Weekend Dierenbos. ( In het mooiste vakantiehuisje ooit!)

by Tamara

Een tijdje geleden ontving ik een mail waarin we gevraagd werden of we met moederdag een weekend naar Vakantiepark dierenbos wilden. Nu had ik al van Joyce gehoord dat het een heel erg leuk park is en dat ze het daar ontzettend leuk hadden gehad, dus natuurlijk wilden we dat wel! Nu was de planning niet helemaal handig, want de week ervoor kwamen we net uit Frankrijk terug en meteen het weekend erna gingen we weer door naar Dierenbos, wat ervoor zorgde dat alle was die ik net van de hele week Frankrijk had gewassen en weggewerkt meteen weer ingepakt kon worden, maar dat gaf niet. Het was het namelijk wel waard! Kijken jullie mee naar een fotoverslag van ons weekend Dierenbos in het allermooiste vakantiehuisje ooit?

Vrijdag.

Maxim is sinds een tijdje elke vrijdag vrij en daarom kon hij me mooi helpen met inpakken. We hadden een paar dingen die niet zo heel erg handig waren. Ik was de hele week alle was van de vakantie aan het wegwerken en dus was er heel erg veel was om nog te doen. Op donderdag gooide ik een was erin en toen ik het op vrijdagochtend eruit wilde halen, zodat het nog snel in de droger kon en mee naar Dierenbos, bleek het nog drijfnat. Met de vorige keer dat onze wasmachine op een heel erg ongelegen moment stukging ( net toen iedereen buikgriep had) nog in het achterhoofd, probeerde ik allerlei dingen om hem weer aan de praat te krijgen. Uiteindelijk bleek het probleem bij het filter te zitten, er zat een legoblokje in klem en daardoor deed hij het niet goed. Maar natuurlijk kwam ik daar net een uur voor vertrek achter, dus ehh.. Ja.. Geen tijd meer om een was te draaien.

Dus ik besloot maar gewoon een heleboel van de waslijn te plukken en dat mee te nemen. Werkte ook prima. Om 2 uur was Richard thuis en konden we de auto inladen en toen Floris om 3 uur vrij was uit school, reden we direct richting het zuiden van het land.

Na een reis van iets minder dan drie uur kwamen we op het park aan. Daar kregen we eerst de sleutels van een ‘damhert’ huisje. Dat vond ik een beetje gek, want we hadden bij de boeking doorgekregen dat we in een alpaca villa zouden zitten ( veel kinderen, veel ruimte nodig haha) Na even navraag te hebben gedaan bij de receptie, bleek dat de bank van ons huisje stuk was gegaan en dat ze ons daarom omgeboekt hadden. De bank zag er niet meer zo netjes uit en daarom dachten ze dat we misschien liever een ander soort huisje hadden. Maar na kort overleg, waarbij ik aangaf dat ik dat geen probleem vond en dat ik wat extra ruimte juist heel erg fijn vond, mochten we zonder probleem naar ons huisje toe en dit was het huisje waar we aankwamen!

Wat een mooi huisje he? We waren er serieus gewoon een beetje verliefd op en vroegen ons af of we niet gewoon konden blijven wonen! haha! Het doet me met het rieten dak en de luiken heel erg denken aan het huis van mijn opa en oma van vroeger, dus ik was helemaal in de wolken! haha!

Het weekend was supergoed verzorgd, we mochten eten in het restaurant en echt, als je er ooit bent. Ga daar eten! Het eten daar is echt meer dan geweldig!

Zaterdag.

Na een nacht slaap waarin we heerlijk sliepen, ondanks dat Sarah veel wakker was, werden we verrast met een ontbijt. En wat voor een ontbijt! Haha!

Lekker donuts proppen! Haha!

Onze kinderen zijn ontzettende waterratjes en natuuuurlijk wilden ze heel erg graag zwemmen na het ontbijt! Het zwembad op het park is niet heel erg groot, maar wel heel leuk. Er is een gedeelte voor kleine kinderen en een dieper bad met twee glijbanen, waar de kinderen zich prima op vermaakt hebben. De hoge glijbaan ging nog best hard en was heel hoog, maar onze baby die nergens bang voor is, ging gewoon met ons op schoot er vanaf! haha!

Wat ik ook heel erg leuk vond is dat de badjuf en badmeester ( heet dat zo?) zo ontzettend vriendelijk en behulpzaam waren. Ze waren druk de kinderen aan het entertainen, gaven Floris tips hoe hij een beter bommetje kon maken en kwamen zelfs aanzetten met een hele doos vol met duikbrillen en snorkels! Superleuk dat ze daarom denken!

In de middag sliep Sarah wat en speelden we wat bij het huisje, om in de avond te gaan bowlen en daarna aan te schuiven voor weer een heerlijke maaltijd!

Zondag.

En toen brak de laatste dag alweer aan! Meestal als we een weekend weg gaan, gaan we rond twee uur weg zodat Sarah in de auto kan slapen, maar we hadden het zo naar ons zin dat we deze keer besloten in de avond nog wat te gaan eten en daarna te vertrekken. Het was moederdag en meteen in de ochtend werden we al verrast met een geweldig ontbijt en cadeaus van de kinderen!

Na het ontbijt wilden we eigenlijk naar Beekse bergen gaan, maar de kinderen waren best wel heel erg moe en dus besloten we nog even te gaan zwemmen en daarna nog even te gaan spelen. Er is echt ontzettend veel te doen op het park en toen we terugreden kwamen we erachter dat we een heleboel niet gezien hebben! Ontzettend veel speeltuintjes, veldjes waar je kunt spelen en heel erg veel dieren!

Nadat Sarah een dutje had gedaan en ik alvast wat spullen had ingepakt, was het al bijna weer tijd om te gaan. Nog even eten en daarna de auto inpakken en weer helemaal terugrijden naar het noorden!

We hebben echt een geweldig weekend gehad en zijn enorm in de watten gelegd. Allereerst al met het prachtige huisje ( wat best wel even zeer deed hoor toen we weer naar huis moesten haha) maar ook met het heerlijke eten en het personeel dat er werkelijk alles aan deed om je een leuk weekend te bezorgen! Dat was echt iets dat ons beide opviel, de werknemers waren allemaal zo aardig en behulpzaam waren! Dat zie je niet vaak bij vakantieparken haha!

Ik kreeg van een paar mensen de vraag of Dierenbos een aanrader is ( en ik kreeg zelfs twee reacties dat mensen door mijn enthousiasme geboekt hadden! Hahaa!) en ik vind dat echt absoluut! Het is een ontzettend leuk park, er is genoeg te doen en de kinderen vinden het er geweldig! Dikke aanrader dus!

Vakantiepark Dierenbos, ontzettend bedankt dat we mochten komen! En wie weet tot een volgende keer!

Misschien vind je dit ook leuk

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.