Fabulouswinweek #3. Win een Batavus Kinderfiets!

by Tamara

Eergisteren was de aftrap van de Fabulouswinweek en natuurlijk hebben we vandaag ook weer allebei een hele gave winactie voor jullie! Het blijft ontzettend leuk om mensen blij te maken met zulke gave prijzen en aan jullie reacties te zien, vinden jullie het ook heel leuk!

Vandaag heb ik een supergave winactie waarbij ik een stoere jongen of een hele stoere meid heel erg blij mag maken! Ik mag namelijk een Batavus Snake 12 inch fiets weggeven! Echt een superstoere kinderfiets voor superstoere jongens of hele stoere meiden!! Ook Saskia heeft natuurlijk weer een hele gave winactie online staan! Op haar site Www.twinkelbella.nl kun je vandaag een tube zonnebrandcrème van Naïf winnen! winnen! Neem dus zeker even een kijkje!

4500_1

logo_fw

Over de Batavus Snake 12 inch fiets.

Toen ik hoorde dat ik deze fiets weg mocht geven werd ik meteen heel erg blij. Ik heb zelf twee jongens die beide dol zijn op fietsen en dan is het natuurlijk heel erg leuk dat je een ander jongetje ook blij mag maken met zo’n ontzettend stoere fiets!

Deze fiets heeft als maat 12 inch, dat wil zeggen dat hij geschikt is voor jongens van 2 tot 4 jaar. De ideale beginnersfiets dus!

Deze Snake combineert een stoer uiterlijk met veel aandacht voor veiligheid! Iets wat natuurlijk ontzettend belangrijk is voor je kleine ventje! Hieronder een paar kenmerken van deze fiets!

  • Terugtraprem en handrem
  • Bagagedrager met snelbinders
  • Een echte Batavus!
  • Inclusief zijwieltjes
  • Voorzien van goede reflectoren

De Snake beschikt onder andere over zowel een terugtraprem als een handrem, zodat er veilig geremd kan worden. Ook is de kettingkast dicht zodat kleding schoon blijft en er geen vingertjes tussen de ketting kunnen komen.

Hier kan je kleine racemonster dus naar hartenlust op rondscheuren!

Over Fietsenwinkel.nl

Deze fantastische prijs wordt beschikbaar gesteld door Fietsenwinkel.nl. Een winkel waar je echt terecht kunt voor allerlei soorten fietsen en natuurlijk een heleboel accessoires! Een groot pluspunt van deze online fietsenwinkel is, is dat ze een laagste prijs garantie hebben. Dit wil zeggen dat je de fietsen niet ergens anders nog goedkoper tegen zult komen! Wanneer je een fiets besteld kun je hem afhalen bij 1 van de 7 afhaalpunten, of gewoon makkelijk laten thuisbezorgen en het allermooiste is, is dat je ze fietsklaar af kunt laten leveren!

De winactie.

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je graag kans maken op deze ontzettend gave jongensfiets? Zo doe je mee!

Heb je nou een hele stoere meid, dan mag je natuurlijk ook meedoen en is er de mogelijkheid om een meisjesfiets uit te zoeken!

Daarnaast zou ik het heel leuk vinden als je voor een extra winkans mijn bloglovin volgt!

De winnaar krijgt volgende week vrijdag een persoonlijk mailtje van mij!

fabulous-1024x512

Ook Saskia heeft vandaag weer een leuke winactie online staan! Je kunt bij haar vandaag een tube zonnebrandcreme winnen van mijn favoriete babymerk Naïf! Ideaal voor als het weer straks weer wat beter wordt! Kijk snel voor deze zonnige winactie op www.twinkelbella.nl

Neem ook een kijkje bij de andere winacties uit deze fabulouswinweek:

Misschien vind je dit ook leuk

124 comments

Claudia 17 april 2016 - 18:10

Wauw n meisjes fiets geweldig ❣

Reply
Lida 16 april 2016 - 14:16

Heel graag doe ik mee voor mijn neefje , die nog niet kan fietsen . Maar met deze mooie stoere fiets en goede zijwieltjes zal het vlug goed gaan.

Reply
Rianne Karssen - Broekman 16 april 2016 - 00:22

Jaaa! Die zou wel heel erg leuk zijn alvast voor ons zoontje <3

Reply
Liesbeth 15 april 2016 - 23:35

In juli wordt onze kleine, grote man alweer 3. Hoe leuk zou het zijn als hij een stoere echte fiets zou winnen voor zijn verjaardag!

