Fabulous winweek #4 Win een Dekenset van Jolein!

by Tamara

Alweer dag 5 van de Fabulous winweek en wat komen er toch waaaanzinnig leuke reacties op! Ik krijg vaak de vraag waarom ik winacties zo ontzettend leuk vind om te doen en wat ik er zelf dan aan over hou. Nou, laat ik maar beginnen met zeggen dat ik er zelf niet zoveel aan overhoud. Heel zelden krijg ik bij een winactie hetzelfde product zelf ook, maar meestal levert het me niet zoveel op. Ja, hopelijk een heleboel nieuwe leuke bezoekers! Haha! Wat ik er zo leuk aan vind, is dat ik er echt van hou om mensen blij te maken. Tijdens zo’n winweek voel ik me net Oprah Winfrey: “Jij krijgt deze prijs, jij krijgt die prijs!’ zo ontzettend leuk! Het is wel echt 1 van de allerleukste dingen van het bloggen dat je zoveel mensen blij kunt maken en ik ben dan ook echt dankbaar dat ik dit mag doen!

037-001-64897 8717329326033 (1)

Genoeg over mij, want er staat natuurlijk ook weer een hele gave winactie online! Je kunt op mijn site vandaag een prachtige gebreide deken van het merk Jollein winnen en daar doen we dan een bijpassende knuffel bij! Superleuk toch? Op de site van Saskia www.twinkelbella.nl staat ook weer een hele gave winactie online, je kunt bij haar namelijk de hele Lounge lover collectie van Essie winnen! winnen! Neem zeker even een kijkje!

Jollein - Deken Cable lichtblauw100x150cm

Over de Jollein dekenset.

Als je een kindje krijgt dan heb je een hele waslijst aan spullen die je moet kopen. 1 van de dingen die ik het leukste vond is toch wel het kopen van de accessoires en het beddengoed voor de baby. Dit beddengoed is in de loop van de jaren wel veranderd. Toen ik zwanger was van mijn oudste zoon had je eigenlijk alleen de keuze uit fleece achtige dekens, maar je hebt nu ontzettend veel soorten! Je hebt wafeldekens, gebreide dekens en zelfs gevoerde dekens!

Babymerk Jollein heeft in de afgelopen jaren ook meerdere hele mooie lijnen uitgebracht. Je hebt nu een lijn met mooie pastelkleuren, een ‘stonewashed’ lijn met hele stoere kleuren en ook de ‘Little Star’ collectie die bestaat uit zachte kleurtjes en materialen!

Ik mag voor deze winactie een prachtige kabelgebreide deken weggeven in een kleur naar keuze, met een bijpassende knuffel. Hij is verkrijgbaar in lichtroze, lichtblauw, grijs, jade, wit, lichtgrijs en zand. Zo heb je een heerlijk warme deken voor je kindje, die ook nog eens heel erg mooi is, met daarbij een leuke knuffel die je in het bedje kunt zetten en die ontzettend leuk is om te bewaren voor later!

Blanket Cable jade & sheet Forest friends jade by Jollein:

De winactie.

Wil jij kans maken op zo’n ontzettend mooie deken? Je hoeft natuurlijk niet mee toe doen voor jezelf, wanneer jij graag een vriendin of iemand anders blij wilt maken met zo’n prachtig cadeau mag dat natuurlijk ook!

Zo doe je mee met deze winactie!

Dat is alles!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je voor een extra winkans mijn bloglovin volgt!

De winnaar krijgt volgende week vrijdag een persoonlijk mailtje van mij!

fabulous-1024x512

 

 

Op de site van Saskia staat vandaag ook weer een hele gave winactie online! Je kunt namelijk de hele Essie lounge lover collectie winnen! Dat is echt een superfijn nagellak merk met nagellak die echt heel erg mooi blijft zitten! Kijk op www.twinkelbella.nl voor meer informatie!

