WINACTIE 4 | Win de complete Zwitsal Koosnaampjes lijn.

by Tamara

Als je aan iemand vraagt wat voor babymerk al eerste in hem of haar opkomt dan heb je dikke kans dat diegene Zwitsal zegt. Ik denk dat iedereen dit fijne babymerk met de gele flesjes en de heerlijke geur wel kent! Vandaag heb ik een hele leuke winactie voor jullie! Een tijdje geleden bracht zwitsal een limited edition koosnaampjes lijn uit. De hele lijn bestaat uit een Zeepvrije Wasgel, Shampoo, Bodylotion, Conditioner en Zeepvrije Wascrème. Hoe je meedoet? Dat lees je in deze blog!

Win de complete Zwitsal Koosnaampjes lijn.

Als het gaat om baby verzorgingsproducten is Zwitsal toch wel echt één van mijn favoriete merken, zoals je al in deze blog over Sarah’s badritueel kon lezen. Ik vind de producten echt heerlijk en gebruik ze ook wel eens zelf, al is het maar om de heerlijke kenmerkende geur. Wisten jullie trouwens al dat Zwitsal al sinds 1928 verkocht wordt? En dat de baby van het logo van Zwitsal gebaseerd is op Mieke? Het destijds 11 maanden oude dochtertje van Meneer Jansen, de eigenaar van dit merk. Zwitsal is Nederlands grootste en bekendste babymerk en wordt door heel erg veel ouders gebruikt.

De Zwitsal koosnaampjes lijn.

Af en toe brengt Zwitsal een limited edition lijn uit. Vorig jaar ontving ik bijvoorbeeld voor mijn oudste zoons de Starwars lijn die heeeerlijk naar kamille rook (en die ik dus stiekem ook zelf gewoon gebruikte). Dt jaar brachten ze de Zwitsal koosnaampjes lijn uit. Alle bekende producten uit de basislijn kregen een koosnaampje zoals Snoetje, Ukkie en Boefje. Echt superschattig! De hele lijn bestaat uit 5 flesjes en ik mag 2 keer de hele lijn weggeven!

Zo doe je mee.

Wil jij graag de Zwitsal koosnaampjes lijn bestaande uit 5 flesjes winnen? Meedoen is heel erg makkelijk!

De winactie loopt tot 17 december! Kijk voor alle regels en voorwaarden onder de winactiebutton in de sidebar!

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

34 comments

Mariska 16 december 2017 - 14:38

Het ruikt gewwon zoooo lekker.doet me denken aan baby’s. Gebruik het graag bij mijn kids!!! Zo lekker in die haartjes. En dan de hele dag jnuffe len.

Reply
Meintje Koopmans 16 december 2017 - 13:01

voor mijn pasgeboren achter nichtje Mila ze is 13 december geboren ?

de fijne kindertijd doet mij denken aan zwitsal mijn moeder die altijd lekker mijn haren deed en alles lekker naar zwitsal rook helaas nu zonder mij moeder mis deze herrinering zeker…

Reply
Thea 16 december 2017 - 12:47

Zwitsal doet me direct denken aan de eerste keer dat ik mijn oudste zoon in bad deed, die geur, dat kleine warme lichaampje dat zich helemaal ontspande in het warme water, fantastisch!

Reply
Saskia 16 december 2017 - 12:45

Na jaren als gastouder te werken & dus de kindjes te verzorgen met zwitsal producten te verzorgen is het nu eindelijk tijd om ons eigen kindje er mee te verzorgen!! Dankbaar & blij. 🙂

Reply
Gerleen 15 december 2017 - 16:20

Dan moet je toch altijd denken aan kleine babys ;). Mijn zoontje (net 1) was ik ook wel met Zwitsal, maar als ik mijn kleine neefje knuffel, die nu 2 maandjes oud is, dan ruikt hij zo heerlijk naar Zwitsal! Ik word altijd zo blij van die heerlijke geur!!

Reply
Marian Zw 12 december 2017 - 17:11

Heerljk, dat is de geur van warme schone kinderlijfjes tegen je aan bij het voorlezen voor het slapen gaan.

Reply
Lara 12 december 2017 - 10:26

Heerlijk onze favoriete shampo en douchegel merk mmmmmm ?
Ik doe zeker mee ❤️

Reply
Henrieke 11 december 2017 - 18:18

Ik heb weinig herinneringen aan Zwitsal, behalve dan dat als ik in de babykamer kom ik het heerlijk vind om alvast aan de Zwitsal te ruiken. ?Maar ons kleintje is er gelukkig bijna en dan zullen er nog heel wat Zwitsal momentjes zijn.

