WINACTIE 15. | Win een Bosch snoerloze stofzuiger twv €329 (Bosch 25.2 V Athlet)

by Tamara
Bosch 25.2 V Athlet

En de aller allerlaatste winactie van deze winweek en waarschijnlijk ook de laatste winactie van het jaar! En ik heb één van de beste winacties voor het laatst bewaard! Weten jullie nog de aankondigingsblog? Dat ik daarin vertelde dat ik 3 hele grote winacties had? Iets om mee te rijden, iets om in te slapen en iets om mee schoon te maken? Heel veel van jullie dachten dat het een schoonmaakpakket was, maar het is natuurlijk iets veel leukers! Ik mag namelijk deze Bosch snoerloze en zakloze stofzuiger weggeven!  De Bosch 25.2 V Athlet. Ideaal voor de nieuwjaarsschoonmaak of om alle zooi na kerst op te ruimen. Maar ook gewoon voor het hele jaar, want jullie mogen het best weten, het doet best een beetje zeer om deze weg te geven.

Win een Bosch snoerloze stofzuiger twv €329 ( Bosch 25.2 V Athlet)

Voor ik deze stofzuiger mocht testen, was ik een beetje sceptisch. Ik heb namelijk al een stofzuiger en die deed het helemaal prima. Bovendien, zoveel verschil zal er niet tussen stofzuigers zitten toch? Nou wel dus, want meteen vanaf de eerste dag was ik er een beetje verliefd op. Verliefd op een stofzuiger, kun je nagaan! Haha! Maar het is echt zo, ik ben een stofzuiger met zak gewend en ik dacht dat een stofzuiger zonder zak vast echt veeeeel minder krachtig zou zijn. Maar niets is minder waar! In een gezin met vier kinderen wemelt het altijd van de kruimeltjes en dat zuigt hij moeiteloos allemaal op!

Wat ik echt een uitkomst vind is dat er geen snoer aan zit. Het snoer van de stofzuiger is hier altijd net een beetje tekort om ook de gang ermee te doen, dus dit is echt ideaal! Ik had verwacht dat hij zo leeg zou zijn, maar je kunt makkelijk een uur achter elkaar stofzuigen. Is echt zo, ik heb het getest. Hahaha! Wat ik nog meer een nadeel vind van een gewone stofzuiger is dat je niet zo makkelijk onder dingen kunt komen en dat je dan echt op de grond moet gaan liggen om erbij te komen. Met deze stofzuiger hoeft dat niet, je kunt heel makkelijk overal onder komen.

Zitten er dan nog meer pluspunten aan de Bosch 25.2 V Athlet? Ja hoor! Komen ze!

  • Hij kan zelf blijven staan. Je hoeft hem dus niet ergens tegenaan te zetten of neer te leggen.
  • Hij is suuuuuperwendbaar en dat gaat ook echt heel erg soepel!
  • Hij is heel erg licht, je tilt hem zo op en neemt hem mee de trap op. Dat is met een andere stofzuiger wel anders. Want, ja! Daar komt hij: Deze stofzuiger is maar 3 kilo! Mijn baby is zwaarder, kun je nagaan!
  • Hij heeft verschillende standen. Van een zachte stand voor kruimeltjes tot een turbostand voor ‘Help mijn kinderen hebben een voedselgevecht gehouden.
  • Hij heeft een heel groot reservoir die je makkelijk kunt legen.

Nou jullie raden het al, ik ben echt een beetje verliefd en het doet serieus een beetje pijn (beetje boel) dat ik hem weer moet inleveren en dat de winnaar een nieuwe krijgt. ( Ik ga natuurlijk geen geteste stofzuiger weggeven he?)

Dus hoe moet je meedoen?

  • Like Themommydiaries op facebook.
  • Volg voor een extra winkans Themommydiaries_nl op instagram
  • Laat in een reactie achter op facebook waarom nou juist jij de Bosch 25.2 V Athlet stofzuiger verdiend! Heb jij bijvoorbeeld 11 kinderen en is net je stofzuiger kapot gegaan? Of heb je 15 katten? Of heb jij een hamster die altijd vreselijk verhaard? Laat het me dan weten. (geen zielige reacties aub)

De winactie loopt tot 17 december! Lees voor deelname even de disclaimer met daarin alle voorwaarden en regels!

 

Wil je meer over deze stofzuiger weten of hem zelf kopen? Je leest het hier! Bosch 25.2 V Athlet.

 

Misschien vind je dit ook leuk

89 comments

sylvia bakker 24 december 2017 - 03:09

Ik heb een groot gezin met 8 kinderen en 4 katten die oud zijn en veel haar verliezen,maar omdat ik ze nog een mooie oude dag wilde geven heb ik ze uit het asiel gehaald,Dus elke dag stofzuigen ,maar als je slecht ter been bent geworden door ziekte heb je moeite om hem vooruit te trekken en je zit met het snoer dus ik loot heel graag mee

Reply
Jenny van Kempen 20 december 2017 - 09:49

Ik zal het kort houden. Mijn stofzuiger is al héél oud, zuigt amper meer en maakt gigantisch veel kabaal. Zo’n geweldige en nieuwe stofzuiger zou dus héél goed uitkomen!???

