Badmoms winactie #2 Win een Womanizer Love Toy twv. €159

by Tamara

Wauw wat was de eerste Badmoms winactie al een groot succes! Echt superleuk dat jullie zo enthousiast zijn! Weet je nog dat ik in de aankondiging van het winweekend zei dat ik een hele ondeugende winactie had? Nou bij deze! Vandaag geef ik namelijk een Womanizer Love Toy twv. €159 weg! Wat dat nou precies is en wat je ermee kunt doen? Dat lees je vandaag!

Ben je benieuwd wat mijn mede badmoms Josan en Cassandra vandaag weggeven? Kijk dan helemaal onderaan dit artikel! Maar eerst de winactie!

womenizer_07

Badmoms winactie #2 Win een Womanizer Love Toy twv. €159

Wat kun je winnen?

Wat is nou een Bad Moms winweekend zonder dat er ook een ondeugende prijs bij zit? Vandaag heb ik voor jullie een Womanizer Love Toy. Wat dat nou precies is? Nou dat zal ik je vertellen!
Toen ik de Womanizer voor het eerst op een plaatje zag, vond ik hem er een beetje gek uitzien. Het is een geen vibrator, al zou je dat op het eerste gezicht misschien wel denken. Het is namelijk een clitorisstimulator! Maar niet zomaar eentje. Vaak heb je bij clitorissimulators dat ze recht tegen de clitoris aangehouden worden en dat vinden veel vrouwen net iets te heftig. Maar dit apparaatje zuigt hem een klein stukje naar binnen, waarna hij golvende bewegingen gaat maken. Succes gegarandeerd! 😉Womanizer

Bovendien heeft dit apparaat als voordeel dat je clitoris dus niet over-gestimuleerd of geïrriteerd wordt na een tijdje! Hij is ook niet alleen om in je eentje te gebruiken, je kunt hem ook prima samen met je partner gebruiken voor extra veel plezier!

Tel daarbij op dat hij in een heleboel verschillende kleurtjes te krijgen is en dan wil je hem toch gewoon meteen hebben?

Womanizer

Womanizer w100

De Womanizer W100 is het eerste model van dit merk en heeft een langwerpige vorm. De W100 heeft 5 verschillende standen en is gemakkelijk met een drukknop te bedienen (ook in het donker). Andere kenmerken?

  • Contactloze stimulatie van de clitoris dmv luchtdruk golven
  • Oplaadbare lithium-ion batterij (opladen via USB-poort)
  • Opzetkopjes gemaakt van siliconen
  • Lichteffect in het donker
  • Maakt gebruik van de nieuwe Pleasure Air Technology
  • Kan meerdere orgasmes opwekken
  • Verwisselbare opzetkopjes

Over Christine Le Duc.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Christine Le Duc, een bedrijf dat natuurlijk helemaal geen introductie nodig heeft, want ik denk dat iedereen daar wel eens is geweest of op de site heeft gekeken. In de webshop vind je een eindeloze keuze aan lingerie, de leukste lovetoys, een Vibrator met afstandsbediening  en eigenlijk van alles om het leven net even spannender te maken! Neem er dus zeker even een kijkje!

Hoe doe je mee?

Nou nu willen jullie vast heel graag weten hoe je deze fantastische prijs kunt winnen! Dat is heel simpel!

  • Kijk op op de site van Christine Le Duc en kijk welke kleur Womanizer jij graag zou willen hebben. reageer onder dit artikel, of onder het bericht op facebook. Laat vooral een beetje een leuke originele reactie achter met waarom jij de womanizer zou willen hebben!
  • Like de Facebookpagina van TheMommyDiaries.

Dat is het! Delen van de winactie op facebook wordt heel erg gewaardeerd, evenals het taggen van vrienden, familie of de buurvrouw die ook graag zo’n geweldige lovetoy zou willen hebben!

De winnaar krijgt volgende week zondag een persoonlijk mailtje van mij.

badmoms winweekend

Kijk ook eens bij de winacties van Goodgirlscompany en Momambition.

Natuurlijk kun je op de sites van de andere twee dames ook een hele gave prijs winnen! Op de site van Josan kun je een tegoed van Tenstickers winnen en op de site van Cassandra een waardebon voor Sansonline!

