WINACTIE| Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo.

by Tamara
thermen bussloo

Ik vind dat ik zo nu en dan mijn lezers wel eens in de watten mag leggen! Vandaag heb ik dan ook een winactie waarmee je de kans krijgt om jezelf heerlijk in de watten te leggen! Ik verloot namelijk 2 entreekaartjes voor Thermen Bussloo! Zo kan 1 van jullie heerlijk samen met een vriendin, je partner of zelfs de buurvrouw (ja deze keer mag je zelfs meedoen voor je buurvrouw;) ) komen genieten van een dagje wellnes! Wat je allemaal bij Thermen Bussloo kunt doen en hoe je kunt winnen? Dat lees je verderop in het artikel!

 Win 2 entreekaarten voor Thermen Bussloo.

Naar de sauna? Dat is toch niks voor mij? Nee dat dacht ik ook toen ik samen met Richard een aantal jaren geleden in Turkije voor het eerst naar de sauna ging. We hadden ons om laten praten door een Turks mannetje met een vlotte babbel en voor we het wisten hadden we een compleet sauna en hammam arrangement geboekt en zaten we in een busje daar naar toe. Ze hadden ons zo kunnen ontvoeren want we hadden geen idee waar we naar toe gingen en eenmaal bij de sauna aangekomen ( wat gewoon een gebouwtje tussen alle ‘goedkoper dan Zeeman’ winkeltjes was) had ik geeeeeen idee wat ik moest verwachten.

Gelukkig kwam het allemaal goed en voelde ik me, toen ik uiteindelijk weer buiten stond, helemaal herboren! Gelukkig is het in Nederland een stuk makkelijker om naar de sauna te gaan! En natuurlijk helemaal met deze vrijkaartjes!thermen bussloo

Over Thermen Bussloo.

Thermen Bussloo is één van de mooiste, grootste en meest exclusieve sauna-, beauty- en wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo (vlakbij Apeldoorn op de Veluwe). Een bezoek aan Thermen Bussloo staat garant voor een onvergetelijk dagje wellness.

In het wellness resort kun je van alles doen! Er zijn diverse soorten sauna’s, een heleboel behandelingen die je kunt ondergaan en daarmee is het een ideale plek om helemaal tot rust te komen en te ontspannen!

Wat moet je doen om te winnen?

Ik mag in samenwerking met Thermen Bussloo 2 tickets ter waarde van €33.50 per stuk weggeven zodat jij met je partner of een vriendin heerlijk een dagje kan komen ontspannen!

Hoe doe je mee?

Dat was het! De winnaar krijgt in de loop van volgende week een mailtje! Mocht je nou niet willen wachten tot je gewonnen hebt, kijk dat eens bij de sauna aanbiedingen.

 

 

 

Misschien vind je dit ook leuk

41 comments

Ditty Dirks 22 oktober 2016 - 20:56

Heerlijk samen met mijn dochter Roos een dagje naar de sauna

Reply
Sabrina H 22 oktober 2016 - 12:52

Ik doe graag mee en zou mijn beste vriend mee nemen

Reply
Els Black-Stoker 22 oktober 2016 - 11:14

Heerlijk een dagje zweten met mijn man! Ik doe mee!

Reply
Anita H. 22 oktober 2016 - 02:19

Eindje rijden. Maar het schijnt een hele fijne sauna te zijn. Ik wil daar wel graag eens naartoe.

Reply
Anneliese de Waal 21 oktober 2016 - 19:49

Heerlijk om samen met een vriendin naar toe te gaan, even een dagje ontspannen even uit de hectiek van de dag ontsnappen.

Reply
anica aarts 21 oktober 2016 - 12:12

Zou super zijn om een dagje te mogen ontspannen.. Zou mijn zusje meenemen als ik mocht winnen

Reply
Michael noo 21 oktober 2016 - 11:54

Doe heel graag mee en zou super graag mijn vriendin meenemen.. Net ouders geworden van ons prinsesje en na de zware bevalling zou het leuk zijn haar hiermee te verrassen.

Reply
Jan 20 oktober 2016 - 23:37

Lekker samen met mijn partner weer eens heerlijk relaxen in dit prachtige wellness center

Reply
Peggy Palm Elizen 20 oktober 2016 - 23:14

Gezellig met mijn schoonmoeder een dagje relaxen. FaceBook pagina geliked natuurlijk.

Reply
Femke 20 oktober 2016 - 21:37

Heerlijke wincatie, want laat ik nu gek zijn op de sauna 😉

Ik zou als ik win ( Yay!!) mijn lieve zus mee nemen!

