WINACTIE 1 | Win Disney Princess Belle en het Beest speelset.

by Tamara

We trappen deze winweek af met een hele leuke winactie! Namelijk de Disney Princess Belle en het Beest speelset. Ik denk dat iedereen de geweldige Disneyfilm Belle en het Beest wel kent waarin een meisje het hart verovert van het verbitterde Beest en zijn vloek verbreekt. Het was vroeger altijd mijn lievelingssprookje en ik heb hem echt talloze keren gekeken. Hij heeft een tijdje op Netflix gestaan en samen met Lauren ( de jongens vonden hem niks aan) heb ik hem regelmatig even op gezet! Een van de mooiste scenes uit de film vind ik toch wel die in de balzaal. Belle in haar prachtige goudgele jurk, het Beest in zijn blauw pak. De Disney Princess Belle en het Beest speelset is gebaseerd op deze scene en jij kunt hem vandaag winnen!

WINACTIE. Win een Disney Princess Belle en het Beest speelset.

Wat me meteen opviel aan de poppen is dat ze ook echt op de figuren uit de film lijken. Je hebt wel vaker dat fabrikanten poppen maken die op de figuren in de film moeten lijken en vervolgens lijken ze er dan echt totaal niet op! Het Beest heeft zelfs een leuk extraatje! Wanneer je op de knop op de rug drukt, gaat zijn beestenhoofd weg zodat hij in de prins veranderd. Oke, dat vond ik dus in de film een beetje jammer, maar goed, met een echt beest kon Belle geen mooie baby’s maken natuurlijk haha.

 

Dat is niet het enige extraatje aan deze Disney Princess Belle en het Beest speelset. Er zit namelijk ook een draaiplateau bij waar je Belle en het Beest op kunt zetten zodat ze echt met elkaar kunnen dansen. Wanneer je op het roosje aan de halsketting van Belle drukt dan hoor je het liedje ‘Tale as old als time.’ uit de beroemde balzaal scene. Echt superleuk over nagedacht de extraatjes van deze set!

Geen zin om te wachten? Je koopt de Disney Princess Belle en het Beest speelset hier.

Hoe kun je de Disney Princess Belle en het Beest speelset winnen?

Leuk he deze Disney Princess Belle en het Beest speelset? Nog leuker is dat je hem kunt winnen! Je leest hieronder hoe je kans maakt!

  • Like TheMommydiaries op facebook.
  • Laat onder het bericht op facebook in een reactie achter dat je meedoet aan deze winactie. Laat gewoon een leuke positieve reactie achter. Zielige verhalen/gedichtjes ervaar ik alleen maar als vervelend en daarmee maak je echt niet meer kans! Je kunt hier alle regels nog eens nalezen.

Veel winplezier!

 

Kijk voor de andere Winacties onder de Winactie button in de sidebar!

Ook Josan heeft vandaag een leuke winactie online staan. Je kunt bij haar Kaya Sieraden Naamsieraad met geboortesteen winnen! Succes!

 

Misschien vind je dit ook leuk

20 comments

Liesbeth 13 december 2017 - 19:38

Zou super zijn voor mijn lieve nichtje!

Reply
Corry de vos 10 december 2017 - 11:45

Jippie je zal die bofkont maar zijn
Geluk zit in een klein hoekje maar je weet maar nooit
Zóu super leuk zijn

Reply
Lotte 10 december 2017 - 09:14

Ik doe mee voor mijn nichtje! Groot fan!

Reply
Geesje 9 december 2017 - 22:39

Ben dol op deze film. Wat zou het leuk zijn om deze mooie poppen te winnen en de film na te spelen

Reply
trotsema fati 9 december 2017 - 11:38

Wauw een toffe actie!! Ik doe graag mee voor mijn grote prinsessen fan (dochter)

Reply
Brenda 9 december 2017 - 09:44

Hahahaha geen zielige verhaaltjes. Groot gelijk heb je, je leest ze vaak in overvloed. Waarom wij willen winnen? Gewoon omdat we dol zijn op de film!!

Reply
Betti scheringa 8 december 2017 - 12:03

Wauw gaaf zeg
doe graag mee voor mijn 2 meiden ??

Reply
Cindy 8 december 2017 - 09:20

Echt mooi giveways! Belle en beest is echt jeugdsentiment als mama had ik videoband van de fantastische sprookjesfilm.
Nu ik zelf 2 meisjes heb zou ik graag deze fantastische droompoppen voor hun als pakje voor onder de kerstboom plaatsen dut staat lange tijd op het wenslijstje!

Reply
Claudia Diependaal 7 december 2017 - 23:41

Ik doe heel erg graag mee. Wat een geweldige acties hebben jullie met zijn allen weer.

Reply
Natascha 7 december 2017 - 19:26

Ik doe graag mee met deze actie. Lieve, mijn dochtertje, zal er blij mee zijn.

Reply
Joyce 7 december 2017 - 19:22

Alles wat je beschrijft herken ik! Bij de scène in de balzaal zit ik altijd te snikken. En dat liedje…?
Enige minpuntje… hij is momenteel niet leverbaar…dus dan maar hopen dat ik ze mag winnen!???

Reply
Jeanne 7 december 2017 - 18:31

Aan deze winactie doe ik niet mee, mn meisje heeft niet zoveel met sprookjes. Maar ik ben wel erg benieuwd of je alleen via facebook mee kunt doen met de winacties of ook via de site, ik heb namelijk geen facebook… Ik hoor het graag!

Reply
Tamara 7 december 2017 - 18:56

He!! Ja klopt alleen via facebook inderdaad!

Reply
Jeanne 7 december 2017 - 20:40

Ahh wat jammer, dan kan ik niet meedoen..
Maar bedankt voor je reactie!

Reply
Marian B 7 december 2017 - 16:36

Een mooie start! Leuk dat jullie dit doen. Hier maak ik mijn nichtje en mijn zus erg blij mee, beide grote fan van Belle en het Beest.

Reply
Penelope Broos 7 december 2017 - 16:04

Doe heel graag mee voor onze dochter Hailey Jane omdat ze gek is op Belle & het beest! ???? Heb ook op de pagina gereageerd.

Reply
Lieke van Veen 7 december 2017 - 15:38

Heel erg leuk ik maak graag kans.

Reply
Diana Dinnissen 7 december 2017 - 15:25

Ik weet wel een dametje die ik hier blij mee kan maken. Ik doe mee!! Succes iedereen ?

Reply
Lynn Mahieu 7 december 2017 - 15:18

Mooie popjes die inderdaad dicht in de buurt komen van de echte personages! Heel leuk! 😀

Reply
Susan 7 december 2017 - 14:10

8 days for christmas is goed begonnen. Mooie give aways dames! Zo maken jullie de komende tijd nog mooier…..

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.