Je vindt hun winacties op MOMAMBITION en GOODGIRLSCOMPANY

Gotta lovvveee OPRAH!

Misschien vind je dit ook leuk

67 comments

Anoniem 25 april 2024 - 11:18

Wil je een womanizer dan hebben we die voor je voor de beste prijzen: https://luchtdrukvibrator.nl/

Reply
Liefdeskruiden 5 augustus 2020 - 12:16

Komt er nog eens zo’n actie dit jaar bijvoorbeeld?

Reply
Cynthia 10 oktober 2016 - 10:09

Ik zou zo graag die rode met rozen thermometer willen hebben is vele leuker dan die saiie grijze kleuren. Kan niet wachten om er zo eentje te gebruiken. Ow zei ik nou thermometer?! Ik bedoel natuurlijk womanizer! Iedere vrouw zou er een in huis moeten hebben, heb ik gelezen. Wel ik ben een vrouw en ik heb er nog geen en ik zou er graag eentje ontvangen 😀

Reply
petra de bree 9 oktober 2016 - 00:52

wat een heerlijk mens ben je…top actie..rode met bloemen

Reply
Nadia A. 8 oktober 2016 - 23:10

Ohjaaa, ohlala! Klinkt veelbelovender dan sommige avonden met Mr. Right… 😉
Vibrator is te grof en doet meer pijn dan plezier, vind ik. Womanizer is wel echt unieke ervaring. Dat wil ik ook beleven! Graag in zwart. Ik doe graag mee en volg je al op Facebook (actie ook gedeeld), Instagram en Twitter.

Reply
Josan 7 oktober 2016 - 07:16

De goede Sint zat te denken
Wat hij Zwarte Piet nu moet schenken
Nu ze in Nederland niet meer welkom is
Heeft ze tijd over. Wat een gemis

Stiekem had hij al eens rond gekeken
Maar vond niks leuks in de afgelopen weken
Make-up van Catrice, Essence of MAC
Bevatten geen zwarte foundation,. Beetje gek

Door de discussie in Nederland is Piet niet te genieten
Is sjaggie, klaagt over hoofdpijn en gevoelige tieten
Een zwarte Piet die zo erg treurt
Heeft iets nodig, misschien een beurt?

Beste Mommydiaries, deze clitorus stimulator
Is wat Piet nodig heeft voor nu en later
Kan ze lekker op haar rug
Naar Spanje gaan en weer terug

(Oh trouwens ik doe niet mee met de winactie. Maar raakte geïnspireerd door enkele reacties en gedichten)

Reply
Anita 6 oktober 2016 - 21:01

Zo wat een leuke spannende actie ben alleen bang dat het erg verslavingsgevoelig zal zijn.
Ik heb nog nooit een vibrator gehad dus erg benieuwd naar deze.
Kleur maart me niet zoveel uit het gaat erom wat ie doet maar doe maar een zwarte.

Reply
Petra 7 oktober 2016 - 20:38

Wat een leuke actie, Doe wel graag mee maar durf het alleen niet te delen,
ben erg benieuwd of het zo een succes is de lichtblauwe ga ik voor

Reply
mwer 6 oktober 2016 - 11:04

Dat zou geweldig zijn om deze te winnen (roze met zwart/wit). Maar…. ik hoef toch geen review te geven? Dat gaat me toch te ver, haha… Heb nu al blosjes op mijn wangen…

Reply
jvdh 6 oktober 2016 - 11:02

Spannende actie! Ik ben stiekem wel erg benieuwd naar dit apparaatje. Stom misschien, maar durf het zelf niet te kopen. En dan vind ik de rode met roosjes wel weer romantisch…

Reply
Bea 6 oktober 2016 - 10:58

Oh, deze kende ik nog niet. Lijkt me heel prettig en ik ben dan ook erg benieuwd. Ik ga voor de roze met zwart/witte print!

Reply
Mar 6 oktober 2016 - 10:57

Als je in de overgang bent, wordt het helaas allemaal wat lastiger. Zo’n speeltje kan het weer veraangenamen. Ik vind de rode met rozen erg mooi.

