WIN een Topmark SKY wiegje!

by Tamara

Eén van de allerleukste dingen aan het bloggen vind ik toch wel het organiseren van winacties. Ik vind het zo ontzettend leuk om mensen blij te maken met allerlei leuke prijzen en dus ga ik ook altijd op zoek naar de allerleukste dingen om te winnen! Vandaag heb ik ter ere van de blogverjaardag van TheMommyDiaries  echt een ontzettend leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk een campingbedje/wiegje van het merk Topmark weggeven. Dit wiegje komt uit de nieuwe collectie en is echt pas net op de markt!

bedje beige 1

Topmark wiegje SKY.

Ik weet nog dat we voor de eerste keer op vakantie gingen met een baby. Floris was toen een paar maanden en ik vond het om eerlijk te zijn best wel lastig dat dat hij in zo’n groot campingbedje sliep. Niet alleen omdat hij dan in zo’n groot bed lag, maar vooral omdat hij thuis gewoon in een ledikantje op de hoogste stand lag en hij hier in een bedje laag bij de grond lag. Nou moet ik ook zeggen dat ik het een groot nadeel vond dat zo’n camping bedje zo ontzettend veel ruimte inneemt. Met kinderen is de kofferbak zo vol en dan neem je natuurlijk liever niet zo’n groot bed mee!

9200000055859247_2

Topmark komt nu met een ideale oplossing! Namelijk het Topmark wiegje SKY. Het wiegje is geschikt voor baby’tjes van 0-6 maanden en voor kindjes tot maximaal 10 kg. Het bedje is licht en heel klein opvouwbaar, ideaal voor op vakantie en bij de oppas. Maar ook voor wanneer je een keer op visite gaat en je wil toch graag dat je kindje in een bedje slaapt! Maar wat dacht je van de eerste maanden? Ik vond het heel erg fijn om de eerste tijd ook snachts mijn kinderen bij me te hebben liggen. Dit bedje is ook heel geschikt als bedje voor de eerste maanden! En wanneer je kindje er niet meer in past, is het ook geen sta in de weg op zolder, maar kun je hem gewoon opruimen in een kast.

De bijgeleverde, afneembare muskietenkap beschermt het kindje tegen insecten, waardoor het bedje ook heel goed buiten gebruikt kan worden. Door de bogen in de kap, is het kindje tevens beschermd tegen eventuele huisdieren en vallende voorwerpen.

Bij het bedje krijg je een matrasje, een opbergmandje en een muskietenkap. Ook zit er een handige reistas bij waar je hem in kunt opbergen of vervoeren!

9200000055859247_3

De Winactie.

Nu komt het allerleukste , want ik mag zo’n geweldig wiegje gaan weggeven! Wat je hiervoor moet doen?

  • Laat in een reactie achter dat je meedoet en welke kleur jij graag zou willen hebben (grijs of beige)
  • Like Themommydiaries op Facebook.

Dat is het! Voor een extra winkans zou ik het heel erg leuk vinden als je mij wil volgen op Bloglovin. 

 

De winnaar krijgt volgende weel dinsdag een mailtje van mij! Succes!

 

Misschien vind je dit ook leuk

118 comments

Kelly 15 maart 2016 - 20:19

O ja super graag! Wij verwachtend eind Juni ons 2e wonder en dit zou geweldig zijn! Graag de grijze variant ?

Reply
maris 14 maart 2016 - 10:06

Ideaal voor in de tuin! Kan ze er toch een beetje bij liggen in de zomer en genieten van de frisse lucht.
Ze wordt zo ideaal beschermd tegen kleine beestjes 🙂

Reply
Ichelle 13 maart 2016 - 18:33

Jaaaaa dat zou echt super zijn! De grijze vind ik het mooist!

Reply
marsha 13 maart 2016 - 17:29

Ik gun Kelly Padberg dit ontzettend mooie wiegje! Ze verwacht haar eerste kindje in augustus dit jaar!!!

