#Winnendhetjaaruit #9 Win een Eames Schommelstoel!

by Tamara

Een hele tijd geleden plaatste ik al een rondleiding door Laurens kamertje en gaf ik aan dat er nog wel wat dingen misten. Het lukte me namelijk maar niet om het kamertje echt gezellig en ‘eigen’ te maken. Nu wilde ik aaaaaltijd (ja zelfs bij de jongens al) al heel graag een mooie schommelstoel op de babykamer hebben. Een plekje om s’avonds nog even lekker te knuffelen, om tijdens de nachtvoedingen in te zitten en gewoon, omdat het zo ontzettend leuk staat!

Nou vond ik het wel lastig om een mooie schommelstoel te vinden. Lauren haar babykamer meubeltjes zijn natuurlijk erg strak en ik vind het niet erg mooi om hier nou een stoel vol tierlantijntjes bij te zetten. Tijdens mijn zoektocht op internet kwam ik bij de site Dominidesign.com deze prachtige Eames schommelstoel tegen en ik was op slag verliefd! Ik vind dat er eigenlijk gewoon op elke kinderkamer een schommelstoel hoort te staan, ik vind dat gewoon zo ontzettend knus en gezellig staan! Haha!.

Iedereen kent natuurlijk de ‘gewone’ Eames stoelen die iedereen tegenwoordig bijna in huis heeft staan (ik vind ze ook ontzettend mooi! Maar ik krijg vriendlief niet omgepraat! Haha!) maar deze schommelstoel is volgens mij ietsje minder bekend. Ik vind hem zo ontzettend gaaf voor een babykamer! Hij is strak, (van kunststof, wat natuurlijk ideaal is bij ongelukjes) tijdloos en mocht je hem zat zijn op de babykamer, kun je hem gewoon naar beneden verplaatsen, leg je er een leuk kussentje in en zo kan hij nog jaren mee! hij is in een heleboel kleurtjes verkrijgbaar, ik vind zelf de witte het mooiste staan bij Laurens kamertje, maar je kunt ook kiezen voor een lichtblauwe, een lichtgroene, een rode en nog veel meer kleuren!

1

Op de site waar ik deze stoel tegen kwam, zag ik dat ze ook nog een uitgebreide kindercollectie hebben. Waaronder deze ontzettend schattige kinderschommelstoel (die ik gewoon moet hebben zodra Lauren wat ouder is ) en deze gewone Eames stoeltjes, maar dan in het klein! Echt ontzettend mooi en ook leuk om te combineren met het bijpassende tafeltje! Ook deze stoeltjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleurtjes! Dus mocht je het willen, kun je een hele bonte verzameling aan stoeltjes bij een tafeltje in de speelhoek zetten!

2

Nu heb ik iets ontzettend leuks te vertellen, want ik mag 1 Eames schommelstoel weggeven aan 1 van mijn lezers! Een stoel die ongetwijfeld echt prachtig zal staan op de kamer van je kindje of gewoon lekker in je eigen kamer of woonkamer! Heerlijk om s’avonds met een dekentje een boekje in te lezen!

Wat je hiervoor moet doen?

  •  Like de Facebookpagina van Themommydiaries.
  • Laat in een reactie achter wat jij met de stoel gaat doen, dus komt hij bij je baby op de kamer te staan om s’nachts de nachtvoeding in te doen, komt hij bij je kind om s’avonds in voor te lezen, of zet je hem op je eigen slaapkamer neer met jouw beer van vroeger erin? Ik zou het erg leuk vinden om te horen!

De winnares zal bekend gemaakt worden op oudjaarsdag tijdens de winnend het jaar uit finale!

Kijk ook eens bij de andere winactie van de #winnendhetjaaruit actie!

Bron Afbeelding.

Misschien vind je dit ook leuk

125 comments

Susanne Boelhouwer 9 juli 2016 - 09:51

Okay ik kijk dus al weken naar deze stoel op het internet maar kan de centjes niet missen! Ik ga binnenkort samen met mijn zoontje verhuizen en deze zou dan zoooo leuk staan in de woonkamer! Lekker samen boekjes lezen en schommelen tegelijk!

Reply
Anneloes 31 december 2015 - 20:35

Oeh wat een geweldige stoel! Zou hier echt super zijn op de babykamer. Dan is de babykamer helemaal af voor ons mannetje!

Reply
Mirjam Hellingman 31 december 2015 - 10:24

Altijd al gedroomd van een schommelstoel. Ik zet deze stoel lekker in de huiskamer, zodat de kinderen om de beurt hier lekker in kunnen schommelen! (en ik zelf natuurlijk ook)

Reply
Brenda 31 december 2015 - 07:25

Zoooooo gaaf zeg! Dat is nou eens een geweldige schommelstoel! Ik herken je gevoel van ‘elke babykamer een schommelstoel’ wel; dat knusse. Helaas ook nooit een mooie gevonden, maar daar is nu verandering in gekomen! Deze zou dus op Isa’s kamer komen te staan, kunnen we heerlijk een boekje lezen voor het slapen gaan; en uiteindelijk zou het een gaaf meubelstuk voor in de woonkamer zijn; past perfect bij de rest!

Reply
Marit Sneijder 30 december 2015 - 23:40

Ik geef hem aan mijn schoonzusje die krijgen over een half jaartje een kleine. Wel met de mededeling dat als wij ooit een tweede krijgen ik hem graag terug wil ? Want dan ben ik weer van plan minstens 9 maanden borstvoeding te geven. En het liefst in een comfo schommelstoel ?

Reply
Anna 30 december 2015 - 21:35

Wat een reacties, en ik doe er nog 1 bovenop, want ook al is de kans klein…ik zou de stoel heel graag winnen. Femke, onze dochter van 4,5 maand slaapt nu nog bij ons op de kamer in de Co Sleeper. Over een poosje willen we proberen om haar naar haar eigen kamertje te doen, maar ik zit dan inderdaad met de nachtvoedingen. In deze stoel zouden we heerlijk weg kunnen dromen.

Reply
andrea 30 december 2015 - 21:08

mag ik nog een keer meedoen? ik wil hem echt hebben in de babykamer 😀

Reply
Odile 30 december 2015 - 20:48

Oh hij is echt gaaf! Ik zou hem heel graag in de woonkamer of op mijn slaapkamer willen zetten. Ik woon hier nu al anderhalf jaar maar doordat ik eerst student was en nu in de bijstand zit als alleenstaande moeder heb ik echt geen geld voor dit soort (leuke) uitgaven!

Reply
Dorien 30 december 2015 - 20:19

Wat ontzettend gaaf! Ik zou hem in de keuken neerzetten. Mijn moeder had daar vroeger ook een schommelstoel staan. En als ik er in ging zitten ‘schommelen’ kletsten we spontaan heel wat af. Het werkt zó ontspannend, dat geschommel. Heerlijk! Die momentjes van ‘vroeger’ zou ik graag nu met mijn kinderen beleven ;-)!

