Winactie. Win een Playdoh Voorlader.

by Tamara

Oké, ik had dus het idee om afgelopen maand een winweek te doen, maar door alle drukte kwam het er maar niet van en daarom komen er deze week nog een aantal winacties online! Vandaag de Playdoh voorlader! Iets dat een groot succes is hier in huis! Kijken jullie mee?

Klei is altijd een groot succes.

Als er een soort speelgoed is waar mijn kinderen graag mee spelen dan is het wel klei! Niet alleen de jongste kinderen zijn er helemaal weg van, maar ook de jongens spelen er heel erg veel mee. Ik heb in huis altijd wel een voorraadje klei ergens verstopt, waar ze mee kunnen spelen. overigens berg ik het daarna ook weer netjes op, want ik heb een paar keer meegemaakt dat ze het gevonden hadden en dat mijn hele huis binnen no time helemaal onder de klei zat! Haha.

Overigens hebben ze hier een tijdje geleden kinetisch zand ontdekt. Ja, lekker late to the party, maar ik had het nog nooit eerder gekocht. Lauren speelt er veel mee op school en had het er vaak over. Dus toen ik dat een tijdje geleden tegen kwam nam ik daar wat van mee. Een groot succes! En stiekem vind ik het zelf ook wel leuk om mee te spelen!

Over de Play doh voorlader.

De Playdoh voorlader was dan ook meteen een groot succes hier, want hierbij worden klei en kinetisch zand gecombineerd! Je krijgt er namelijk van beide soorten een potje van bij en dat staat gegarandeerd voor uren speelplezier. Met de grijper schep je het zand in de bovenkant en vervolgens komt het er aan de voorkant weer uit. Heel erg leuk! Ook zitten er allemaal figuurtjes op de zijkant van de Playdoh voorlader die je kunt gebruiken om de klei op te drukken en zo vormpjes uit te steken! Ook zit er nog een rotsblok vormpje bij, zodat je van klei allemaal rotsblokken kunt maken om vervolgens weer te verplaatsen! Echt heel leuk bedacht!

Hoe kun je de Playdoh voorlader winnen?

Nou, nu willen jullie vast heel erg graag weten hoe je kunt winnen? Dat is niet zo lastig! Ik heb besloten om het deze dagen gewoon simpel te houden, het is tenslotte allemaal al druk genoeg!

Veel winplezier!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.