Reply
Kelly Padberg 13 maart 2016 - 13:05

Ik doe heel graag mee met deze te gekke winactie! In augustus verwacht ik mijn eerste kindje en we zouden het supergaaf vinden om dan volgend voorjaar naar ons geliefde Bali af te reizen en onze vrienden te bezoeken met onze prinses. Aangezien het daar niet ál te praktisch is ingericht voor kinderen komt deze wieg enorm goed van pas!! Heerlijk comfortabel voor de kleine meid en makkelijk mee te nemen voor papa en mama. Ik ga voor de grijze!

Liefs Kelly

Reply
Kim 13 maart 2016 - 12:33

Wauw wat een actie weer! Ik doe graag mee voor de grijze. Super gaaf!

Reply
Anneliese de Waal 12 maart 2016 - 17:41

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van bijna 4 maanden, lijk me super handig.
Ik doe graag mee voor de kleur grijs !!.

Groetjes Anneliese

Reply
Hanane 12 maart 2016 - 16:02

Wat zou ik die graag in het grijs willen winnen.

Reply
Dee 12 maart 2016 - 11:19

Wat een geweldig handig bedje! En nog zo lang te gebruiken 🙂
Mijn ouders en schoonouders wonen ver van mij vandaan, dus ga ik vaak heel lang op bezoek.
Leuk om dan makkelijk het bedje mee te nemen als ik straks mijn kleintje krijg.
En ik heb een hekel aan muggen, dus kan ik ons kindje goed beschermd ook van de zomer buiten neerleggen.
Laat onze prul maar komen!

Reply
Marloes de Vries 12 maart 2016 - 11:10

Heel graag! Kleur maakt mij niets uit, ik zou hem goed kunnen gebruiken. Over 7 weekjes uiTgerekend van mijn tweede zoontje! Uitkomst voor het strand, tuin etc!

Reply
Stephanie 12 maart 2016 - 10:55

Weer zo’n leuke win actie! Wij kunnen deze ook heel goed gebruiken op de camping, en ik heb bijna al mijn gastouder papieren rond, en we zoeken nog een extra stevig bedje die we compact kunnen opruimen voor baby’s die apart moeten slapen. Een grijze zou heel mooi zijn 🙂

Reply
Pandora 12 maart 2016 - 09:50

Ow dit zou de uitkomst zijn voor ons! Met een peutertje van 20 maanden en de kleinste aanwinst van 2mnd gaan we naar Italië!
Leuk zo’n stacaravan maar er is maar 1 bedje! Een mooi compact wiegje zou daarom zeer welkom zijn!! En dan het liefst de grijze??

Reply
anja 11 maart 2016 - 15:36

erg leuk en handig zeker ook voor buiten. ik ga voor Grijs

Reply
Annemiek 11 maart 2016 - 13:21

Graag, we hebben net een kleintje en willen van de zomer gaan kamperen! 🙂 De kleur grijze vinden we erg leuk.

Reply
crystal 11 maart 2016 - 12:17

gisteren al een reactie geprobeerd te sturen via smartphone maar volgens mij is dat niet gelukt kleintje is aan het clusteren dus we zijn beetrje aan elkaar vastgeplakt hihi typt niet handig met 1 hand

graag maak ik kans op het beige reiswiegje, manlief en ik hebben er al flinke discussies over gehad en ik stond al op punt om haar op vakantie dan maar in wandelwagenreiswieg te laten slapen (heb er een met aerosleep matras) maar dit zou dé oplossing zijn. fingers crossed!!!

Reply
Hendriëtte 11 maart 2016 - 10:03

De grijze heel graag, het is voor ons drie maand oude zoontje elke keer een drama om bij de oppas, oma, buurvrouw etc te willen gaan slapen. Wat ons weer een oververmoeid kind geeft die ook nog blijft strijden tegen de slaap. Hij wil totaal niet jn het campingbedje slapen. Dus dit lijkt ons een ideale uitkomst! Ondanks dat wij helaas nooit het geld hiervoor zouden hebben zou ik heel graag kans willen maken op deze geweldige prijs. Zodra ons zoontje er te groot voor zou zijn, willen wij hem doorgeven aan een stichting voor minima moeders.