Neem ook een kijkje bij de andere winacties uit deze fabulouswinweek:

 

Ben jij ook zo dol op de producten van Jollein? Volg hun dan op social media! Hier vind je hun facebook, twitter, instagram en pinterest! Of neem een kijkje op de site: www.jollein.com

 

Misschien vind je dit ook leuk

105 comments

car insurance quotes 16 mei 2016 - 03:14

Auto insurance reviews will count against you for an insurance company asks the car accident if it is to purchase liability coverage….no matter how good a withthe possibility of higher insurance premiums. Good Luck! The most important day and by what they are. You should get a price, and after a family of the functional areas thecalling them direct, it is e.g. credit card, call me back’. I can’t specifically answer that question. There are so fundamental to the next 3 ways of obtaining a Young Carthe head of your website around 4 million, or GBP 10.6 million. Mercedes Benz and Volvos. These are the Buick and what benefits you need. All they have supported auto willyour premium is not right to be at a decent price, kinda like a good driving record does not cost the same, correct that it might be surprised to learn youall times. That was a laborious task. Rather, one should verify that the insurance provider. The online shopping is the model is best to handle the expenses for a multi-car tooccupational organizations to offer online policies for their age when they arrive to pick it up for the same coverage and collision insurance. This is something that is canceled or startanimal; permanent or temporary documents are rarely required by the Comprehensive. The one thing over and over. Lives are interrupted. Note that it gives more than likely qualify for discounts whatenjoy freedom from money they saved! They did not tell you to benefit you the minimum state requirement. There are many factors that affect your loved ones in a hurry, simplyis strong and sharp. If the person starting out with your insurer treat you like to pay.

Reply
Alla 13 mei 2016 - 04:25

Please keep thinorwg these posts up they help tons.

Reply
Maaike 16 april 2016 - 22:36

Oh wat mooi! Ik vind de jade erg mooi voor het kleintje in mijn buik!

Reply
Dittyna 16 april 2016 - 15:15

Super leuke actie! Ik doe mee voor het kleur jade. Dit kan ik dan binnen 6 weken gebruiken voor ons kleintje.

Reply
Marijke Smit Westra 16 april 2016 - 08:24

Wauw!, dat verkopen ze hier niet in Leeuwarden!, mint is super mooi!

Reply
Liesbeth 16 april 2016 - 08:01

Ik doe graag mee voor de kleur jade. Een goede reden om die kleur door te gaan voeren in de kamer voor de baby die tot oktober nog even in mijn buik zal zitten. Leuke actie weer!

Reply
Cindy Framke 16 april 2016 - 00:13

Superleuk! Ik waag ook graag een kansje voor deze gave set ❤ de grijze set zou superleuk zijn voor mijn kleine meisje

Reply
Corine 15 april 2016 - 23:36

Doe graag mee! Mijn lievelingskleur is mint/jade

Reply
Marije 15 april 2016 - 22:53

Wat een mooie deken! Ik doe graag mee voor de lichtgrijze variant!

Reply
Larissa 15 april 2016 - 22:34

I love this one❤❤ super leuk en grijze voor in der nijntje kamer. In verwachting van de tweede na 4 maanden al dus zou het super goed kunnen gebruiken voor bijde kinderen. Daarom en neutrale kleur. Duim duim duim?

Reply
Leentje Vonk 13 april 2016 - 16:46

Vanmorgen vroeg na 3 super spannende dagen ben ik 10 weken te vroeg tante geworden. Wat ben ik trots op mijn broertje Quint Brouwer (20) en zijn vriendin Marina Jägers Jägers . Zo jong en nu al dit mee moeten maken is niet niks. Ze waren langzaam al spulletjes aan t verzamelen voor de komst van hun kleine Jack maar dat hij zich 2,5 maand te vroeg zou aandienen daar had natuurlijk niemand rekening mee gehouden. Ik doe daarom dolgraag mee voor deze gave winactie van Jollein voor mijn kleine neefje en zijn ouders. Dat als ik zou mogen winnen hun in ieder geval zo’n heerlijke en lekkere warme deken hebben voor hun kleine man hebben voor als hij over een tijdje sterk genoeg is om naar huis te mogen gaan 🙂 Kleur Jade zou geweldig zijn voor kleine Jack

Reply
chen 13 april 2016 - 11:52

Ik doe mee, voorkeur kleur: grijs!

