Wil jij ook gratis Ladival zonbescherming proberen?

by Tamara

Smeren, smeren, smeren. Ik weet nog hoe verschrikkelijk ik het vroeger vond en toch is het zo belangrijk. Was ik net even lekker aan het spelen, riep mijn moeder weer omdat ik ingesmeerd moest worden met dat plakkerige spul waardoor al het zand weer aan me bleef plakken. Gelukkig is er nu een manier waarop het voor je kind heel erg leuk is om zich in te smeren. Ladival heeft namelijk dit jaar de Smeer ‘M campagne. Hierbij willen ze ouders en leerkrachten informeren over het belang van goede zonbescherming voor kinderen en maken ze het voor kinderen leuker om zich in te smeren. Hierbij wordt Lavidal ondersteunt door KWF Kankerbestrijding en wordt er voor elke verkochte flacon zonbescherming voor kinderen 1 euro gedoneerd aan dit goede doel. Meer lezen over deze campagne en hoe jij gratis Ladival zonbescherming kunt winnen? Dat lees je in dit artikel!

Over Ladival.

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar wanneer ik iets op de huid van mijn kinderen smeer, dan wil ik gewoon zeker weten dat het goed is. Bij een merk als Ladival hoef ik me daar geen zorgen over te maken. De zonbescherming van Ladival is helemaal vrij van parabenen of andere conserveringsmiddelen, daarnaast bevat hij geen kleurstoffen, geen chemische filters, geen emulgatoren en ook geen parfum. Zonbescherming zonder alle overbodige troep erin dus, wat heel fijn is, omdat het hierdoor heel erg geschikt is voor de gevoelige huid. De UV-A en UV-B bescherming van de zonbescherming van Ladival, voldoet aan alle EU-richtlijnen. Daarnaast helpt het de schadelijke gevolgen van IR-A straling, oftewel vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Wat Ladival zo fijn maakt is dat het makkelijk uitsmeert, niet plakkerig is en snel opgenomen wordt door de huid.

Over de samen smeren campagne.

Veel kinderen vinden het insmeren met zonbescherming vervelend en dat is niet zo gek. Het is natuurlijk wel een extra handeling waarbij de even moeten wachten met spelen en daarnaast vinden veel kinderen het ook gewoon niet fijn om ingesmeerd te worden. Ook is het gewoon heel erg lastig om kinderen het belang van smeren uit te leggen. Je kunt zo vaak tegen een kind zeggen dat hij verbrand als hij zich niet insmeert, pas als ze dan een keer verbranden snappen ze dat het vervelend is en juist dat verbranden wil je heel erg graag voorkomen.

ipad game 2

Met de campagne Samen Smeren heeft Ladival vorig jaar honderden kleuterklassen aan het smeren gekregen. Dit jaar besloten ze het nog groter aan te pakken door de lancering van een nieuwe online app Smeer ‘M. Dit is een gratis programma dat kinderen spelenderwijs bewust maakt van de gevaren van het buiten spelen zonder je eerst in te smeren.

Wat Smeer ‘M nou zo leuk maakt is dat je het overal kunt gebruiken. Het is toegankelijk vanaf de website en zo te bekijken op het digiboard op school, de tablet of een telefoon. Doordat je het overal kunt gebruiken, kunnen kinderen thuis oefenen en op school laten zien hoe goed ze al kunnen smeren.

Op de site Samensmeren.nl kunnen zowel ouders als leerkrachten een heleboel informatie vinden en daarnaast een heleboel lesmateriaal vinden. Het lesmateriaal is gratis te downloaden en bestaat uit YouTube filmpjes en een aantal voorleesboekjes. Maar ook bijvoorbeeld een leuk stappenplan voor kinderen en posters om in de klas op te hangen. Een aantal kleurplaten die leuk zijn om in te kleuren. Smeerdiploma’s voor de leerlingen en nog een aantal informatieflyers.

 

Ik mag van Ladival twee pakketjes met Ladival zonbescherming weggeven. Hoe je meedoet? Like Themommydiaries op facebook en laat onder het bericht op facebook in een reactie achter dat je meedoet! Veel succes!

In samenwerking met Ladival.

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

Francis | Mamazetkoers.nl 24 juli 2018 - 11:56

Ik vind het altijd zo lastig om de kids in te smeren. De baby ligt niet stil en mijn peuter is er al vandoor zodra ze de fles ziet haha.

Reply
Diny Gijsberts 24 juli 2018 - 08:46

Oh já héél graag want met deze tropische temperaturen kun je niet voorzichtig genoeg zijn, er is zelfs kans op een zonnesteek als je niet oplet !!! Ik zie vaak ouders die hun kinderen géén petje op hun hoofdje en géén zonnebril opzetten met álle gevolgen van dien ! Nog niet eens te spreken over onbeschermde blote armpjes en beentjes !

Reply
AnnaB 24 juli 2018 - 08:20

Lijkt mij fijn met twee kinderen onder de vier jaar,die toch buiten willen spelen ook in de zon Goed smeren is belangrijk

Reply
Nanine 24 juli 2018 - 08:11

Met 4 kids is het flink smeren. Ik doe graag mee

Reply
Julia van empel-stamate 24 juli 2018 - 22:55

Ik doe graag mee

Reply
Natasja 24 juli 2018 - 08:02

Wat een goede campagne! Die onthoud ik even voor als Isabelle wat ouder is. En super leuk dat je pakketjes mag weg geven!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.