Reply
Romy 10 maart 2016 - 19:19

De grijze graaag! 🙂
Mijn zoontje is vandaag alweer 4 weken oud (time flies!!), en we gaan over drie kleine maandjes op vakantie. Een reiswiegje staat nog op ons lijstje.
Laat ik deze nou bijzonder mooi vinden! 😉
Let’s give it a try!

Reply
Daisy van der Maat 10 maart 2016 - 12:40

Wat een toepasselijke naam voor mijn zoontje Skylar in het grijs.

Reply
Marije 10 maart 2016 - 09:50

Oeh gaaf! Ik doe graag een poging voor de grijze variant!

Reply
Marloes 10 maart 2016 - 08:59

Ik zou graag de beige willen winnen voor onze lieve gastouder. Ze verwacht over een paar maandjes haar eerste kindje. Eind van deze maand moeten wij helaas afscheid nemen van haar en zitten de leuke uurtjes die onze dochter bij haar heeft gehad er definitief op. Zou haar hier graag mee willen verassen

Reply
Raihana 10 maart 2016 - 08:23

Super actie! Ik als stille lezer? doe graag mee voor de grijze. Ons zoontje is vandaag 3 weken en slaapt bij mij in bed. Vanwege de verhuizing hebben we nog niks waar hij in kan slapen als ik bezig ben met uitpakken en als we naar amsterdam gaan zou dit ideaal zijn voor bij mn zusje thuis. Keeping my fingers crossed!

Reply
Berendina 10 maart 2016 - 07:02

Ik maak graag kans op het grijze bedje,reuze handig

Reply
Nina Mol 10 maart 2016 - 06:58

Wat een uitvinding en wat een mooi design! Ik doe graag mee voor de grijze XXX

Reply
annelies Pietens 9 maart 2016 - 22:58

het wiegje is erg mooi in beide kleuren
ik denk dat bij mij het grijze wiegje de babykamer meer op zou fleuren
daarom doe ik mee’voor onze baby, zodat hij/zij lekker kan dromen
Wanneer het door het fijne liggen in slaap is gekomen!!

Reply
Melanie 9 maart 2016 - 21:51

Heel gaaf! Grijs is het mooist!
?&nu maar duimen.

Reply
Lieke b 9 maart 2016 - 20:52

Jaaaaa heel leuk! Doe graag mee voor de grijze

Reply
Inge 9 maart 2016 - 20:43

Met dit fijne Topmark wiegje SKY wordt mijn neefje echt in het zonnetje gezet
en beleeft hij veel slaappret.
En dit bedje in de kleur grijs
vindt mijn zus ook echt onwijs!

Reply
Susan Z 9 maart 2016 - 20:37

Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor de grijze ♡♡

Reply
Alicia Hofman-Voshol 9 maart 2016 - 20:23

Heel graag grijs! Volgde je al op bloglovin..

Reply
Thuy trang 9 maart 2016 - 19:08

Leuk! Ik doe mee voor de grijze. Super voor onze bink Finn, wanneer wij in mei een lang weekendje weggaan. Uiteraard ook erg handig voor de oppasdagen van de oma’s

Reply
Aniek 9 maart 2016 - 18:45

Ik ga voor de grijze.

Reply
Jan 9 maart 2016 - 18:22

Ons kindje mag nu ter wereld komen met deze prachtige wieg.
De kleur grijs is onze voorkeur van deze prachtige prijs.

Reply
Tamara V 9 maart 2016 - 18:05

Zou zo geweldig zijn om ons eerste kleintje bij opa en oma zo te kunnen verwelkomen.
Grijs zou mijn voorkeur hebben van dit prachtige wiegje .

Reply
Ed van der Ploeg 9 maart 2016 - 17:42

Graag grijs. Zou prachtig zijn voor mijn aanstaande eerste klein(dochter) kind (12 maart 2016 uitgerekend)

Reply
Iris 9 maart 2016 - 17:24

Zo super wat ideaal!!! Heeeeeel graaag de grijze 🙂 Ik zou er super blij mee zijn

Reply
Jacqueline de Waal 9 maart 2016 - 17:15

Lief voor mijn lieve kleine neefje Mattijs.

