Wie heeft de meeste schoenen hier in huis?

by Tamara

Ik zag laatst een berichtje voorbij komen op facebook in zo’n woongroep, waarin gevraagd werd hoe mensen hun schoenen opbergen. Bij dat bericht stond een foto met een hele stapel schoenen, gewoon opgestapeld in de gang. Nu kan ik wel doen alsof het hier zo netjes gaat met de schoenen, maar helaas is dat niet zo. Ik heb echt al heel erg lang geen schoenen gekocht en switch altijd een beetje tussen drie paar, maar ik heb wel heel erg veel schoenen. De kinderen net zo, ze hebben allemaal toch wel twee paar schoenen, maar dragen er maar eentje. En dan hebben we het nog niet over Rich zijn verzameling gehad, want die is immens. Hoe we hier in huis de schoenen van zes personen opbergen? En wie hier de meeste schoenen heeft? Dat vertel ik je in dit artikel.

Zoveel verschillende soorten schoenen.

Maar eerst even terug naar dat berichtje in die woongroep, want ik vond het zo grappig om te zien dat er zoveel verschillende manieren waren om schoenen op te bergen! Sommige mensen hadden ze inderdaad gewoon op een grote stapel liggen in de gang, maar er waren ook mensen die in hun huis een hele kamer hadden ingericht vol met kasten met schoenen! Ook de verschillen tussen de schoenen die mensen dragen vond ik heel erg leuk om te zien. Ik draag zelf meestal boots zoals Dr Martens, bikerboots enzo. Ik heb wel hakken, maar die zijn gewoon echt niet handig om op achter je kinderen aan te rennen. Maar goed, de schoenen van de vrouwen in die groep gingen van hele hoge stiletto hakken in allerlei kleuren, tot comfortabele vrouwen modellen zoals Hartjes schoenen.  Maar ook bij de mannen zat er behoorlijk veel verschil tussen hoor. Over het algemeen hadden de meeste mannen vooral heel erg veel sneakers  van allerlei merken, maar ook van die nette lakschoenen. Ik herkende ook nog een paar Harris schoenen, die ik eerder was tegengekomen toen ik keek of ik nette schoenen voor Rich kon vinden. Wel grappig om te zien dat er zoveel verschil tussen schoensmaken zit dus!

Wie heeft hier in huis de meeste schoenen?

Nou dit was wel een punt van discussie in ons oude huis. Want hoewel Richard ervan overtuigd was dat ik veel meer schoenen had dan ik, was dat dus absoluut niet zo. Ik verdeelde mijn schoenen over twee dozen. Schoenen die ik nu veel draag en schoenen die ik niet zoveel draag. De eerste doos spreekt voor zich, de tweede doos, daar stopte ik bijvoorbeeld sandalen en slippers in. Sneakers die ik nu toch niet draag en hakken die momenteel een beetje te hoog zijn, maar die ik toch niet helemaal weg kan doen.

Maar goed, toen wasRichard zijn verzameling aan de beurt. Nou echt hoor, hij mag nooooooit meer zeggen dat ik teveel schoenen heb. Meneer had gewoon vier hele dozen vol met schoenen! Eerlijk is eerlijk, hij draagt ze wel allemaal. Hij wisselt heel erg veel af en hoewel hij het ene paar veel meer draagt dan het andere, staan ze niet doelloos in de kast ofzo. Voor hem geldt trouwens ook dat hij al heel erg lang geen schoenen gekocht heeft, maar goed dat is ook niet nodig natuurlijk.

En dan de kinderen?

Nu is het zo dat de kinderen ook behoorlijk veel schoenen hebben, maar ze dragen allemaal alleen hun lievelingspaar. Alleen Sarah wil echt elke dag andere schoenen aan, maar die heeft dan ook het geluk dat ze alle oude schoenen van Lauren past. De jongens hebben dat niet. Maxim trapt zijn schoenen echt wel af en als hij een model heeft dat nog redelijk is, passen ze Floris meestal niet omdat Maxim veel bredere voeten heeft.

 

Hoe is dat bij jullie? Wie heeft er bij jullie de meeste schoenen in huis?

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.