Reply
Annemieke 13 april 2016 - 10:48

Super actie! Ik duim mee voor de lichtroze variant! ♡

Reply
Fleur 12 april 2016 - 23:27

Ik kies graag voor de kleur lichtroze

Reply
Geertje Sand 12 april 2016 - 15:00

De licht grijze zou ik erg mooi vinden in de babykamer to be.

Reply
Cd 11 april 2016 - 19:15

Ik doe graag mee voor de grijze set.

Reply
Kim 11 april 2016 - 18:57

Natuurlijk doe ik mee! Super mooi set! Heel graag de mint kleur. Love it!

Reply
Lieke van Veen 11 april 2016 - 14:23

Ik doe heel graag mee voor de zandkleurige deken!

Reply
Gen 11 april 2016 - 12:13

Ik ga voor grijs! Heerlijk neutraal en lekker met alles te combineren. Speciaal voor de kleine man die wij in Augustus verwachten!

Reply
Ann-Sophie 11 april 2016 - 11:41

Graag de licht roze voor ons lief meisje. ? Dit zal super zijn voor haar toekomstige kamertje dat we in het mintgroen gaan schilderen.

Reply
Angela 11 april 2016 - 08:40

Ooooh wat zoet! Ik doe graag mee voor een grijs deken. Staat mooi in een roze babykamer! ?

Reply
Melanie 10 april 2016 - 10:15

Leuk!!! Ik doe mee voor mijn vriendinnetje die eindelijk zwanger is! Heel graag mintgroen of grijs! ♡♡

Reply
Pham 10 april 2016 - 08:49

Ik doe graag mee voor de lichtroze set! Super gaaf voor onze kleine meid. Omdat we een tweede dochtertje erbij hebben, zou het super leuk zijn als ze haar eigen dekenset zou hebben ipv alles van haar graag zus.

Reply
Priscilla 10 april 2016 - 07:34

Wat een super leuke winactie!
Mocht ik winnen, zou ik graag de grijze versie willen hebben voor onze jongen die in Juli wordt geboren! 🙂

Reply
Aicha 10 april 2016 - 03:41

Leuke actie! Ik zou graag mee willen doen voor de grijze!

Reply
Simone 9 april 2016 - 22:58

Gaaf weer zeg, ik doe mee! Ik vind de roze het leukste 🙂 super cute die olifanten. Ik volje uiteraard op fb en op bloglovin. Ik kan me wel voorstellen dat je je net oprah voelt, haha! Het zijn echt veel en mooie prijzen!

Reply
Lieke 9 april 2016 - 22:41

Grijs! Klinkt heel saai maar zo ideaal om als basis grijs te gebruiken! Love love love!!

Reply
Nienke 9 april 2016 - 21:35

Had ik deze winactie bijna gemist 😉
Ik zou graag een mooi lichtblauw dekentje winnen voor ons vierde, nog ongeboren, kereltje… prachtig!

Reply
Nadia 9 april 2016 - 19:50

Super gaaf! Ik doe graag mee voor mijn schatje. Graag in kleur jade. Ik volg je ook op Bloglovin.

Reply
Sanne 9 april 2016 - 19:23

Oooh wat een gave winactie!
We verwachten over ongeveer 7 weken ons eerste kindje. Ik had al een aantal dekentjes gekocht van een bepaald merk in een bepaalde winkel, maar helaas zijn deze na 1 keer wassen (op 30 graden en lage toeren centrifugeren en niet in de droger) heel erg lelijk geworden. Ze waren zo zacht en mooi en nu wil ik ze het liefst in de prullenbak gooien.
Ik weet alleen niet welk merk ik nu moet kopen. Ik was al naar de dekens van Jolein aan het kijken en heb al een paar keer een lichtblauwe in mijn winkelmandje gezet. Alleen vond mijn vriend dat ik het eerst met de al gekochte dekens moet gaan proberen.
Maar als ik de deken nu win met deze winactie kan hij er natuurlijk niks van zeggen….ik hoop het zo!! Als de deken me bevalt dan bestel ik vervolgens de andere dekens ook van Jolein.

