Win 50 euro shoptegoed bij Sans-online.

by Tamara

‘IK PAS HELEMAAL NIETS MEER!’ Tja, zo stond ik een paar weken terug voor mijn kast. Mijn handen in mijn haar en stiekem een beetje balend. Want hoe leuk het ook is dat je buik groeit als je zwanger bent, als je eigenlijk nog niet van plan bent om het aan iedereen te vertellen is het niet zo heel erg handig. Dus ik ging het wereld wijde web op en bestelde wat positiebroeken, shirts en nog wat hemdjes. Zo kwam ik er ook achter dat ze bij Sans Online positiekleding verkopen. Wisten jullie dat? Ik namelijk niet! Eén van de dingen die ik dan nog wel gewoon pas zijn jurkjes en dus keek ik tussen de Vero Moda jurken tot ik een leuke zag. Ook keek ik bij de mannenmerken zoals PME legend jeans en Superdry nog of ik wat voor Richard zag, maar die vond natuurlijk weer niks leuk!

Win 50 euro shoptegoed bij Sans-online.

 

Mijn favoriete vest!

Ik bestelde een vest waar ik al ontzettend veel complimentjes over heb gekregen! Ik heb zeker al wel 10 keer de vraag gehad waar hij vandaan komt en heel veel mensen waren verbaasd dat het gewoon een vest van Vero moda is! Maar het is echt een aanrader! Hij is heerlijk warm, lekker zacht en ik woon er bijna in. Ze hebben hem ook nog in het grijs, dus die gaat nog op mijn verlanglijstje!

De winactie.

Nu zagen jullie vast allemaal de titel en hebben jullie al het bovenstaande  niet gelezen haha. Ik mag namens Sans online namelijk 50 euro shoptegoed weggeven aan één van jullie! Dus als jij nou denkt van: ‘Jaaaaa ik heb kleren nodig!’ dan zou ik zeker even meedoen! Meedoen is namelijk heeeeel erg makkelijk!

Ik had geen zin om weer een like en deel en blablabla actie te doen. Dus in plaats daarvan mogen jullie mij overladen met complimentjes. Vertel me hoe je mijn blog ontdekt hebt, wat je zo ontzettend leuk aan mijn blog vindt of waarom je mij zo’n geweldig mens vindt. Slijm er maar op los! De leukste reactie wint!

De winactie loopt een week en de winnaar krijgt dan hoogstpersoonlijk een berichtje van mij! Zitten jullie echt op te wachten he?

Succes!

 

Misschien vind je dit ook leuk

48 comments

E.B 5 maart 2017 - 21:46

Het voorjaar en zomer komen er aan
dus wat shoptegoed is altijd welkom 😉
En wat betreft het slijmen over je website
dáár doe ik niet aan mee, dat zit niet in mijn aardje.
maak ik nu nog wel kans ha,ha,ha 🙂

Reply
Annemieke 5 maart 2017 - 17:46

Haha, leuk idee voor een win actie 😉 ik vind je blog leuk om te lezen om je persoonlijke eerlijke berichten en het reilen en zeilen met meer kids. Ben zelf ook zwanger, van onze 2e. En onze dochter scheelt een maandje met jullie dame. Dus herken veel in je blogs:)

Reply
Sandra 3 maart 2017 - 09:19

Wat een leuk mens ben jij 🙂 be honest…. net ontdekt maar begrijp dat je zwanger bent van je 4e? Wow, weet je hoe ze dat noemen? Een oermoeder!

Reply
Marije 2 maart 2017 - 15:25

Hee hoi! Hihi, ik heb al het bovenstaande heus gelezen hoor! En het zit niet echt in mijn natuur om erop los te slijmen, maar aan de andere kant… een chaotische moeder van drie die er dan tóch zo’n puik blog op na weet te houden vind ik wel érg leuk! Een complimentje dus, maar voorzichtig hoor, want ik zie het www vol staan met blogger(t)s en af en toe zie je toch gewoon door de blogs het bos niet meer… Goed, terug naar je vraag voor deze prijsvraag: ik kwam op je site terecht omdat ik namens mijn best-wel-nogal-hoogzwangere zusje (haar eerste kindje) eigenlijk van alles en nog wat aan het op- en nazoeken ben. Voornamelijk inspiratie voor de babykamer, voor kleertjes, voor een heus moodboard, dat soort dingen… en nu denk je wellicht ‘waarom doet ze dat dan zelf niet, dat zusje van je?’ – jahaaa, het arme ding (na, niet echt arm hoor) is twee maanden geleden met haar manlief naar een soort van bouwval verhuisd – een leuke boerderij die nu alleen nog even woonwaardig gemaakt moet worden. Duurt allemaal net ietsje-pietsje langer dan ze verwachtten. En zij heeft in dit (ook al prachtige) buitengebied geen, ik herhaal géén internet. Laat staat wifi. Laat staan eindeloos googelen op baby-ideeën. Dus doe ik dat namens haar, haha! Succes met je blog, groetjes!