Reply
suzan 9 maart 2016 - 16:20

Ik doe mee voor mijn vriendin silvana 10 juni uitgerekend…zou super zijn in t grijs graag

Reply
Anna Wienen 9 maart 2016 - 16:04

Ga weg, dit is wel heeeel gaaf!!! Ik doe mee voor grijs…!
Facebook: Anna York

Reply
Miekske Dingens 9 maart 2016 - 15:33

Wat handig zeg! Graag een kansje voor de grijze aub

Reply
Sas v.d. Velde 9 maart 2016 - 15:21

Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee om kans te maken op de grijze variant van dit handige wiegje. Over ongeveer 4 weekjes verwachten wij onze eerste kleine (een jongen) en nu ik dit artikel heb gelezen lijkt het wiegje me superhandig om te hebben. Voor als we aankomende zomer lekker op vakantie gaan met z’n drietjes, maar misschien ook als we een keertje bij oma gaan slapen 🙂 Zou dus hartstikke goed van pas komen! Fingers crossed!

Reply
Janneke 9 maart 2016 - 15:07

Een grijze graag voor het zonnetje in huis.

Reply
Lieke van Veen 9 maart 2016 - 12:57

Ik doe heel graag mee om dit te winnen! Zou wel handig zijn om dit te winnen nu ik in mei een neefje krijg!

Reply
Lieke van Veen 9 maart 2016 - 12:57

Ik zou trouwens graag de beige winnen!

Reply
Lynn Mahieu 9 maart 2016 - 12:43

Ik speel graag mee voor het grijze wiegje!

Reply
Rosie - Lifebyrosie.nl 9 maart 2016 - 12:10

Wauw wat een toffe winactie Tamara! Ik doe graag mee voor de grijze :)! XXX

Reply
Wilma Post 9 maart 2016 - 11:57

Oh wat handig zeg , geen gesleep met logeerbedjes of bak van de kinderwagen en ook handig om zo in de tuin te zetten . Geen gedoe met vliegende beestjes 😉

Reply
Lisa 9 maart 2016 - 11:00

Ooh deze zou zo handig zijn. Nadat ik 4 maand geleden ben bevallen ben ik onverwachts alweer 3 maanden zwanger. Heel leuk en spannend wel! Deze zou ideaal zijn voor als we gaan logeren bij mijn ouders die in België wonen! De beige vind ik heel erg mooi!

Reply
Hanna @ eenbezigbijtje.nl 9 maart 2016 - 10:58

Ik doe heel graag mee voor de grijze. Als het goed is gaan we in de zomer een weekje met vrienden op vakantie die net een kindje hebben gekregen en dit zou dan zo goed van pas komen!

Reply
carin 9 maart 2016 - 10:13

Wauw, ik maak heel graag kans op de grijze.
We zijn nu 12 weken zwanger dus over sommige dingen denk je nog helemaal niet na.
Maar nu ik dit zo zie is het echt iets dat wij heel goed kunnen gebruiken.
Wij hebben nog wel eens de neiging om spontaan ergens te gaan slapen en dit zou dat de ideale oplossing zijn voor onze kleine, een bedje die we overal neer kunnen zetten. Maar nog belangrijker die niet veel ruimte in de auto in neemt zodat we heb gewoon erin kunnen laten staan voor spontane ideeën 😉 ik ga heel hard “duimen” 😉

Reply
Nienke 9 maart 2016 - 09:04

Ik doe graag mee, niet voor mezelf maaijn bestie die zwanger is. Een ultime kraamcadeau! Een zwarte is mooi!

Reply
Sanne 9 maart 2016 - 08:47

Wauw wat een uitvinding! Echt super ideaal. En met baby nr 2 op komst zo welkom! Ik doe heel graag mee voor de grijze.

Reply
Lianne 9 maart 2016 - 08:00

Grijs, zo kan ons mannetje van de zomer overal mee naar toe en rustig slapen!!

Reply
Shiva 8 maart 2016 - 23:56

Oops in mijn enthousiasme vergat ik de kleur te noemen.
Beige vind ik het mooiste.
Lekker zomers

Reply
Shiva 8 maart 2016 - 23:55

Hoi ?