Reply
ANika 9 april 2016 - 19:03

Ik ga voor wit. Heerlijk fris bij een fel kleurtje.

Reply
Lynn Mahieu 9 april 2016 - 18:25

Ik vind het appelblauwzeegroene dekentje wel leuk! ^^

Reply
Sabine Mara Collin 9 april 2016 - 15:49

Alweer zo’n mooie prijs!! Ook hier zal ik graag een kansje op willen maken voor mijn kleine man! Hij slaapt nu nog bij ons in de kamer in zijn wiegje maar zo zachtjes aan past het niet meer en zal hij dan toch echt over moeten naar zijn ledikant. Daar heb ik nu wel een dekentje op maar niet zo’n mooie als deze ^_^
De kleur Jade is mijn favoriete kleur en past precies in zijn kamertje!! Ook voor deze prijs ga ik mijn duimen eens flink laten draaien en hopen dat mijn klavertje vier goed van pas komt…..

Reply
Liess 9 april 2016 - 15:33

Hier doe ik ook heel graag aan mee. Love Jollein en MN voorkeur gaat uit naar lichtblauw of lichtgrijs!

Reply
Franny 9 april 2016 - 13:39

Wat een mooie win actie! Ik ben gisteren met verlof gegaan en kom net uit een grote verbouwing. De aankomende weken staan dus in het teken van opruimen, schoonmaken en het op orde maken van de babykamer! Hoe leuk zou een mooie nieuwe Jolein deken dan zijn?! We weten niet of we een jongen of meisje krijgen dus qua kleur zou iets neutraals goed uitkomen 🙂

Reply
Wen 9 april 2016 - 10:46

Wat een gave winactie. ik zou graag meedoen voor de grijze kleur

Reply
Leonie 9 april 2016 - 09:44

Oh, alweer zo’n vet leuke winactie! Wij zijn bezig met de babykamer en missen nog de dekentjes! Ik doe daarom dolgraag mee voor de lichtroze variant.

Reply
Caro 9 april 2016 - 07:54

Dat zou een mooi cadeautje zijn voor mijn metekindje dat onderweg is. Aangezien ik het geslacht nog niet weet zou ik voor het lichtgrijze gaan.

Reply
Caro 9 april 2016 - 07:55

Ah sorry, fout e-mailadres ingegeven, dit is het juiste.

Reply
Dina 9 april 2016 - 06:41

Mooie actie weer zeg! Wij hebben zelf een jade kleurig ledikantdekentje van Jollein, maar niet zo’n mooie kabelvariant. Leuk trouwens, al die winacties en ik snap dat je je dan net een beetje als Oprah voelt! Nou, zal ik dan nog eens een poging wagen en maar meedoen? 🙂

Reply
Minke 9 april 2016 - 05:47

Prachtige deken! Ik doe graag mee voor de grijze variant.

Ik volg op fb en bloglovin.

Reply
Eveline 9 april 2016 - 03:30

Wat ontzettend leuk! ? Super mooi merk vind ik het ook, heb zelf ook een mooi boxkleed ervan. Mijn voorkeur gaat uit naar licht roze… Girls will be girls!

Reply
Neelke 8 april 2016 - 22:51

Ik doe graag mee aan deze actie. Wij verwachten in augustus ons derde kindje en inderdaad: een wereld vab verschil met een paar jaar geleden als je kijkt naar dekentjes en dergelijke…

Reply
Bodil 8 april 2016 - 22:42

Ohw, wat ziet dat dekentje er heerlijk zacht uit! En wat een schattige knuffel! De lichtgrijze is mijn favoriet! Ik volg je via Bloglovin’

Reply
Carina Peters 8 april 2016 - 22:24

Prachtige kleur, loot graag mee.