Reply
xmasaddict 2 maart 2017 - 10:20

leuke actie! ik ken jouw blog via via, en vond hem eigenlijk vanaf het begin leuk. je bent een begenadigd schrijver en het is iedere keer weer een feestje om je blogs te lezen. de onderwerpen zijn divers en geven ook inspiratie tot schrijven. Je steekt enorm veel tijd en moeite in je blogs en dat is te merken! daarbij heb je ook keiveel leuke acties die precies aansluiten bij je “publiek”. ik wordt altijd weer blij als die “ping” in mijn mailbox laat weten dat je een nieuw blog geplaatst hebt. please never stop!

Reply
Anneliese de Waal 1 maart 2017 - 20:38

Ohhhh…..wat leuk, zou graag een leuke jurk of een mooi vest, ze hebben erg mooie kleren, ik waag graag een kans !!! Groetjes van Anneliese 🙂

Groetjes van,
Anneliese de Waal

Reply
Oma Will 1 maart 2017 - 18:54

Jij bent, de leukste, de grappigste, de liefste, de mooiste, de knapste, de vindingrijkste, de vrolijkste, de geduldigste, de meest troostende mama van de wereld, enz….slijm, slijm , slijm , slijm en nog een x slijm.
Ik vind je een super geweldig mens met een leuke blog, waar ik graag even naar toe kom, om o.a. mee te doen aan een leuke winactie, zoals deze. Lijkt mij fantastisch om eens lekker te shoppen met 50, 00 euro. Wat een rijkdom zo’n bedrag!

Reply
Tineke 1 maart 2017 - 11:06

Je hebt een mooi vest uitgezocht! Die kleur is prachtig! Ik vond je blog altijd al leuk en heb hem herontdekt doordat Sandra nu een van je gastbloggers is. Sandra is de zus van mijn beste vriendin. En nog leuker is nu je zelf ook weer een kindje verwacht, ik vind het altijd leuk om zwangerschapsupdates te lezen en die vind je op jouw blog genoeg 😉
Liefs

Reply
Wanda 1 maart 2017 - 09:20

Allereerst van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en wat een geweldige kans op dit te gekke shoptegoed, waag graag mijn kansje ben veel afgevallen dus nieuwe kleren komen altijd goed uit :-), ken je blogs via Facebook en lees ze regelmatig als ik tijd voor er heb en als ze op mijn tijdlijn voorbij komen. Ze staan altijd vol informatie die voor mijn van toepassing is. Verder zijn de grappige plaatjes die je deelt over het moeder zijn ook altijd er toepasselijk ga vooral zo door. Wens je nog een hele fijne zwangerschap en sterkte alvast straks met de bevalling spannend. Ik ga Mega hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen. De kans is klein maar de wens is groot Fijne dag Liefs Wanda

Reply
Marian 28 februari 2017 - 23:48

Je bent knap, leuk en geweldig, maar het allerleukste aan je is dat je zulke leuke prijzen weggeeft!

Reply
Marian 28 februari 2017 - 21:23

Mooi vest. Sans-online is mijn favoriete online shopwinkel. Zoveel merken, zoveel keus. Geweldig

Reply
Els 28 februari 2017 - 20:10

Wow wat een geweldige actie, ik vind je blog ook echt geweldig (slijm slijm hihi) Ik kan ook zeker wel wat nieuwe kleren gebruiken, want ik koop tegenwoordig alleen nog wat voor mijn jongens

Reply
n.e 28 februari 2017 - 19:29

Ik las dit en dacht….JAAAAAAAAAAAAA ik heb kleren nodig..
dan is 50,- shoptegoed zeker niet overbodig..
Nu ik net getrouwd ben heb ik niet zoveel centen te makken..
dus kan ik niet zoveel kleren over de toonbank smakken..
vind mijn man ook wel eens fijn..
blijft er ook wat over voor zijn kledinglijn..
Nu genoeg zielig gedaan…
voor je blog zou ik zeggen ga zo door met de banaan!
In je blogs heb je altijd een flinke dosis humor en een hoop grappen en grollen..
Af en toe mag je als mommy ook best wel eens dollen!