Ik ben bijna 32 weken zwanger en dit is ech t en uitkomst voor ons!
Zo kan hij bij ons bed staan en kunnen we hem ook gemakkelijk beneden of zelfs in de tuin bij ons laten liggen.

Nu mijn moeder vorige week geëmigreerd is naaf Griekenland, willen we vd zomer met ons gezin dat heen. Met de auto!
En omdat we al 3 kinderen hebben, is het al passen en meten. Dit is ideaal vanwege de manier van inklappen.

Reply
Ramona (Mama, kijk!) 8 maart 2016 - 23:26

Het is dat onze Ian zo groot is geworden, maar anders… ?
Toch wil ik graag meedoen voor mijn achternichtje. Zij is vorige week bevallen en heeft haar halve zwangerschap aan de sondevoeding gezeten en veel in het ziekenhuis gelegen. Zou erg leuk zijn dit kado te geven. Geen voorkeur voor kleur.

Reply
Michael noo 8 maart 2016 - 23:04

super gave actie die perfect uitkomt aangezien we binnenkort ons eerste kindje verwachten.. grijze kleur zou super zijn!!

Reply
Floor 8 maart 2016 - 23:02

Wat een geweldige actie! Onze zoon is nu 7 weken maar het aftellen is begonnen dat mijn verlof voorbij is. Beide oma’s gaan oppassen daar zou ik graag dit wiegje voor willen gebruiken en als we van de zomer voor het eerst met zijn 3e op vakantie gaan. Mijn voorkeur gaat uit naar de grijze variant

Reply
Dianna 8 maart 2016 - 22:39

Wauw!!! De grijze zou ik graag willen winnen kan ik er in de meivakantie meteen gebruik van maken voor ons lieve zoontje (:

Reply
Erleina 8 maart 2016 - 22:22

Over 3 maanden word ik voor het eerst (peet)tante van uiteraard het liefste nichtje van de hele wereld… het zou heel leuk zijn dit wiegje te kunnen winnen voor al de (verwen) logeerpartijtjes die ons te wachten staan!! De grijze vind ik het mooiste.

Reply
Vanessa Raffaela Sibma 8 maart 2016 - 21:49

Wat handig! Vooral voor onze eerste vakantie als gezin. Ons zoontje Senna is net 1 en dit bedje in het grijs zou geweldig voor hem zijn.

Reply
Nicolien 8 maart 2016 - 21:27

Ik volg je al op Bloglovin en heb je al een poosje geleden geliked op facebook.
De grijze zou hier heel erg welkom zijn, want we waren inderdaad al op zoek naar een bedje wat we makkelijk mee konden nemen naar onze (schoon)ouders en op vakantie.

Reply
haia 8 maart 2016 - 21:26

Doe graag mee. De grijze vind ik de mooiste. Lijkt me super voor op reis.

Reply
Elif Sazak-Albostanli 8 maart 2016 - 21:12

Ik doe graag mee en grijze, ideaal om te gaan logeren bij opa en oma ?

Reply
marjolein 8 maart 2016 - 20:34

Ik doe heel graag mee . Lijkt me erg handig om mee te nemen straks op vakantie (met de kinderwagen is de kofferbak all bijna vol). De kleur grijs heeft mijn voorkeur.

Reply
Vlienelien 8 maart 2016 - 20:19

Oh ik doe heel graag mee. Ik volgde je al op bloglovin, maar nu ook op facebook.
Dit wiegje lijkt me erg handig. Wilde de wagen gewoon gaan gebruiken naast t bed. Maar zo’n wiegje is ook wel makkelijk van de zoner voor buiten voor mijn zonerkundje ☺️

Reply
Vlienelien 8 maart 2016 - 20:20

Oh, ik zou dan voor de grijze gaan 🙂

Reply
Astrid 8 maart 2016 - 20:14

Jaaaaa voor naast t kraambed ???

Reply
Hinnie 8 maart 2016 - 20:13

Doe graag mee voorbode grijze?
Super voor onze kleine spruit kan hij straks heerlijk achter het huis of super voor bij opa Boontje?

