WINACTIE 3. | Win 30 euro shoptegoed bij Printcandy.

by Tamara

Op deze tweede dag van de winweek heb ik weer twee hele leuke winacties voor jullie ingepland staan! Vanavond kun je de hele Zwitsal koosnaampjes lijn winnen! Maar nu heb ik ook een hele leuke prijs! Je kunt namelijk 30 euro shoptegoed bij Printcandy winnen! Printcandy is een site waar je hele gave interieurposters kunt laten drukken. Ik liet er 3 drukken voor kerst en in deze blog laat ik ze aan jullie zien, plus je kunt zelf ook nog 30 euro shoptegoed bij Printcandy winnen!

Win 30 euro shoptegoed bij Printcandy.

Interieurposters zijn helemaal in. Tenminste, bij de hippe instagram woon accounts die ik af en toe eens bekijk zie ik vaak een heleboel interieurposters voorbij komen! Ik vind het zelf ook altijd wel heel erg leuk staan. Het is toch net even iets anders dan gewoon een foto in een lijstje en ze zijn ook wat makkelijker wisselbaar. Wat ik heel erg leuk vind aan interierposters is dat je ze heel makkelijk met elkaar kunt combineren. Zo kun je ze bij elkaar ophangen in een groepje, de kleuren op elkaar afstemmen en nog veel meer. Ik bestelde bij Printcandy 3 interieurposters uit hun kerstassortiment. Ik ben echt een sucker voor leuke kerstspullen en hoewel ik normaal gesproken echt helemaal niet van kitsch en troepjes in huis houd, vind ik het nu juist echt ontzettend leuk! Hoe meer kerstspul hoe beter!

Ik ging voor deze drie kerstposters in een zwart met koperen print. Ze zijn afgedrukt op heel stevig karton, dus je kunt ze jaren achter elkaar gebruiken als je er netjes mee om gaat.

De winactie.

Ik mag onder mijn volgers voor 30 euro aan shoptegoed bij Printcandy weggeven. Hoe je meedoet lees je hieronder.

Kijk voor meer regels in de disclaimer.

Ook Cassandra heeft een leuke winactie online staan. Bij haar win je een Sleek Nail & Lipduo Giftset .

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

21 comments

Sazou 16 december 2017 - 21:08

Super Gaaf! Ik zou Dolgraag gaan voor de http://printcandy.nl/product/confetti-poster-met-eigen-tekst/
met sterretjes confetti en een songtekst van mijn favo band om mezelf te blijven motiveren om iedere dag te blijven vechten voor mijn gezondheid! Die zou natuurlijk een mooie & prominente plek krijgen in onze huiskamer! Onwijs Bedankt voor deze Super Leuke Kans Tamara!

Reply
Linda 13 december 2017 - 15:20

die kerstposter zijn leuk zeg, die kende ik nog niet. Thanks voor de tip. Ik vind deze ook tof http://printcandy.nl/product/kerst-art-print-merry-x-mas-deer/

Reply
Jikke 11 december 2017 - 09:13

Leuke actie! Ik zou gaan voor een poster met een eigen citaat: http://printcandy.nl/product/poster-met-eigen-citaat/ of de woordenboekposter met juf voor op mijn werk.

Reply
Riekie Bos 9 december 2017 - 21:45

met dat gulle shoptegoed kan ik deze hippe zwart-wit kerst posters precies kopen:
http://printcandy.nl/product/kerst-muurcollage-5/

Reply
Merel 9 december 2017 - 16:50

Ohh, de posters die jij hebt gekozen vind ik echt heel leuk! Ik twijfel erg tussen http://printcandy.nl/product/kerst-posters-a4/, en http://printcandy.nl/product/kerst-posters/. Maar hey, met 30 euro kunnen ze allebei haha, top! Ik doe zeker mee 🙂

Reply
Silke Broek 9 december 2017 - 02:36

Wat leuk!! Even shop gecheckt en vind de Love Birds poster super en zou dan voor die gaan..

Reply
Mariëlle Otte 8 december 2017 - 22:18

Wat een gave posters! Ik zou gaan voor een geboorteposter voor onze zoons. De oudste wordt in april al 5 dus het wordt hoog tijd!

Reply
Mirjam Hellingman 8 december 2017 - 21:50

Ik vind de Family Tree echt geweldig leuk. Een leuke poster van ons gezin met de namen van alle gezinsleden erin!

Reply
Grete Karina 8 december 2017 - 21:11

Ik vind deze Winter Hertjes echt geweldig:
http://printcandy.nl/product/art-print-winter-hertjes/

Reply
Rianne Weerd 8 december 2017 - 20:04

pffff er zijn meerdere leuke, maar de geboorteposter zou ik toch wel het leukste vinden.

Reply
Renee 8 december 2017 - 18:39

Leuke actie! Ook ik zou gaan voor de geboorteposter. Mooi voor in de babykamer van mijn dochter 🙂

Fb: Re Nee

Reply
Marian B 8 december 2017 - 16:50

Ik zou voor beide kinderen gaan voor een geboorteposter, blijft leuk!

Reply
Lieke van Veen 8 december 2017 - 15:50

Ik vind die gepersonaliseerde posters erg leuk. Ik denk dat ik voor de poster ga met de lovebirds.
http://printcandy.nl/product/love-birds-poster/
Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen)

Reply
Raihana 8 december 2017 - 15:05

Leuke actie! Toevallig moet ik de geboorteposter voor mn dochtertje nog bestellen bij hun. (2e kindje dus t komt er steeds niet van, ze is al 5maanden) dus zou ik die kiezen en eentje met mr en mrs met onze huwelijksdatum voor in ons nieuwe huis op te hangen want de muren zijn nogal kaal.
Fingers crossed!

Reply
Anna w 8 december 2017 - 14:23

Ik zou voor deze gaan:

http://printcandy.nl/product/poster-met-eigen-tekst-maken/

Facebook: An Na

Reply
Heleen Melchers 8 december 2017 - 14:03

Ik vind dat Printcandy altijd zulke leuke dingen heeft! Ik zou gaan voor de “We Are Family Print”. Boven onze eettafel is nog een mooi plekje!

Reply
Cindy Framke 8 december 2017 - 13:53

Leuk zeg! Ik zou gaan voor de gekleurde geboorteposters. Zou ik graag willen voor mijn dochtertjes ❤❤
http://printcandy.nl/product/geboorteposter-bestellen/

Reply
Nynke B 8 december 2017 - 13:28

Ik vindt zo’n familieboom echt heel erg leuk.

Reply
Monique 8 december 2017 - 13:14

Leuk? voor Erenay zijn nieuwe kamer?

Reply
AnnaB 8 december 2017 - 13:13

de love birds poster is erg mooi

Reply
Janine Brouwer 8 december 2017 - 13:06

Ik doe mee! Super leuk! Ik heb even op de website gekeken en ik ga dan voor de geboorteposter. Mijn zoontje is al drie jaar maar ik heb nog niet echt iets leuks waar zijn gegevens op staan. Ik denk dat hij dat later wel leuk vind dat hij iets heeft waar het wel op staat. Dus daar ga ik dan voor!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.