Reply
Claudia 15 april 2016 - 23:30

Wat n mooie fiets die wilt ieder kindje wel…..

Reply
Kim Remie 15 april 2016 - 19:34

Wat een geweldige actie,mijn zoontje zou deze dolgraag winnen.Hij word nou echt te groot voor zijn driewieler,is echt toe aan zo’n stoere fiets!!!

Reply
lieke b 15 april 2016 - 02:28

Jaa leuk! doe graag mee. Mijn kleine is nog wat te jong maar zijn neeefje kan ik hier wel heel blij mee maken. Dan kan de kleine hem altijd later nog over nemen. Heel leuk

Reply
Maaike 14 april 2016 - 12:06

Ik doe mee voor mijn nichtje!

Reply
Laura 13 april 2016 - 14:02

Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje. Een stoer en pittig meisje die ik zeker op zo’n knappe fiets zie rondrijden! Ik ben een nieuwe volger, en ben blij om op de valreep nog te kunnen deelnemen aan deze winactie. Maar winactie of niet, hele fijne blog heb je, ik blijf zeker en vast volgen!

Reply
chen 13 april 2016 - 11:46

Ik doe mee voor mijn neefje!

Reply
Michael noo 12 april 2016 - 22:20

Doe super graag mee voor mijjn kleine neefje zijn verjaardag

Reply
Frans Jurriens 12 april 2016 - 14:19

Graag doe ik mee voor mijn kleine meid 😀
Die staat al te trappe(n)len om te oefenen 😉

Reply
Patrick van Wanrooij 12 april 2016 - 12:01

Super gave actie. Komt goed van pas voor mijn dochtertje Benthe

Reply
melissa 12 april 2016 - 11:58

Deze actie komt als geroepen voor zoontje jarno van 3. Grote zus elise van 5 kan sindskort helemaal zelf fietsen (zonder zijwieltjes), echter Jarno had al moeite op de driewieler (door zijn auto immuunziekte ligt hij wat achter qua motoriek), echter hij wil nu ook een grote fiets. Erg leuk dus nu het mooi weer wordt om hem te leren fietsen (met zijwieltjes dat dan weer wel) op deze mooie fiets! Ik volg via bl en fb (melissa van stipdonk)

Reply
Cd 11 april 2016 - 19:18

Ik doe graag mee voor mijn lieve petekind!

Reply
Kim 10 april 2016 - 12:23

Super gaaf voor ons mannetje dat in jullie 2 wordt ?

Reply
Aicha 10 april 2016 - 03:55

Wat een mooie fiets zeg! Zou hem graag willen winnen voor mijn zoontje, die zou het helemaal geweldig vinden! Kan hij in de zomer lekker fietsen!

Reply
Mirte 9 april 2016 - 21:17

Waaaaaaaaat! Een gave winactie. Lila was Onlangs in de speeltuin met oma en mocht toen op een grote fiets van een ander kindje fietsen en dan ging heel goed, sindsdien wil ze heeeeeeel graag een ‘grote fiets’ en heeft ze het er regelmatig over. Ze heeft nu een driewieler en volgens mij is ze echt toe aan een grote fiets. Dus ik zou heel graag zo’n stoere fiets met zijwieltjes voor haar winnen, zodat ze de zomer als ze een broertje krijgt heerlijk kan fietsen als ‘grote zus’ op een ‘grote fiets’.

Reply
Nicole streek 9 april 2016 - 19:02

Zoooo gaaf! Wat een mooie winacties heb je toch! Hopelijk mogen wij deze winnen voor ons dochtertje, ze wordt bijna 3 en zou deze wel heeeel mooi vinden

Reply
Caro 9 april 2016 - 08:02

Ver cool! Ik doe graag mee voor mijn neefje!

Reply
Heidy van Zoeren 8 april 2016 - 22:00

Dit zou een super mooi cadeau zijn voor de eerste verjaardag van mijn zoontje Bram. Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn!

Reply
Patricia 8 april 2016 - 20:25

Weer zo een leuke win actie! Doe graag weer mee voor onze dochter!

Reply
Susanne 8 april 2016 - 20:13

Wat een gave fiets! Jullie winweek is echt tof! Ons zoontje zou echt heel blij zijn met zo’n mooie fiets!

