Een weekend weg met 4 kinderen – VLOG OHOH! (Centerparcs de Huttenheugte)

by Tamara

Zo! Dat duurde wel even! Maar ik heb eindelijk tijd gehad om de vlog van Centerparcs te editen en de blog te schrijven. Hoe doen andere bloggers die ook vloggen dat? Het lukt me echt nooit om alles altijd meteen online te zetten haha! Maar goed, eind januari zijn we een weekendje naar Centerparcs de Huttenheugte geweest en daar heb ik gevlogd! Ik begin het vloggen steeds leuker te vinden en hoewel ik niet superveel kijkers of abonnees heb, ben ik dankbaar voor iedereen die kijkt haha!

Een weekend weg met 4 kinderen – VLOG OHOH! (Centerparcs de Huttenheugte)

Begin januari kreeg ik van het pr bureau van Centerparcs een mailtje of ik een weekendje naar een park zou willen. Nou ik zat toevallig net te kijken voor een weekendje weg, dus dat wilden we natuurlijk heel erg graag. Er wordt heel vaak een beetje gedaan over Centerparcs of het heel erg suf en mutserig is, maar dat vinden wij echt helemaal niet. We gaan regelmatig een weekendje ( ik heb voor april net weer een weekend weg geboekt, kun je na gaan! Haha) en dat vinden we superleuk!

We mochten een park uitzoeken en kozen voor Centerparcs de Huttenheugte. Dit is tot nu toe echt ons favoriete park, we zijn hier inmiddels al wel 10 keer geweest en het blijft leuk haha. Grote voordelen aan dit park vind ik toch wel het prachtige zwembad, dat er zoveel voor kinderen te doen is en dat het voor ons niet zo heel ver rijden is. Bovendien is het gewoon ook een heel mooi park met huisjes die altijd goed schoon zijn!

Het was ons eerste weekend weg als gezin van 6, dus het was wel even spannend wat Sarah ervan zou vinden, maar het is allemaal helemaal goed gegaan. Ze heeft er wel heel erg slecht geslapen, maar dat kwam meer omdat mevrouw elke keer zodra ze net sliep omrolde en weer wakker werd.

Ohja! En we gingen nog naar Plopsa, en daar heb ik stiekem wel iets over te mopperen! En je ziet mij ook spullen voor 6 mensen in één tas proppen!

Wat dan? Dat zie je in de Vlog!

Ik zou het superleuk vinden als jullie je zouden willen abonneren en een duimpje omhoog doen! Thankyouu!

Gaan jullie ook wel eens naar Centerparcs? En hebben jullie nog aanraders voor een mooi park?

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Birgit 20 februari 2018 - 21:40

Wij gaan ook gemiddeld 1 a 2 keer per jaar naar Centerparcs! Ons favoriete park is het Heijderbos! Super mooie en schone huisjes, een jungledome en een super zwembad!

Reply
Inge 20 februari 2018 - 07:51

Leuk zeg! En tof dat plopsa er zo dicht bij is…
Wij gaan altijd naar Lac d’Aillette, natuurlijk voor jullie nog een stuk verder rijden.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.