Reply
Marvin 30 december 2015 - 19:46

Volgens mij zou mijn vriendin ongelooflijk blij zijn als ik deze stoel voor haar zou winnen. In de lente van 2016 verwachten wij ons eerste kindje en het lijkt ons heerlijk om gewoon lekker te schommelen met de klein. Ook handig voor de nachtvoedingen misschien!

Reply
Jamielee 30 december 2015 - 19:36

Ik doe heel graag mee voor mijn 2e meisje die ik in 2016 verwacht ! Geheel onverwachts, een week na mijn borstvoedingsperiode van 16 maanden, stond ik flabbergasted met een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Als student verpleegkunde die net stage liep op de oncologie was dit een behoorlijk grote schrik. Het viel me enorm zwaar, ook door de angsten omtrent het omgaan met chemo omdat dit ontzettend slecht kan zijn. Uiteindelijk moest ik stoppen met mijn stage in de laatste week wegens placenta praevia en zit ik momenteel thuis. Natuurlijk omarmden wij deze zwangerschap net als onze eerste verassing (door de pil heen), al was het ontzettend wennen maar het is iedere keer weer heel bijzonder. Ik zou deze stoel heel graag willen winnen zodat ik hier mijn dochtertje weer haar nachtelijke voedingen kan geven. Ik ben helemaal weg van deze stoel en hij zou perfect staan in de babykamer van mijn grote meid haar zusje!

Reply
Nicole 30 december 2015 - 19:15

Oh yes please! Geen kleintjes hier, maar wel een leesgek. Enorm fijn voor een goed boek! En het neefje mag er natuurlijk in schommelen als die op visite komt

Reply
Liline 30 december 2015 - 18:52

Wat gaaf! Ons meisje slaapt nog in haar wueg, maar dat zal niet lang meer duren, helaas. Als ze in haar eigen kamertje ligt wil ik graag relaxed bij haar kunnen zitten als ze me nodig heeft, haar daar kunnen voeden en in slaap kunnen wiegen. Later kunnen we hem gebruiken om in voor te lezen, om haar te troosten, om in te knuffelen, om in weg te dromen. Kortom, deze wil ik dolgraag winnen !

Reply
Linda 30 december 2015 - 18:19

Wauw wat een leuke actie!! Ik zou deze gave stoel op de babykamer zetten van ons zoontje van 3 maandjes! Nu voed ik hem op mijn bed maar een stoel in zijn eigen kamertje is veel fijner dan kan hij lekker in zijn kamertje blijven. En onze dochter van 2 wordt dan niet wakker, ideaal! En helemaal gaaf straks in ons nieuwe huis!!! Ik ga hard duimen!

Reply
Marian Zw. 30 december 2015 - 16:57

Ik zou deze stoel aan mn oudste dochter geven….ze is net he thuis uit gegaan. Wel,iets heel anders dan een babykamer…maar de kamertjes van de kleintjes thuis staan inmiddels vol met meubeltjes. En mn oudste dochter is nu druk bezig haar huisje gezellig te maken. Het zou echt een super verrassing zijn als ze dit stoeltje lekker in de huiskamer kan zetten. Ik zie ze al zitten, breiwerkje( ja echt, dat doet ze graag) en de kat op schoot!

Reply
Edmée 30 december 2015 - 15:08

Oh! DIKKE LIEFDE! Voor de babykamer van onze zoon (verwacht in april ’16) zijn we nog op zoek naar een mooie stoel. Deze is perfect! Fingers crossed ? Hóe tof zou het zijn om deze op de laatste dag van het jaar te winnen? Het zou een perfect einde van een prachtig jaar zijn, het gouden randje 😉

Reply
kim 30 december 2015 - 13:21

Hoe leuk is deze winactie wel niet!!!! Te leuk!!! Wauwie ik hou van schommelstoelen, maar wat je zelf al zegt zijn ze snel te tuttig. Deze is perfect. Ik zou er eerst in voeden en later in voorlezen….lekker dicht bij elkaar…

Reply
leentje vonk 30 december 2015 - 02:17

Hoe onwijs graag ik hem zelf wel zou willen hebben en hoe gaaf, mooi en leuk ik hem ook vind ik zou hem niet voor mijzelf kunnen winnen. Ik vind namelijk dat mijn broertje (20) en zijn vriendinnetje hem veel harder verdienen dan ikzelf. Volgend jaar mei verwachten zij hun eerste kindje. Van naar schoolgaande tieners, naar twintigers en uit huis gaande werkende ouders. Helemaal onderaan moeten beginnen met een eigen huisje, meubeltjes en baby uitzet. Het komt vast wel goed. Met mp en een pot verf kom je al een heel eind op weg. Maar hoe gaaf zou ik het vinden om hun zoiets moois te kunnen schenken. Een rustpunt in hun nieuwe huisje en in hun nieuwe leven. Een plekje waar zij zich thuis voelen en kunnen bijkomen van alle drukte om hun heen. Het zou een prachtig geschenk zijn en super begin van 2016.

Reply
Lieke 29 december 2015 - 22:52

Deze gave winactie kan ik niet aan me voorbij laten gaan! Ik vind dit toch wel zo’n gave stoel! ?

Zal prachtig staan bij m’n dochter op d’r kamer om voor te lezen voor het slapen gaan!

Reply
Nina 29 december 2015 - 21:11

Jaaaaaaa!! Deze willen we al zo lang voor onze dochter ?!
Maar door een verhuizing en drukte is er nooit van gekomen.
Maar ze nu echt een eigen kamertje krijgt, waar we hard mee bezig zijn.
Zou deze stoel het plaatje echt afmaken!
Waar ik haar savonds lekker kan voeden en nog uren kan knuffelen voor het naar bed gaan! En als ze wat ouder is samen boekjes lezen.. Ik zwijmel nog even verder <3 en ga hard duimen ?

Reply
Jelly 29 december 2015 - 21:05

Oh!!!! Deze fantastische stoel zou ik op haar kamertje zetten… Ik heb altijd al een schommelstoel willen hebben, alleen vindt mn vriend hem helaas niet nodig. Op deze manier komt hij er natuurlijk niet onderuit;) haha!
Het lijkt me heerlijk om uren lang met haar te schommelen tijdens de voeding, boekjes lezen, knuffelen, zingen, spelen……
Ik ga duimen!!!!!!

Reply
Iris Alexia 29 december 2015 - 21:04

Om ruzie te voorkomen met vier kinderen wil ik hem graag beneden in de woonkamer waar we alle ruimte hebben om lekker voor te lezen de oudsten kunnen er lekker hun muziek in luisteren al licht schommelend geweldig toch…

Reply
Rowena 29 december 2015 - 21:03

Wauw wat een super gave actie ?
Ik had het er toevallig een tijdje terug over met mijn vriend om zo gave schommelstoel aan te schaffen , voor op de kinderkamer van mijn zoontje van 2 . Lijkt me heerlijk om hem al schommelend boekjes voor te lezen .