Reply
Milou 8 april 2016 - 14:50

Ik doe graag mee voor mijn dochtertje. Het zal nog even duren voordat ze erop kan fietsen, maar wij willen dit haar heel graag als verjaardagscadeau geven. Echt een leuke en stoere fiets!

Reply
Lieke 8 april 2016 - 13:59

Doe heel graag mee voor onze zoon, kan ie mooi achter zn zus aanfietsen!!!

Reply
Iris 8 april 2016 - 13:15

Ik doe mee voor mijn schattige neefje die net 2 is geworden 🙂 Het is zo’ n stoere bink, dus hij zal het heel leuk vinden om hier op te gaan crossen!!

Reply
Janke 8 april 2016 - 12:12

Ik doe graag mee voor onze stoere meid die wel een gave fiets kan gebruiken. Nu maar volop duimen draaien

Reply
Susan 8 april 2016 - 12:09

Dat zou geweldig zijn om dit te winnen voor mijn zoontje. Dan heeft hij een stoere jongensfiets ipv een roze meisjes fiets.

Reply
Alyt 7 april 2016 - 22:22

Aan Themommydiaries ism fietsenwinkel.nl

Wauw wat een stoere fiets voor mijn stoere meid van 3,5.
Op dit moment racet ze rond op haar driewieler, maar ze wil graag het avontuur aan en zelf gaan fietsen.
Deze 12 inch Batavus fiets zou haar hierbij kunnen helpen.
1 2 3 GOOOOOO!

Reply
Miekske Dingens 7 april 2016 - 21:54

Hopen dat we nog niet te laat zijn! Zou dolgraag meedoen voor onze kapoen!

Reply
Esther 7 april 2016 - 20:22

Wat een stoere fiets! Ik wil hem graag winnen voor m’n zoontje

Reply
Lilian 7 april 2016 - 20:09

Wat een te gekke kinderfietsje. Ik zou graag mee willen doen voor mijn zoontje. De afgelopen tijd heeft hij zoveel meegemaakt en zoveel doorstaan. Wij zijn ontzettend trots op hem en daarom vind ik dat hij deze fiets verdient! Hij houd van buiten en zo heeft hij meer reden om lekker buiten te zijn. Samen met papa en mama leren fietsen.

Reply
Larissa 7 april 2016 - 19:44

wauw wat een stoere fiets! <3
Ik doe ook graag mee voor zoonlief (en voor alle gastkindjes die hier waarschijnlijk ook graag op rondrijden, haha).

Super dat je dit doet! Hier maak je een boel kids en ouders blij mee.

Nu hopen en afwachten..
Liefs,

Reply
Joyce Kane 7 april 2016 - 19:35

Mijn kleine stoere man wordt bijna 3 jaar,
wat is er dan mooier als dit fietsje weliswaar?

Je allereerste fiets; dat is toch zeer speciaal,
en dan een echte Batavus; praktisch & stoer voor ons ideaal.

Het doet mij denken aan mijn 1e fiets van 30 jaar terug,
wat vliegt toch de tijd; wat gaat dat vlug.

Vooral nu dat ik zelf moeder ben,
en zoonlief graag met dit zijn allereerste fietsje verwen.

Herinneringen komen boven,
een lach verschijnt erop mijn gezicht; dat moet u mij geloven.

30 jaar geleden fietste ik vrolijk door de straat,
nu heb ik zelf een kleintje; zo ziet u dat de tijd snel gaat.

Dolgraag zou ik hem fietsen willen leren,
als dit stoere fietsje onze kant; op mag keren.

Dit keer zal ook o(pa) wederom vangnet zijn,
want ook zijn prinsesje is nu groot; die bleef niet voor eeuwig klein.

Ik hoop dat over 30 jaar,
dat zoonlief kan zeggen: dit is het fietsje waarop ik heb leren fietsen..
dat lijkt me fantastisch, werkelijk waar..

Reply
Christa 7 april 2016 - 17:22

Ik doe mee voor m’n dochter, ze is nu anderhalf en ik zie het al voor me hoe ze straks op zo’n veel te leuk fietsje zit ?

Reply
Marianne 7 april 2016 - 16:47

Ik doe graag mee voor mijn stoere dochter. Die wil heel graag een fiets, net zoals haar grote zus.

Reply
Marita Cuypers 7 april 2016 - 14:43

Ook hier waag ik graag een kansje voor mijn kleinzoon!