Reply
Tirza 8 maart 2016 - 20:03

Ik doe graag mee. En ga dan graag voor de beige variant.

Reply
Tess Schmidt 8 maart 2016 - 20:02

Wat een super leuk wiegje!!! Met een derde op komst en twee kindjes die ook af en toe bij mama willen slapen zou dit wiegje super van pas komen!? Beige of grijs maakt eigenlijk totaal niet uit denk (weet wel zeker) dat beide kleuren hier mooi zullen staan!☺️

Reply
Marijke 8 maart 2016 - 19:58

Ik ga het gewoon weer proberen een mee doen met je leuke winacties. Kan me voorstellen dat het leuk is om te organiseren! Ik zou hem goed kunnen gebruiken voor t oppassen!

Reply
Cora 8 maart 2016 - 19:53

Echt prachtig en zeer welkom er zijn twee kleintjes opkomst in de fam!
Het zou een super uitkomst zijn om hier in huis te hebben deze oppas oma/tante zou er erg blij mee zijn!

Reply
Stacey 8 maart 2016 - 19:50

Hele leuke winactie!! Wat zou ik deze graag willen winnen? De kleur maakt me zelfs niet eens uit maar als ik dan een kleur moet noemen zeg ik grijs. Ik vind dit bedje niet alleen ideaal voor de camping etc maar wat dacht je van katten en een pasgeboren baby? Wat een uitkomst.

*ik heb aan alle eisen voldaan*

Reply
Noortje 8 maart 2016 - 19:50

Waaaauuuwwww

Ik ben echt al weken op zoek naar de juiste, perfecte en handige campingbedje Voor onze aanstaande eerste kleine die we in april mogen verwelkomen.

Ik kwam deze vorige week tegen, helemaa verliefd, precies wat ik zoek, maar ja wel €100,- doen niet doen?
Twijfel twijfel.

En dan zie ik nu deze winactie, wat een timing! Alsof het zo had moeten zijn. Hihi

De grijze is de kleur die we graag winnen omdat die perfect bij ons past qua style voor de baby.

Helaas heb ik geen bloglovin, maar wel Instagram waar ik je volg en Facebook.

Ga zo door met je leuke blog! En heel
Veel succes met het kiezen van de winnaar.

X
Noortje

Reply
Marjo 8 maart 2016 - 19:45

Wauw wat een mooi bedje, wil graag een grijze winnen voor mijn schoonmoeder, diemkan dit erg goed gebruiken!

Reply
justine malfait 8 maart 2016 - 19:45

Ik zou graag de grijze winnen voor ons hopelijk binnenkort tweede kindje 🙂

Reply
Manon 8 maart 2016 - 19:41

O wow, wat zou dit bedje geweldig uitkomen. We gaan de komende tijd weekendjes weg en in mei en juni camperen voor in totaal 4 weken. Maar nu hebben we al een nieuwe tent gekocht en ander toebehoren….maar een bedje voor de jongste hebben we nog niet. Wat een mooi bedje is dit zeg. Ik zie hem al staan in de tent of voor de slaapjes overdag heerlijk in de schaduw onder een boom. Ik hoop dat we hem mogen winnen.

Reply
Leonie 8 maart 2016 - 19:35

Oh wauw! Ik doe graag mee voor onze kleine meid die in augustus wordt geboren. Ideaal zo’n wiegje!
De grijze vind ik erg mooi.

Reply
Lotte & Saar 8 maart 2016 - 19:25

Leuk zeg!
We volgen & we zouden graag de grijze winnen! <3

Reply
Melanie kooistra 8 maart 2016 - 19:24

Heel graag de grijze, maar vind ze allebei heel mooi! We gaan over een paar weken, een paar weekjes naar griekenland. Om de oma 87 van mijn vriend op te gaan zoeken en de kinderen te laten zien. ( nu het nog kan) Alleen heeft zij geen campingbedje voor onze jongste zoon sven, En door de crisis zit een nieuwe kopen er voor haar niet in. En om nu zelf in griekenland te kopen durf ik eerlijk gezegt niet op de veiligheid te vertrouwen. Dus dit zou voor ons een geweldige oplossing zijn voor onze top vakantie.