Succes verder en keep up the good work!

Reply
Anita te Gussinklo 28 februari 2017 - 18:10

Ik heb je via Bloglovin ontdekt en vind je artikelen erg leuk geschreven.
Het leest lekker weg en je bent lekker jezelf, eerlijk en spontaan.
Ook van de gastbloggers kan ik genieten.
Sans-Online is een van mijn favoriete webshops en daarom doe ik graag mee.

Reply
kelly 28 februari 2017 - 17:33

Leuk!
Ik doe eigenlijk nooit mee met je acties. Maar deze vind ik toch wel erg leuk! En ik hou er van om heerlijk online te shoppen, dus dat shoptegoed komt me prima van pas!

Waarom ik je blog zo leuk vind?
Omdat je zo heerlijk puur en vol humor je blogs schrijft!
Zelfs de serieuze dingen die voorbij komen, kun je brengen met een geweldige dosis humor.
Het leest echt heerlijk weg!

Ga vooral zo door!

Reply
Sanne de Bruin 28 februari 2017 - 17:16

Hé dat vest had ik toevallig van de week in mijn winkelmandje gedaan bij Sans!! <3 Hoop zo dat ik weer eens lekker mag shoppen want ik zit al een tijdje thuis in de ziektewet na een ongeluk. En dat is helaas geen vetpot. Wat ik van jou en je blogs vind: Ik volg je blogs al een tijdje en ik lees ze altijd met plezier. Je schrijfstijl is lekker nuchter en lijkt op hoe ik zelf zou schrijven en in het leven sta. Ik heb veel bewondering voor hoe je met digen om gaat!! You go girl!! Zeker met de 4de op komst!! Ga zo door, ik geniet van je blogs!! 😀 😀 😀

Reply
Anja 28 februari 2017 - 15:13

Ben je tegengekomen tijdens een bloghop en sindsdien niet meer verdwenen uit jouw leven (lijk wel een stalker 😉 . Heb grote bewondering voor je: ondanks je jonge leeftijd al drie kinderen en een verrassing onderweg, ik doe het je niet na (en zou het ook niet willen). Je blog is open, eerlijk en een tikkeltje humoristisch en daar hou ik wel van. Voorlopig blijft deze slijmerd je dan ook volgen. Ps: ik ben dol op vesten, dus snap je helemaal als je zegt dat je er zelf zowat in woont 😉

Reply
Jeanne 28 februari 2017 - 14:50

Nou ehmm slijmen vraag je?
Ik geef gewoon mijn eerlijke mening, nu ik de kans krijg haha.
Ik vind je blog een van de leukste, voornamelijk omdat je zo lekker nuchter en eerlijk schrijft!
Van alles weet je zo’n leuk verhaal te maken, dat ik soms zit te huilen van het lachen bij het lezen.
Ook zijn je verhalen/boeken prachtig!
Ik heb er heel veel zin in om je te (gaan) volgen in de zwangerschap en de komende verhalen.
En ja, zulke winacties zijn natuurlijk ook wel heel fijn voor zo’n arm studentje als mij.
Dat vest lijkt mij ook heerlijk, maar als ik win zal ik nog eens goed kijken.

Reply
Jeanne 28 februari 2017 - 14:51

* goed kijken op de site, naar al het overige leuks. (toevoeging laatste zin)

Reply
Suzan 28 februari 2017 - 14:13

Ik heb jouw blog net via mijn beste vriendin ontdekt en ik heb zo zin om jouw blogposts te lezen haha! Oh en natuurlijk heb ik ook wat kleren nodig zoals de rest! Bij Sans-Online heb je zo veel leuks voor mij staan.

Reply
M. 28 februari 2017 - 13:40

Slijm, slijm, slijm…….en jaaaaaah ik heb ook kleren nodig?

Reply
Nelly 28 februari 2017 - 12:23

Een overzichtelijk blog, die helemaal niet past bij een chaotisch persoon. Complimenten.