Reply
Michelle 17 december 2017 - 19:21

Omdat ik al heeeel lang een trouwe volger ben op beide accounts ? en ik deze stofzuiger heeeel goed kan gebruiken voor onze kleine rotzooimaker; lees kat. Ze haalt prullenbakjes leeg en legt alle wattenstaafjes door het hele huis, haar eten ligt overal, maar bovenal is deze stofzuiger handig op te bergen en kunnen we de stofzuiger makkelijk pakken om het huis te stofzuigen en te zorgen dat het netjes is. Zo hoef je niet steeds de stekker te halen aan de andere kant van het huis, omdat je net niet het laatste stukje kunt stofzuigen ?

Reply
Geertje 17 december 2017 - 14:10

Ik heb helaas geen Insta. Maar ik doe graag mee voor de dagbesteding waar ik werk. De winkel heeft op dit moment een hele oude, slechtwerkende stofzuiger. Deze is niet snoerloos en dat is voor de klanten niet altijd handig. Ik ben zo dankbaar dat ik er mag werken. Ik doe graag alles voor de winkel. Zelf ben ik helaas zeer beperkt (op allerlei manieren) dus hopelijk kan ik op deze manier de winkel blij maken.
Geliked en gedeeld :). En natuurlijk de pagina 🙂

Fijne dagen!

PS. Ik las net dat deelname via de blog moest… Dus, hierbij (nogmaals) mijn deelname

Reply
mara 17 december 2017 - 13:45

geweldig

Reply
Anne Laros 17 december 2017 - 10:48

OOoooo wat zou ik hier dolgelukkig mee zijn!!! Ik heb al jaren een hele goedkope stofzuiger, die van ellende nog net niet uit elkaar valt! En dan zou het nog niet eens perse voor mezelf zijn, maar vooral voor mijn mantelzorgers en hulpen die ik elke dag in huis heb. Zelf ben ik ernstig ziek en volledig bedlegerig sinds 8 jaar. Heb kids, katten en een hondje…. Dus ja 🙁 Ik zou zo graag hun het allemaal wat makkelijker maken. Fingers crossed! Liefs Anne

Reply
Natasja Keuter 17 december 2017 - 07:38

Doe super graag mee voor een mooie en zorgeloos nieuw begin voor mn dochtertje en ik..
Onze stofzuiger is stuk, dus dir zou geweldig uitkomen?

Reply
Charlotte Lutterman 16 december 2017 - 23:06

Ik zou graag mee willen doen omdat ik dit apparaat goed zou kunnen gebruiken omdat ik net ben gaan samenwonen met mijn vriend!? (Ps. Ik volg je op fb & IG ?)

Reply
Aline 16 december 2017 - 21:35

Ik moet winnen omdat de nieuwste hobby van mijn kind het omkeren van haar bord boven haar hoofd is. En dan niet pas als ze haar eten op heeft. Brood o-ver-al. Spaghetti o-ver-al. Bami o-ver-al. En dan die verdomde giga stofzuiger met mega onhandig snoer erbij moeten pakken 3x per dag… wat een ellende. Deze stofzuiger zou echt een lichtpuntje zijn in mijn met etensresten bedekte duisternis.
PS. Ik heb geen Facebook dus daar kon ik niet liken, maar volg uiteraard wel vos insta.

Reply
Aline 16 december 2017 - 21:36

En vos is dus via 😉

Reply
Stephanie Rob 16 december 2017 - 21:24

Jaaa zou een super stofzuiger zijn voor in mijn eerste eigen huisje! Ik doe graag mee!!

Reply
Jikke 16 december 2017 - 19:21

Onze stofzuiger is kapot. En weet je wat er kapot is? Juist…. het snoer. Dus dit zou ideaal zijn. Nooit meer een snoer tussen de deur (en dat het dan kapot gaat)

Reply
Lieke van Veen 16 december 2017 - 17:03

Ik doe heel graag mee omdat ik spullen aan het verzamelen ben om op mezelf te gaan wonen.

Ik volg je op Facebook (Lieke van Veen) en Instagram (liekevv24)

Reply
ellen vellekoop 16 december 2017 - 16:38

Lijkt me het ideaal voor hier in huis. Met een zwarte labrador 2 katten en een zeer lage bank is stofzuigen een lastig maar wel noodzakelijk karwei. Wellicht als ik deze win maak ik ons gezin en vooral mijn zelf heel erg blij kan ik eindelijk makkelijk overal bij zonder plat op mijn buik te hoeven liggen en te bukken.

Reply
Claudia Diependaal 16 december 2017 - 15:27

Wauw wat een gave stofzuiger. Ik doe heel erg graag mee! #LOVE #IT

Reply
Claudia Diependaal 16 december 2017 - 19:46

Waarom juist ik zal ik nog even vertellen ?. Ik krijg geen huishoudelijke hulp dus mijn dochter helpt me heel veel ze is 27 ze vindt dat ik maar een k*t stofzuiger heb. Dat heeft ze nu al zo vaak gezegd haha. Dus voor bij mij thuis zodat al mijn kinderen er weer met plezier stofzuigen haha.

Reply
Lara 16 december 2017 - 15:06

Wauuww wat gaaf ik doengraag mee met deze gewelldige winactie ???

Reply
Chantal Klaasse 16 december 2017 - 14:52

Die zou goed van pas komen!
Hier wel een hond, 2 ratten, 3 kids..
Maar het lijkt me gewoon een handig ding.
Vooral dat hij licht is is erg fijn.

Wat een leuke acties en reviews!