Reply
Wendy 6 oktober 2016 - 09:53

De Womanizer Love Toy, dat is toch een genot voor elke vrouw?
Ik kies dan ook graag voor lichtblauw.
Deze kleur doet me denken aan de blauwe oceaan, daar is het gevoel van luchtdruk & golven ook sensationeel.
Dat gevoel wil ik ook graag ervaren als ik met de Womanizer Love Toy speel.
Zachtjes met de heupen op & neer, voor krachtige orgasmes keer op keer.
The Mommy Diaries maak me gek……………
Want ik weet zeker de Womanizer Love Toy komt bij mij op de juiste plek.
De wens is groot, de kans is klein daarom ga ik hard duimen, want orgasmes zijn zo fijn.
Groetjes Wendy.

Reply
Claudia de Kok 5 oktober 2016 - 15:32

Dat ziet er echt heel spannend uit en wat een gave actie om dit product zelf te mogen gaan ervaren, heb al eerder hierover gelezen en hele goede recensies gezien dat ik heel nieuwsgierig ben geworden, helaas houdt de prijs mij tegen om hem zelf aan te schaffen maar met deze actie zou het heel vet zijn om hem toch in mijn bezit te krijgen en spannende avondjes ermee up te graden. Mijn voorkeur heeft: http://www.christineleduc.nl/clitorisstimulator-womanizer-womanizer-zwart/p/441070200?navigationCode=c2VhcmNo

Reply
nancy vd K 4 oktober 2016 - 16:29

De tijgerprint! en absoluut het proberen waard toch?! staat nog eens leuk op het nachtkastje ook haha 😛

Reply
Sandra 4 oktober 2016 - 14:27

Uhmmmmmmm rood…….. 😉 iets met rode oortjes of misschien wel, met zwoele stem, de rode kamer……. Do I need to say more??

Reply
Claudia 2 oktober 2016 - 21:22

Ik doe erg graag mee. Met tijgerprint is helemaal fout ? voor de mensen die speeltjes fout vinden. Dus doe die maar zou ik winnen haha.

Reply
Peggy Elizen 2 oktober 2016 - 20:27

De zwarte met tijgerprint zal zeker een extra stimulans geven aan ons sex leven denk ik.
Het apparaat voor mij en dan de tijgerprint, zodat het ook voor mijn partner leuk is om naar te kijken en mee te doen aan de beleving.

Reply
Anneliese 2 oktober 2016 - 19:25

Ohhh….dat is geweldig, ik vind de zwarte erg mooi met tijgerprint, ik doe graag mee !! 🙂

Groetjes Anneliese

Reply
Karina 2 oktober 2016 - 19:02

Jaaah dat lijkt me een leuke aanvulling op mijn single sexleven… je moet wat als je geen man in de buurt hebt 🙂
Deze womanizer roept hooggespannen verwachtingen op, ik zou graag de zwarte met panterprint proberen!

Reply
Marjo 2 oktober 2016 - 18:17

WAUW heel benieuwd hiernaar! Ik wil dit proberen, met welke kleur maakt me dan eigenlijk niet uit;)

Reply
Marloes 2 oktober 2016 - 18:16

Oeeeh.. Hier heb ik al een tijdje naar lopen kijken. Lijkt mij geweldig, ik zou hem graag willen winnen! Kleur maakt niet uit, ik zou hem namelijk super graag uit willen proberen. Super actie! 🙂

Reply
rooo 2 oktober 2016 - 16:09

de zwarte met “tattoo”erop is erg gaaf…(schrijf ik met rode wangen 🙂 )

Reply
El 2 oktober 2016 - 16:07

Wauw!!! Nu deze actie word belicht, maak ik even een gedicht…Want wis en waarachtig, deze Womanizer lijkt me prachtig… Ik zou met elke kleur blij zijn, want hij lijkt me gewoon erg fijn… Christine Le Duc is het contact, wat je wil ze hebben het exact… Nu gaat het duimen beginnen, in de hoop dat ik mag winnen…Was dat maar waar, dan straal ik het hele jaar!!

