WINACTIE 8 | Little tikes 3 in 1 loopwagen

by Tamara
Little tikes 3 in 1 loopwagen

Nieuwe week, nieuwe winacties! Wauw! Wat werd er afgelopen week al ontzettend veel meegedaan met alle winacties! Wat ontzettend veel lieve reacties en enthousiaste deelnemers! Zo leuk om te lezen allemaal! Ja, ik lees echt alle reacties! Ik vind het zo leuk om te lezen dat jullie de prijzen zo leuk vinden! Ik heb net zoals anders heel erg mijn best gedaan om de meest leuke prijzen te regelen en volgens mij is dat wel redelijk gelukt haha. Vandaag heb ik ook twee hele gave winacties voor jullie. Vanavond kun je een Wickey bed naar keuze winnen, maar nu heb ik een andere leuke prijs, namelijk een Little tikes 3 in 1 loopwagen! Doe je mee?

Win een Little tikes 3 in 1 loopwagen.

Als ik één stuk speelgoed moet noemen wat ik mensen altijd aanraad te kopen voor hun dreumes dan is het wel een loopwagen. Mijn kinderen hebben daar allemaal echt zo ontzettend veel plezier aan gehad! Eerst zittend op alle knopjes drukken. Vervolgens eraan optrekken en de eerste stapjes erachter zetten en er na een tijdje mee door de kamer rennen. Echt we hebben er hier een aantal gehad en ze waren stuk voor stuk een enorm succes!

Vandaag geef ik een Little tikes 3 in 1 loopwagen weg. Dit is niet zomaar een loopwagen, deze heeft namelijk een heleboel extra opties waarmee hij nog leuker wordt! 

Zo kun je er bijvoorbeeld een speeltafel van maken, zoals je op de bovenstaande afbeelding ziet. Hier kan je kindje gewoon aan staan en lekker spelen. Maar de allerleukste functie vind ik toch wel de projector die je kindje stimuleert te bewegen door middel van licht!

Little Tikes 3-in-1 Activity Walker Groen- Dutch/French

De 3-in-1 Activity Walker is een loopwagen, een staande activiteitentafel en een activiteitencentrum om aan te zitten en spelen in één. De geprojecteerde lichtjes van de loopwagen stimuleren je baby om de eerste stapjes te zetten naarmate je baby opgroeit. Met 70+ activiteiten, liedjes en geluiden biedt de 3-in-1 Activiteitenlopertje en -tafel urenlang plezier voor de komende jaren.

Productkenmerken:
• 3-in-1 Activiteitenlopertje voor je baby
• Loopwagen: projecteert lichtjes op de grond om je baby te stimuleren de eerste stapjes te zetten.
• Activiteitentafel: het paneel glijdt omhoog en wordt een tafel
• Activiteitencentrum om aan te zitten en spelen: kan plat ingeklapt worden om op de vloer mee te spelen of eenvoudig op te bergen
• 70+ activiteiten, liedjes en geluiden
• Activiteitenpaneel met een glijdende aap, kiekeboeleeuw, draaiende toekanbal met grappige dierengeluiden, gekleurde kralen, een dierenboek, draaiende jungletrommel, koala en papegaaiklikkers en meer!
• Met verstelbaar snelheidsregelaar om de snelheid van de wieltjes aan te passen

Bron. Bol.com.

Ik geef deze Little tikes 3 in 1 loopwagen weg maar mocht je hem graag zelf willen kopen dan is hij hier verkrijgbaar!

Hoe doe je mee aan de winactie?

De winactie loopt tot 17 december! Kijk voor alle regels en voorwaarden onder de winactiebutton in de sidebar!