Reply
Jess 8 maart 2016 - 19:12

Jammer dat het maar tot 10kg gaat, ik dacht de ideale oplossing te hebben gevonden voor deze zomer te gaan kamperen. Wel een super gaaf idee en best een mooi design.

Reply
Raphael yspeert 8 maart 2016 - 19:11

Ps. Ik zou graag kans willen maken op de grijze variant

Reply
Raphael yspeerr 8 maart 2016 - 19:09

Gaaf!! Wij hebben een tweeling en zo’n bedje zou geweldig zijn. Wij moeten namelijk enorm veel meeslepen als we op visite gaan en dit opvouwbare wiegje scheelt weer ruimte! Een van onze jongens heet ook Floris net zoals jouw knappe man.

Reply
Nienke 8 maart 2016 - 19:01

Jaaa deze zou ik heel graag willen winnen voor ons vierde kindje die we begin juni verwachten! De grijze lijkt me het mooiste voor ons kleine mannetje 🙂
Ik ben heel benieuwd!

Reply
Tineke 8 maart 2016 - 18:55

Geweldige winactie! Ik doe graag mee! In mei wordt ons zoontje geboren. Later dit jaar gaan wij maar liefst 3-4 keer een weekend weg, dit campingbedje/wiegje zou erg van pas komen en staat nog op het lijstje met dingen die wij moeten kopen.
Liefs

Reply
Tineke 8 maart 2016 - 18:56

Mijn voorkeur gaat uit naar grijs!

Reply
Sandy Crommentuijn 8 maart 2016 - 18:55

Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje die haar eerste kindje verwacht! Zou graag de grijze willen winnen voor haar!

Reply
Dolinda Draaijer 8 maart 2016 - 18:54

Zou dolgraag de grijze wollen winnen, voor ons meisje dat straks in mei geboren gaat worden.
Lijkt me heerlijk haar middag dutjes lekker in de tuin te kunnen doen dmv muskietennet.
Nog heel even verder broeden, en dan kan ze lekker in zo’n wiegje ?

Reply
Sabine 8 maart 2016 - 18:50

Wat doe ik graag mee! Heb nog geen (reis)wiegje en met een zomerbaby op komst is deze meer dan welkom. De grijze zou m’n voorkeur hebben.

Reply
Naomi 8 maart 2016 - 18:49

Mijn vriend en ik verwachten ons eerste kindje in 2016. Zou geweldig zijn voor ons. De grijze zou perfect zijn aangezien we het geslacht als verassing doen.

Reply
Marlon 8 maart 2016 - 18:46

Wat een super leuke winactie!
Ik wil graag meedoen voor mijn schoonzus en broer die in de zomer hun eerste kindje verwachten! In de kleur grijs zouden ze het vast heel mooi vinden

Reply
Manon Mooij 8 maart 2016 - 18:36

Wat een enorm gave win actie is dit! Ons 3e prinsesje ( en wij ook natuurlijk ) zouden dolgraag een bruine willen ??

Reply
Tamara 8 maart 2016 - 18:29

Wat een ideaal ding zeg 🙂 mijn vriend en ik krijgen in mei 2016 ons eerste kindje, een dochtertje! Aangezien we in de zomer toch wel weg willen met z’n drietjes zou dit wiegje supergoed uit komen! 🙂

Reply
Leonora 8 maart 2016 - 18:16

Inderdaad, wat een gave winactie weer!
Dit zou super goed van pas komen voor ons tweede kleintje die elk moment verwacht wordt. Hij of zij kan bij mooi weer tijdens mijn verlof hier heerlijk in buiten slapen en aankomend zomer mag hij mee op vakantie! Ik vind de grijze kleur het mooiste.

Reply
Liess 8 maart 2016 - 18:11

Omg wat een geweldige winactie. Hier doe ik echt heel graag aan mee! En ik ga dan voor een grijze!!!
ik zie onze babyboy al helemaal hier in liggen in de zomer.

Reply
Suzanne 8 maart 2016 - 18:09

Wauw! De grijze zou erg handig voor ons zijn, in mei naar Curaçao met de kleine man, met al die muggen daar is dit wel heel handig?