Als hij straks ouder is zal hij prachtig staan in de woonkamer?

Reply
Michelle 29 december 2015 - 20:56

Wat een onwijs leuke en mooie stoel! Mijn zoontje vecht onwijs tegen zijn slaap dus mijn man en ik moeten echt bij hem blijven tot hij in slaap valt. Deze stoel komt dan ook in zijn kamertje te staan. Misschien helpt het schommelen in deze stoel perfect om de kleine man eerder in slaap te krijgen!

Reply
Monique 29 december 2015 - 20:52

Wat een leuke actie! Ik ben nu in verwachting van ons eerste kindje (15/06/16). De stoel zal ik dan gebruiken voor de nachtvoeding.

Reply
Bente 29 december 2015 - 20:48

Wat een super mooie winactie om het jaar af te sluiten. Graag doe ik mee voor een prachtige schommelstoel om een mooi plekje te hebben voor alle voorlees momentjes.

Reply
Leila 29 december 2015 - 20:48

Ons dochtertje wordt twee de 2e januari en krijgt een wit peuterbedje deze schommelstoel zou het plaatje helemaal afmaken van haar grote meisjes kamer ??

Reply
Esra 29 december 2015 - 20:47

Wauw!!!! Een schommelstoel staat al een poosje op mijn shop-list en deze is wel heel erg mooi! Ik doe mee voor mijn lieve meisje Elif, bijna 10 maanden en ze kan al heerlijk genieten van samen boekjes kijken. Deze schommelstoel zal een leuk plekje krijgen in onze huiskamer, om samen boekjes te lezen en gewoon heerlijk in te knuffelen ♡

Reply
Lisa Spanjaards 29 december 2015 - 20:39

Wauw wat een gave actie weer! Ik doe graag mee voor mijn dochter bobbi van 8 maanden. De laatste tijd droomt ze heel naar s nachts en ik zit de hele nacht bij haar op haar kamertje. We hebben altijd een schommelstoel gehad met emotionele waarde(mijn moeder heeft die gebruikt bij mijn broer die overleden is). Helaas is die schommelstoel op en kunnen we er niet op zitten. Het zou super zijn als wij hem zouden winnen ??

Reply
desiree 29 december 2015 - 20:17

oh dit is echt een super toffe actie!
bij kind 1 had ik er het geld niet voor, bij kind 2 kreeg ik de oude schommelstoel van een vriendin, op het kamertje van kind 3 paste hij niet…Dus nu bij kindje 4 zou ik hem toch wel moeten winnen 😉

hij gaat hier natuurlijk op de babykamer, om later door het hele huis te verhuizen. loodjes trekken wie als eerste erop mag schommelen. Zie de grote broer al met de kleine broer op schoot knuffelen <3

Reply
Sanne Neijs 29 december 2015 - 17:44

In februari zijn wij uitgerekend en ik ben nog steeds op zoek naar een stoel voor in de baby kamer. Totdat ik deze zag! Wat een geweldige moderne, hippe stoel. Ik zou er dan m’n nachtvoedingen in gaan geven maar het zou echt heel goed passen in het kamertje 🙂 duimen maar voor deze geweldige winactie!!

Reply
Isa 29 december 2015 - 17:34

Zo’n mooie stoel zou heel mooi staan op de babykamer (in wording) van ons eerste kindje. In mei verwachten wij ons wondertje. We zijn nu nog druk aan het klussen, of nou ja, de papa-to-be klust heel hard terwijl ik meer van de details ben. Deze stoel is precies wat ik zoek, het zou dge kamer helemaal af maken! En straks ook heel handig voor de nachtvoeding.
P.s. Ik heb enorm veel aan al jouw blogs, als aanstaande mama! 🙂

Reply
Tamarah 29 december 2015 - 12:13

Oeeeh! Deze zou ik heel graag willen winnen voor in de woonkamer. Samen lezen met de oudste van 1 jaar en straks lekker voeden en chillen met het boefje die in m’n buik zit (april). Kussentje erin en helemaal perfect

Reply
Nynke 29 december 2015 - 08:05

Wat een leuke win actie ik doe hier graag aan mee! Áls ik deze leuke stoel zou mogen winnen komt hij op de babykamer te staan, het zal een mooie finishing-touch zijn van de babykamer. Ons baby-meisje wordt eind januari verwacht dus het zal ontzettend leuk zijn!! Ik zou dan gaan voor de normale witte variant!
Ik ben benieuwd!
Groetjes Nynke
( @mama_van_lucas )

Reply
Joyce 29 december 2015 - 08:04

? woooow zo mooi! Deze stoel zou ik onwijs graag in onze woonkamer neerzetten en benutten als de nachten te lang…te donker en te stil zijn….het schommelen geeft dan weer de rust&moed om verder te gaan ? helaas door vervelende aangeboren afwijkingen zijn de nachten vaak pittig…dus deze stoel zal voor mij een troost en rustpunt worden ❤ op 04-01 staat weer een operatie gepland… Dat zullen daarna weer veel nachtelijke uitjes volgen misschien op deze stoel!? ?

Reply
Rixt kappenburg 29 december 2015 - 07:52

Ooooooh deze staat zo hoog op het verlanglijstje! Een mini versie voor onze dochter Hanne die in maart 1 jaar wordt. Wat een mooi cadeau zou dat zijn! Dan gaan we een mooie hippe design Speelhoek voor haar creëeren

Reply
Liset 29 december 2015 - 07:36

Super gaaf zeg! Ik wil deze stoel heel, heel graag winnen! En zou ‘m dan op de kamer van Mila zetten met een mooi kussentje erin ? Maar… Het liefst heb ik de roze variant! Als ik win……. Stel…… ? …….. Ik durf het niet te denken…. Ik heb echt nog Serieus nog nooit iets gewonnen van de winacties waar ik aan mee deed…..dus ik durf het niet zo goed meer te denken….om teleurstellingen te voorkomen.. ? Zou ik dan ook de roze mogen uitzoeken ??? Zoals je misschien wel op instagram hebt gezien ben ik nog steeds bezig om onze Kinderkamertjes te vullen met leuke accessoires ? Die kleine stoeltjes en tafeltjes zijn trouwens ook hartstikke gaaf!

Reply
Jennifer 28 december 2015 - 23:12

Ik wil ook meedoen! De nachtvoedingen zijn gelukkig al verleden tijd, maar de voorleesmomentjes worden steeds leuker! <3 Er mist alleen nog een stoel waar we samen in kunnen zitten tijdens het lezen. Ik zie ons al zitten, al schommelend terwijl Melle weer een bladzijde omslaat!

