WINACTIE 6 | Win een Blafre schooltas + lunchtrommel.

by Tamara

Altijd als ik een winactie organiseer dan kan er 1 webshop niet ontbreken! Namelijk de leukste babywinkel van Nederland, Babyplus! Ik heb al een aantal superleuke winacties met ze mogen doen en ook deze keer heb ik ze weer gevraagd om mee te werken! Vandaag mag ik iets weggeven dat ik al een aantal keren voorbij heb zien komen op hun Instagram, namelijk een superleuke schooltas en lunchtrommel van het merk Blafre! Superschattige rugtasjes in de leukste kleuren met daarbij ook echt ontzettend leuke lunchtrommels! Hoe je die kunt winnen? Dat lees je verderop in het artikel!

Win een Blafre Schooltas plus lunchtrommel.

Lauren is nu 2 en over een tijdje gaat ze naar de peuterspeelzaal. Nu loopt ze momenteel de hele dag te oefenen met een oude schooltas van Floris met allemaal treinen, maar zodra het echt zo ver is moet ze natuurlijk wel een eigen mooie schooltas hebben. ik had dus al even op internet zitten kijken, maar ik kan echt heel moeilijk een leuke vinden! Totdat ik de schooltasjes van Blafre tegenkwam. Ik kende dit merk zelf eigenlijk helemaal niet, maar ik vind de schooltasjes met bijpassende lunchtrommel echt ontzettend leuk!

Hoe leuk is het als jouw kleintje in het nieuwe jaar met deze gave nieuwe schooltas naar school kan?  Weet je dat je een rugtas ook heel erg leuk kunt personaliseren? Stel je koopt een nieuwe schooltas bij Bagageonline, dan kun je hem heel makkelijk eigen maken door middel van deze Instructie.

Over Babyplus.

In de afgelopen jaren heb ik al een aantal hele mooie samenwerkingen met Babyplus gedaan.  Zo mocht ik al eens een Koeka boxkleed weggeven, een Nuna Pepp Luxx reviewen en kreeg ik tijdens mijn zwangerschap van Sarah een prachtig boxkleed van Koeka van ze. Ook kocht ik een groot deel van de uitzet voor Sarah bij ze zoals de box en het badje. Het is echt een superfijne en leuke babywinkel en ik vind het altijd erg leuk om met ze samen te werken. Ze hebben momenteel alleen een winkel in Hoorn, maar ze zijn druk bezig met een tweede winkel in Haarlem! Als je eens een bezoekje aan de winkels brengt moet je echt even vragen naar Carla, ze is namelijk de storemanager en vindt het heel erg leuk om met fans op de foto te gaan. Haha (nee grapje natuurlijk:P Nu willen ze meteen nooit meer samenwerken)

De Blafre Schooltas en broodtrommel.

Je kunt dus een heel erg leuk setje winnen voor mee naar school! Hierbij kun je kiezen uit twee kleurtjes, roze en mint groen. Bij de roze tas zit een broodtrommel in de vorm van een olifant en bij de groene zit ééntje in de vorm van een tractor!

Hoe doe je mee?

De winactie loopt tot 17 december. Kijk voor alle voorwaarden en regels even in de disclaimer.

Ook Josan geeft vandaag een leuke prijs weg, namelijk 30 euro shoptegoed bij Printcandy!

Veel winplezier!

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

16 comments

Chantal Klaasse 16 december 2017 - 14:43

Leuk voor onze dochter ♡ de roze graag!
Ze vind de set erg leuk.

Reply
Eveline 15 december 2017 - 11:49

Mijn dochter gaat komende woensdag voor het eerst wennen bij de kinderopvang. Ontzettend spannend, een nieuwe stap in haar en mijn leven. Na de kerstvakantie start ze echt bij de opvang en ik zou het heel leuk vinden om haar daar met een mooie roze tas af te kunnen zetten.

Reply
Annabel de Ruiter 14 december 2017 - 22:35

Super leuk! Ik doe heel graag mee voor Liselotte. De kleur roze ?✨

Reply
Linda 13 december 2017 - 15:17

Jemig weer zo’n toffe actie!! Ik heb mezelf voorgenomen om maar met een paar mee te doen, maar je maakt het me moeilijk!

Reply
Tamara 12 december 2017 - 15:18

Super leuk! Mijn zoon zal heel blij worden van de groene set. De lunchbox is ook echt heel gaaf.

Reply
Marloes 12 december 2017 - 11:45

Super leuke winactie. Saar noemde toen ze 2 was een olifant altijd een anina dus een anina broodtrommel voor mee naar de basisschool zou super tof zijn!!

Reply
Lara 12 december 2017 - 10:23

Waaauuww ik doe mee voor de groene set voor me kleine mannetje ??

Reply
Martina 12 december 2017 - 09:50

Wat een toffe winactie, deze past helemaal bij ons dus die kan ik niet voorbij laten gaan! Ik zou graag de groene tas voor melle willen winnen. Ook hij gaat waarschijnlijk snel naar de peuterspeelzaal! En die broodtrommel zal hij helemaal het einde vinden. Alles gedaan 😉

Reply
Lieke van Veen 11 december 2017 - 16:30

Die lunchtrommels zijn echt leuk! maar de winactie sla ik over 😉

Reply
kempenaers anita 11 december 2017 - 14:34

leuk, doe mee voor de groene set voor mijn kleinzoontje

Reply
brants harry 11 december 2017 - 14:24

doe graag mee voor de groene set

Reply
Maaike 11 december 2017 - 13:29

Oh wat een leuk setje voor als mijn zoon binnenkort naar school gaat, of als hij kleiner is als ik nu denk voor zijn broertje op het kinderdagverblijf waar hij binnenkort gaat beginnen. Ik loot graag mee voor de groene versie.

Reply
Janine Brouwer 10 december 2017 - 17:58

Ik doe mee voor de groene set voor mn zoontje Cristiano! Super leuk!

Mijn instagram naam is: janine_en_cristiano
En onder fb actie zet ik nog wel even berichtje! Echt mooie set!

Reply
Diny Gijsberts 10 december 2017 - 16:01

De roze graag
Instagram onder Momzymom
Twitter onder MissMomzy
Pinterest onder DinyG
google+ geddeld
FB ??

Reply
Marian B 10 december 2017 - 14:07

Deze zijn echt heel leuk! Ik zou ze allebei kunnen gebruiken want ik heb een dochter en een zoon. Met een van de twee zou ik heel blij zijn, heb denk ik een lichte voorkeur voor de roze 😉

Reply
Silke Broek 10 december 2017 - 13:38

Ik doe mee! Voor de groene set. Ook reactie geplaatst onder bericht op FB ???

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.