Reply
lyset Eggink 7 april 2016 - 14:01

Ik zou super graag mee doen met deze winactie voor mijn beide zoontjes!! Van 1,5 en bijna 3. Prachtige fiets!

Reply
Ilona K 7 april 2016 - 13:39

Ik doe mee voor mijn zoontje Julian. Hij is dan nog geen maar 15 maanden, maar toch zou ik hem alvast graag winnen. Zijn zus kreeg voor haar derde verjaardag pas een fietsje. Dat was eigenlijk wat laat. En nu kan ik al zien dat deze kleine man echt en jongen is en met dingen die rollen en snel gaan al veel sneller is als zijn grote zus. Maar toffe fietsjes zijn duur. Dus hoe tof zou het zijn als ik deze nu al kon winnen voor zijn tweede verjaardag.

Reply
Ditty Dirks 7 april 2016 - 11:28

Voor onze stoere Vico

Reply
Eve Allijn 7 april 2016 - 11:23

Weer zo’n ontzettend leuke actie! En wat een gave fiets (ik vind deze kleur ook wel leuk voor een meisje eigenlijk 🙂 ). En die ieniemienie snelbindertjes, zo schattig! Ik zie ons stoere dochtertje Tessel hier al op weg scheuren!

Reply
Kevin 7 april 2016 - 10:29

Graag voor ons zoontje!

Reply
Sonja Hubregtse 7 april 2016 - 09:51

Broer Robin heeft al een fiets
En het lijkt Bas ook wel iets.
Eerst moest hij het leren.
Daarom ging Bas het proberen.
Opstappen en afstappen.
Heel hard op de trappers trappen.
Liet zijn benen maar draaien
rond en rond . . . daar ga je!
Hij kijkt altijd recht vooruit,
anders valt hij op z’n snuit.
Nu kan hij het al goed,
want hij weet nu hoe het moet.
Zijn andere fiets is alleen “veel te klein”, 😉
dat fietst natuurlijk niet erg fijn.
Daarom hopen we dat we winnen,
dan kan het fietsen met het goede weer gaan beginnen.

Reply
Diana 7 april 2016 - 07:52

Ik doe mee voor mn stoer binkie die nu nog lekker warm in mn buik zit! Over een paar jaar kan hij lekker crossen op dit stoere fietsje.

Reply
Ramona (Mama, kijk!) 6 april 2016 - 23:48

Ah leuk! Voor onze jongste spruit linkt me dit leuk omdat hij dan niet op die afgeragde puky-fietsjes van zijn drie grote broers hoeft te fietsen waarvan de handvaten loslaten, de banden al een paar keer vervangen zijn en de handrem regelmatig los gedraaid is.

Reply
khadija 6 april 2016 - 22:34

Wauw gave actie!!
Ik zou deze fiets heeeeel graag willen winnen voor mijn zoontje. Hij wordt in augustus 4 en wil maar niet fietsen. Misschien lukt het dan eindelijk op zo een stoere fiets als deze??
Ik zou hem zo graag willen geven aan hem alleen al vanwege zijn reactie en hoe enthousiast hij kan reageren??

Reply
Judith v veen 6 april 2016 - 22:12

Wat een stoere fiets! Die zou ik graag willen winnen voor ons zoontje Justin die binnenkort toe is om te gaan fietsen op een echte fiets!

Reply
Miekske Dingens 6 april 2016 - 21:56

Wauw! Wat een knaller weer! Ik maak graag een kansje voor onze zoon!

Reply
Heidie 6 april 2016 - 21:53

Wat een gave fiets, maar ik heb een dochtertje van 3 die toch echt heel erg veel van roze houdt, dus het zou helemaal te gek zijn, als wij winnen zij zelf een mooie meidenkleur mag uitkiezen ? Een goede vriendin is pas bevallen van een meisje, dan zou het fietsje over 2 jaartjes naar haar dochtertje kunnen gaan ?

Reply
Bodil 6 april 2016 - 21:21

Wij hebben een hele stoere dochter!!!! 😀

(Geen Facebook, volg je wel via Bloglovin’!)

Reply
JLee 6 april 2016 - 21:15

Super leuke actie! Doe heel graag mee voor m’n zoontje! <3

Reply
Janneke van de Laar 6 april 2016 - 21:09

Super stoere fiets voor mijn jongste boefje! Wat zou het geweldig zijn om hem te mogen verrassen. Ik zie zijn blije snoetje al voor me ❤️

Reply
jolande 6 april 2016 - 21:04

Wouw, wat leuk, ik zou de fiets graag winnen voor een heel lief meisje wat nu nog 1 jaar moet worden maar wat over een jaar vast een stoere fiets prachtig vind.