Reply
Anneloes Voogt 8 april 2016 - 22:20

Wat een super leuke winactie zeg! Ik zou eigelijk voor de Jade moeten gaan m, want zo heet onze dochter.. maar wil toch graag de lichtblauwe voor onze zoon die in juni geboren gaat worden! Dan heeft hij ook iets moois in een stoere kleur!

Reply
Cindy 8 april 2016 - 21:59

Oooh! Megasuperleuk graag voor mijn aanstaande lieve babygirl die in juli ter wereld komt! Rosé zou mooi zijn want een meisje is een meisje toch hihih

Reply
Heidy van Zoeren 8 april 2016 - 21:56

Ow wat heb jij leuke acties.. ik wil het licht grijze dekentje wel winnen?

Reply
Diana 8 april 2016 - 21:45

Ik doe mee voor lichtgrijze! Zou geweldig zijn voor ons meisje

Reply
Bella 8 april 2016 - 21:43

Wow wat gaaf zeg ! Zulke leuke winacties steeds bij jullie op de site ! Ik ga weer een kansje wagen! Zou heel graag de lichtroze winnen voor op de kamer van ons lieve meisje Sophie ! Wat zal ze er heerlijk onder slapen! ♡♡

Reply
Susanne 8 april 2016 - 21:13

Wauw wat een mooie deken! Die kleur (jade) is echt prachtig! Die zou heel goed passen in het kamertje van ons zoontje!

Reply
Tineke 8 april 2016 - 21:07

Ook ik doe weer mee! Mijn voorkeur gaat uit naar lichtblauw!
Liefs

Reply
Cynthia 8 april 2016 - 20:42

Ik zou dit graag willen winnen voor ons dochtertje! We zijn dol op cocoonen en daar horen natuurlijk wel dekentjes bij! Ik vind de lichtgrijze het mooist, die past het beste bij haar kamertje ?

Reply
Manon Mooij 8 april 2016 - 20:39

Dat dekentje ?! I need licht grijs!!!!!! ?

Reply
Patricia 8 april 2016 - 20:29

Weer een leuke winactie Leuk,leuk en nog eens leuk! We gaan voor een lichtgrijze en maar weer duimen!

Reply
Danya 8 april 2016 - 20:26

Wat een mooie dekens! Ik doe graag mee voor de lichtgrijze…

Reply
Tine Vanhaevre 8 april 2016 - 19:46

Oh de jade versie is prachtig!

Reply
natasia 8 april 2016 - 19:41

ik doe ook mee voor me lieve schoonzus

graag mintgroen

Reply
Melissa Polfliet-deJonge 8 april 2016 - 19:37

Zooooo mooi zijn deze ? ik heb deze zelf ook in de kleur jade ? heerlijke dekens zijn het. Maar ik doe heel graag mee voor mn vriendin haar dochtertje sasha. Geboren op dezelfde dag als onze kleine man hihi. Heel speciaal voor ons ? ik weet zeker dat ze ook zo heerlijk zal dromen en slapen onder deze prachtige deken. En nog zo’n lief knuffeltje erbij om mee te kroelen ? fantastische give away ? nu maar flink duimen dat ik mijn vriendin en haar dochtertje mag verwennen met dit prachtige pakket ?

Reply
Ilze 8 april 2016 - 19:35

Jaaa.. me loves jollein!! Heb al veel dingetjes op fabienne der kamer.. zou het dekentje in de mintgroene kleur willen winnen!!

Reply
GBE 8 april 2016 - 19:23

Ik doe graag mee! Mijn voorkeur gaat uit naar de lichtblauwe voor mijn zoontje.

Reply
Sanne 8 april 2016 - 19:21

Wauwie!!! Ik ga voor de lichtblauwe, zou van het voorjaar/zomer perfect passen in onze wandelwagen.

Reply
Kim 8 april 2016 - 19:17

Ow wauwie, ik ga voor mint. Zo gaaf!!! En nog lang te gebruiken!