Reply
Hannah Kagenaar 16 december 2017 - 14:48

Wat een prachtige actie! Wat een mooie prijs! Deze ontvang ik graag thuis zodat ik deze cadeau kan doen aan de allerliefste zus van de wereld! Ik doe dus super graag mee, ook omdat ik dit mijn zus heel erg gun. Zij heeft 4 langharige katten 😉

Reply
Thea 16 december 2017 - 12:43

Stofzuigen moet bij mij elke dag minstens 1x gebeuren, een hond en drie mannen in huis: dan weet je het wel. Maar mijn stofzuiger wil ik wel graag de deur wijzen, ik krijg de stang er praktisch niet af dus even een randje meepakken lukt nu niet, het snoer rolt automatisch op dus dat gebeurt een keer of drie tijdens 1 stofzuigbeurt, hij zuigt heel zwaar en de stofzak is heel groot:een nadeel want lang voordat hij vol zit gaat de stofzuiger stinken door alle hondenharen

Reply
Eveline 16 december 2017 - 11:50

Jeetje, super handig zo’n ding! Ik moet altijd wachten tot mijn man de stofzuiger uit de kelder haalt voor mij, voor ik kan stofzuigen. Ik krijg dat gewoon niet zelf voor elkaar ??‍♀️ (Raar trapje, gekke draai, teveel zooi in de kelder en hij is gewoon zwaar…) Ik zou deze boven zetten. Lijkt me super handig om dan snel de kamers te kunnen zuigen en de trap. Echt idioot hoeveel stof er verzameld wordt in onze logeer-/wasophang-/ aankleedkamer. Daar lijkt het 2x zo snel te gaan.
En misschien kan mijn zoon nu een keer iets doen, haha.

Reply
Desirée 16 december 2017 - 11:13

Zou super zijn. Mijn vriend en ik zijn inverwachting van ons eerste kindje en wonen helaas nog thuis. Aangezien mijn ouders gewoon elke dag stofzuigen, komt deze wel erg van toepassing dus als een cadeautje voor mijn ouders zou dit super zijn

Reply
Bianca 16 december 2017 - 10:40

Ohh dat zou super zijn!! Alles gaat op het moment tegelijk stuk. En aangezien ik een jongen van 3 heb die er een vreselijke bende van maakt. Hij denkt namelijk dat hij koekiemonster is ????. De stofzuiger lijkt me ideaal en zo makkelijk. Pak je er zo even bij. Dus ik ga heeeeeel hard duimen ????

Reply
Marieke 16 december 2017 - 09:02

Iets winnen is natuurlijk altijd leuk, maar ik zeg altijd “als ik iets zou willen winnen dan is het zo’n supergave en superhandige stofzuiger”. Oh wat zou heet heerlijk zijn dat je de stekker nooit meer uit het stopcontact trekt als je een ruk aan die stofzuiger geeft!
Nee, 11 kinderen en 15 katten heb ik niet, maar met 2 kleine kinderen ligt er al troep genoeg op de vloer. En ook weinig tijd voor huishouding, dus wat hulp in de huishouding door deze geweldige stofzuiger zou ik heerlijk vinden! Nu maar duimen!

Reply
Lara Hakemulder 15 december 2017 - 20:13

Oooo wat een gave actie. Er wordt genoeg gezogen bij ons dus ik ben benieuwd of deze onze stofzuiger van nu zou kunnen verslaan..zou tof zijn. Klinkt heel veelbelovend iig

Reply
Wietske 15 december 2017 - 19:57

Een nieuwe stofzuiger zou zo goed uitkomen, met wat kunst en vliegwerk (lees plakband) doet onze stofzuiger het nog redelijk, maar een goeie vervanger, die de kruimels wel opzuigt zou welkom zijn 🙂

Reply
Marina 15 december 2017 - 19:26

Heel erg graag, met 2 kleine kinderen blijf je hier opruimen, bovendien kan mijn man er ook wat van.. Oke ik zal eerlijk zijn. ik ben ook een kruimelaar 🙂 Deze stofzuiger is volgens mij de allerbeste ever. Snoerloos is echt een uitkomst om ook de trap en boven te stofzuigen.

Reply
Gerleen 15 december 2017 - 16:09

Dit lijkt me zooo ideaal!! Ik zit een paar keer per dag te slepen met de stofzuiger omdat mijn zoontje het leuk vind de helft van z’n brood in kruimels op de grond te gooien… maar ik heb een slechte eter dus ben ik allang blij dat hij wat eet… dan neem je het maar voor lief hè! Maar zo’n stofzuiger zou echt een uitkomst zijn!

Reply
Henrieke 15 december 2017 - 13:09

Nou dat is met recht een geweldige winactie, leuk als afsluiter!

-Onze twee katten maken er een hobby van om op de kattenbak te gaan en daarna met hun pootje te zwiepen om het grit tussen de pootjes uit te schudden. Dat komt meters ver, soms lijkt het alsof ze een wedstrijdje houden wie het verst komt.
-Onze parkieten houden ervan om lekker op de bodem te scharrelen en gooien dan hun bodembedekking eruit.
-Dat is nog los van de veertjes en haren die bovenstaande schatjes er in periodes uitgooien.
-We hadden bedacht een mooie plantenbak te kopen zodat het kattengras naar binnen kon en niet stuk zou vriezen. Het ziet er ontzettend leuk uit maar we hadden niet bedacht hoe de katten er gebruik van zouden maken. Zij gaan middenin de bak staan om gras te eten, om daarna weer met vieze grondpootjes, de bank op te kruipen.
-En mezelf niet te vergeten, als ik eet dan doe ik dat vaak met véél gekruimel.

