Winactie! Win een Dr Bibber dierenarts spel!

by Tamara

Wij speelden eigenlijk nooit veel spelletjes hier thuis, maar sinds we tijdens de lockdown met zijn allen thuis kwamen te zitten, kwam er steeds vaker een spelletje op tafel! één van de grote favorieten hier in huis is DrBibber Dierenarts! Het gewone dokter bibber was hier al een groot succes, waar ze zich allemaal heel erg lang mee konden vermaken, maar met het dr bibber dierenarts spel hebben ze nog meer plezier! waarin dit spel dan verschilt van het originele spel en waarom hij nog leuker is? Dat vertel ik je in deze blog! En je kunt hem nog winnen ook!

Over dr Bibber Dierenarts.

Ik denk dat iedereen het originele dr bibber spel wel kent. Hierin ligt er een patient op je ‘operatietafel’ die je moet verlossen van een aantal klachten. Bijvoorbeeld een gebroken hart en vlinders in zijn buik! Wanneer je met de tang de randjes raakt, gaat er een zoemer af en moet je de beurt aan een ander geven. Goed voor de fijne motoriek! Dr Bibber dierenarts werkt anders. Hierbij heeft de hond allemaal rare dingen gegeten zoals sokken, een boxershort en zelfs je huiswerk! Dit gaat allemaal via de mond naar binnen en moet je met de ‘hondenscoop’ weer veilig naar buiten zien te krijgen. Hiervoor heb je wel een lange weg te gaan, waarbij er een heleboel mis kan gaan. Dit alles onder begeleiding van een heleboel (niet zo smakelijke) geluiden! Ze hebben hier in ieder geval heel erg veel lol om het spel en spelen het soms wel meerdere keren per dag!

Hoe kun jij dr bibber dierenarts winnen?

Heel erg makkelijk! Like de pagina op facebook en laat een reactie achter op facebook! Ik maak de winnaar zsm bekent!

 

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Marian B 25 februari 2021 - 12:52

Wij zijn ook sinds corona vaker spelletjes gaan spelen. Mijn dochter zal dit spel geweldig vinden, ik loot graag mee!

Reply
Felicity 24 februari 2021 - 06:53

Super leuk! Onze zoon vraagt zich vaak af hoe de sokken weer uit onze hond komen. Onze hond eet sokken zodra die ze ziet dus die moeten we altijd heel goed opruimen. Maar heel af en toe glipt er wel eens 1 in zn bek
Dit spel is dan super leuk!🍀

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.