Reply
ilona 6 april 2016 - 21:01

Leuke winactie! Ik doe mee voor daley die bijna 2 jaar is.. Daar zou hij heel blij mee zijn dan kan hij straks achter zijn broers aan fietsen

Reply
Kelly Aarts 6 april 2016 - 20:53

Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter Lucy. Onze oudste kan sinds deze week zonder zijwieltjes fietsen, en Lucy wil nu niets liever dan ook buiten meedoen. Alleen is zij een heel stuk kleiner dan haar oudste zus, dus het eerste fietsje wat klaarstaat voor Lucy is nog veel te groot. Duimen dus maar voor deze stoere fiets!

Reply
Alicia Hofman-Voshol 6 april 2016 - 20:53

Wat super! Ik doe graag mee voor mijn neefje. Binnenkort jarig, een betere tante kun je je niet wensen toch?

Reply
Nadia 6 april 2016 - 20:42

Wow! Gave actie! Stoer en oranje, zo val je op! Voor mijn meisje. ?

Reply
Aleesha Verhoeff 6 april 2016 - 20:38

Ik doe mee voor mijn petekindje die bijna jarig is en dan zijn eerste fietsje zou kunnen krijgen van zijn peettante.

Reply
Danya 6 april 2016 - 20:30

Ik doe graag mee voor mijn zoon Mattijs! Hij wordt dit jaar drie en is klaar voor zijn eerste echte fiets ?

Reply
Linda Plugge 6 april 2016 - 20:18

Ik doe mee voor mijn dochter Olivia deze kleur vind ik juist stoer voor haar en ideaal want kleine broer James kan er over 2 jaar op fietsen!! Duimen maar ???

Reply
Karine Elijzen 6 april 2016 - 20:15

Wat een gave fiets. Ik doe mee voor mijn zoontje Tim. Over een maand wordt hij 2 en zou het helemaal geweldig vinden als hij net als zijn grote zussen kan fietsen!!

Reply
Linda hagenaars 6 april 2016 - 20:06

Wat n leuke fiets! Voor onze zoon! De fiets die hij nu heeft is kwalitatief erg onder de maat. 10 minuten fietsenen er vliegt n trapper er af .. lekke band stuur ..staat scheef.. kan hij zich beter mee ontwikkelen!

Reply
Lynn Mahieu 6 april 2016 - 20:05

Ik doe graag mee voor mijn baby’tje! Nu nog wat te klein, maar binnenkort zal zo’n fietsje zeker en vast veel gebruikt worden hoor! 😉

Reply
Mer 6 april 2016 - 20:02

Ik wil heel graag meedoen voor mijn zoontje maar ik heb geen facebook! 🙁 maakt dat uit?

Reply
Kim 6 april 2016 - 19:59

Jaaaaaaa voor mijn dochtertje!!! Ze begint de fiets nu erg interessant te vinden dus de fiets zal direct in gebruik worden genomen. Ik heb al stiekem op de site gekeken naar het meisjes model..Echt te gek!

Reply
Moniek 6 april 2016 - 19:56

Deze fiets is te gek! Daar zou mijn zoontje Vince van drie mooi op kunnen leren fietsen! Hij heeft nu een loopfietsje maar is nu wel toe aan de volgende stap 🙂

Reply
wendy 6 april 2016 - 19:54

Wat een super actie. Echt gaaf die fiets. Ik doe graag mee voor mn kleine man. Voor als hij in de zomer kan leren fietsen. Ik volg je op fb en ig.

Reply
Danielle 6 april 2016 - 19:49

Jaaa perfect! Finley wil zo graag mee fietsen met Gino, helaas trapt Gino zijn oude fietsje te zwaar en is te versleten om nog een ronde mee te gaan. Als we deze prachtige fiets winnen zal dat heel wat driftbuien besparen ?

Reply
Sarah 6 april 2016 - 19:47

Wauw wat stoer voor ons neefje! Kunnen we lekker naar het stadspark nu het mooier weer wordt!