Reply
Dina 28 december 2015 - 21:14

Oh wauw, wat een prachtige winactie zeg! Toevallig ook dat je zo’n prachtige stoel mag weggeven, want mijn vriend en ik hadden het er laatst over dat we de Eames schommelstoel echt heel mooi zouden vinden voor in het kamertje van onze kleine. Helaas heb ik in het begin van mijn zwangerschap gezegd dat ik het kamertje zo budget mogelijk wil inrichten, dus ik weet niet zeker of ik het voor elkaar krijg on de schommelstoel te kopen (je wilt niet weten hoe vaak ik de stoel al in mijn digitale winkelmandje heb gedaan om vervolgens de browser weg te klikken). Ik denk dat het ideaal is voor nachtvoedingen en later inderdaad om in voor te lezen (en inderdaad: je kunt de stoel ook altijd nog van de kinderkamer kapen en in de woonkamer neerzetten, want hij is prachtig!).

Reply
Debby 28 december 2015 - 11:50

Wat een leuke stoel! Ik zou hem op de kamer van mijn dochter zetten, dan kan ik eindelijk verhaaltjes voorlezen zonder dat ik op de grond hoef te zitten 😛

Reply
Amber Koenders 28 december 2015 - 09:47

Wat waanzinnig gaaf!
Over een tijdje ga ik samen met Mees het huis uit en deze staat hoog op mijn wishlist voor in de woonkamer om hier heerlijk in te relaxen !

Reply
Anita H. 27 december 2015 - 23:50

Perfect voor het leeshoekje in de woonkamer zou ik zeggen.

Reply
Nadia 27 december 2015 - 22:40

Wat een mooie schommelstoel! Hij komt op de babykamer te staan want dan heeft mommy & baby plezier van. ?

Reply
Tamara Heller 27 december 2015 - 09:38

Hi naamgenoot!

Ik word medio mei voor het eerst mama. De toekomstige papa en ik vinden het superspannend allemaal, maar zijn vooral heeeel enthousiast in het kopen van leuke kleertjes en spulletjes voor het kamertje van ons dochtertje. We hebben inmiddels al een wiegje, bedje, commode, kast, wat accessoires en meer dan een dozijn aan knuffeltjes, sokjes, rompertjes… We zijn alleen nog op zoek naar een schommelstoel… Laat de Eames stoel nu bovenaan onze wishlist staan 🙂

Reply
Patricia 26 december 2015 - 08:16

Wat een gave winactie ! Ik waag ook een gokje. De stoel zal perfect op onze babykamer passen . Knus voeden en lekker knuffelen . Ook is het een mooi item om de babykamer mee aan te kleden. Nu maar duimen!!

Reply
Melanie 23 december 2015 - 20:10

Het is echt een hele mooie, stijlvolle schommelstoel!
Denk dat ‘ie heerlijk zit, gezellig met een dekentje erbij samen er in snoezen 😉
Zou op de babykamer perfect passen!

Reply
Vlijtig Liesje 23 december 2015 - 13:59

Wat een leuk model schommelstoel zeg! Zeker met die kleurtjes.

Reply
Kelly 23 december 2015 - 10:14

Eindelijk reageer ik dan hierop, ik wil namelijk onwijs graag winnen maar had eerder geen tijd om te reageren. Ik zou deze stoel op mijn meisje haar slaapkamer zetten. We lezen nu op een woezel en pip opbergbankje, en mama krijgt er een houten kont van haha… met deze schommelstoel dus een win-win situatie. Relax worden door schommelen, boekjes lezen en mama geen zere billen ;). Duimennnn!

Reply
Marjo 23 december 2015 - 08:41

Wauw wat een mooie stoel? Echt wat ik mistte op de kamer van Sarah, ze heeft nog een leeg hoekje waar ik niet goed weet /wist wat ik ermee moest doen, maar ik weet het, deze hele mooie stoel daar neerzetten met een klein tafeltje erbij waar de boeken op kunnen, en dan lekker samen lezen!

Reply
Dieke de Haas 23 december 2015 - 06:37

Jeetje wat een super gave stoel is dit. De kans dat je wint is natuurlijk erg klein en toch ga ik een poging wagen. Wat ga ik met deze stoel doen? Die krijgt een prachtig plekje in de kamer van mij zoontje Pico. Hij is dol op boekjes lezen en start nu net met letter herkennen, hij gaat net naar school en is in januari jarig. Hij krijgt dan een nieuw bed en hoe cool is het als daar deze schommelstoel bij komt. Dan kunnen we eindelijk samen in zijn kamer lezen. Zijn zusje heeft namelijk al een heerlijk grote stoel om boekjes in voor te lezen. Go for quality time in a rocking chair! Nu fingers crossed! X

Reply
Tamara TS 23 december 2015 - 01:58

Die stoelen zijn zo geweldig leuk! Ik zou hem gewoon in de woonkamer zetten, zodat we er allemaal plezier van hebben. Heerlijk schommelend lezen, tv kijken, handwerken en gezellig kletsen. <3

Reply
sas 22 december 2015 - 22:35

Jaa wat een gave stoel! Ik doe graag mee, inderdaad voor in de babykamer van de kleine die in april geboren zal worden. Handig voor het voeden, om lekker in te zitten en naar de baby te kijken terwijl hij slaapt én gewoon omdat ie hartstikke leuk zal staan in het kamertje dat wit/grijs/mint wordt! Fingers crossed ?

Reply
Milou 22 december 2015 - 19:32

Ooooh ja zeker dat ik mee doe! Ik wil al zolang eames stoelen beneden en ook een schommelstoel op de babykamer staat op mijn lijstje. Volgens mij past hij precies naast het ledikant, enneh… Als je op mijn blog de babykamer hebt bekeken van onze aanstaande spruit, dan weet je dat hij perfect op onze babykamer zal staan!! (Denk hier een smiley met hartjesogen bij)

Reply
Astrid 22 december 2015 - 19:11

Oehhh die staat hier ook al heel lang op het verlanglijstje. Past dan wel niet onder de kerstboom, maar dat geeft niks. Hij zal in onze babykamer komen staan voor de (gevreesde!!) nachtvoedingen van de kleine. Met een lekker zacht vachtje erin

Reply
Nynke nicola 22 december 2015 - 17:04

Aahhh hier doe ik graag aan mee!! Deze stoel staat al een tijdje op mijn verlanglijstje!! De witte zou ik graag op onze eigen slaapkamer willen hebben. Gewoon omdat het de kamer meer af maakt!!

Reply
Monique 22 december 2015 - 16:55

Wat een super leuke stoel voor op de babykamer, inderdaad handig bij de nachtvoeding!

Reply
Grada 22 december 2015 - 15:22

Ge-wel-dig! Hij is zó mooi! Wij hebben er al 1, gekocht voor op de kamer van mn dochtertje..
Maar omdat ‘ie zó leuk is, blijf ik ‘m maar van boven naar beneden verplaatsen en weer terug.
Kan gewoon niet kiezen waar ik ‘m neerzet! Nog 1 zou dus perfect zijn; 1 voor op de kamer van
Féline en 1 als eyecatcher voor in onze woonkamer!

