WINACTIE 13 | WIN EEN Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack.

by Tamara

Nog 3 winacties te gaan! Ik had tijdens deze winweek een heleboel speelgoed voor meisjes, maar natuurlijk komen de jongens ook niks tekort. Voor hun heb ik namelijk vandaag een Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack. Iedereen kent denk ik de Transformers fims wel. Films over auto’s die in grote robots veranderen die vechten en blablabla. Nouja, ik kan het niet zo goed uitleggen waar ze over gaan, maar ik vind het wel vermakelijke films. Je hebt op Netflix nu ene een serie met daarin de Transformers, maar dan de tekenfilm figuren. Mijn zoons vinden die serie heel erg leuk en vonden het ook leuk dat ze een Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack mochten testen! En nog leuker, jij kunt er eentje winnen!

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack.

In tegenstelling tot mensen hebben robots een krachtbron nodig. Die zit bij deze lijn in de vorm van een power cube. Dit is een blokje met een lampje erin dat je in de Transformer stopt. Oké, dat klinkt een beetje gek, maar het concept is wel heel erg leuk. De Power Cube herkent de transfomer waar hij in zit namelijk en past zijn zinnetjes, geluiden en kleur lampje daarop aan. Door middel van de Power Cube kun je dus zelf de transformer tot leven brengen.

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack

Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack

Natuurlijk kan de Transformer ook ‘transformen.’ in het geval van deze versie veranderd hij in een vrachtwagen. Dit gaat heel erg makkelijk en Maxim had sneller door hoe het moest dan ik.

In de verpakking van het  Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack zitten:

• Transformers: The Last Knight Power Cube figuur van 15 cm
• Allspark Tech Cube
• USB- laadsnoer
• Handleiding

Maar eigenlijk wijst het zich wel vanzelf. Ik had het niet verwacht, maar de jongens hebben zich er toch wel een aantal uren mee vermaakt.

Geen zin om mee te doen aan de winactie? Je koopt het  Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack hier.

Hoe win je het  Transformers The Last Knight Power Cube Starter Pack?

Je kunt deze ontzettend leuke prijs ook gewoon winnen!

  • Like Themommydiaries op facebook
  • Laat in een reactie achter dat je meedoet.

Lees voor deelname de disclaimer goed door! Hierin vind je alle regels en voorwaarden.

 

Misschien vind je dit ook leuk

19 comments

Danielle 16 december 2017 - 23:03

Wauw deze zal mijn zoon helemaal te gek vinden hij is helemaal gek van transformers?

Reply
Femke Dekker 16 december 2017 - 22:39

Leuk voor Gijs!

Reply
Claudia Diependaal 16 december 2017 - 19:52

Ik denk dat we onze kleinzoon hier erg blij mee kunnen maken. Ik doe graag mee voor hem!

Reply
Julia van empel-stamate 14 december 2017 - 22:49

Leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje

Reply
Bianca Kee 14 december 2017 - 13:35

In huize Krooswijk zijn we fan van veel verschillende jongens tekenfilmpjes en de bijpassen superhelden. Zo is Transformers tijdens ons ochtend ritueel een tekenfilmpje wat altijd wel aan staat. Niet echt pedagogisch verantwoord, maar wel heel handig tijdens de drukke ochtendspits! Vorig jaar kwam er nieuw Transformers speelgoed uit: de Power Surge Optimus Prime. DE grote held van onze Wes !! Hoe cool zou het niet zijn om daar een speelmaatje bij te hebben; The Last Knight Power Cube !!!!

Reply
Mieke Stam 14 december 2017 - 13:03

oh wat leuk zeg! zeker met zo’n power cube erbij! Xander is momenteel helemaal gek van Transformers en kijkt netflix helemaal plat 😉 ik waag graag een kansje voor hem <3

Reply
Sonja Hubregtse 14 december 2017 - 11:51

Deze transformer wil vast graag bij Bas (bijna 7) komen. Hij is er al vaak over aan het dromen. Samen willen ze genieten, en de vijanden raak schieten. Gauw transformeert hij in een auto om te rijden, en rijden ze keihard om anderen te bevrijden. Deze transformer is sterk en stoer, z’n vijanden liggen op de loer. Bas hoopt veel avonturen te gaan beleven, hij laat zijn vijanden sidderen en beven. Hopelijk mag hij deze winnen, dan kan de actie gaan beginnen 😉

Reply
Beb Vos 13 december 2017 - 21:58

Wat een te gekke transformer is dieThe Last Knight Power waag graag een gokje voor mijn kleinzoon die dit helemaal het einde zal vinden .

Reply
Riek 13 december 2017 - 20:46

Super cadeau voor mijn zonen.

Reply
Marian B 13 december 2017 - 20:35

Mijn zoontje is door ons buurjongetje aangestoken met het transformers virus… dit zou een hele mooie verrassing zijn voor hem!

Reply
Heleen 13 december 2017 - 20:16

Hier 2 jongens die helemaal gek zijn van transfomers. Ze zijn dan ook hard aan t sparen om er 1 in de speelgoedwinkel te kunnen kopen. Winnen zou natuurlijk nog leuker zijn!

Reply
Claudia Wouters 13 december 2017 - 19:57

Oh wauw hier drie jongens en die zijn alle drie gek van transformers en zuslief vind het stiekem ook wel leuk. Voor deze mama te duur voor erbij maar wie weet hebben we zo geluk we gaan duimen net als alle andere mama’s en wie er ook wint er zal een jongetje of meisje heel blij zijn.

Reply
Kim 13 december 2017 - 19:54

Hier doe ik graag aan mee voor onze zoon! Hij heeft bumble bee al maar wil super graag een vriendje voor hem. En deze optimus prime is daar zeker geschikt voor!

Reply
Marian Zw 13 december 2017 - 19:52

Stoere prijs voor mijn zoontje…hij vond al dat Snt vergeten was om een transformer in de zak te doen. Wie weet kan de kerstman hem beter verrassen 🙂

Reply
Liesbeth 13 december 2017 - 19:44

Superleuk! Voor mijn kleine vriend!

Reply
Lara Hakemulder 13 december 2017 - 19:40

O die is gaaf. Mijn zoon is dol op transformers n idd heeft sneller door hoe ze moeten transformeren dan ik. Haha deze is extra gaaf met de geluiden en licht. Duimen maar!

Reply
Rèwana Huntink 13 december 2017 - 19:26

Oh, Optimus Prime, helemaal te gek vind mijn zoontje ze;) Ik MOET dus wel even reageren om een kansje te maken voor mijn kleine schat, die springt een gat in de lucht??

Reply
Dineke Wiersema 13 december 2017 - 19:15

Ik doe graag mee!

Reply
Heidie 13 december 2017 - 19:09

Echt speelgoed waar mijn 7-jarige zoon heel blij van wordt dus ik waag graag een poging voor hem.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.