Weekendplogje | Datenight, verjaardag en nog veel meer.

by Tamara

Dusss ik zat weer eens achter mijn laptop te denken wat voor een onzin ik jullie nu weer zou schenken:P Nee grapje! Maar ik merk wel dat ik het met alle drukte hier steeds moeilijker vind om leuke onderwerpen te vinden en blogs te schrijven.  Nu  krijg ik regelmatig berichtjes over dat ik weekoverzichten zou moeten maken. Dat deed ik eerst wel altijd, maar ja.. ik maak gewoon niet zoveel mee en ik maak niet zo heel erg veel foto’s overdag. Dus dan zou het een heel erg leeg overzichtje zijn. Maaarrr, afgelopen weekend maakte ik daadwerkelijk iets mee. Ik ging op date met mijn vriendje en ik ging voor het eerst in drie jaar weer naar het graf van mijn moeder toe. Kijken jullie mee?

Trek je wat leuks aan?

Mijn vriend en ik gaan niet zo heel erg vaak samen weg en hoewel ik dat soms wel jammer vind, vinden we het beide niet heel erg. Maar nu was het echt al heel erg lang geleden, dus ik zei een tijdje geleden tegen Rich dat ik het wel weer leuk zou vinden om weer eens wat samen te doen. Nou dat heb ik geweten hoor. Donderdag stuurde hij namelijk dat ik misschien wel eens wat leuke kleren voor mezelf uit kon zoeken online en vrijdag, nadat het bezorgd was, vroeg hij of ik iets leuks aan wilde trekken en de kinderen vast eten wilde geven.

outfitje! Een leren rok, panty en een oudroze blousje!

Dus ik ging even flink in de steigers en nadat Richard thuis kwam, kwam zijn moeder ook. We zijn samen heerlijk uit eten geweest en hebben ontzettend gelachen! Hoewel we het niet vaak doen, is het wel heel erg leuk hoor zo af en toe heel even samen te zijn.

Op zaterdag hadden we een drukke dag. Er moesten weekboodschappen gedaan worden, het huis moest even goed schoon en ik had een heleboel opdrachten die af moesten. Richard zou in de avond naar de bioscoop gaan, maar zijn vriend was ziek en daarom hadden we een avondtje thuis. We zijn weer opnieuw begonnen met Game of Thrones. Grappig dat je dan elke keer weer nieuwe dingen ziet!

Op zondag hadden we ook iets leuks op de planning staan. Mijn oma is zaterdag 80 jaar geworden en daarom gingen we daar zondag naartoe. Onderweg daarheen hadden we wel een beetje een discussie. Ik weet de route namelijk uit mijn hoofd, maar Richard niet. Dus van hem moest ik de navigatie instellen en zo reden we een hele andere route, waardoor we er heel veel langer over deden dan normaal. En toen we er bijna waren, nam Richard een andere afslag en gingen we iets doen wat ik altijd heel erg lastig vindt.

Na drie jaar.

Ik had namelijk gezegd dat als we naar mijn oma zouden gaan, dat we ook wel naar mijn moeder konden gaan, omdat die daar vlakbij is. Mijn moeder is gecremeerd, maar haar as is in een urn bijgezet in een soort betonnen doos onder de grond, waar ook de urn van mijn opa ( haar vader) in zit. Ik kom er eigenlijk nooit, de vorige keer was ik volgens mij zwanger van Lauren of Lauren was net geboren, dus dat is al drie of vier jaar geleden. Waarom ik er nooit kom? Ja ik weet niet.

Ik vind het gewoon heel erg moeilijk om me te realiseren dat ze er echt niet meer is en als ik daar dan ben, moet ik gegarandeerd huilen. Nu wil ik niet zeggen dat ik heel erg hard ben ofzo hoor. Maar ik laat mijn emoties niet zo graag aan anderen zien en wil er niet graag mee geconfronteerd worden. Maar ik vind het ook gewoon een heel erg raar idee. Voor mij is ze er gewoon altijd. Ze is bij me als ik aan haar denk en als ik over haar droom. Ik heb niet het idee dat ze dáár echt is ofzo… Beetje lastig uitleggen. Maar goed, ik vind het dus heel moeilijk om daar naartoe te gaan en zou er nooit uit mezelf heen gaan. Dus misschien is het maar goed dat Richard me op deze manier ‘gedwongen’ heeft. Ik heb even een flink potje gehuild en toen was het ook gewoon weer goed.

Verjaardag.

Daarna gingen we door naar de verjaardag van mijn oma. We hebben niet zo heel erg veel cntact gehad in de afgelopen jaren en dat is gewoon heel erg jammer, zeker omdat ze Saar bijvoorbeeld nog nooit gezien had. Maar nu heeft ze de kleinkinderen allemaal weer gezien en het was heel erg leuk! Ik ben blij dat we gegaan zijn.

Oké, ik realiseer me dat dit een plog is met heel erg weinig foto’s hahhaha! Maar ik hoop dat jullie deze miniplog toch leuk vonden!

Liefs Tamara

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.