Reply
Jennifer 22 december 2015 - 12:31

Oh wauw, dit is zo’n geweldige stoel! Die willen wij zeker winnen! Ik zal er een leuk plekje voor vinden in de slaapkamer van 1 vd twins. Maar het leuke vind ik vooral dat de schommelstoel herinneringen oproepen van vroeger. Vroeger zat ik heel vaak in de schommelstoel van mijn oma. Niet zomaar een stoel, een ijzeren stoel op de Dominicaanse Republiek! Het idee om weer te kunnen schommelen in een stoel vind ik geweldig!

Reply
Roos 22 december 2015 - 11:15

Mocht ik deze stoel winnen, dan is dat het startsein voor onze bovenverdieping verbouwing. Momenteel slaapt Kenji nog bij ons op de kamer, maar na ruim een jaar zijn papa&mama wel toe aan wat meer privacy en willen we de jongens samen op een kamer laten slapen. Ik wilde al voor Ayden geboren was een schommelstoel voor op de babykamer, maar doordat Ayden veel te vroeg geboren werd is dat er nooit van gekomen. En omdat Kenji bij ons op de kamer slaapt, was er geen plaats voor een schommelstoel. Maar als de jongens samen op 1 kamer gaan, is er ruimte genoeg, en kan ik de voedingen die Kenji nog krijgt in de schommelstoel geven ipv op een koude vensterbank zitten (waardoor je meteen moet plassen en klaar wakker bent ‘s nachts). ik ga heel hard duimen!

Reply
Asmira 22 december 2015 - 11:08

Zou de stoel ontzettend graag willen winnen voor op het kamertje van ons zoontje. Hij staat al een poosje op mijn wishlist. Ons zoontje heeft nog altijd ‘mama honger’ ‘s nachts (meerdere keren per nacht) en zo’n heerlijke stoel zou fijn zijn om dan even samen in te schommelen. Op dit moment staat er een gewone stoel waar ik even in kan gaan zitten maar dit vind hij niks, moet altijd gelijk weer op staan en hem heen en weer wiegen.. Deze stoel zou daarom voor ons allebei fijn zijn, kan ik even rusten en hij word lekker geschommeld 🙂 Zodra die groter is kan die in de woonkamer, om voor te lezen en zo kunnen we er allemaal op schommelen, zou papa vast ook heel fijn vinden na zijn lange werkdagen 😉 en grote zus zeker weten ook, want die schommelt nu vaak in haar poppenbedje met popje :’)

Reply
Asmira 22 december 2015 - 11:11

toi toi toi! 😉

Reply
Sara 22 december 2015 - 07:46

Ik doe graag mee aan deze wedstrijd want de stoel zou prachtig zijn op de kamer van onze dochter. Onze kleine meid werd vrijdag, weliswaar drie weekjes te vroeg, geboren en moest gisteren al geopereerd worden.. maar het is een vechtertje en ik kijk al uit naar de dag dat ze naar huis mag komen! En moest ik haar dan nog kunnen wiegen in zo n fantastische stoel..

Reply
Suzan 22 december 2015 - 06:31

Oehh die wil ik! Ik zou hem ook op de babykamer zetten. Dan kan ik miin dochtertje daar ‘s nachts heerlijk in voeden en daarna weer lekker in slaap schommelen. En lekker met m’n zoon en/of dochter op schoot een boekje voorlezen in die stoel! Duim duim duim dat ik m mag winnen!

Reply
Eve Allijn 21 december 2015 - 23:29

Ik zet hem op de kamer van ons dochtertje Tessel 🙂 Om heerlijk samen in te schommelen samen met haar. Ze heeft soms wat moeite om in slaap te komen en dan kan ik haar heerlijk wiegen. En als ze honger heeft dan kan ik haar flesje geven in deze gave stoel. En wat jij zegt: ongelukjes maken niet uit! En als Tessel dan wat ouder is dan kan ik haar voorlezen in de stoel 🙂 Ik zie het al helemaal voor me! 😀

Reply
patricia 21 december 2015 - 23:26

Wauw, mocht ik het geluk hebben om deze gave schommelstoel te mogen winnen, dan zet ik het in de woonkamer, zodat iedereen het is kan uitproberen en ik lekker kan zitten tutten met me kleine meid !

Reply
Silvie N 21 december 2015 - 22:59

Ik doe mee voor mini terror voor op haar nieuwe kamer

Reply
Miekske Dingens 21 december 2015 - 22:33

Heel graag een kansje! Wat mooi zeg! Ik zou hem inderdaad graag op de kinderkamer zetten, lijkt me heel handig tijdens de borstvoeding 🙂 Het heeft toch wel wat speciaals zo een mooie schommelstoel, en gelijk praktisch om al schommelt in te kunnen dommelen 🙂 Fingers crossed!!!!

Reply
Alyt 21 december 2015 - 21:19

Zo’n stoel wil je als moeder gewoon voor je kind hebben. Mijn dochter is vijf en vindt het heerlijk om alleen op haar kamertje te spelen. Lekker alle boeken uit de kasten te trekken, spelen met haar Lego Friends of zich gaan verkleden.
Een stoel zoals deze zou ze dolgraag willen hebben om heerlijk in weg te kunnen dromen. Of gewoon voor de lol te kunnen schommelen.
En pssstt ik vind ‘m ook heel aantrekkelijk om ‘s avonds erin te mogen voorlezen.

Reply
Réwana Huntink 21 december 2015 - 21:14

Oh wow, deze is zo mooi, zo apart, zo ‘mij’ 😉
oke, mijn zoontje gaat hem ook helemaal geweldig vinden, en in deze kan die niet zomaar uitvallen of tussendoor zitten met dat tengere lijfje van hem?
Waar die komt te staan, denk beneden in de woonkamer voor de tv, al kijkend naar Paw Patrol, Robocar of Chuggington………….en ik denk dat mams er geen kans voor krijgt om er in te zitten, laat staan schommeld luieren:( ☺️???

We wagen een gokje op deze superstoel (Blauw of Wit….thats the question;))

Reply
Réwana Huntink 21 december 2015 - 21:15

zitten = glippen 😉

Reply
Marije 21 december 2015 - 20:50

We verhuizen over een paar weken naar een grotere woning waar ons pasgeboren dochtertje een eigen kamertje krijgt. Het is altijd mijn droom geweest om een schommelstoel op de kamer van haar neer te kunnen zetten zodat ik haar daar kan voeden en in slaap kan wiegen. Toevallig is mijn man echt dol op de Eames stoel dus deze winactie is dubbel gaaf! En ik weet zeker dat hij dan ineens iedere avond verhaaltjes voor gaat lezen in deze stoel 🙂

Reply
Sofie 21 december 2015 - 20:34

Wauw deze ziet er bijzonder leuk uit!!

Ik beval over een 8 tal weekjes van ons vijfde kindje. De stoel lijkt me heerlijk om in te schommelen samen met haar op mijn huid. Daarna zal de stoel ofwel een leuk plaatsje krijgen in onze living of op een van de kinderkamers. Heerlijk!