Nou dachten we dit wel ongeveer op te lossen door een Roomba robot te kopen. Maar onze Ans is ook nogal selectief in wat ze schoon wil maken. Bepaalde kamers slaat ze over, misschien onthoudt ze dat het daar een rommeltje is? Als ik er net met de kruimeldief ben geweest, dan durft ze het vaak wél aan.

Jouw stofzuiger die zou mij dus dolgelukkig maken, al denk ik dat hij met lood in het stofreservoir deze kant op komt. 😉

Reply
Marian B 15 december 2017 - 11:53

Hier ben ik nou zo nieuwsgierig naar! Lijkt me echt top om snoerloos te kunnen stofzuigen! Kijk er gewoon naar uit om te gaan stofzuigen 😉 Je hoort het, de graag mee want met kinderen in huis is een goede stofzuiger geen overbodige luxe.

Reply
Hendriette 15 december 2017 - 10:23

Helloooooo beauty!
Prachtig compact apparaat ben jij!
Dat zou in ons huishouden zoveel ruimte schelen!
Je zal zo veel lekkere dingen mogen eten, van honden en katten haren, tot snoepjes en etensresten van onze kleine boef!
Je zult nooit verhongeren! Je zal geen trappen hoeven te omsingelen want alles is gelijkvloers. En je zal nooit een dag stil staan, kleine boef zal ook graag jou het huis willen laten zien!
Kom jij bij ons wonen?
We hebben een plekje voor je gereserveerd!

Reply
Sonja Hubregtse 15 december 2017 - 10:06

Als ik bezig ben met de stofzuiger
gaat het steeds ruiger en ruiger.
Ik mopper, scheld en foeter,
terwijl ik moedeloos ploeter.
Dat stomme ding zuigt niks meer op.
Zit hij soms verstopt met een prop?
Ach, dat ding kan er niets aan doen.
Die moet nodig met pensioen!
Breng hem maar naar de vuilstort,
waar hij gerecycled wordt.
Waar moet ik nu de kerstboomnaalden mee zuigen,
Want we moeten nu echt de boom aftuigen.
Wachten tot volgende kerst is geen optie meer,
Want een boom zonder naalden is geen goede kerstsfeer.
Daarom hoop ik een nieuwe stofzuiger te winnen,
Dan kan het schoonmaak plezier weer gaan beginnen.
Met een nieuwe zuig ik weer met plezier,
want hij werkt vast als een tierelier!

Reply
Evelien 15 december 2017 - 09:43

Geen hamsters of katten, maar wel zelf een enorme golvende haardos die zich elk jaar laat inspireren door het vallen van de bladeren 🙂 Dus het lijkt bij ons soms alsof er drie ruivende golden retrievers in gevecht zijn gegaan op de vloer. Verder ben ik een beetje lui, dus als ik met een snoerloze stofzuiger minder meubels hoef te verplaatsen en overal gemakkelijker onderdoor kan is dat een reden extra om te duimen 🙂

Reply
Anne Haisma 15 december 2017 - 09:41

Eh…tellen 2 katten en 1 peuterpuber ook mee? 😉 Of het feit dat ik een gruwelijke hekel heb aan stofzuigen? Dat gehannes met het snoer, te zwaar, je krijgt het te warm én als je klaar bent, kun je eigenlijk alweer opnieuw beginnen… 😉

Reply
Anita H. 15 december 2017 - 01:04

Nee, geen 15 katten of kinderen als rotzooimakers; ik heb een gigantische aversie tegen alle huishoudelijke klussen. Nu ken ik eigenlijk niemand die schoonmaken een leuke klus vindt. Maar bij mij is het echt wel erg. Door in ieder geval mooie en zeer praktische spullen aan te schaffen, wordt het leed wat verzacht. Dit apparaat kan wel zorgen voor wat stimulans om wat vaker te stofzuigen.

Reply
Cora van der Bijl 14 december 2017 - 23:39

Zeer welkom de onze is echt aan vervanging toe.???

Reply
Elke 14 december 2017 - 23:11

Ik wil heel graag meedoen met de winactie! Zou heel goed van pas komen om onze studio mee schoon te maken. Mijn man en ik zijn allebei zelfstandige, dus weinig tijd om schoon te maken. Met deze stofzuiger zou het schoonmaken dan alvast een heel stuk aangenamer worden!

Reply
Jolanda 14 december 2017 - 22:32

Wat ontzettend gaaf dat je dit mag gaan weggeven! Ik doe heel graag mee (ik heb je al gespammed via Facebook en instagram). Gelukkig, ik heb geen 11 kinderen, 15 poezen of een slordige man (;-)) maar ik ben gewoonweg verslaafd aan stofzuigen. Ik vind het gewoon heerlijk!! Word dus heel blij hiervan ?

Reply
Lara 14 december 2017 - 22:16

Yess yess yesssss yess ik doe zeker mee met deze geweldige winactie !!!!
Ik hoop echt dat ik hem win elke keer als ik of mijn man onze stofzuiger legen dan zit alles weet onder de stof ?
Ik maak graag kans voor deze idiaale stofzuiger ??????

