus gingen we op zoek! Maar dat vinden van een vakantie was nog niet zo makkelijk!

Wat willen we dan?

we hadden dus een heleboel opties, maar konden niet echt kiezen. Wat we wel wisten was dat we graag weg wilden en dan niet een paar losse dagen, maar het liefst toch wel een midweek of een hele week. Alleennnn.. wie mij al langer volgt weet dat Richard en ik nogal verschillend zijn en het eigenlijk nooit eens kunnen worden. Zo wilde Richard heel graag op vliegvakantie en ik wilde graag een huisje boeken ergens in zuid frankrijk ofzo.

Nu hadden we vorig jaar precies dezelfde discussie en toen kwamen we er maar niet uit. Dus uiteindelijk zijn we toen helemaal niet op vakantie geweest door onze eigen koppigheid hahha. Dit jaar wilden we dat niet weer laten gebeuren, dus we gingen elk op zoek naar dingen die we leuk vonden. Ik had als enige voorwaarde dat ik niet naar centerparcs wilde ( niets mis met centerparcs, maar ik vind dat leuker voor een weekendje en niet voor een week vakantie. Bovendien is het dan gewoon onbetaalbaar! ahha) en richard wilde niet verder rijden dan dat we in de meivakantie deden toen we naar Frankrijk gingen.

Dit is het geworden.

Nu vond ik een hele toffe aanbieding voor een heel erg mooi huisje op 9 uur rijden en Richard vond een mooie aanbieding voor Centerparcs. Schoot dus helemaal niets op en even was ik bang dat het hem niet ging worden. Dat we net als vorig jaar niet weg zouden gaan. maar toen kreeg ik een mailtje van een reisorganisatie met daarin geannuleerde vakanties en er stond er eentje tussen van La croix du vieux pont! De camping waar we al twee keer in de meivakantie naartoe geweest zijn. Nu zijn we best wel gewoontedieren. Als iets goed is, dan doen we het vaker en dus besloten we daarnaar te gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan en we hielden de site goed in de gaten. Uiteindelijk zat Richard op zijn werk en in zijn pauze kwam hij een ideale vakantie tegen. Een weekje naar die camping, in een grote stacaravan, met een groot terras! Prima toch?

De vorige jaren zaten we in een heel groot chalet, maar dat was in de zomervakantie gewoon onbetaalbaar en dit is ook prima! Dus we gaan weer naar Frankrijk! En ik heb er zoooooo ontzettend veel zin in!

Wat we daar allemaal gaan doen? ik heb nog geen idee. We willen misschien wel naar Disney gaan, maar dat hangt een beetje van het weer af. Als het bloedjeheet is heb ik niet zoveel zin om daar rond te gaan wandelen als ik heel eerlijk ben haha.

Duss! Eindelijk een vakantie geboekt! Nu nog wachten tot we eindelijk kunnen gaan!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.