Winterreeks

by Tamara

Zwanger, pasgetrouwd en een nieuwe baan. Alles in Rosies leven lijkt eindelijk eens op rolletjes te lopen. Totdat een oude bekende ineens terugkomt in haar leven en haar meetrekt in zijn ellende.. Met alle gevolgen van dien!

Rozen in de winter is het eerste deel van de Winterreeks.

Je koopt het ebook hier voor 7.50

 

 

 

 

 

Na een helse bevalling staat Rosie voor een enorme uitdaging. Hoe moet ze leren omgaan met al die gevoelens die ze heeft en tegelijkertijd ook nog leren hoe je voor een baby moet zorgen?

Als er dan ook nog iemand opduikt die ze nou juist uit haar leven wilde bannen, lijkt haar hele toekomst onzeker te zijn.

Dansen in het Donker is het tweede deel van de winterreeks.

Je koopt het boek hier voor 7.50.

 

 

 

 

Eindelijk lijkt alles goed te gaan in het leven van Rosie. Zo goed zelfs, dat ze zich een beetje begint te vervelen en samen met haar beste vriendin Lou een enorm project begint, dat meteen een succes lijkt te worden.

Maar dan beginnen de eerste scheuren in haar geluk te ontstaan en realiseert ze zich ineens dat zelfs de dingen waarvan je het nooit zou verwachten, kapot kunnen gaan..

Terug naar jou is het derde deel van de winterreeks.

Je koopt het boek hier voor 7.50

 

 

 

Net als Noah een enorme fout maakt en zo zijn huwelijk met Rosie op het spel zet, blijkt Logan in moeilijkheden te zitten en reizen ze af naar Cuba om hem te zoeken. Maar zit Logan wel op hun komst te wachten? En lukt het Rosie eindelijk om tussen de twee broers te kiezen? Of wordt die keuze voor haar gemaakt?

 

Het einde van de wereld is het vierde deel van de winterreeks.

Je koopt het ebook hier voor 7.50.

 

 

 

Samen met haar man en de kinderen, vormt Rosie een heel normaal gezin. Alleen zelfs na bijna vier jaar heeft het verlies van iemand die ze heel erg dierbaar is, nog heel veel impact op hun leven en ondanks dat Rosie alles heeft wat ze ooit maar wilde hebben, is ze niet gelukkig.

Of een happy end wel voor haar weggelegd is? Dat lees je in het laatste deel van de winterreeks!

Je koopt het ebook hier voor 7.50