Reply
sam 14 december 2017 - 21:32

IK WIL HEM ????

Reply
Brenda lee 14 december 2017 - 21:32

Yaaayyy wat ben jij welkom in ons huisje ?…..met een baby die zelf eet en waar er meer op de grond beland dan in het mondje 😮 (helaas geen hond in huis)
Met een peuter die zijn naam eer aandoet 😉
Alles word uit elkaar gepeuterd….van dennenappels tot aan wasco krijtjes 🙁 en dan ook nog eens een 4 jarige die er hobby van maakt om zoveel mogelijk zand in haar laarsjes te verzamelen….om ze vervolgens ergens te legen in huis…..met een heel ➡ spoor ???  

Reply
Haia 14 december 2017 - 21:31

Wordt er ook al verliefd op door deze blog te lezen. En ja onze stofzuiger is aan vervanging toe en ik heb juist iets meer dan de helft van elf aan kinderen. Gelukkig nog geen huisdieren (wordt helaas al om gevraagd). Wil dit prachtig machientje graag in huis hebben wordt stofzuigen toch weer leuk

Reply
Deborah Zandstra 14 december 2017 - 21:24

Wat zou dit het huishouden een stuk makkelijker en sneller maken! Dat met kids ? en onze stofzuiger valt alles van uit elkaar, dat die het nog doet is een wonder! ? alles vastgeplakt met ductape haha ? dus winnen lijkt me super! ?vooral met een dikke zwangere buik is stofzuigen soms geen pretje!

Reply
Sharon de Ridder 14 december 2017 - 21:14

Zo, dat leest als een beauty! Daar maak ik graag kans op; het lijkt hier dagelijks of de kinderen een voedselgevecht houden ?

Reply
Stephanie 14 december 2017 - 20:05

Bosch 25.2 V Athlet stofzuiger. Snoerloos en zakloos!
Die van ons heeft het begeven. Mooie kerstcadeautje ? ideaal een stofzuiger zonder snoer

Reply
Corry de vos 14 december 2017 - 20:00

Jippie je zal die bofkont maar zijn
Geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit zou leuk decembercadeau zijn

Reply
Jessica 14 december 2017 - 19:55

Oke. Never nooit doe ik mee met winacties maar deze laat me niet los. Ik wilde uiteraard een heel zielig verhaal op gaan hangen maar ik heb besloten eerlijk te zijn. Het feit is namelijk dat mijn man bij verbouwing vergeten is een stopcontact in de gang te maken (facepalm). Stofzuigen van gang, trap en overloop is een ware hel met een te zware stofzuiger inclusief haspel (want zelfs een gewoon verlengssnoer is niet lang genieg) en ik doe het dus ook bijna nooit. Mijn droom is een snoerloze stofzuiger, al is het alleen maar om mijn man een beter leven te geven. Ik laat namelijk al 4,5 jaar geen moment onbenut om hem duidelijk te maken DAT HIJ EEN STOPCONTACT IS VERGETEN TE MAKEN!

Reply
Rosalie 14 december 2017 - 19:55

Geen kinderen, wel een kitten van 7 maanden die graag op avontuur gaat in de plantenbak (en alles eruit gooit). Iets met “dingen doen die niet mogen zijn veel leuker”. Je kent het vast ?

Reply
Irene 14 december 2017 - 19:55

Duhhh..! Natuurlijk wil ik deze stofzuiger winnen… ? Een rond rennende peuter met crackers of beschuit, zegt al genoeg. Wij doen mee, winnen! ? #gewoonomdathetkan

Reply
Anja 14 december 2017 - 19:52

Wat een verademing lijkt me zo een stofzuiger. Dat monster dat ik nu heb is een verschrikking. Stofzuigen is hier in huis een must dankzij onze 3 harige knapperds die de oversteek vanuit Suriname met ons hebben gemaakt. Daar woonden ze vooral buiten, nu in huis en dat merk ik: op de gekste plekken kom ik honden- en kattenharen tegen (wel leuk om een complete workout te doen tijdens het stofzuigen, maar ik ga voor gemak 😉

Reply
Leandra 14 december 2017 - 19:52

Ik heb geen 11 kinderen maar wel een man liefzoon die rustig net na het opruimen met moddervoeten binnenlopen, een koek/brood/cake zonder bord eten… En dan heb je een hele zware stofzuiger staan… die blijft mooi staan dan. Een zachte bezem wordt veel gebruikt! Hahaha ze zijn wel lief dus houd ze toch maar ?

Reply
Monique 14 december 2017 - 19:50

Waaauuuwwwww!!!!?Wat een super winactie!!
Hier wil ik wel heeel graag kans op maken. Lijkt mij ideaal vooral na het eten met 2 Kids.? Ik heb nu eentje waarvan de zuigkracht echt minder geworden is. Ik heb wel 3 katten? maar haar zelf het meeste uit? Leuk kerstkado??

Reply
Tineke 14 december 2017 - 19:49

Oh dit lijkt me heerlijk,ik haat stofzuigen zeker in een huis als de onze met veel trappen maar met een baby die net begint te kruipen en twee harige poezels moet je wel. Zou echt super tof zijn om hem te winnen en als mede Veendammer mag je hem wel eens lenen hoor?
Beide pagina’s gevolgd trouwens op insta volgde ik je al.