Reply
Anita te Gussinklo 2 oktober 2016 - 14:29

Ik krijg het er helemaal warm van, mocht ik winnen doe mij dan maar de turquaise (blauwe)

Reply
Marian Zw 2 oktober 2016 - 13:31

Spannend! Nog geprobeerd…ik dacht bij het zien van het plaatje ook….wat moet ik daar nu mee! Maar naar het lezen van de blog is mijn interesse gewekt, dat wil ik zeker wel eens proberen! En als echt meisje vind ik roze echt het mooiste. Dus ik zou deze kiezen: http://www.christineleduc.nl/clitorisstimulator-womanizer-womanizer-roze/p/441071000?navigationCode=Y2F0YWxvZzAxX2NhdDYvd29tYW5pemVy

Reply
Dino 2 oktober 2016 - 12:43

Wat een spannende actie 🙂
Ik wil mijn vrouw dit geven voor als ik weer eens een week naar Duitsland en/0f Oostenrijk moet voor mijn werk. Is ze toch niet alleen ‘s nachts. En het lijkt mij ook leuk om hiermee samen te spelen 😉

Reply
Marian 2 oktober 2016 - 12:22

Een spannende winactie! Ben eigenlijk wel erg nieuwsgierig geworden. Zal eerst maar even bevallen maar daarna als we ons er weer aan durven te wagen lijkt het me wel wat! De lichtblauwe of roze kleur staat me wel aan.

Reply
Clau-dya 2 oktober 2016 - 11:55

Met recht een spannende actie en heel benieuwd naar het gevoel dat deze womanizer kan brengen voor (nog) meer genot in bed alleen en samen, mijn voorkeur: Clitorisstimulator Womanizer Womanizer Roze

Reply
Kimberley van Ravenswaaij 2 oktober 2016 - 11:22

Wat een grappige actie, zie je niet vaak :). Doe wel graag mee durf m alleen niet te delen haha. Ken dit ook helemaal niet, dus ben erg benieuwd of het zo een succes is 🙂 ik ga voor de lichtblauwe

Reply
Kim 2 oktober 2016 - 11:10

Wow nog nooit van gehoord, maar kreeg rode oortjes bij het lezen van deze badmoms winactie. Ik moet over enkele weken bevallen dus intiem zijn met m’n partner zit er dan even niet in. Ik kreeg wel meteen allemaal ideeën om toch flink te kunnen genieten met en zonder m’n partner met deze mooie womanizer. En op die manier weer ‘voorzichtig’ aan de slag te gaan hihi. Die met de rozen ziet er heel mooi en fijn uit

Reply
Miranda de Jong 2 oktober 2016 - 11:02

Er wordt vaak spastisch gedaan over dergelijke speeltjes, toch is het de uitkomst in veel gevallen voor een vrouw om ook tot haar hoogtepunt te komen. Leuk dat je hier aandacht aan besteed en ik houd me zeker aanbevolen voor een roze variant

Reply
J 2 oktober 2016 - 10:40

Met deze hippe oorthermometer weet ik wel raad! Fantastische actie en de donker roze zou mooi in mijn nachtkastje passen. Mix and match!

Reply
J 2 oktober 2016 - 10:38

Wauw, ik zou heel graag de donkerroze willen winnen! Aangezien mijn libido vrij laag is, hoop ik dat dit mooie apparaatje ons wat kan helpen in de slaapkamer.

Reply
Jacqueline 2 oktober 2016 - 08:30

Wat een geweldige actie ik doe heel graag mee voor de roze.

Reply
Sabine Flothuis 2 oktober 2016 - 06:25

Yes I dare 🙂 Mijn man is veel aan het werk en als de man van huis is dansen de poezen……;) Zoiets was het toch???

Het klinkt ontzettend veel belovend en ook zeker spannend om samen eens te proberen!! Ik zou de zwarte kiezen!!

Reply
Monique 1 oktober 2016 - 23:10

Haha voor de bad moms
Ik zeg zwart met panterprint!!

Reply
Karin 1 oktober 2016 - 22:28

Oehlala! Na de geboorte van onze beeb moeten we de spanning weer een beetje terugvinden! Dus dit leuke speeltje is meer dan welkom. Wel in roze met zwart wit tijgerprintje, lekker ladylike!