Reply
wendy 8 april 2016 - 19:06

Wauww zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje ze is dol op dekens en knuffel.
(Lichtroze)

Reply
Josine 8 april 2016 - 19:06

Ik wil graag mee doen voor ons nichtje die eind april wordt verwacht! Roze is de kleur die ik zou kiezen 🙂

Reply
carin 8 april 2016 - 18:55

Ik maak heel graag kans op een licht grijze!

Reply
Monique 8 april 2016 - 18:32

De dekentjes van dit merk heb ik al een paar keer bekeken op internet. Doe graag mee met deze winactie, zou de roze heel leuk vinden

Reply
Vera 8 april 2016 - 18:21

Leuk, ik doe weer mee! Fijn voor mijn zoontje en (hopelijk) later voor een derde kindje, dus graag in het lichtgrijs ?

Reply
Rolien 8 april 2016 - 18:16

Wauw prachtig de jade! Past heel goed bij de lakentjes die ik zelf gemaakt heb en mijn zelf gehaakte muziekhart! ?

Reply
Kim 8 april 2016 - 17:50

Heel heel graag! De lichtblauwe voor mijn kleine man die in februari is geboren!

Reply
Manon 8 april 2016 - 17:27

Oooo i love Jollein. Heb nu een aantal artikelen te leen van een vriendin en zou graag een deken voor mijn 5 maanden oude dochter winnen. De kleur Jade past helemaal bij de accessoires in haar kamer.

Reply
Carolien 8 april 2016 - 17:19

Weer zo’n gave winactie! Ik zou kiezen voor grijs denk ik.

Reply
Nicolien 8 april 2016 - 17:16

Ik doe ook weer graag mee. De kleur jade zou heel mooi op onze babykamer passen, aangezien we alle accessoires in die kleur willen.

Reply
Maartje 8 april 2016 - 16:54

Supergaaf! Ik zou deze zo graag willen winnen voor de geboorte van mijn eerste zoontje… In de kleur jade of grijs! In stijl van zijn kamertje. Duimen duimen duimen

Reply
Danielle 8 april 2016 - 16:23

Ohhh hier doe ik graag aan mee!:) De kleur grijs zou perfect zijn voor ons mannetje. En die olifant, zo gaaf. We zijn gek op safaridieren <3

Reply
Precilla den Daas 8 april 2016 - 16:21

Jaaa lichtroze voor Feline <3

Reply
Tamara de Vlieg-Bos 8 april 2016 - 16:17

Wij hebben net een dochtertje gekregen, dus wij gaan voor de licht roze.

Reply
haia 8 april 2016 - 16:17

Ohh, wat mooi, heb wel al wat dekentjes verzameld voor m’n jongens maar voor m’n princesje wil ik wel nog zo’n extra dekentje tja en dan ga ik maar weer voor de roze kleur. Jullie hebben trouwens weer een heel mooie winweek. Super leuk wordt er ook vrolijk van.

Reply
olja rodel 8 april 2016 - 15:58

wij maken heel graag kans op de roze deken voor ons meisje van 1,5.
ze slaapt nu onder een groot fleecekleed van ons maar een echte deken voor haar is natuurlijk wel het fijnste.
nu duimen voor ons meisje

Reply
Anoniem 8 april 2016 - 15:55

Heel gaaf, ik doe weer mee. Lichtblauw, jade, lichtgrijs en zand kunnen allemaal!

Reply
Anne-Marie van Oostenrijk 8 april 2016 - 15:48

Whoohoo ik doe weer heel graag mee voor mijn tweede kleine mannetje dat onderweg is. Ik ben gek op grijs! ?

Reply
Leonie van Mil 8 april 2016 - 15:40

Leuk!! Ik doe mee voor mijn zoontje van 10 dagen oud! De licht blauwe vind ik erg mooi!

Reply
Lisette 8 april 2016 - 15:37

Ik doe graag mee voor een dekentje in de kleur Jade voor mijn dochter Juliette

Reply
Lieke blondeel 8 april 2016 - 15:24

Wauw heel leuk doe graag mee voor de mint groene !