Reply
Mandy 14 december 2017 - 19:48

Nooit gedacht dit te zeggen maar hier zou ik echt heel blij van worden?. Met 4 monsters, 3 ratjes, 2 konijnen en 1 hond draait de stofzuiger hier echt overuren en ik vind het zoooo onhandig met dat snoer. Het is altijd te kort, er struikelt een kind over, je komt in de knoop of de peuter trekt hem eruit omdat het geluid vervelend is?. Dan nog dat gezeul de trap op met dat grote, logge ding en hij past nooit fijn in de voorraadkast. Laat die voorraadkast nou net een perfect plekje hebben hiervoor.

Reply
Cindy 14 december 2017 - 19:46

Wauww!!♡♡♡♡♡.Allemachtig wat gaaaf! Met 3 katten en 4 kinderen.
Zal deze wonderschone stofzuiger mijn dagelijkse kruipmachines en speelmonstertjes.
Snel en makkelijk en gauw schoon!
Staat hoog op kerstwens!♡
GEDEELD.? DUIMENNNNN DRAAIEN ook volger op instagram! .
Wat toffe actie!
Huishoudelijke apparatuur is echt mega duur . Dus zou dit graag willen winnen ivm ook mijn lichamelijk gesteldheid

Reply
Lein 14 december 2017 - 19:46

En we noemen hem….Ad de Athle(e)t! Na de verbouwing vrees ik dat mijn huidige stofzuiger Philip P. afgevoerd kan worden naar zijn laatste rustplaats. Mijn wederhelft & onze 3 welpjes zijn vast niet van plan na de verbouwing kruimel-, zand- en knutselsnipperloos door het leven te gaan. Het lijkt mij dan zo fijn om galant met Ad door het nieuwe huis te zwieren en ieder geval voor éven de illusie te hebben dat alles als nieuw zal blijven. Last but not least…ik krijg zeer ernstige uitslag van alles wat met sport te maken heeft, vind mijn man best jammer. Maar met Ad heeft hij toch eindelijk iéts athletisch in huis!

Reply
Vanessa Raffaela Sibma 14 december 2017 - 19:44

Klinkt als een zeer handige stofzuiger. Met een baby, peuter en rommelmakende man word ik hier heel happy van! Oh ja, en we hebben ook nog een kat die alsmaar een ander slaapplekje uitkiest (in de winter).

Reply
Marinda Sijsling 14 december 2017 - 19:38

Deze zou ik graag willen winnen. Ons dochtertje speelt veel op de grond en met de honden haren ben ik dus de hele dag aan de wandel met de stofzuiger. En hebben we ook geregeld ruzie met de snoer van de stofzuiger. Mn dochtertje die er over struikelt of met her speelgoed waar we geregeld mee in de knoop zitten. Ook zijn we nodig toe aan een nieuwe stofzuiger. De wiel van de stofzuiger is afgebroken en voor nood heb ik er van die knopjes onder gedaan zodat ik geen krassen krijg op mn laminaat. En is het slepen van dr stofzuiger dus een stuk zwaarder geworden zonder wiel. We gaan duimen om hem te mogen winnen! Maakt het stofzuigen zeker stukken leuker ?

Reply
Menekse Yanmaz 14 december 2017 - 19:37

?? Mijn stofzuiger is al een tijdje overleden? heb niet een hele grote budget, ik heb een kleine die alles overhoop haalt met haar vriendjes dus zou heel geweldig zijn als ik dit kan winnen ? heb ik dan ook weer een werkende stofzuiger ??

Reply
Martina 14 december 2017 - 19:37

Ooooh mijn God. Wat een vette winactie!!!! Gisterochtend is ons hele huis van top tot teen gestofzuigd en gedweild. Tussen de middag eet de peuter een broodje hagelslag. Kan ik weer de stofzuiger erbij pakken. In de avond soep met bladerdeeg hapjes. De kruimels (3 verkruimelde hapjes in zn vuist) belanden op de grond want dat vegen we tenslotte van de tafel af. Is die tenminste weer schoon. Kan ik weer stofzuigen. Vandaag bij de koffie een restant pepernoten. Wist je dat als je die krengen fijn knijpt ze een ontzettende bende veroorzaken?! Ik word helemaal gek van dat gehannes met die stofzuiger en over 20 weken heb ik er nog een troep-maker bij. HELP me!!!! RED me!!! Hahaha. En oja mijn vriend heeft een houtkachel die hij praktisch iedere avond stookt en dat as jongens…. het zit steeds overal. Ik volg je op fb en ik volg je natuurlijk ook op insta 😉

Reply
Carmen 14 december 2017 - 19:35

Gewoon omdat ik te lui ben om steeds de stofzuiger te pakken bij elk klein kruimeltje wat onze zoon laat vallen! Dit zou echt ideaal zijn! En ik wil gewoon graag zo’n stofzuiger hebben! Hij lijkt me geweldig!