Ik kan trouwens niet lezen wat er staat in je sidebar, er opent geen tekst vanuit het tekstballonnetje. Als het nuttig is voor je, ik gebruik Chrome. 😉

Reply
Linda 11 december 2017 - 12:15

Vroeger met de Zwitsal shampoo iedere badsessie hanenkammen maken van mijn haar ?

Reply
Cindy 10 december 2017 - 19:17

Wauw zwitsal doet mijn denken aan die tijd dat me moeder me badderen.

Nu 2 baby’s heb zou die ook heerlijk het zwitsal momentje willen laten voelen En ruiken.

Mmmm echt onwijs lekker is dat en geeft ontspanning en chille moment in bed.
Mooiste lachjes en en geluidjes!!!♡♡

Reply
Liesbeth 10 december 2017 - 11:29

Liefde, warmte, geborgenheid! Zo fijn dit geurtje! Tot ver in mijn puberteit waste ik mijn haar met zwitsal shampoo en waste ik mij met de zeep. Nu heerlijk om te gebruiken voor ons zoontje!

Reply
Yessica leidner 10 december 2017 - 10:54

Goedemorgen wat vind ik dit leuk zeg
Ik ben bij a 37 jr over 3 dagen ben ik jarig en ik weet nog heel goed dat wij bij ons thuis van alles van Zwitsal
Hadden en wij mochten nooit zelf pakken dat deed mijn moeder hihi waarom bang dat het snel op ging denk ik haha nu gebruik ik jaren zwisal en het ruikt net zo lekker als 30 a 32 jr geleden, nu ik een dochtertje heb ze word bijna 4 jr en ook zei is mega fan van zwitsal vooral als ze prinsesjes erop ziet staan en woezel en pip en hasrlotion aah dat ruikt zo zalig ze ruikt de hele dag naar zwitsal dan ruik ik naar de haartjes zo lekker en nu heeft de met sinterklaas zwitsal parfum gekregen zo blij hihi en ze is mega zuinig mee want ik mag geen luchtje van haar
Alleen zei zelf en haar baby born pop mag dat deugniet

Ik kan uren door kletsten maar ik volg je nog maar sinds vandaag en vind het nu al leuk

Facebook als Jessica Jill John leidner

Groetjes

Yessica ????

Reply
Riekie Bos 9 december 2017 - 21:42

de geur van Zwitsal doet me denken aan vroeger toen ik zelf klein was!
Een geur waar ik me veilig en vertrouwd bij voel.

Reply
Marian B 9 december 2017 - 20:49

Zwitsal doet mij denken aan lekker badderen en fris gewassen baby’s, heerlijk! En de geur nog lekker opsnuiven voordat je ze in bed legt. Wij kunnen nog wel wat gebruiken en anders mijn zwangere vriendin wel, dus dat komt helemaal goed!

Reply
Eveline 9 december 2017 - 13:14

Onze kleine meid Fenne is morgen al 11 weken oud. Zwitsal is (samen met Tiny Rituals) groot favoriet hier in huis. Waar niet? Flink wat babyolie in bad, wassen met de zeepvrije wasgel en na afloop van het badje insmeren met bodylotion, heerlijk. ‘s Morgens krijgt ze de haarlotion in haar haren, zodat er de hele dag een heerlijke geur om haar heen hangt. Vandaag heb ik ook de Zwitsal wasverzachter in huis gehaald. Hopelijk ruiken onze kleren dan ook naar baby’tjes!
Vroeger, toen mijn zussen en ik nog tieners waren en nog lang geen kinderen wilden, kochten we altijd Zwitsal Bodylotion voor elkaar als we jarig waren. Ookal waren we allang uit de luiers: de geur van Zwitsal is ook voor oudere kinderen en volwassenen een hele fijne geur!

Reply
Wendy Zetten 9 december 2017 - 08:19

???Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij wordt ik heel blij zou heel graag dit geweldige Zwitsal koosnaampjes pakket willen voor mijn zus willen winnen ze bevalt binnenkort en met een klein ukkie in huis en een nieuw schatje onderweg komt dit mooie pakket goed uit. Zwitsal doet mijn denken aan lieve kleine snoetjes en boefjes waar je lekker mee knuffelt en de haartjes dan heel lekker ruiken door de Zwitsal geur. Doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel liefde laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk onze kant op mag komen #Spannend???? fijn weekend ?

Reply
Kelly Aarts 8 december 2017 - 22:58

Die geur = babytijd! Nu mijn jongste dochter 3 is, gebruik ik nog weleens de Zwitsal eau de toilette in haar kledingkast. Die geur is echt magisch!

Reply
Annouska 8 december 2017 - 22:51

Elke keer als ik Zwitsal gebruik moet ik denken aan het eerste bad moment wat ik met onze prematuur zoontje in het ziekenhuis beleefde. Inmiddels is dat alweer 8 weken geleden. Hij was pas 4 dagen oud, lag aan de bedrading in de couveuse. In bad had hij zijn oogjes dicht en lag hij helemaal ontspannen In mijn armen, even ontkoppeld van alle bedradingen en gepiep. Nee dat moment vergeet ik nooit meer!