Reply
Rivka 28 februari 2017 - 12:13

Aaaaahh ik hoop dat ik win! Ik ben niet echt het type dat nu gaat slijmen, maar ik wil heel heel heel heel heeeeel graag winnen en ik hoop dat dat helpt 😉

Reply
ilsiee prins 28 februari 2017 - 11:39

hahahahahah slijm er maar op los??? zet maar vast een bakje klaar hoor hahah.. neeeee geintje…. Maaar heb het vestje even opgezocht, hij is zeker heel erg leuk!!! 😉
Ik doe graag mee om dit fijne bedrag shoptegoed te mogen winnen, wat leuks voor komend voorjaar, daar ben ik zeker aan toe, nouja vooral het voorjaar dan hahahah…
Groetje ilsiee

Reply
anna 28 februari 2017 - 11:25

Superleuke actie en superleuke blog!Je bent echt een topper onder de bloggers en hoewel ik net vier weken in het ziekenhuis heb gelegen en daar jouw blog heb ontdekt moest ik vaak lachen om jouw nuchterheid! Fijn hoor en het heeft mij geholpen om wat te relativeren!Nu ik een stuk van mijn milt kwijt ben en weer langzaam opkrabbel ben jij degene die ik eerst even lees! Dank je!

Reply
Maaike 28 februari 2017 - 11:20

Toen ik op Instagram aan het zoeken was naar interessante blogs, kwam ik jouwe tegen! Echt een super mooie lay-out (slijm slijm, maar wel waar!) en ik vind dat je zo lekker nuchter overal over schrijft, geen gezeur… Je lijkt me een persoon met humor, waar je goed mee kan lachen, maar ook serieuze gesprekken mee kan hebben, vergezelt met een heerlijke dosis nuchterheid 🙂

Reply
Alyt van der Heide 28 februari 2017 - 10:27

Oke ik heb kleren nodig, nieuwe, die van mij komen uit het jaar kruik. Zit er niet uit naast twee meiden, die zowat elke maand wel iets nieuws krijgen…..

Goed hier komen de eerlijke beoordelingspunten van een trouwe volger;

Je schrijft (H)eerlijk. Je post je gedachten, gevoelens zonder daarbij te worden beïnvloed wat lezers er al dan niet van vinden. (Althans zo lijkt het dan voor mij).
Dat was het punt

Reply
Carmen 28 februari 2017 - 10:24

Hi Tamara, wat een leuke winactie. Als moeder van 1 zit ik soms al met de handen in mijn haar, daarom bewonder ik jou als jonge moeder met 3 enorm. Ik heb je al een tijd geleden ontdekt via instagram, en telkens weer terug te vinden op je site. Een stuk herkenbaarheid, je dosis zelfspot, en makkelijk leesbare artikelen maken het dat jij een van de leukste mom bloggers bent voor mij. Fijn om te zien dat we als moeders toch allemaal in hetzelfde schuitje zitten, met betere en mindere dagen, dat jij dat beeld voor ons als lezer weet te schetsen is erg fijn. Ga vooral zo door, ik blijf je volgen! Liefs, Carmen

Reply
maris 28 februari 2017 - 10:01

ik heb even het synoniem voor Slijmen opgezocht: Gatlikken, Kruipen, strooplikken, Stroopsmeren, Vleien……. ik denk dat ik hier even mee pas 😉

Maar ik vind je blogs wel super leuk en gewoon zoals het ook echt is, lekker eerlijk 🙂

Reply
Brit Weijers 28 februari 2017 - 09:47

Heb eens op de site gekeken en daar is wel wat moois te vinden, ik doe graag mee.

Reply
Jan 28 februari 2017 - 09:36

Lekker vernieuwend en up to date en lief van je dat je ons de kost geeft op maar liefst 50,- tegoed .
Je bent een schatje !

Reply
Maria 28 februari 2017 - 08:11

Ik vind het knap dat je iedere keer weer met iets leuks komt. Succes smaakt naar meer, toch?

Reply
Jacqueline de Waal 28 februari 2017 - 07:47

Wat een prachtig vest

Reply
Marloes 28 februari 2017 - 07:40

Ik heb je ontdekt via Instagram. Heb zelf (nog) geen kinderen, maar zag dat je een blog had en lees ze echt met plezier! Je schrijft erg leuk, hebt leuke mooie kids en je bent zelf ook een mooie vrouw om te zien!!