Reply
Alicia 21 december 2015 - 20:21

Ik doe graag mee! Hij zou hier inderdaad op de babykamer komen te staan.. Ze slaapt nu nog naast mij in de wieg maar als dat niet meer past moet ze naar haar kamer en dat betekent nachtvoedingen op haar kamer. Dan kan ik wel zo’n heerlijke stoel gebruiken!

Reply
Alicia 21 december 2015 - 19:47

Wat een leuke actie! Vind het ook een prachtige schommel stoel. Wij krijgen in maart een kondje en ben nog niet echt ver met de baby kamer, dus zo’n stoel zou een mooi begin zijn 🙂 Duimen dat ik win!!

Reply
haia 21 december 2015 - 18:57

Dit zou een leuk verjaardagscadeau voor m’n broer zijn. Na een moeilijk jaar met hun eerste kindje en tegenslag in hun pas opgeknapte huis verdient hij iets leuks. Ik zie de stoel niet direct in ons huis staan (iets met iets te veel kleine sloebertjes in huis.) Maar mijn broer zou dit prachtig zijn.

Reply
saskia 21 december 2015 - 18:45

Ik ga ook een kans wagen 🙂 Wij hebben dezelfde stoel voor op Sophia haar slaapkamer maar ik zou er nog heel graag een willen voor onze eigen slaapkamer zodat ik daar ook nachts kindjes kan troosten 🙂

Reply
Jeanne 21 december 2015 - 18:06

Wat een leuke winactie!!
Ik zou de schommelstoel in mijn slaapkamer zetten en daar lekker met de baby ‘s avonds in gaan schommelen. Dat hij dan lekker in mijn armen in slaap valt 🙂 En natuurlijk overdag ook om lekker tot rust te komen.

Reply
Nynke B 21 december 2015 - 17:46

Wat mooi zeg. Wij zijn de kamers opnieuw aan het inrichten en schilderen. Deze zou een mooi plekje krijgen op de studeerkamer. Even relaxen tussen het werken door.

Reply
Cindy Noordman 21 december 2015 - 17:45

Wat een leuke winactie!! De stoel staat op mijn verlanglijstje voor de babykamer. Half april verwachten wij ons derde kindje en ik had al besloten dat ik deze stoel nu absoluut op de babykamer wil. Ideaal voor het voeden of in slaap wiegen van de baby. En hij is ook nog eens super mooi dus daarna krijgt hij ook nog echt wel een plekje in ons huis!

Reply
Lisette Kleiweg 21 december 2015 - 17:16

Ik zet hem op de kinderkamer, er zijn maar weinig dingen zo rustgevend als schommelen, vooral samen.

Reply
Maud 21 december 2015 - 16:53

Ooh gave stoel! Ik weet nog niet of ik hem op de kamer van onze dochter van ruim 1,5 zal zetten of op de babykamer van onze zoon van 10 dagen oud. Ik denk op de babykamer. Lekker samen een boekje lezen, laatste (of juist eerste) voeding van de dag. Niet heel origineel, I know.

Reply
Marjolein 21 december 2015 - 16:39

Oh, deze stoel staat al heel lang op mijn verlanglijstje! Ik heb drie kindjes en zou de stoel bij mijn jongste op de kamer willen neerzetten. Om ‘s avonds voor het slapen gaan in neer te ploffen. Lekker samen boekjes lezen en een beetje schommelen… Zijn hoofdje tegen me aan in slaap vallend… (Je FB-pagina volgde ik al :-))

Reply
kiki 21 december 2015 - 16:31

wauw! wat ik zou doen met de stoel? GENIETEN! genieten van mijn huisje, hondje, vrienden en gezelligheid. Vanuit mijn luie comfy stoel kan ik dan alles overzien en genieten van de heerlijke, mooie, intense momenten!

Reply
Kim heddema 21 december 2015 - 16:06

Deze winactie is echt te leuk? Tijdens mijn zwangerschap ook op zoek gegaan naar een schommelstoel en deze tegen het lijf gelopen. Helaas paste het niet in ons budget, dus de nachtvoedigen gingen gewoon bij papa en mama in bed ? Het lijkt me alsnog geweldig om op de slaapkamer van de jongste dochter te zetten op s avonds lekker haar flesje in te geven en samen met haar zus een verhaaltje voor te lezen. S nachts wordt ze (helaas) nog vaak wakker en sta ik door de kamer te wiegen. Hoe heerlijk zou het zijn als ik dat zittend zou kunnen doen?❤️ Natuurlijk is het ook een echte Eye catcher voor de kamer!

Reply
Andrea 21 december 2015 - 15:54

Jaaaaa! Ik doe meeeee! Perfect voor mijn kleine babykamer, om de nieuwe baby s nachts te voeden! Pick me, pick meeee!

Reply
Mendy 21 december 2015 - 15:41

Deze zou perfect zijn als we eindelijk een nieuw huis hebben. En mijn zoon zijn echte peuter kamer. Hij zou nu voorlopig bij mij in de kamer staan. Helaas niet genoeg ruimte in de kinderkamer. Gauw verhuizen maar!

Reply
Sanne S 21 december 2015 - 15:17

Ik ben al heel lang op zoek naar een stoel voor op de babykamer en heb tot op heden niks gevonden wat mooi bij de rest van de meubeltjes past. Wat een drama! Deze zou daarentegen wel super mooi staan bij de rest en de babykamer echt af maken! Ik had de hoop eigenlijk al opgegeven om nog een stoel te vinden en ging er al een beetje vanuit dat er dan maar (heel erg jammer) geen stoel zou komen… Dus ik ga heel hard hopen dat deze mooie stoel straks bij ons in de babykamer staat te pronken zodat het kamertje helemaal af is als ons prinsesje in februari komt.

Reply
Simone 21 december 2015 - 15:13

Leuk leuk leuk! Geweldig voor op de babykamer. Lekker schommelend in slaap vallen of gezellig een boekje lezen op schoot. Erg mooie stoel. Ik doe heel graag mee 🙂

Reply
Anne 21 december 2015 - 15:13

Op de nieuwe kamer van onze kleine Sem (maart 2015) die ik dan schommelend kan voorlezen terwijl ik zwanger geniet van de kleine schoppen van onze andere boef (april 2016)..

Reply
lisette von franquemont 21 december 2015 - 15:07

Wat een leuke winactie! Deze stoel staat al een tijd op mijn verlanglijstje! Mijn zoon van 4 maanden, houdt erg van wiegen en boekjes lezen dus deze stoel zal het lege en saaie hoekje in zijn kamer mooi kunnen opvullen. Ik ga duimen !!

Reply
Manouk 21 december 2015 - 15:02

Ik zou deze stoel fantastisch vinden voor als we in onze nieuwe woning gaan wonen. Ik zou hem dan neerzetten op de kamer van mijn zoontje, zodat ik voor het slapengaan nog een boekje kan voorlezen. Met een leuk kleedje er overheen, zodat we gezellig onder het kleedje een boekje kunnen lezen samen!

