Wil jij nieuwe dingen proberen in bed?

by Tamara

Als je in een relatie zit, is het niet ongebruikelijk dat na verloop van tijd de seks minder spannend wordt. Je kent elkaar steeds beter maar dat gaat soms ten koste van de spanning tussen de lakens. Je kunt dan bij de pakken neer gaan zitten, maar je kunt ook zorgen dat je nieuwe dingen gaat uitproberen. Wij leggen je graag uit wat je zoal kunt doen om te zorgen dat de vonken weer van jullie seks afspatten. Er is zo ontzettend veel te ontdekken dat het zonde is om van je seksleven een sleur te maken. Met een paar attributen kun je vele nieuwe wegen inslaan. 

Mag het wel wat spannender? 

Tedere seks kan heel prettig zijn, maar na verloop van tijd kan dit ook gaan vervelen. Wil je het wat spannender maken, kijk dan eens of bondage iets voor je is. Als jij het als vrouw fijn vindt om gedomineerd te worden, kun je met bondage dit nog een tandje opvoeren. Je kunt eenvoudig beginnen en bijvoorbeeld eens een setje handboeien kopen waarmee hij jou aan het bed vast kan maken. Mag het nog wel wat meer zijn, vermijd dan de slaapkamer een keer en experimenteer eens op spannende plekken. Ga eens naar een verlaten bos en laat je vastbinden aan een boom, reken maar dat dit spanning zal opleveren. Er zijn mogelijkheden te over en alles is mogelijk zolang jullie beide instemmen. 

Er gaat een wereld voor je open

Wanneer je merkt dat je het fijn vindt om de dominante rol aan te nemen, dan kun je je partner letterlijk met heel veel speeltjes te lijf gaan. In de wereld van de BDSM is alles mogelijk. Je kunt ervoor kiezen om hem zachtjes te teasen maar als hij van pijn houdt, zijn er ook volop mogelijkheden. Kijk eens of de tepelklemmen je aanspreken, doe hem een cocksling om om hem een knellende maar trekkende sensatie te geven. Houdt hij echt van pijn? Dan kun je een zweep kopen om hem aan zijn trekken te laten komen. Het spreekt voor zich dat ook jij jouw fantasie helemaal kunt uitleven. Koop wat jij graag op hem zou willen uitproberen, misschien een bondageharnas? Of enkelboeien? 

Vergeet de soloseks niet

Een andere manier om je seksleven beter te maken, is door je eigen lichaam beter te leren kennen. Onder vrouwen is de satisfyer momenteel zeer populair en dat is niet zonder reden. Dit apparaat stimuleert de clitoris aan de hand van drukgolven waardoor je tot hoogtepunten komt zoals je ze nog nooit had ervaren. Hoe beter jij weet wat je lekker vindt, hoe beter de seks met je partner ook zal worden. Je kunt hem ook vragen om jou te verwennen met je satisfyer. Je seksleven zal zo snel weer bruisen!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.