Reply
Jitske 14 december 2017 - 19:31

Nee ik heb geen 5 katten 11 kinderen of een hamster die verhaard .. Ik ben een moeder van 2 kids die het huis gewoon wil bijhouden, maar poeh dat is me toch een klusje… mocht ik deze winnen dan mag zoon lief me helpen stofzuigen. Hij 1 en ik 1 en dan een wedstrijd doen wie het eerst klaar is en het schoonst heeft gemaakt. Geweldig idee toch 😉

Reply
iooon 14 december 2017 - 19:30

Ik zou hem (of haar?) heel graag winnen. Want iemand. Ik zal geen namen noemen maar iets met schoon en mama. Heeft kots opgezogen met de onze…

Reply
Wendy van de reyd 14 december 2017 - 19:29

Waarom ik super dolgraag wil winnen , is omdat we sinds kort een mini huisvarken hebben , en ok de honden en kids kunnen wel eens wat vuil maken maar ons mien ? als ze in haar voeding begint is heel de keuken vol haha zelfs andere plekken er nog bij zo smodderen soms en dan ist handig moesten we deze winnen want nu ist dan steeds die stofzuiger pakken enz enz vraagt veel tijd he duim dus enorm hard mee

Reply
Leonie 14 december 2017 - 19:27

Heaven! Als moeder van een hele actieve peuter en een hele actieve baby en een hele actieve hond en twee hele actieve katten , zuig in mezelf helemaal een ongeluk! Ik heb een tikkeltje ocd en sleep m’n stofzuiger van boven naar beneden en weer omhoog. Een schone omgeving voor mijn kids vind ik enorm belangrijk maar met de Bosch snoerloze stofzuiger wordt me dit net een beetje (heel erg veel ) makkelijker gemaakt.
Ik word er helemaal enthousiast van ! Let’s suck all the shit away! Haha!

Reply
Marloes 14 december 2017 - 19:26

Ja dit lijkt me echt super handig. Voor alle kruimels die Saar maakt. Voor de haren van onze puppy. Voor alle stofjes boven. Geen gesjouw meer met de zware stofzuiger. Ik ga heel gard duimen!

Reply
Bo 14 december 2017 - 19:26

Wauw deze stofzuiger zou super van pas komen aankomend jaar! Ik ga samen wonen met mijn vriend en ons eigen liefdes nestje moet ook opgeruimd worden. Deze lijkt me super handig zonder snoer en zak. Nog geen stofzuiger bij onze uitzet dus deze is heel erg welkom! ??

Reply
Roos 14 december 2017 - 19:25

3 jongens die volgens mij niet opgemaakt zijn uit DNA maar uit rommeltjes en kruimels.. en dan ook nog een zwaar verharende ontzwangerende mama in huis met een stofzuiger die al bijna 10 jaar oud is… do i need to say more :’)

Reply
Kim 14 december 2017 - 19:25

Oh ja! Ik zou deze heel graag willen. Met een bijna-peuter in huis die het heel leuk vindt om op onze stofzuiger te gaan zitten is, wordt stofzuigen best een uitdaging. Dat lukt bij deze stofzuiger niet meer!
En hij ziet er ook nog eens heel stylisch uit.

Reply
Sadhana moesa 14 december 2017 - 19:23

Oooh ik zou em zograag willen! Mijn tweeling van 1,5 jaar heeft een nieuwe hobby genaamd: “gooien” en mygod wat zijn ze er goed in! Koekjes gooien, rijst gooien, aardbeien gooien en die mama maar op der knieën hoor want ja waarom zou je het opeten als je kan gooien! De grote stofzuiger gebruik ik natuurlijk ook maar daarvan worden ze helemaal wild! Handig dus zo’n steelstofzuiger!

Reply
Monica 14 december 2017 - 19:23

Jaaa, deze zou ik supergraag winnen. Ik heb een zoontje van 15 maanden die graag alles ‘zelluf’ wil doen?. Natuurlijk liggen er na het stofzuigen gelijk al weer kruimels…Met ook nog een tweede guppie op komst lijkt dit een uitkomst. Ik ga duimen!??

Reply
Kianie Leemans 14 december 2017 - 19:21

Stofzuigen is een klusje wat je eigenlijk elke dag doet. En af en toe erger ik me mateloos aan de snoer die weer net iets te kort is. Dit is een fantastische uitkomst! Ik ga in januari verhuizen naar een grotere woning met mijn dochtertje, deze zal daar perfect in passen!

Reply
Marijke Horjus 14 december 2017 - 19:19

Wooo!! Dit is nog eens een Give away? wij hebben 2 ragdoll katten *met erg lang haar* en een herdershond, en 2 hele lieve kindjes Ylva van 3 en arvin van 3 maandjes??!! Dus ik stofzuig zo’n 2x per dag ? iedereen verklaard mij altijd voor gek maar ik heb een hekel aan haar op de grond!!maar ik hou van mijn huisdiertje???? Haha! De Bosh stofzuiger zou perfect zijn want deze kan ik dan gewoon in huis laten staan ?? ik ga heel hard duimen ??????????

Groetjes Marijke ???

Reply
Kee Krooswijk 14 december 2017 - 19:16

Oh mijn man verkoopt Henry s en zweert hierbij, maar ik vind t een onding en krijg niet eens kleed schoon gezogen ! Als t nu eens echt waar zou zijn en ik een kans maak op deze Bosch stofzuiger dan moet hij wel overstag gaan en gaat Henry naar 11 jaar dit huis verlaten ?

Reply
Marieke 14 december 2017 - 19:16

Hoe gaaf zou dat zijn mij cadeau op deze site ik wil graag meedoen ik doe huishouden en met deze stofzuiger komt het goed uit

Reply
Maaike 14 december 2017 - 19:11

Stofzuigen is zo ongeveer het klusje in huis waar ik het meeste hekel aan heb, mijn doel voor na de verhuizing in januari is dus vaker stofzuigen en een schoner huis. Ik kan me zo eens voorstellen dat met zo’n stofzuiger dat doel makkelijker te halen is en daarom verdien ik deze stofzuiger.

