WINACTIE 5 | Win een Disney Princess Rapunzel en Maximus speelset.

by Tamara

Iedereen kent denk ik het sprookje van Rapunzel wel. Het meisje dat opgesloten werd in de hoge toren en elke dag haar meterslange haren moest neerlaten zodat de gemene heks naar boven kon klimmen. Een paar jaar geleden werd dit sprookje door Disney in een nieuw jasje gegoten in de vorm van de Disneyfilm Tangled. Deze film staat hier regelmatig op en toen er een Disney Princess Rapunzel en Maximus speelset binnenkwam hier waren ze helemaal door het dolle heen! Weet je wat het allerleukste is? Jij kunt hem winnen!

Win een Disney Princess Rapunzel en Maximus speelset.

Ik zal niet liegen, ik vind Tangled zelf ook echt een superleuke film. Maar ik ben dan ook een echte Disneyfan en ik hou gewoon van die zoetsappige verhaaltjes. De muziek is lekker aanstekelijk en de karakters zijn hartstikke leuk. Een van de dingen waar ik heel erg om moest lachen is dat Flynn (de mannelijke hoofdpersoon in de film) zich afvraagd waarom mensen altijd zingen. Nou dat vraag ik me dus ook altijd af. Sommige dingen kun je best wel even zeggen inplaats van dat gezing altijd.

Afbeeldingsresultaat voor flynn rider why is everyone singing

Maar goed, nu over de Disney Princess Rapunzel en Maximus speelset.

Lauren is een echt meisje meisje en helemaal gek op poppen. Als ze dan mag kiezen dan gaat ze het liefste voor poppen met lange haren die ze kan kammen en waar ze strikjes in kan doen. Daarnaast is ze helemaal gek op paarden, dus deze set met een prinses met heeeeeel lang haar en een paard is natuurlijk ideaal voor haar! Wat ik heel erg leuk vind aan de pop is dat hij heel bewegelijk is. De poppen van tegenwoordig zijn allemaal zo stijf en je kunt de gewrichten nooit bewegen, maar dat is bij deze set niet zo. Ook zitten er veel extraatjes bij zoals haarelastiekjes en een borstel.

Hoe kun je de set winnen?

De winactie loopt tot 17 december! Kijk voor alle regels en voorwaarden onder de winactiebutton in de sidebar!

 

Ook Cassandra heeft vandaag een leuke winactie, bij haar kun je een outfit voor kerst winnen!

 

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Mandy 12 december 2017 - 13:24

Rapunzel is te gek ?! Vind mijn dochter ook trouwens ?.

Reply
Lieke van Veen 11 december 2017 - 16:10

Wat mooi ik doe super graag mee!

Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

Reply
Claudia Diependaal 11 december 2017 - 02:35

Wauw mijn mond staat open. Wat is deze winactie geweldig zeg. Wat een superkado!

Reply
Marian van Trigt 10 december 2017 - 18:26

Philein zei vandaag nog ik wil net zulk lang haar als Razpunzel. Ze vindt haar haar idool. Dus meedoem

Reply
Yessica leidner 10 december 2017 - 10:30

Hoi Hoi wat leuk ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Jill ze is megagrote fan van rapunzel dit zou de hele leuke kerstcadeau zijn voor bij ons onder de boom uiteraard volg ik je page ook sinds vandaag gedeeld en geliked
Fb is Jessica Jill John leidner

Reply
Marian B 9 december 2017 - 20:25

Wat leuk! Omdat er een paard bij zit zal het helemaal in de smaak vallen hier! Mooi cadeau voor onder de boom 😉

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.