 

Ook Cassandra heeft vandaag een leuke winactie, bij haar kun je een volledige makeover winnen!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

17 comments

Gerleen 15 december 2017 - 16:28

Wat een gave loopauto! Het speelgoed van Little Tikes is echt zo leuk en ook gewoon goed en stevig! Ik weet zeker dat ik mijn kleine mannetje hier heel blij mee kan maken, vooral met al die geluidjes… en die leuke lichtjes!! Hij begint nu net met lopen en is dol op alles wat geluid maakt!
Ik mag van mijn man niks kopen voor mijn zoontje met kerst.. iets met heeft al genoeg gehad met Sinterklaas… maar dit zou echt leuk zijn om toch te geven met ;)!

Reply
Gerleen 15 december 2017 - 16:15

Wat een leuke actie!! Speelgoed van Little tikes is echt zoo leuk! Mijn zoontje begint net met lopen dus zo’n leuke loopauto zou hij vast geweldig vinden, vooral als je ziet wat je er nog meer meekunt!

Reply
Liesbeth 13 december 2017 - 20:01

Dit is zooooo gaaaf voor mijn zoontje!

Reply
Linda 13 december 2017 - 15:14

Jaaaa deze is tof! Ik doe mee

Reply
Marijke Horjus 13 december 2017 - 11:25

Zo leuk voor ons zoontje Arvin,onder de kerstboom zou dit een super leuk cadeau voor hem zijn ? dit word zijn eerste kerst!! Zo leuk??

Reply
Menekse yanmaz 13 december 2017 - 00:56

Wat leuk zeg mijn dochter heeft iets vergelijkbaars gehad, en die zijn super voor de zintuigen ?
Ik zou deze willen winnen voor de zoon van mijn vriendin die geweldige Moeder is. Ze zou er super blij mee zijn en de kerst komt eraan. Zou een geweldige cadeau zijn

Reply
Lenny 12 december 2017 - 17:42

Precies een perfect cadeau voor mijn zoontje! Lopen vindt hij het leukste dat er is, maar daar heeft hij nog wel wat hulp bij nodig! Ik doe dus graag mee met de actie 🙂

Reply
AnnaB 12 december 2017 - 11:55

Wat een vrolijke loopkar,leuk om daarachter de eerste stapjes te zetten

Reply
sam 12 december 2017 - 10:45

ooh deze is zo goed. mijn meid die deze week 1 wordt zal het zeker leuk vinden. ze durft nog niet haar 1ste stappen te zetten.ook heel praktisch bij het opruimen want plooit dicht.

Reply
Lara 12 december 2017 - 10:19

Wat gaaf zeg, voor manuel heb ik geen loopwagen gebruikt veel vrienden hebben mij geadviseerd om voor hem te kopen, achteraf had ik zo veel spijt.
Nu ha ik het zwz aanchaffen bij mijn tweede ?
En deze zou gewelldig zijn ????

Reply
Iris 12 december 2017 - 09:29

Oh my god, wat zou ik deze graag winnen voor onze dochter die net leert staan en zo graag wil leren lopen. Mag ik meedoen ook al heb ik geen Facebook?

Reply
Wendy van de reyd 12 december 2017 - 08:45

Omg wauw , deze is niet alleen super leuk maar ook magisch ,zou tof zijn voor ons Siënna, nu ze begint de wereld stilaan te ontdekken en dingen vast te gijpen , leuk voor bij de feestdagen cadeau te doen

Reply
Lieke van Veen 11 december 2017 - 16:12

Leuk voor mijn neefje ik doe graag mee!

Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

Reply
Marian B 11 december 2017 - 14:52

Ik wist niet dat deze zo veelzijdig is! Mooi kerstcadeau voor ons meisje!

Reply
Lynn Mahieu 11 december 2017 - 14:11

Ik had deze al eens gezien op tv en die lijkt me ideaal omdat je hem ook gemakkelijker kan opbergen! Ik doe dus graag mee om mijn dochtertje haar eerste stapjes te laten zetten met dit praktische en toffe loopwagentje! 😀

Reply
Lynn Mahieu 11 december 2017 - 14:12

Ooh en ik wacht in spanning op de actie van vanavond!! 😀

Reply
Floor verseveldt 11 december 2017 - 13:23

Wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn zoontje en zijn broertje die we dit voorjaar verwachten ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.