Reply
Wendy van Zetten 14 december 2017 - 19:10

???Wauw wauw Wauwie van deze mega verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag deze prachtige Bosch Steelstofzuiger willen winnen omdat mijne bijna kapot gaat en het stofzuigen iedere keer een heel gekluns is en omdat ik 2018 toch met een heel schoon elke wil beginnen ?️❄️☃️ wie wil deze droomprijs nou niet, doe graag mee en heb deze schitterende actie met veel ?laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er op tijd bij kan zijn nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze prachtige steelstofzuiger mag winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen #Spannend???? fijne donderdagavond ?

Reply
Marielle 14 december 2017 - 19:09

Ik wil deze stofzuiger echt dolgraag winnen. Drie kinderen in huis waarvan de oudste ,8, vier keer in de week voetbalt en daarna steevast de vieze rubberkorrels met zijn schoenen door het hele huis loopt. Nummer twee heeft volgens mij altijd poep aan zijn handen, want hij laat werkelijk alles vallen. Nummer drie is net geboren en nu mag ik weer iedere dag die verdomde muisjes opzuigen. O ja, zijn gaat in de toekomst vast ook nog heeeeeeel veel troep maken. Kortom die fantastische stofzuiger is hier meer dan welkom!!!

Reply
Nynke B 14 december 2017 - 19:09

Stofzuigen is geen hobby van me…Anderen struikelen over het snoer, dan trekken ze het snoer weer uit het stopcontact en dat gesjouw op de trap, ook niet handig. Kortom: deze stofzuiger heeft de eigenschappen die ik nu mis.

Reply
Heidy 14 december 2017 - 19:09

Die wil ik wel winnen om mijn grootste hobby uit te voeren.. schoonmaken. Met 2 honden een peuter en een baby komt het meer dan van pas. Vooral een stofzuiger zonder snoer lijkt mij super. Mijn kleine peuter vindt het namelijk super leuk om de stekker steeds uit het contact te trekken. Zo doe ik er 2x zo lang over dan normaal?

Reply
Grete Karina 14 december 2017 - 19:08

Ik ben net als jij nu al helemaal verliefd op die Bosch snoerloze stofzuiger!
Hij lijkt me ideaal in ons huishouden, want het is bij ons een zoete inval van sportende pubers, die dan met schoenen en sokken vol zwarte korreltjes thuiskomen van de kunststof grasmatten.
En de huisdieren maken er al net zo’n potje van, overal ligt haar lijkt het wel.
Superfijn ook dat de stofzuiger bijna niets weegt en ook zo wendbaar is.
Ik wil hem gewoon hebben en loot dus graag mee.
Nu maar duimen….. ?

Reply
Liesbeth 14 december 2017 - 19:07

Oooeeehhhhh zou hier heel goed van pas komen! Ons zoontje van een half jaar leert eten en dat gaat niet netjes. En omdat hij ook leert kruipen moet de vloer wel een beetje schoon zijn!

Reply
Laura Heeling 14 december 2017 - 19:07

Wauw wat een leuke winactie, stiekem wil ik al heel lang de dyson stofzuiger, maar is gewoon te duur om zo te kopen. Van deze had ik nog nooit gehoord, het idee alleen al dat je m zo weg kan zetten en weer kan pakken, met 2 kids in huis dus ideaal!! Wat lijkt het me dan ook super leuk om te winnen!! ?

Reply
Kelly 14 december 2017 - 19:05

Helaas geen 15 hamsters of 11 dooie cavia’s. Wel 2 kinderen in de fase ik lust niks en een kat die niet subtiel is aangelegd en die danst op tafel zodra ik ben werken.
4x op een dag de stofzuiger pakken en uitrollen is natuurlijk ook veel en in dezelfde tijd zou ik een aflevering kunnen kijken op Netflix. Dus ja!! Ik doe mee en wil graag een dansje wagen met deze stofzuiger !

Reply
Wieteke 14 december 2017 - 19:05

Jaaaaa zou hem super graag willen winnen!! Met een kruimelkont van 2,5 en een harige kat is deze stofzuiger meer dan welkom!!!!

Reply
Linda 14 december 2017 - 19:05

Ik ben nog steeds op zoek naar een goede stofzuiger… Hebben maar 1 kind en 3 katten.. maar volgens mij maakt mij man nog de grootste troep in huis 🙂 anyways zou super zijn als we deze zouden winnen

Reply
Inhe 14 december 2017 - 19:05

Jaaaa zou super goed van pas komen met 3 kids en een vent die net zon zooi maakt als de
Kids dus heel hard duimen ????

Reply
Nadia Lahpor-Hesse 14 december 2017 - 19:05

Super vet! Ik heb geen goede reden, ik vind hem gewoon super gaaf en handig! Geen gedoe meer met zakken en een stopcontact zoeken… Dus ja ik doe graag mee en geef deze SCHOONheid graag onderdak in deze koude dagen ?

Reply
Nadia Gard 14 december 2017 - 19:02

Whaaa laat ons stofzuiger het net begeven heb stof opzuigen doet tie niet meer en die zak is gewoon leeg hmm vreemd ? Dus ik waag graag een kansje en een dansje voor deze mooie stofzuiger!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.