Reply
Anna w 8 december 2017 - 22:39

De geur van mijn pasgeboren baby..!

Facebook: An Na

Reply
Corine 8 december 2017 - 22:31

De geur doet me denken aan vroeger toen ik zelf klein was, maar de mooiste herinnering is toch wel het eerst badje van mn zoontje! Mooi moment ❤

Reply
Ria Venhovens 8 december 2017 - 22:27

De geur van Zwitsal doet me denken aan mijn zoon toen hij nog klein was het is zo,n lekkere geur ik gebruikte toen al Zwitsal en hij is 36 jaar en hij gebruikt het natuurlijk ook gaan voor zijn 2 kinderen en iedere keer als ik ze in bad doe komt de mooie herrinnering komt dan terug toen hij nog klein was dat hij lekker spetterte en spatterte in het bad

Reply
Elif 8 december 2017 - 22:00

Mijn kinderen zijn al 4 en 2 jaar en nog steeds gebruiken wij zwitsal.. Heerlijk die geur.. wij gebruiken ook echt alles van zwitsal.. overal die lekkere geur.. zal deze ook nog heel lang blijven gebruiken.. na 2 kids willen we ook zeker nog een 3e.. dus.. nog vele jaren:))

Reply
Mirjam Hellingman 8 december 2017 - 21:42

Aan mijn tweelingdochters samen in de Tummy Tub! Wat ruikt Zwitsal toch altijd lekker. Ook nu ze al wat groter zijn is het nog steeds heel erg fijn!

Reply
Yvonne Drenth 8 december 2017 - 20:45

Ik heb er niet zozeer echt een herinnering aan, maar weet wel dat wij altijd alles van Zwitsal gehad hebben. Hele fijne producten! Ik gebruik het zelf ook wel eens, ja, haha! En de geur is inderdaad echt zó lekker! Dat veel mama`s blij waren dat er ook parfum van Zwitsal kwam, snap ik wel! Mmm..! Wij maken dus ook graag kans op het pakket!

Reply
Kristel 8 december 2017 - 20:42

De zwitsalgeur doet me denken aan mijn dochters die altijd lachen in bad en heerlijk spetteren. Zo fijn om je kinderen te zien genieten en die geur heerlijk.

Reply
Ilsiee 8 december 2017 - 20:35

Zwitzal. De geur van baby’s. Doe graag mee voor mijn zus die in verwachting is van haar 2e kindje.. superleuke en lieve actie

Reply
Lynn Mahieu 8 december 2017 - 19:59

Ik had er zo al eentje zien passeren maar wist niet dat er zo een heel gamma van gemaakt was. Zwitsal doet mij gewoon standaard denken aan een babyhuidje, geen ander geurtje ruikt zo typisch baby!

Reply
Riek 8 december 2017 - 19:57

Ik herinner me de geur van toen ik jong was. Mijn vriendinnen en ik roken dit zo graag dat we het gebruikten ook al waren we al zo”n twaalf jaar uit de luiers.

Reply
Anne-Marie 8 december 2017 - 19:56

Toen ik in de kraamzorg werkzaam was dacht ik: als ik ooit zelf kinderen mag krijgen.. Nu ben ik trotse mama van 2 jongens en gebruiken we het alle 3 haha, heerlijk die geur!

Reply
Jacqueline Van de Manakker 8 december 2017 - 19:50

Zwitsal doet me denken aan een heerlijk onbezorgde babytijd, de geur is gewoon heerlijk

Reply
Marieke 8 december 2017 - 19:26

Heerlijk geur je huid word zacht en ruikt de hele dag door ik zou niet zonder kunnen
Geweldig actie ik doe graag mee

Reply
Linda Smeets 8 december 2017 - 19:22

Zwitsal laat mij denken aan knuffelen en veel liefde geven aan ons kleine echte wondertje!

Reply
Erika Van Koert 8 december 2017 - 19:22

Ik was al Zwitsal fan voor de geboorte.
Nieuwe kleertjes in de kast met een blok zwitsal zeep erin. Zo rook de badkamer al helemaal naar baby.
met dit pakket zou ik een zwangere vriendin heel blij maken

Reply
Nicole 8 december 2017 - 19:12

Zwitsal doet mij denken aan de fijne momenten rondom het badritueel. Mijn zoontje in z’n nopjes en met z’n mooiste glimlach in het badje en mama die naderhand in z’n nek hangt om de geur op te snuiven. Momenteel mag ik de luiers testen maar zeg nu zelf.. Zwitsal kan je nooit genoeg hebben! ?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.