Reply
Annemiek 6 april 2016 - 19:40

Jaaa! Voor mijn zoontje Hugo.
Hoe leuk is het als hij straks mee kan fietsen als mama met de baby gaat wandelen (te verwachten binnen 2,5 week)

Reply
Melissa Polfliet-deJonge 6 april 2016 - 19:33

Wat een waanzinnige give away. Echt zo’n super vette gave stoere fiets ? en ideaal als beginnersfietsje voor ons zoontje liam ? als hij deze zou krijgen zou hij nooit meer naar binnen willen komen hihi. Het is nu al op zijn driewieler dat hij graag naar buiten wil ? vind deze echt zoooo gaaaaaf! Jullie pakken wel weer uit met deze mooie prijzen. Maar nu zag ik deze voorbij komen en kan ik het toch echt niet laten om hier aan mee te doen. Zo’n geweldige winactie wil je toch niet missen hihi. Zeker niet voor ons zoontje want deze zal een betoverende glimlach op zijn gezichtje toveren ? oooh hier ga ik echt heel hard voor duimen ?

Reply
Tine Vanhaevre 6 april 2016 - 19:32

Ik doe mee voor mijn stoere zoon Milo. Zou het perfecte verjaardagscadeau zijn. Als alleenstaande mama is het soms niet eenvoudig maar hij maakt het het allemaal waard. Wat verdient hij deze knappe fiets!

Reply
haia 6 april 2016 - 19:32

Voor mijn jongste jongen wordt bijna twee en wil dol graag zijn broer achterna. Als zij straks in de wijk gaan fietsen loopt mama samen met hem wel een toertje. Super goeie fietsen, heb vroeger eentje gekregen voor mijn lente feest. Heb er jaren meegereden en dan door gegeven.

Reply
Annelies Meijer 6 april 2016 - 19:24

Wat een te gekke fiets! Mijn zoontje wordt binnenkort 3 jaar en dit zou een fantastisch cadeau zijn ???

Reply
Annelies Meijer 6 april 2016 - 19:22

Wat een te gekke fiets! Mijn zoontje wordt binnenkort 3 jaar en dit zou een fantastisch cadeau zijn. ???

Reply
Hanneke Koper 6 april 2016 - 18:37

Ik doe graag mee voor mijn neef Tijs. Ik zag laatst dat hij nu op een oude roze fiets van zijn zus fietst dus dat moet beter kunnen toch?

Reply
Dianna 6 april 2016 - 18:29

Jaaaaaaaah voor mijn stoere zoontje Luuk!

Reply
Cora van der Bijl 6 april 2016 - 18:28

Heel graag voor mijn kleinzoon hij wl graag een fiets die heeft hij nog niet en zijn vriendjes wel!

Reply
Mireille 6 april 2016 - 18:21

Ik doe graag mee voor de kleine Roos. Als ze wat groter is kan ze op een mooie meiden fiets!

Reply
Corine 6 april 2016 - 18:18

Ik doe graag mee voor mijn zoontje Tim! En nu maar duimen! Zou echt geweldig zijn!

Reply
Babette 6 april 2016 - 18:18

Echt een superleuke fiets! Inderdaad een lekker stoere variant. Leuk dat je zo enthousiast bent. Ik zou graag voor mijn ‘stoere’ dochter Zoë willen meedoen. Net als haar moeder vroeger zou ze straks zo in bomen kunnen klimmen als meid. Daarentegen houdt ze (en haar moeder ook) van mooie spullen, daar past deze fiets goed bij! Ik waag een gokje ;)!

Reply
corry de vos 6 april 2016 - 18:13

Hoi hoi ik zou dolgraag mijn nicht verrassen 17 maart is Lisa geboren en wat zou leuk zijn gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een super blije winnaar uit ? ?

Reply
Marjo 6 april 2016 - 18:05

Wauw wat een mooie fiets, doe graag mee voor mijn schoonouders! Ze hebben 11 klein kinderen waarvan de laatste 8 in vijf jaar zijn geboren, die kunnen deze fiets dus wel gebruiken!

Reply
Fleur 6 april 2016 - 17:51

Dat is nog eens een prijs! Ik doe heel graag mee voor onze jongste dochter. Hopelijk leert ze deze zomer echt fietsen

Reply
Floor 6 april 2016 - 17:31

Ik doe mee voor mijn eigen zoontje, Kaj!!
Geweldige actie weer

Reply
Trientje Brouwer 6 april 2016 - 17:25

Voor mijn stoere tantezeggertje die bijna twee jaar wordt. Hij zal het geweldig vinden om zelf mee te kunnen fietsen met de grote mensen. Daarnaast is het een echte charmeur en staat hij graag in de belangstelling. Daar past deze stoere fiets perfect bij.

