Hij wil, hij wil, wat ik niet wil.

by Tamara

‘Kijk, deze vind ik mooi voor boven de bank!’  zie ik op mijn scherm staan. Ik rol met mijn ogen, open de app en zie een verschrikkelijk gedrocht van een schilderij. ‘We wonen in een huis, niet in één of andere mancave, die maffia/scarface schilderijen hang je maar in de kelder.’  Vervolgens stuurde ik een foto van een (vond ik) hele mooie IXXI. Even later piept mijn telefoon, ‘Nee, saai!’ En zo ging het dus al een paar maanden, Of eigenlijk al zolang als we samenwonen. Hij wil dit, ik wil dat. Hij wil zus, ik wil zo. En dus hadden we een lege plek boven de bank. Een plek die nu eindelijk gevuld is.

Hij wil, hij wil, wat ik niet wil.

Ik heb het al een keer eerder vertelt, maar Richard en ik hebben een hele verschillende smaak. Echt dag en nacht verschillend. Als het aan hem zou liggen dan woonden we in een ziekenhuis steriel huis met hoogglansmeubels en scarface posters. We wonen nu ruim 7 jaar in dit huis en we wisten gewoon echt niet wat we aan de muur boven de bank moesten hangen. Hoe vaak zijn we wel niet bij meubelzaken geweest, hebben we op internet gespeurd en weet ik het. Maar we konden het nooit eens worden.

En toen kreeg ik een mail van Desenio of ik een paar posters wilde uitkiezen. Ik keek op hun site en werd meteen enthousiast. Wat een boel keuze! Wat ik een groot voordeel vind is dat je zoveel soorten posters kunt kiezen en dat je ook overal meteen lijsten bij kunt kopen. Ik weet dat het helemaal ‘in’ is om je posters met van dat gekleurde tape aan de muur te plakken, maar ik vind dit dus echt stukken mooier.

Ik koos voor de WOODEN PIER POSTER, de FOGGY TREE TOPS POSTER, de FOREST BY THE LAKE POSTER en de MISTY MOUNTAIN POSTER. Ik wilde eerst voor een hele toffe collage gaan met allerlei kleuren en verschillende foto’s, maar onze woonkamer is heel klein en ik dacht dat dat dan al snel te veel zou worden. Daarom koos ik voor rustige kleuren in een natuurthema.

Wil jij ook graag mooie posters in huis? Tussen 13 en 15 maart krijg je op alle posters en  25 % op posters naar keuze. Dit is exclusief de handpicked-/collaboration posters  en lijsten. Verder kun je uit alles kiezen. Met de code MOMMYDIARIES krijg je dus 25 % korting op alle posters. Kom je er niet uit en heb je inspiratie nodig? Volg dan @desinio op instagram.

 

Ik ben blij dat we nu in ieder geval iets aan de muur hebben. Want die grote witte muur vond ik echt vreselijk. Richard liep eerst te mopperen dat hij de door mij gekozen posters niet mooi vind, maar uiteindelijk is hij er ook wel blij mee.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.