Reply
Sandra 1 oktober 2016 - 22:24

Oh my… *trekt stoute schoenen aan* Iets met een hoog libido en man die veel aan het werk is.

Reply
Nikita 1 oktober 2016 - 22:11

Halloahh, natuurlijk doe ik mee! Na jaren alleen speelgoed te hebben gekocht voor de kids, vindt ik het wel tijd worden voor speelgoed voor mezelf (of ons) ?
Een beetje (extra) lol is altijd welkom?
Voor de roze met panter print? maak ik graag wat ruimte in m’n nachtkastje. Hihi

Reply
Nora 1 oktober 2016 - 22:05

Spannend hoor!! Voor mij een panterprintje.. Mijn seksleven kan wel een boost gebruiken. Vaak weinig tijd voor elkaar Door druk gezinsleven. Zoiets zou ik niet snel kopen maar wie weet moet ik die knop eens omzetten en is dit net wat ik nodig heb!! Ik ben heel benieuwd ..

Reply
Ilse 1 oktober 2016 - 21:27

Lijkt me hilaaaaarisch om deze te winnen…de zwarte met tijger printje… en als ie niet bevalt kan ik hem altijd nog voor mn meeeters gebruiken 😉 Whahaha….de winnaar hoeft toch geen review te schrijven….hihi…

Reply
Jessica 1 oktober 2016 - 21:11

Wat een spannende actie! Ik wil wel mee doen, iets uit proberen kan niks kwaad haha… Clitorisstimulator Womanizer W500 Pro Womanizer Roze

Reply
Debbie 1 oktober 2016 - 20:55

What to say? Natuurlijk wil je deze winnen! Ik doe graag mee voor de zwarte variant, heb geen kleur nodig als het licht uit is?

Reply
Jessie 1 oktober 2016 - 20:38

Ik doe mee voor de zwarte✋?✋? m’n vriend en ik houden er wel van om weer eens wat nieuws te proberen!!! Zou een hele leuke verrassing zijn!! Ooohhhh deze wil ik zo graag hahaha

Reply
Mariette kwakkenbos 1 oktober 2016 - 20:32

Ik zou graag de blauwe willen winnen. Mijn vriend is vaak in het buitenland voor zijn werk en dan wil ik ook wel wat plezier in bed hebben 😉

Reply
Angela 1 oktober 2016 - 20:06

Geweldig winactie. Ik zou het graag winnen, maar de reden is wel een pietsie gênant en sneu tegelijk ben ik bang. Sinds ik een middel gebruik tegen zenuwpijn heb ik als probleem dat de boel daaronder ook wat slechter werkt (lichtelijk een understatement). Ik heb dus echt grover geschut nodig om de boel te laten “exploderen”. Een paar weken geleden heb ik iets gekocht dat echt een succes had moeten zijn. Helaas voor niets (tijdelijk) 120 euro uitgegeven. Ik ben dus heel erg benieuwd of dat succes gegarandeerd echt succes gegarandeerd is. Ik ben de perfecte testpersoon wat dat betreft. Het zou een opluchting zijn niet steeds een ‘grote blauwe trilvriend’ te hoeven gebruiken. Ik zou hem graag vervangen voor een lichtblauwe van deze :-).

Reply
Alicia Hofman-Voshol 1 oktober 2016 - 20:06

De zwarte absoluut!
Mmm een originele reactie. Nu maar hopen dat er geen bekende meelezen hahaha.
Pas hadden wij iets besteld maar het werkte niet. Toen was ik er wel klaar mee. Dus ik ben stiekem dus nog steeds niet verder op ontdekkingstocht gegaan.

Reply
linda meester 1 oktober 2016 - 19:46

De zwarte met het hart omdat manlief het apparaat dan ook wel wil hanteren. Ik ben erg benieuwd na je verslag. En dan dat licht in het donker!

Reply
Lo 1 oktober 2016 - 19:22

Holy conoly! M’n vriendinnen (en man trouwens ook) vinden me preuts en aseksueel ? Nou kom maar op met deze toy dan! ?
En de zwarte tijgerprint maakt dit uber seksuele plaatje helemaal af dan toch?
We gaan ervoor?, duimen! ?