Reply
k de graaf 6 april 2016 - 17:15

zou graag een mooi fietsje willen winnen voor mijn dochtertje
Natuurlijk ook even gevolgd op bloglovin

Reply
Janet Zindel 6 april 2016 - 17:01

War super gaaf! Ik heb een tweeling die bijna twee worden! Kunnen ze er samen gebruik van maken!

Reply
Anna wienen 6 april 2016 - 17:00

Jeetje wat geven jullie gave prijzen weg… Ik doe mee voor Sverre..! Zoontje van een vriendin..

Facebook: Anna York

Reply
Nicol meewis 6 april 2016 - 16:58

Ahhhh wauw wat een gave prijs! Mijn kleine meid die wilt al heel lang een fietsje omdat ze dit ziet van haar broertje?Ze vraagt al een hele poos : mama ik ook een kleine fietsje??Ze wordt binnenkort 3 jaar en dan zou het ook wel erg leuk zijn om een fietsje te mogen geven. Een ding is zeker ze zou hier onzettend gelukkig van worden:)

Reply
ANika 6 april 2016 - 16:58

Voor mijn stoere jongetje Tijs doe ik graag mee.

Reply
Lieke van Veen 6 april 2016 - 16:52

Ik doe super graag mee ! Ik word over een paar weken tante dus dit is een leuk cadeautje voor mijn neefje over een paar jaar!
Ik volg je op fb en bloglovin.

Reply
brenda verhorevoort 6 april 2016 - 16:51

wat een geweldig stoere fiets <3
onze kleine jongen is net 2 geworden en is dol op actie! zijn grotere zus heeft een eigen fietsje….eentje met tierlantijntjes….roze slingertjes en een prinsessenmandje voorop!
als het stiekem ff kan stapt hij erop, hij kan lang nog niet bij de trappers, maar toch heeft hij de grootste pret 😀
wat zou het leuk zijn om hem te verassen met zijn eigen stoere fiets <3 zo kan hij voortaan samen met zijn grotere zus op pad!

Reply
Essie 6 april 2016 - 16:43

Ik doe mee voor mijn dochter die net heeft leren fietsen!

Reply
janine brouwer 6 april 2016 - 16:43

Jaaa ik doe mee! ❤ voor mijn zoontje Cristiano!! Super gave win actie. Hij zal het geweldig vinden z’n eerste fiets! Op dit moment heeft hij nog een loopfiets maar hij is wel al aan toe om een echte fiets te hebben. Zou een super cadeau zijn! Wat zal ik hem er blij mee kunnen maken:)

Reply
Miranda 6 april 2016 - 16:41

Wat een gave fiets! Hier zou mijn dochter van 2,5 wel raad mee weten en over een kleine 2 jaar haar broertje ook wel! Ik doe mee!

Reply
Chantal Kalk 6 april 2016 - 16:39

Wauw wat een gave fiets! Ik doe mee voor Dinand. Naast de leuke blogs heb je ontzettend leuke winacties. Top!

Reply
Leslie muller 6 april 2016 - 16:33

Dit is zo gaaf! Deze Mama heeft afgelopen weekend zelf een Batavus Mamafiets gekocht dus wat zou dit een mooie uitbreiding zijn voor onze boef van 2.5 jaar! Ik doe zeker mee

Reply
Nathalie 6 april 2016 - 16:25

Wauw die is wel heel stoer. Die zou leuk zijn voor Jop. Hij moet het nu met de afdankertjes doen van zijn broer Sam. Wat zou het geweldig voor hem zijn om een eigen stoere fiets te hebben.

Reply
Pham 6 april 2016 - 16:18

Je blijft ons elke keer verrassen met gave winacties. Ik doe graag mee voor een meisjes fiets voor onze dochtertje van 2,5 jaar. Dat wordt lekker fietsen van het voorjaar!

Reply
saskia staal 6 april 2016 - 16:18

Ik doe mee voor mijn gastkindjes zodat ze kunnen leren fietsen 🙂

Reply
willie-anne 6 april 2016 - 16:16

Wow wat een gave actie, mijn dochtertje van 2 zou hier wel heel blij mee zijn!