Reply
Joanne 21 december 2015 - 15:02

Super gaaaff wil ik wel winnen. Eerst zou hij bij ons op de slaapkamer komen om te voeden en als de kleine beeb naar haar eigen kamertje gaat zou hij daar heel mooi staan om daar te voeden en boekjes voor te lezen en te knuffelen ect:)

Reply
Marijke vd borgh 21 december 2015 - 14:50

Oh ja wat ik er mee zou doen? Ik zou hem op het kamertje van jaimy.zetten die helaas nog altijd niet af is! ( dat word pas in het nieuwe huis )

Reply
Marange 21 december 2015 - 14:47

Waw echt super mooi! Ik doe mee voor mijm vriendin die zwanger is van haar eerste wonder. Ze heeft fybromyalagie en zou lekker met de kleine hierin kunnen zitten tijdens de nachtvoeding maar ook gewoon overdag! Duimen

Reply
Cassandra 21 december 2015 - 14:46

Ondanks dat ik hem zelf heeeeeeeel graag in mijn werkkamer zou willen hebben staan, zou ik hem toch op Leia’s kamertje zetten om haar vervolgens in deze prachtige stoel voor te lezen iedere avond!

Reply
Leonora 21 december 2015 - 14:41

Oh die Eames stoelen zijn zooooo gaaf! Daarom doe ik graag mee aan deze te gekke actie. De stoel zou hier op de babykamer komen te staan van ons tweede kindje. Op wat accessoires na blijft de babykamer nagenoeg hetzelfde dus deze stoel zou een geweldige nieuwe aanvulling zijn! Lijkt me heel fijn om ‘s nachts in te voeden en overdag heerlijk in te zitten knuffelen.

Reply
Anouck Plume 21 december 2015 - 14:39

Oh wauw! wat een fantastische prijs! Daar moet ik natuurlijk wel een kansje voor wagen!! Ik ga (hopelijk) binnenkort verhuizen en deze stoel staat heeeeel hoog op mijn verlanglijstje! Hij zou prachtig staan op mijn toekomstige (nu nog denkbeeldige) kantoortje. Een kinderkamer is er voorlopig nog even niet, maar als het zover is word het kantoor weer omgebouwd tot kinderkamer en kan die stoel mooi blijven staan 😉

Reply
Melissa 21 december 2015 - 14:37

Wow heel erg gaaf! Ik hou zelf ook ontzettend van wit en een strak design. Echt een prachtige schommelstoel. Ik zou deze op het kamertje van mijn zoontje liam van 8 maanden zetten. Het lijkt me heerlijk om s’avonds voor het slapen gaan daarin zijn laatste fles te geven. Daarna nog even kroelen en knuffelen met mama. Lekker schommelen. Een slaapliedje zingenomen of nog een klein verhaaltje voorlezen. Heerlijk intiem en vertrouwd voor onze kleine man. Gewoon een momentje voor ons tweeën. Of natuurlijk papa met liam. Ik zie het nu al voor me en droom heerlijk weg bij die gedachte. Nu duimen dat deze droom werkelijkheid word. Succes allemaal. Het is echt een super gave actie.

Reply
Eveline 21 december 2015 - 14:37

Jongens wat een geweldige giveaway! Ik ben dol op het design van Eames en had graag de eetkamerstoelen gehad, ware het niet dat de tafel te hoog is voor bij de stoelen en de tafel was er eerder 😉 maar nu ben ik zwanger van een meisje en dit is dé stoel voor in de babykamer, ik ben het helemaal met je eens! Zou perfect staan op haar kamertje (in het wit), alles is in wit met zacht roze en lichtgrijze accenten. Goh ik kan niet anders zeggen dan dat ik dolblij zou zijn als ik deze stoel zou mogen winnen! ??

Reply
Cd 21 december 2015 - 14:37

Wauw zo mooi! Mijn dochter van 2 moet bijna verhuizen naar haar grote meidenkamer zodat haar broertje naar de babykamer kan. En ik haar nieuwe kamer zou deze stoel heeeeeeeel mooi staan.

Reply
Stephanie 21 december 2015 - 14:34

Deze stoel staat heel hoog op mijn verlanglijstje voor de woonkamer, deze willen wij gaan opknappen en een gezellig hoekje om lekker te lezen met de kids (of zelf als ze lekker slapen) met deze stoel zou het helemaal afmaken!

Reply
mariëtte 21 december 2015 - 14:24

Oh ja heel graag voor op de toekomstige babykamer.
Bij mijn zoontje staat een oude rook stoel op zn kamer. Voor de nieuwe babykamer lekkere strakke sfeer voor ogen en die stoel zou perfect zijn voor de avondvpeding en de kroeltjes samen

Reply
Nicoline 21 december 2015 - 14:24

Wat een toffie actie! Ik doe graag mee! Ik zou hem op Elisa’s kamertje zetten. Wij hebben eindelijk een beetje een routine voor het slapen gaan, middag en avond. Ze drinkt dan nog heerlijk bij mama een flesje en lezen we een verhaaltje. In deze stoel zou dat heerlijk zijn en hij past perfect op haar kamertje!

Reply
anne 21 december 2015 - 14:23

Wow..wow..wow!! Ik vind de Eames chair sinds een paar jaar mooi. Regelmatig zoek ik hem op op internet..om gewoon te kijken. En 1 keer heb ik hem zelfs in mijn virtuele winkelwagen gestopt, maar nooit afgerekend. Als studerende mama heb ik eenmaal andere prioriteiten. Maar ik zou heel graag deze stoel winnen voor op de kamer van mijn zoontje. Elke avond lees ik hem voor. Nu steun ik op een grote knuffel olifant en elke keer denk ik..ik moet hier iets anders voor verzinnen, want comfortabel is het niet. Dus dat stoeltje krijgt hier een fantastisch plekje…en hoe gaaf is het dat het een schommelstoel is! Oh..ik ben echt super enthousiast nou haha…

Reply
Ruth 21 december 2015 - 14:23

De babykamer moet voor het einde van dit jaar zo goed als klaar zijn. Een combinatie van Retro, vintage en hip! Ik ben nog op zoek naar een fijne stoel om de kleine straks te kunnen voeden ‘s nachts en ik denk dat dit een heerlijke stoel ervoor zou zijn. Wij doen heel graag mee! ?

Reply
iooon 21 december 2015 - 14:12

Op dit moment lees ik voor in de schommelstoel van mijn ouders. Bij mijn ouders thuis. Zodra we verhuisd zijn heb ik geen schommelstoel meer. Ik wilde eigenlijk die van mijn ouders jatten maar dat mag niet van ze. Dus ik moet een eigen kopen. Ik hoop dus dat ik deze kan winnen! Want met de verhuizing is er geen budget meer…. En het leest zo lekker voor.

