WINACTIE 12 | Win een Dermocare Nijntje pakket!

by Tamara

De één na laatste dag van de winweek alweer! Wauw, wat een boel reacties heb ik gehad zeg! En dat worden er denk ik nog meer, want er komen nog vier winacties aan waaronder één hele grote! Dat is de allerlaatste winactie, dus we gaan er met een behoorlijke klapper uit! Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor de kleintjes, je kunt namelijk een heel pakket van Dermocare uit de Nijntje lijn winnen! Wat er precies allemaal in zit en hoe je kunt winnen? Dat lees je in deze blog

 Win een Dermocare Nijntje pakket!

Ondanks dat ik er al een heleboel goede dingen over gehoord heb, was ik niet zo heel erg bekend met het merk Dermocare. Ik hoor altijd van heel erg veel mensen dat ze er heel erg enthousiast over zijn, maar ik ben nogal merktrouw en als ik iets heb dat goed bevalt dan switch ik niet zo snel naar iets anders. Van Dermocare kreeg ik een pakketje met spulletjes om te testen voor Sarah. De set bestaat uit een bad en was gel, een shampoo en een pakje toetendoekjes. Voor jongens is er een blauwe lijn en voor meisjes een roze.

Over de Dermocare Nijntje Lijn.

Allereerst de flesjes, die vind ik heel erg leuk vormgegeven. De flesjes hebben een inhoud van 200 ml en zijn wit met blauw of roze. Bij het openen van de flesjes beging ik weer een typische Tamara blunder, ik probeerde namelijk dat hele rondje eraf te trekken. Alleen je moet dus alleen de bovenkant eraf klikken haha. De geur is wel lekker, er zit geen hele sterke parfum geur aan, gewoon een lichte neutrale geur.

Wat ik heel erg fijn vind om te lezen is dat de producten 100% zeepvrij zijn. Een babyhuidje droogt snel uit en heeft helemaal geen zeep nodig om schoon te worden. Floris had hier een behoorlijke eczeemhuid en toen vond ik het best wel lastig om producten te vinden waar zijn huid goed op reageerde. Ook zijn ze vrij van parabenen, ph huidneutraal en mild voor de oogjes.

Wat ik ook erg fijn vind is dat er in de shampoo ook een beetje conditioner heeft. Nu heeft Sarah nog niet zoveel haar dat er echt klitten in komen, maar het haar van Lauren zit regelmatig helemaal in de knoop ( het is nogal een wildebras) en dan is het best lastig om het weer uit te kammen. Meestal doe ik er wat olie in, maar een 2 in 1 shampoo is natuurlijk nog handiger.

De snoetendoekjes zijn ook erg fijn. Ze hebben net als de andere producten een neutrale geur en zijn vochtig genoeg om vieze handjes en snoetjes mee te poetsen.

 

Voor meer informatie kijk op Dermocare.nl

Hoe doe je mee?

Ik mag namens dermocare 3 setjes weggeven. Een setje bestaat uit een bad en was gel, een shampoo en een pakje toetendoekjes. Je kunt kiezen uit de roze lijn en de blauwe lijn. Wil jij winnen? Zo doe je mee.

  • Like Themommydiaries op facebook.
  • Geef in een reactie aan welke kleur je wilt hebben!

Heel erg simpel dus! Lees voor deelname nog even de disclaimer. Hierin staan alle voorwaarden. De winactie loopt tot 17 december.

Cassandra heeft ook een winactie online staan. Bij haar kun je een outfit van Quapi winnen.