Reply
Vera 6 april 2016 - 16:15

Ik doe heel erg graag mee voor mijn dochter! Lijkt me heerlijk om met haar te fietsen tzt ☺

Reply
Saskia 6 april 2016 - 16:14

Wat een gave fiets! Ik doe graag mee voor mijn zoontje.

Reply
Marijke 6 april 2016 - 16:13

Oh Tijs is hier wel aan toe. Je zag hem nog fietsen op zijn roze driewieler, maar een echte grote fiets, dan zou hij heel cool zijn. En een mooi cadeau om te beloven, als we winnen dan, om ook eens van die luiers af te zijn. Dan ben je echt groot!

Dus duimen nu!

Reply
Carolien 6 april 2016 - 16:05

Gave fiets voor onze zoon, het duurt nog wel een paar maanden voordat hij twee wordt, maar dit zou een super cadeau voor hem zijn!

Reply
Lieke blondeel 6 april 2016 - 16:02

Jaaaa ik doe graag mee voor m’n kleine

Reply
Sarah 6 april 2016 - 16:02

Wauw, wat een superactie! Onze stoere vent Tomas wordt eind mei 2 en zou enorm blij zijn met deze übercoole fiets. Zou dus een heel leuk verjaardagscadeau zijn! Duimen maar 🙂

Reply
Annemiek 6 april 2016 - 16:02

Ik doe graag weer mee voor mijn zoontje! 🙂

Reply
Monique 6 april 2016 - 16:00

Ik doe graag weer mee!!! Wat een super leuk fietsje?en ook nog een Batavus!!

Reply
Wilmaaa 6 april 2016 - 15:58

Het vriendje van Yarah is bijna jarig en hoe gaaaf zou het zijn als we dit aan hem cadeau konden geven?! Wij doen mee 🙂

Reply
Kim van haarlem 10 april 2016 - 21:45

Wow wat een stoere fiets.
Onze zoon is erg toe aan zijn eerste fiets.
Hij vind t super om pl de driewieler te fietsen en kan niet wachtene tot hij met papa mag fietsen.

Reply
Birgit 6 april 2016 - 15:57

Ik doe mee voor mijn zoontje Nathan ?

Reply
miranda aalders 6 april 2016 - 15:53

ik doe mee voor mijn zoontje xavi wat zou hij dat geweldig vinden! buiten spelen is zoooo belangrijk!

Reply
Jacqueline 6 april 2016 - 15:53

Wow wat een mooi fietsje, dat zou onze stoere Rens echt geweldig vinden

Reply
Manon Mooij 6 april 2016 - 15:50

Dit is wel echt the crème de la crème! Ik doe heeeeel graag mee voor mijn bijna 3 jarige prinses ?

Reply
Heleen 6 april 2016 - 15:49

O wow, wat een prijs! Ik zou graag meedingen voor mijn jongste zoon. Hij wordt in juli 3 jaar en fietst nu op de oude 3e handse fiets van zijn broer. Afgeragd en verroest. En rammelt aan alle kanten hihi. Wat zou hij trots zijn met zo’n mooie fiets! Zijn broer heeft de Snake in 16inch en de kwaliteit is echt super. Onze jongste zou er nog 2 jaar mooi gebruik van kunnen maken!

Reply
Anita 6 april 2016 - 15:48

Oh die zou perfect zijn voor mijn zoontje Finn om te leren fietsen, hij durft nog niet zo goed en op zo’n stoere fiets vast wel!

Reply
Channa 6 april 2016 - 15:36

Ooooh zo stoer. Hier zou ik zowel Fenna als Jamie heel blij mee maken!!

Reply
Nicole 6 april 2016 - 15:36

Gaaf! Ik doe graag mee voor ons zoontje!

Reply
elisabeth maria martina 6 april 2016 - 15:35

net iets voor kleindochter lise, ze zou hier zo blij mee zijn

Reply
Lisanne 6 april 2016 - 15:25

Gave fiets! Ik doe graag mee voor mijn nichtje Robin.
Met een papa en mama uit het leger is het niet zo gek dat ze superstoer is!

Reply
Ilona 6 april 2016 - 15:23

Super gaaf! Ik doe mee voor de meisjes fiets voor mijn meisje Hailey!

Reply
Carina Peters 6 april 2016 - 15:17

Wow wat een gave actie, ik doe graag mee voor m`n zoontje.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.