Welke diëten ik dus echt noooooit ga doen.

by Tamara

Zoals jullie weten ben ik al een tijdje bezig met afvallen en dit gaat heel goed! ( ik zal binnenkort weer eens een update schrijven.) Volgens mij heb ik eindelijk iets geholpen dat echt heel goed werkt. Nu is dit niet de eerste keer dat ik wat wil afvallen en ik heb dan ook al behoorlijk wat diëten geprobeerd. in dit artikel wil ik jullie vertellen over de diëten die ik dus echt nooooit meer ga doen. Of de diëten die ik überhaupt nooit ga proberen! Kijken jullie mee?

Deze diëten ga ik dus nooit meer doen!

Een smoothie dieet.

Dit heb ik dus een hele tijd gedaan. Ik had even zo’n vlaag van verstandsverbijstering waarin ik besloot dat ik alleen nog maar smoothies ging drinken en verder niets ging eten. Ehh ja. Dat hield ik dus wel echt een halve dag vol. Buiten dat het niet gezond is om allee maar smoothies te drinken, vond ik die spinazie/grassap gedoe smoothies ook gewoon echt niet lekker! Haha.

Een soep dieet.

Een hele tijd geleden zag ik op tv voorbij komen dat iemand een soep dieet deed. Nee niet lekkere gevulde soep met stopkbroodjes en kruidenboter, maar een soort waterige boullion. Ehh als ik er alleen al aan denk wordt ik heel erg verdrietig. Nee laten we dat maar niet doen!

Een ‘vast’ dieet.

Collegablogger Saskia doet al jaren aan Intermittent fasting en is daar heel tevreden over. Simpel gezegd slaat ze elke dag haar ontbijt over en eet ze niet meer na 8 of 9 uur ( volgens mij). Nu heb ik dat wel eens geprobeerd en ik was er in eerste instantie wel positief over. Totdat ik na een tijdje echt last begon te krijgen van duizelingen en andere rare kwaaltjes. Dus nee, dit dieet is ook niets voor mij!

Een shakedieet.

Tot slot een shakedieet of proteine dieet. Ik ken een heleboel mensen die hier hele goede resultaten mee geboekt hebben en ik weet dat als je het goed doet, dat het ook gewoon goed werkt. Maar het is gewoon niets voor mij. Het klinkt heel stom hoor, maar ik wil graag dingen kauwen en tja, je kunt wel op een shake gaan kauwen, maar dat is het ook net niet haha. Dus dit ga ik ook niet nog eens proberen.

 

Welke gekke dieeten heb jij wel eens geprobeerd en welke ga je nooooit meer doen?

Dit artikel bevat een betaalde link.

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.