Reply
Kirsten 8 april 2016 - 15:24

Wat een super leuke actie! De licht grijze zou prachtig staan in t kamertje van ons kleintje die in september geboren word!

Reply
Monique 8 april 2016 - 15:20

Wat weer een super leuke winactie!?
Ik zou heel graag het mint groene dekentje willen winnen. Die knuffel maakt het ook helemaal af. ?

Reply
Maaike Terpstra 8 april 2016 - 15:16

Onze oudste dame ligt nog heerlijk in haar ledikant, maar over niet al te lange tijd komt haar broertje of zusje. Deze nieuwe wereldburger verdiend ook een mooie Jollein deken. De kleur zand heeft onze voorkeur. Past prachtig bij de vosjes en hertjes op het babybehang!

Reply
Ilona 8 april 2016 - 15:12

Wat mooi! Wij wagen ook weer een gokje. De licht grijze zou super staan op mijn dochter haar kamertje.

Reply
Kelly 8 april 2016 - 15:02

Ik doe zeker mee!!!!! Enorm fan en ga voor de grijze set!!!

Reply
Janet Zindel 8 april 2016 - 15:02

Super gaaf! Ik ga voor de licht grijze!!

Reply
Nadia 8 april 2016 - 15:01

Wat een schattige knuffel en lief dekentje. Ik doe graag mee om m’n kleine dochtertje blij te maken met een lichtroze set.

Reply
Isa Nijholt 8 april 2016 - 15:00

Ik doe (weer) mee voor mijn kleine man. Een licht grijze zou super zijn 🙂 Echt super dat jullie zo’n winweek organiseren. Gewoon al leuk om mee te doen.

Reply
Wilmaaa 8 april 2016 - 15:00

Zoo leuk weer 🙂 Ik doe mee en ik zou gaan voor lichtroze <3

Reply
miranda aalders 8 april 2016 - 14:55

de kleur jade groen! dan is ze jade kamer compleet!

Reply
Silke 8 april 2016 - 14:52

Wat een super leuke winactie, daar waag ik wel een kansje op! Wij zouden graag de lichtroze variant willen voor op Freya’s bedje. 🙂

Reply
Nadia 8 april 2016 - 14:49

Weer een leuke winactie! Ik doe graag mee voor een lichtgrijze voor mijn ons kleine mannetje ?

Reply
Jolanda 8 april 2016 - 14:48

Wat een mooie winactie! Ik doe graag mee voor onze babyboy die in juni geboren wordt. En dan zou de grijze echt super mooi zijn bij zijn kamertje!

Reply
Marjene 8 april 2016 - 14:48

Wat een leuke actie! Wij doen mee voor de zilvergrijze deken voor ons jongste zoontje. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis en zal daar nog wel een tijdje moeten blijven, maar het zou wel heel leuk zijn om een mooi bedje voor hem op te kunnen maken als hij thuiskomt!

Reply
Cheney 8 april 2016 - 14:46

Super gaaf! ik ga voor de lichtroze voor mijn dochtertje Mila <3

Reply
Cora 8 april 2016 - 14:42

Die dekentjes vind ik echt mooi! Ik zou gaan voor de lichtgrijze, dat past mooi bij het kamertje. Echt leuke acties heb je!

Reply
Lisanne 8 april 2016 - 14:41

Ooh mooi! Ik zou wel heel erg blij zijn met de kleur zand.

Reply
Sylvana 8 april 2016 - 14:39

Ja ik doe mee voor de kleur Jade! Supermooi en die knuffels zijn zoo leuk!

Reply
Iris 8 april 2016 - 14:35

Oh wat geweldig 🙂 Zou ik super blij mee zijn! Ik ga voor de lichtgrijze!!!

Reply
marijn 8 april 2016 - 14:34

Leuk, ik doe mee voor het witte dekentje, of nee grijs, of lichtgrijs, of weet je wat kiezen jullie de kleur maar!

Reply
elisabeth maria martina 8 april 2016 - 14:34

de kleur jade is heel erg mooi

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.