Reply
Manon 1 oktober 2016 - 19:07

Hilarisch en stiekem ook wel heel spannend. Ben super benieuwd of dit de oplossing is. Ik ga voor de licht roze….spannend!!!

Reply
Anna 1 oktober 2016 - 18:45

Nou dat is nog eens een andere soort winactie.. ik doe mee voor de blauwe..
Facebook: An Na

Reply
Angela 1 oktober 2016 - 18:27

Ik wil hem wel winnen!!! Dan graag de rode

Reply
Heleen 1 oktober 2016 - 18:21

Wel gedurfd, zo’n winactie! Er rust toch een soort van taboe op hè? Jammer, want eigenlijk is het heel erg leuk om te gebruiken met zijn tweetjes. Ik ga voor de roze, lekker fout 🙂

Reply
Maaike 1 oktober 2016 - 18:20

Is het heel erg dat ik hier al een tijd nieuwsgierig naar ben? En hem eigenlijk wel iets te duur vond om zomaar te kopen?
Daarnaast kan ons seksleven wel een oppepper gebruiken nu mijn zwangerschap bijna voorbij is en de baby straks iets groter.
Ik vind de lichtblauwe het leukst om te zien overigens en zou hem graag winnen!

Reply
Pipi 1 oktober 2016 - 17:19

Rrrrrrrrrrrr ik ga voor de zwarte met tijgerprint dan past ie goed bij mijn tarzan en waan ik me in mijn eigen jungle van genot

Reply
Hanneke Koper 1 oktober 2016 - 17:00

Wat een geweldige winactie! Iets heel anders dan al het speelgoed voor de kinderen. Deze mama vind de donkeroze erg mooi!

Reply
Tamara 1 oktober 2016 - 16:47

Haha dit is nog eens een spannende winactie…. 😉 Ik doe mee! De lichtblauwe vind ik wel mooi.

Reply
rewana 1 oktober 2016 - 16:40

De lichtblauwe……geweldige leuke actie, waar we rode oortjes van krijgen?

Reply
Bianca 1 oktober 2016 - 16:33

Haha leuk! Ik doe mee voor nog meer plezier in bed 😉 het liefst de roze variant , succes allemaal x

Reply
Lieke 1 oktober 2016 - 16:20

Oh wat een spannende actie! Als ik zou winnen hoop ik deze womanizer mij ontzettend weet te plezieren.Iets waar mijn eigen mannelijke womanizer nog een puntje aan kan zuigen…. 😉

Reply
Lieke 1 oktober 2016 - 16:22

Een ik zou trouwens graag voor de zwarte gaan. Once You go Black…. You never go back. 🙂

Reply
Vera 1 oktober 2016 - 16:15

Haha ik doe ook mee, voor de Roze variant ☺️

Reply
Miron 1 oktober 2016 - 16:10

Wat een spannende winactie. Ik trek mijn stoute schoenen aan en doe gewoon mee. Ik heb op de site gekeken en ik zou dolgraag de rode willen winnen. Rood past bij de liefde en met rode oortjes zou ik graag dit speeltje willen uitproberen 😉

Reply
Liess 1 oktober 2016 - 16:07

Hier doe ik echt graag aan mee. Ik had 3 dagen geleden een privé gesprek met paar vriendinnen en volgens hun was dit een MUST om te hebben hahahaha.
ik vind die rode (3e van t rijtje) en zwarte erg gaaf.

Reply
Simone van Noort 1 oktober 2016 - 16:07

Ooooh waarom ook niet wahahaha. Ik kan zon ding wel gebruiken om wat stress uit Mn lijf te krijgen… of zuigen if you will ?. Vroeger dachten ze dat vrouwen hysterie hadden als ze geen orgasme kregen. Dus eigenlijk is dit ook compleet medisch verantwoord! En omdat ik een ware metal mama ben zou ik graag voor de zwarte met skulls willen mee dingen. Hysterisch ben ik al genoeg, nu nog heerlijk zen worden! Like-en deed ik je al. ?????

Reply
Simone van Noort 1 oktober 2016 - 16:12

Ik zie nu dat de skylls een ander type is, ‘aar zwart met panter is ook erug metal????

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.