Reply
Nina Mol 28 februari 2017 - 05:35

Ik ben een Oma maar wil up to date blijven wbt kleintjes omdat ik oppasoma ben. Via mijn dochter heb ik jouw leuke blog ontdekt en ik moet zeggen: “Je doet het erg leuk!”.

Reply
Lieke van Veen 27 februari 2017 - 17:43

Ik vind jou schrijfstijl echt helemaal geweldig!
Shoptegoed komt altijd goed van pas dus ik doe graag mee.

Reply
Myrna 27 februari 2017 - 17:06

Hahahahaha slijmen mag? Normaal heb je er volgens mij een gruwelijke hekel aan?
Tijdens m’n zwangerschap heb ik je blog ontdekt, leuk en makkelijk te lezen, eerlijk en nuchter, heel fijn! En gewoon recht voor z’n raap, top.
En je vest heeft me doen besluiten om eens bij sans online te kijken, want hij is wel erg leuk. Winnen is altijd leuk 🙂 Lieve groetjes

Reply
Jolijn 27 februari 2017 - 16:36

Hoe heerlijk je open over van alles en nog wat kwebbelt bezorgt mij veel leesplezier! 🙂

Reply
Anna 27 februari 2017 - 15:41

Ik heb je ontdekt via al die bloghopjes!! Het leukste vind ik dat je heel persoonlijk bent en ik veel van mezelf in je herken! Super leuk om te lezen dus!! ?
Facebook: An Na

Reply
Nathalie 27 februari 2017 - 14:43

Wat een leuke actie, ik doe niet vaak aan dit soort dingen mee, maar nu ga ik er poging wagen. Ik ben 5 weken geleden bevallen en helaas gaat het gewicht er niet zomaar af, dus heb wel het eea nieuw nodig om toch nog leuk eruit te zien. Ik ga nog wel sporten en dieeten, maar niet te heftig..

Ik volg je blog pas net en ben je dus nog aan het “leren kennen”. Ik volg je natuurlijk niet voor niks, je blog spreekt mij aan. Waarom? Vooral omdat het gericht is op de levensfase waar ik nu ook sinds kort in zit. Daarbij schrijf je makkelijk en fijn en dus prettig om te volgen 🙂

Groetjes
Een verse volgster

Reply
Gertine 27 februari 2017 - 13:39

Ik doe graag mee.
Je blogjes lezen lekker makkelijk weg. En herkenbaar. Groetjes

Reply
Kim 27 februari 2017 - 12:54

Yes please! Ik hou van je nuchtere schrijfstijl. Het zet me weer met beide benen op de grond wat betreft moederschap, als ik alles rondom het moederschap overromantiseer! ?

Reply
marjonS 27 februari 2017 - 12:51

Ik heb keurig alles gelezen hoor 😉
Uhm slijmen, haha… dat maakt jouw blog al leuk 😛 Je bent gewoon zoals je bent, rechtuit en eerlijk…

Ik doe iig graag mee met deze winactie 😀

Reply
Marian B 27 februari 2017 - 12:12

Slijmen, sorry daar houd ik niet zo van 😉 Vind het gewoon erg leuk om je eerlijke blog te lezen, oh en ik houd van nieuwe kleren, dus ik doe graag mee!

Reply
Lilian 27 februari 2017 - 11:17

Ik lees je blog met veel plezier! Ook ik ben een mama van vier. En nu de baby 5 maanden is vind ik dat mama zich zelf ook wel mag verwennen door eens iets leuks voor zich zelf te shoppen, want net als ik op jouw blog had gelezen kom ik ook meestal terug van een shopmiddag met kleding voor de kids ipv voor mezelf. Dus ik ga voor deze win kans!

Reply
Cassandra 27 februari 2017 - 11:17

Bff’s geven geen complimentjes. Maar je mijn wel mijn bitch!

Reply
Joyce 27 februari 2017 - 11:14

Haha geweldig! Ik ben via mijn nicht haar blog (goodgirlscompany) bij jouw blog terecht gekomen en ik vind je eerlijk waar een van de leukste mamabloggers! Je bent recht voor z’n raap, geen zoete ‘het leven is altijd zo geweldig’ onzin, en ook nog eens alles met een flinke dosis humor! Je bent gewoon een lekker wijf ?

Reply
Monique 27 februari 2017 - 11:13

Inderdaad een hele leuke vest? Sans-Online heeft ook veel keus en het is fijn daar te bestellen. Dus ik doe heel graag mee!?

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.