Welke schoenen draag jij op je trouwdag?

by Tamara

Je trouwdag. De mooiste dag van je leven, toch? Dat heel wat huwelijken in een scheiding eindigen, daar ben je deze dag niet mee bezig. En terecht! Geniet van je dag, van elkaar, van de liefde. En geloof erin dat jullie een lang en gelukkig leven tegemoet gaan, anders zou je niet met elkaar trouwen! Deze dag draait alles om jullie, om jullie liefde voor elkaar. Maar ook om jullie looks. Want zeker vrouwen besteden rondom hun bruiloft bijna net zoveel tijd en geld aan hun uiterlijk als verdeeld over een heel jaar. De perfecte schoenen vinden kan bijvoorbeeld een zoektocht van maanden betekenen.

Het begint met de jurk

De juiste look voor je bruiloft, die begint met de perfecte jurk. Zolang je die niet gevonden hebt kun je ook nog niet aan de slag met schoenen, haar en make-up, dus het is zaak om hier niet te lang mee te wachten. Een flink aantal maanden voor je bruiloft, tot wel een jaar van tevoren, je jurk gaan zoeken, is niet raar. Kies er eentje waar je echt helemaal verliefd op bent, de jurk waarvan je meteen weet ‘ja, dit is hem!’. Dat kan soms betekenen dat je heel wat moet passen, verschillende bruidszaken af moet gaan, en heel veel inspiratie moet zoeken op internet. Maar voor iedereen is hij wel ergens te vinden, die perfecte jurk, en zodra je hem aantrekt dan zal je dat voelen.

Daarna kun je met de rest aan de slag

Heb je de jurk uitgekozen? Mooi! Dan kun je nu met de rest aan de slag. Begin eens met je bruidsschoenen. Welke schoenen wil je onder je jurk gaan dragen? Wees daarin een beetje realistisch. Voor alles sneakers dames, die gewend zijn om iedere dag lekker op hun sportschoenen rond te lopen, geldt dat een overgang naar hele hoge hakken nogal heftig kan zijn. Als je daar niet mee gaat oefenen, loop je heel de dag te wankelen als Bambi op het ijs, en heb je na een uurtje waarschijnlijk al behoorlijk pijnlijke voeten en enkels. Kies liever voor een wat lagere hak, als dat beter bij je past, daar zal je je een stuk beter en zelfverzekerder bij voelen.

Je kunt nu ook na gaan denken over je haar en make-up, zodat deze goed bij je outfit past. Ga je voor een romantische look, of juist wat meer uitgesproken? Ook hierbij geldt weer dat het goed kan zijn dicht bij jezelf te blijven; je wilt jezelf als je op je trouwdag in de spiegel kijkt tenslotte wel gewoon herkennen.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.