Reply
Sandra 20 oktober 2016 - 21:36

……. in deze drukke tijd, ik klaag niet hoor, heb ik soms zo’n vreselijke behoeft om lekker in mijn blote niksie te niksen in de sauna…. uhm masseur inbegrepen?

Reply
Aniek 20 oktober 2016 - 17:37

Ik ga samen met mijn moeder.

Reply
Henrieke 20 oktober 2016 - 16:38

De sauna is niet echt wat voor mij, dacht ik. Tussen de blote mensen is niet voor mij weggelegd, daar zou ik me echt niet prettig bij voelen. Gelukkig bestaat er blijkbaar zoiets als badkledingdagen en dan vind ik het heerlijk! 🙂 De tweede sauna was gelijk ook in Bussloo en wat zou ik er graag weer eens heen willen. Zo ontspannen als daar ben ik niet vaak geweest. En ook leuk; vrienden van ons gebruikten deze sauna als trouwlocatie. 🙂
Als ik weer naar Bussloo mag dan neem ik mijn vriend mee.

Reply
Angelique 20 oktober 2016 - 15:26

Hallo,

Wat een leuke actie,
mijn man en ik doen heel graag mee,
een dagje relaxen hebben we wel verdiend na het nieuwe huisje van onze zoon opgeknapt te hebben.
Beiden spierpijn van het verven en behangen , zou toch zalig zijn 🙂

Reply
Angelique 20 oktober 2016 - 15:27

ps heb er geen achternaam bij gezet maar de facebookpagina is geliked 🙂

Reply
Ruud Eggink 20 oktober 2016 - 14:11

voor mijn vrouw en haar vriendin aub

Reply
Petra Eggink 20 oktober 2016 - 14:10

Ik doe heel graag mee en wil samen komen met mijn vriendin Ineke Stijkert

Reply
Leandra 20 oktober 2016 - 13:56

Met mijn man. Wij zijn voor onze trouwedag ook naar Thermen bussloo geweest. en dat was gewoon genieten. Na een heel hectisch jaar is dit wel een heerlijk uitje voor ons.

Reply
Anita te Gussinklo 20 oktober 2016 - 13:54

Dat lijkt me eerlijk, i love the sauna.
Ik zou ier wel samen met mijn man een dagje naar toe willen, even lekker opladen.

Reply
Marian 20 oktober 2016 - 13:29

Dit lijkt me wel wat voor mijn zus en mij. We zijn beide hoogzwanger en als de bevalling en kraamtijd achter de rug is kunnen we vast wel een verwendagje gebruiken!

Reply
Dineke Wiersema 20 oktober 2016 - 12:11

Leuke actie, ik doe graag mee.

Reply
melissa 20 oktober 2016 - 11:02

Met mijn man ter ere van ons huwelijksjubileum wat quality time en samen echt ontspannen!

Reply
Eline 20 oktober 2016 - 09:53

Leuke actie, ik doe graag mee!
Ik zou graag met mijn vriend gaan. We willen graag een keer met z’n tweeen naar de sauna maar het komt er steeds niet van.

Reply
Nadine Rozeman 20 oktober 2016 - 08:51

Waarschijnlijk met mijn vriend Martin

Reply
jacqueline 20 oktober 2016 - 07:56

Nou ik kom heel graag bij jullie genieten in de heerlijke sauna’s en alles erom heen.
Dat is echt de dag van ons leven!
Mijn dochter komt mee!

Reply
Maria 20 oktober 2016 - 07:48

Voor mij zou het de eerste keer zijn!

Reply
Charlotte 19 oktober 2016 - 22:40

Dolgraag zou ik dit willen winnnen om heerlijk een dagje samen met mijn grote liefde te kunnen genieten. Alle aandacht gaat naar onze boys en nu een moment voor ons samen lijkt mij heerlijk! ☺️

Reply
Rosalie 19 oktober 2016 - 20:56

Ja leuke actie! Ik doe graag mee zodat ik lekker mijn mama (want kinderen heb ik zelf nog niet ?) mee naar de sauna kan nemen voor een ontspannen mother-daughter day!