Reply
Janke 21 december 2015 - 14:10

Wat een gave schommelstoel zeg. Wij zijn momenteel nog opzoek naar een mooie stoel voor op de kamer van ons dochtertje om haar in de avonden rustig in slaap te wiegen. Daarom doen wij graag mee aan deze win actie

Reply
Gerlinde Doornink 21 december 2015 - 14:08

Wat een geweldige actie met deze super gave stoel.
De stoel zal eerst een plekje krijgen bij ons zelf op de slaapkamer, daarna “verhuisd” die naar de kamer
van onze zoon. Gezellig hierin samen zitten en voorlezen….

Reply
Maud Raaijmakers 21 december 2015 - 14:08

Wauww wat een prachtige stoel! Een vriendin van mij heeft een schommelstoel en ik word altijd helemaal ‘zen’ al ik erin ga zitten. Ik ben op dit moment 16 jaar en ik heb ontdekt dat de locatie en de sfeer heel erg veel uitmaakt voor mij voor mijn leerprestaties. Ik leer wel eens bij die vriendin thuis en dan merk ik zo goed dat die schommelstoel mij echt helpt om me te concentreren. Volgens jaar ga ik de opleiding verpleging niveau 4 doen. Ik heb er onwijs veel zin in, maar ik weet dat dit een best wel zware opleiding is. Deze geweldige schommelstoel zou mij ontzettend goed kunnen helpen om te leren en om even te rust te kunnen komen met een boekje en een kopje thee.
X Maud

Reply
Marijke vd borgh 21 december 2015 - 14:06

Oh wauw !! Tuurlijk doe ik weer mee! Gewoon omdat het kan ?

Reply
elisabeth maria martina 21 december 2015 - 14:06

het mooiste kraamkado wat ik mijn schoondochter maar zou kunnen geven, zal ze vast heel veel plezier aan beleven

Reply
Willemien 21 december 2015 - 14:03

Wauw!! Kwam deze SUPER stoel laatst tegen op instagram, je kon m toen ook winnen 🙂 Sindsdien helemaal verliefd!! Kijk regelmatig op de site alleen is hij iets te duur voor ons om aan te schaffen 😉 Onze zoon van bijna 14 maanden is dol op een boekje lezen op schoot! We zijn druk bezig met zijn nieuwe kamertje omdat met 10 weken zijn broertje word geboren 🙂 Hoe fijn zou het zijn voor hem om aan het einde van de dag even alle aandacht van papa of mama te krijgen en lekker samen een boekje te kunnen lezen in deze stoel!

Hij zou dus een mooi plekje krijgen op zijn kamer! Nu maar heel hard duimen!!

Reply
Fleur 21 december 2015 - 14:03

Die vind ik echt heel gaaf.
Ik denk dat de stoel dan bij ons in de woonkamer terecht zou komen, we hebben nog een leuke mand die erbij past en dan kan het een ‘leeshoekje’ worden.

Reply
elisaeth maria maina 21 december 2015 - 14:01

het mooiste kraamkado wat ik mijn schoondochter maar zou kunnen geven, zal ze vast heel veel plezier aan beleven

Reply
Linda 21 december 2015 - 14:01

Gave stoel, ik zou hem in de woonkamer zetten en s’avonds lekker chill tv in kijken naar een lange drukke dag 😀

Reply
Jess 21 december 2015 - 14:00

Ik heb het idee dat ik jou blog aant spammen ben, maar deze wil ik ook wel winnen. Hij zou voor ik Ellie’s kamer zijn. Voor borstvoeding , verhaal lezen, troosten, …

Reply
Vera 21 december 2015 - 13:52

Hij zou perfect op de babykamer passen! Alle meubeltjes zijn wit, dus de witte stoel zou hier zooooooo mooi staan! Mijn dochter slaapt nu nog op de babykamer, dus ik zou hem nu eerst gebruiken om haar ‘s avonds voor het slapen gaan voor te lezen en te knuffelen. Ze heeft 5 weken terug een broertje gekregen, zodra hij een half jaar is verhuist hij naar de babykamer en dan kan ik hem in de schommelstoel voeden, wiegen en knuffelen terwijl dochter dan een ‘grotemeisjes-kamer’ krijgt! ?☺❤

Reply
jon koolske 21 december 2015 - 13:49

Oh super leuk zeg !!! Mijn kleine meid heeft sinds paar dagen haar ledikantje ingeruild voor een groot bed en het is nog erg kaal op haar kamertje. Deze zou erg leuk op haar kamertje staan om lekker in te lezen.

Reply
jolein koolske 21 december 2015 - 13:51

Oh neeej ik maar de helft van mijn naam getypt zie ik net hahaha mijn naam is niet jon maar jolein 🙂

Reply
Annerieke Hop 21 december 2015 - 13:48

Wat een fantastische stoel.
Ik denk dat mijn dochtertje dat heerlijk vindt. Ik merk aan haar dat ze het schommelen wat ze bij mij in de buik deed, heel erg mist. Ze is best veel en snel onrustig en moet dan erg huilen. Als we rondjes lopen en haar een en weer schommelen wordt ze weer rustig.. Dus dit zou echt een uitkomst zijn!
Maar ook als ze wel tevreden is om heerlijk in te knuffelen samen! ♡

Reply
Jorinde 21 december 2015 - 13:45

Wat een fijne winactie! Ons eerste kindje kan elk moment geboren worden (ik ben nu 40+6). Geloof het of niet, het enige wat wij nog niet hebben, is een goede stoel waarin ik met de baby kan zitten om borstvoeding te geven. Een wieg, commode, box, verschoonkussen, en alle andere spullen staan al weken (ok, maanden, ik ben nogal van de organisatie) in huis.
Met deze mooie stoel gaan wij dan ook heel gelukkig deze nieuwe fase in. Daarnaast wil ik ook nog even kwijt, dat ik de stoel erg mooi vind en dat hij er zeer comfy uitziet!

Reply
Eline 21 december 2015 - 13:44

Wat een mooie winactie! De Eames schommelstoel staat al jaren hoog op mijn verlanglijstje. Ik vind het echt een prachtige stoel, heerlijk tijdloos en inderdaad perfect voor voorlezen of een voeding. Ik zou ‘m dan ook heel erg graag op het kamertje van Jennifer willen neerzetten. Met een mooi schapenvachtje erin maak ik ‘m helemaal af!

Reply
Neomi 21 december 2015 - 13:44

Oohhh ik vind deze zo geweldig! Ik zou hem op de babykamer zetten van ons tweede meisje! Verwacht in april ? Om heerlijk in te schommelen en te knuffelen, en natuurlijk voeden! Ik verheug me er al op! ❤

Reply
IJlien 21 december 2015 - 13:42

Oh MEN die is zoooo gaaf! Ik ga gauw een reactie op je FB achterlaten 🙂 wat een toffe winactie!

Reply
Jacqueline 21 december 2015 - 13:42

Ooh wat een leuke stoel? Ik doe mee, ik mis echt een stoel op onze babykamer. Voor nu de nachtvoeding en als ze wat ouder is voor het voorlezen. ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.