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

23 comments

MATTHIAS vandermeulen 29 juli 2018 - 18:37

Ik doe graag mee voor 3 pakketen van nijntje Marie-Julie wil nooit en vroeger uit bad komen

Reply
Daniëlle 17 december 2017 - 21:49

Wat tof dat je drie setjes mag weggeven! Ik doe heel graag mee met een kleine op komst. Ik ga voor de blauwe set. Heel fijn inderdaad dat ze zeep -en parabenen vrij zijn, is wel fijn met die gevoelige babyhuidjes. Onze oudste heeft veel baat bij producten zonder zeep, ivm extreem gevoelige huid. Ben heel benieuwd!! Nu duimen ☺️

Reply
Lara 16 december 2017 - 15:12

Ik doe mee voor me nieuwe baby ?
Manuel is gek op nijntje maar als ik dit zou winnen dan wordt het voor me nieuwe baby boy??

Reply
Silvy 16 december 2017 - 13:29

Graag een kansje voor een zwangere vriendin die binnenkort haar wondertje aan de wereld laat zien…

Reply
Meintje Koopmans 16 december 2017 - 12:57

ik doe mee voor de roze
mijn achternichtje Mila ?is 13 december geboren dit zou een super leuk cadeautje zijn

Reply
Eveline 15 december 2017 - 11:43

Ik kende de lijn ook nog niet. Ik ben erg benieuwd naar de geur! Graag zou ik de roze set willen winnen voor mijn dochter Fenne.

Reply
Chantal 14 december 2017 - 15:08

Ik doe heel graag mee voor de roze❤ echt hele leuke winactie’s!!

Reply
Henrieke 14 december 2017 - 12:24

Ik doe graag mee voor een blauwe set! Misschien dat dit hem kan overtuigen om uit de buik te komen. 😉

Reply
Linda Smeets 14 december 2017 - 08:15

Ik heb deze producten nog nooit gebruikt en zou graag eens kennis willen maken. Ik doe graag mee voor het roze pakket.

Reply
Patricia Paling 14 december 2017 - 01:58

Super leuk!!! Ik maak heel graag kans op het blauwe pakket! Ik heb zelf goede ervaringen met Dermocare.. Echt een fijn en goed product voor de gevoelige (baby)huidjes! Graag maak ik er een kraamkado van om iemand anders er blij mee te maken! ??

Reply
Lianne 13 december 2017 - 22:29

Blauw voor mijn mannen!

Reply
Cindy Framke 13 december 2017 - 22:28

Leuk! Ik doe graag mee voor de roze variant ❤

Reply
Marian B 13 december 2017 - 20:46

Mijn meisje kan niet tegen alle producten, maar deze lijken me wel geschikt. Zien er erg leuk uit, ik doe graag mee voor de roze variant!

Reply
Liesbeth 13 december 2017 - 19:46

Superleuk voor ons zoontje! De blauwe variant!

Reply
ilsiee 13 december 2017 - 19:12

Superleuk! Een roze voor mijn lieve nichtje!
Leuke actie hoor
Groetje Ilsiee

Reply
Geesje 13 december 2017 - 18:20

Superleuk. Benjamin is dol op nijntje

Reply
Cheryl van de Loo 13 december 2017 - 18:14

Heel leuk. Ik zou graag de kleur blauw willen voor mijn zoontje

Reply
Kristel 13 december 2017 - 17:44

De roze set lijkt me erg fijn voor onze 2 dochters. Oudste heeft ook wel een gevoelig huidje wat fijn dat hier dan niets in zit.

Reply
Riek 13 december 2017 - 15:03

Kleur mag roze of blauw zijn. Benieuwd naar het geurtje.

Reply
Marian Zw 13 december 2017 - 14:48

Ik ga voor de roze variant voor mijn pasgeboren nichtje. leuk om haar en natuurlijk de papa en mama kennis te laten maken met deze fijne producten

Reply
Sharon de Ridder 13 december 2017 - 14:21

De roze variant is heel erg lief voor mijn dochters huid 🙂

Reply
Sanne 13 december 2017 - 13:16

Wij doen mee voor de blauwe! Wij zijn erg fan van de dermocare producten.

Reply
zebrazonderstrepen 13 december 2017 - 13:12

Mijn dochter is 3 en eigenlijk pas recent een nijntje fan! Leuke producten dit

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.