Reply
Joanne 19 oktober 2016 - 19:44

O lijkt me echt heeeerlijk om samen met Jacco te gaan. Nog geen 1 x een dagje weggeweest samen sinds Xavi er is. Lekker een dagje ontspannen 🙂 hmmm

Reply
anne 19 oktober 2016 - 19:18

Ik vind het altijd een beetje spannend, een sauna. Al dat loslopende vlees allerlei formaten vind ik stiekem gewoon een beetje eng ( preuts Anne, je bent preuts! ) omdat ik van iedereen om me heen hoor dat het heerlijk is en totaal ontspannend zou ik dit heel graag willen winnen en dan neem ik mijn leuke vent mee. Kunnen we na alle drukte op het werk en het klussen voor ons nieuwe huis waar we in december hopen te wonen even helemaal relaxen! Kan ik mezelf gelijk over die mega drempel van preutsheid gooien!

Reply
Isa 19 oktober 2016 - 18:52

Mijn lief, die moet mee! Voordat wij samen waren vertikte ik zaken als een sauna o.i.d. In volle overtuiging dat het helemaal niks voor mij was. Na heel wat overtuigende woorden, toch eens geprobeerd. Nu zijn we er samen dol op. Om heel eerlijk te zijn: wel eens van Bussloo gehoord, maar nog nooit geweest. Dus in elk geval een heel leuk artikel, handige tip en een gave actie 😉

Liefs,
Isa

Reply
Janke 19 oktober 2016 - 18:50

Ik zou graag mee willen doen om mijn vriend te verrassen. Volgende maand zijn we 4 jaar samen. Ideaal moment om tijd aan elkaar te besteden aangezien het er nu niet van komt met een bijna peuter in huis.

Reply
Sanne 19 oktober 2016 - 18:47

Wat een superactie! Ik doe graag mee voor mijn lieve nichtje en mijzelf omdat zij al bijna een heel jaar aan het sukkelen is met haar gezondheid en ze na vele onderzoeken, medicijnen en consulten nu nog niet weten wat er met haar lichaam aan de hand is. En voor mij omdat ik afgelopen augustus ben bevallen van mijn tweede zoontje en ik een best wel zware zwangerschap achter de rug heb met veel kwalen waaronder bekkeninstabiliteit! Wij hebben dit echt verdient.

Reply
Delilah 19 oktober 2016 - 18:44

Dit lijkt me geweldig! Mijn vriendin zit momenteel voor 3 maanden in Amerika! Ik heb het hier heel zwaar mee. 7 December ben ik jarig en 8 December kan ik haar weer ophalen van Schiphol en hoe leuk zou het zijn als ik haar dan mee kan nemen naar een ontspannen dagje sauna? Dit zou ik echt geweldig vinden!

Reply
Jolijn 19 oktober 2016 - 18:13

Wat super leuk, lekker bijkletsen met een vriendin! maar ook is het leuk om de kaartjes cadeau te geven.
Ik maak graag kans (:

Reply
Jodi - liefthuis 19 oktober 2016 - 16:53

Oooooooow dit is zo lekker. Ik zou een vriendinnetje Yvette mee nemen. Zij is bijna naar geleden bevallen van een meisje met 29 weken. Heel heftig jaar waarin blijkt dat dit mooie meisje down heeft en een hersenbloeding in de buik heeft gehad. Mooie roosje doet het super maar Yvette verdient nu tijd voor zichzelf. Dus ik zou haar zooooo graag verrassen

Reply
Lieke van Veen 19 oktober 2016 - 14:11

Heerlijk ik zou graag meedoen om samen met mijn vriend te gaan. We zijn in de zomervakantie voor het eerst een weekendje naar het wellnesshotel geweest in leiden. Ik zou ook graag een keer naar de thermen bussloo gaan.

Reply
Daphny 19 oktober 2016 - 13:49

Sinds ik kinderen heb niet meer naar de sauna geweest maar eigenlijk zijn mijn man Patrick en ik er wel heel erg aan toe!Dus waag ik een gokje?

Reply
Carlijn 19 oktober 2016 - 13:41

Ik doe ook mee! Waag gewoon maar een gokje. Ging vroeger (als in: voor de zwangerschap, een kleine drie jaar geleden, toen ik nog geen flubberbuik met striae had) vaak naar Bussloo met mijn moeder. Tegenwoordig vraagt ze me niet eens meer omdat ze wel weet dat ik niet durf… Deze kaarten zouden toch een zetje in de rut zijn. Ik duim!

Reply
Diena 19 oktober 2016 - 13:01

Gedaan onder het Facebook bericht!! Superleuk!!

Reply
Swenne Bijzet 19 oktober 2016 - 12:16

Oh, heerlijk een dagje sauna! Ik zou graag samen met mijn man gaan, we kunnen we allebei echt van genieten en komen dan uitgerust weer thuis.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.