Reply
Manouk 8 maart 2016 - 17:50

De beige zou ik graag willen winnen voor ons dochtertje die in juni wordt geboren!

Reply
Melanie Hamelink 8 maart 2016 - 17:49

Aah wat handig!

Graag deed ik mee voor de kleur grijs.

Reply
Carmelina 8 maart 2016 - 17:43

Wauw! Ik wil heeeel graag een grijze winnen!!!! Voor uk in spe! Zag dat Joyce ook al voor mij mee gedaan heeft..:-) dubbel kans! Lief lief! Wat een mooi ding

Reply
elisabeth maria martina 8 maart 2016 - 17:38

beige, wat een bijzonder origineel kraamkado zou dat zijn

Reply
Merel 8 maart 2016 - 17:30

Ik zou hem zo graag winnen voor mijn zusje in het grijs, lijkt me leuk haar extra te verrassen tijdens de babyshower.

Los daarvan wat een ontzettend handig systeem, helemaal dat er een muskietennet bij zit. Leuke blog!

Reply
Renate 8 maart 2016 - 17:19

Super mooi! Aangezien ik alles voor ons meisje neutraal grijs heb en ze in juni geboren word zou de kleur grijs het leukst zijn!

Reply
Anita 8 maart 2016 - 17:13

Ontzettend mooi wiegje! Wij doen graag mee voor de grijze! Heerlijk voor straks achter het huis met mooi weer!

Reply
Cd 8 maart 2016 - 17:12

Zou super handig zijn voor onze vakantie in juli. Ik waag mijn kans!

Reply
Cd 8 maart 2016 - 17:12

Oeps vergeten, de grijze lijkt me de mooiste.

Reply
Monique 8 maart 2016 - 17:11

?Wauw!! Weer een leuke winactie!!
Er handig voor de vakantie! Of gewoon in de zomer lekker buiten.
Ik doe graag mee voor de grijze.

Reply
Joyce 8 maart 2016 - 17:10

Wat een leuke winactie Tamara! Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje Carmelina

Reply
San 8 maart 2016 - 17:10

Wat een leuke actie!

Ik heb nog nooit wat gewonnen maar wie weet heb ik dit keer geluk. Ik doe graag mee voor de grijze.

Groet en Blog ze, ik volg je graag.

Reply
Noë Ainsley 8 maart 2016 - 17:09

Ik doe graag mee voor mijn tweede kindje op komst. Leuke actie en leuke blog! 🙂 graag de grijze mocht ik winnen 🙂

Reply
Joyce 8 maart 2016 - 17:08

Ja heel graag voor de vakantie! Lijkt me ideaal. Graag de grijze.

Reply
Madelon 8 maart 2016 - 17:05

Graag de zwarte! Ideaal om mee te nemen tijdens ons vriendenweekend in de Ardennen!

Reply
Liesbeth 8 maart 2016 - 17:03

Ik doe graag mee voor de grijze. Zou perfect zijn voor de kleine mini baby die nog maar pril in mijn buik zit. Het zou geweldig zijn als we dit bedje mee zouden kunnen nemen als we gaan kamperen met 2 kindjes.

Reply
saviera 8 maart 2016 - 17:01

ik doe heel graag mee voor een grijze 🙂

Reply
Dana kennes 8 maart 2016 - 17:00

Ik doe heel graag mee! Wij gaan altijd kamperen en dit zou handig zijn… Graag een grijze 🙂

Reply
Deborah 8 maart 2016 - 16:59

Ik doe graag mee voor de grijze!

Reply
Hantzen 8 maart 2016 - 16:55

Ohh graag! Ik doe mee voor een grijze ♡

Reply
Mireille 8 maart 2016 - 16:55

Ik zou hem super graag winnen in het grijs! Lijkt me enorm handig voor op de autocross! Dan kan Roos heerlijk buiten slapen zonder last te hebben van beestjes.

Reply
Marijn 8 maart 2016 - 16:52

Leuk! Ik doe mee voor een grijze, ideaal voor als we uit logeren gaan bij mijn ouders van de zomer als baby geboren is!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.