Weekend Centerparcs Feb 2019.

by Tamara

Vorige week waren zowel mijn zoon Floris als ik jarig en dit besloten we te vieren met een weekend centerparcs. We hadden Floris al een aantal keren gevraagd wat hij nou voor zijn verjaardag wilde en hij bleef zeggen dat hij geen cadeautjes wilde, maar dat hij graag naar het vakantiepark met de kleine huisjes en het grote zwembad met de glijbaan wilde. Nouja, ik wist zelf ook niets te vragen voor mijn verjaardag, dus we besloten een weekend naar Centerparcs te gaan. We vertelden niet aan de kinderen en gingen als verrassing voor iedereen een weekendje weg! Wat we allemaal gedaan hebben? Dat vertel ik in deze blog!

Weekend Centerparcs Feb 2019.

Altijd als we naar Centerparcs gaan, gaan we naar hetzelfde park. Namelijk de Huttenheugte. We zijn al naar een heleboel andere parken geweest, maar we vinden deze het leukste, plus hij is het dichtste bij. Heel fijn! Haha! Floris had het er al tijden over dat hij zo ontzettend graag weer eens naar Centerparks wilde en toen hij het voor zijn verjaardag vroeg, besloten we maar gewoon te boeken! We boekten een huisje, vroegen of ze versiering wilden ophangen en de voorpret kon beginnen! Althans, voor Richard en mij, de kinderen wisten alleen dat we iets leuks gingen doen, maar verder niet. Op vrijdag pakten we snel de tassen in ( dat doe ik altijd last minute, weet niet waarom, maar dat werkt voor mij gewoon het fijnste.) en hup! We konden weg!

Eenmaal dara kwamen we erachter dat we onze toilettas met alle tandenborstels enzo vergeten waren. Handig joh hahah.

( Hieronder alle foto’s. Als je op de foto tikt zie je het bijschrift!)

onderweg!

Toen we er bijna waren zeiden we dat ze goed moesten opletten waar we waren en al snel zagen ze het! Ze waren zo blij!.

Eenmaal in het huisje bleken de slingers nog niet te hangen. Dat is wel een beetje jammer, maar goed,dan zelf maar even slingers ophangen!

uitzicht vanuit het huisje

We huren altijd een bolderkar voor de kinderen. Omdat we een zespersoons huisje nodig hebben, moeten we best wel een stukje lopen. Nu lukt ons dat wel, maar Maxim niet helaas. Daarom maar een karretje! Ook wel gezellig hahha!

Sarah had heeel erg veel last van haar door komende kiesjes. Hier sliep ze heel even, maar uiteindelijk was ze tot half 5 wakker. MOE!

Toen ik naar bed ging lag ze ineens zo! Haahah

Toen ik naar bed ging lag ze ineens zo! Haahah

verse broodjes aan de deur!

 

op Zaterdag kwamen mijn vader, stiefmoeder en zusje langs om onze verjaardagen te vieren. We zijn allemaal jarig in februari. Mijn zusje de derde, ik de 21ste, Floris de 22ste en mijn vader de 29ste.

Zusje moest huiswerk maken en ik ging nog even verder schrijven aan het nieuwe verhaal!

 

In de avond gingen we nog even zwemmen! Kennen jullie de serie alloo alloo? Ik moest even aan dat schilderij van The Fallen Madonna with the big boobies denken toen ik deze foto zag. Je kunt wel zien dat ik nog bv geef joh haahahhaha

Zondag! We hadden lekker geen buggy mee, dus Sarah zat in de Tula. Wat een aankoop dit ding joh. Hoe heb ik daar zo lang zonder gedaan?

 

Het is zo mooi op het park!

Toen ik even wat weg ging gooien stonden deze twee meisjes op me te wachten!

Ik zei nog zo tegen Richard, ze mag een KLEIN ijsje. Komt hij hier mee aanzetten! Hahahhaha

 

Ennnn weer naar huisss! 5 minuten hierna sliep iedereen behalve Sarah hahhah.

Dus dat was ons weekend alweer! De kinderen en wij hebben het superleuk gehad en we gaan zeker dit jaar nog een keertje!

 

Gaan jullie wel eens naar centerparcs? En welk park vind jij het mooiste?

Misschien vind je dit ook leuk

4 comments

Nienke 25 februari 2019 - 09:07

Wat leuk om jouw vader eens te zien! En die uitgetelde gezichten van de jongens op die laatste foto zijn ook goud waard!
Maar leuk dat het fijn was.
Wij zijn nog nooit naar centerparcs geweest.. haha, als één van de weinige Nederlanders waarschijnlijk!

Reply
Lisette 25 februari 2019 - 08:31

Wij gaan elk jaar een weekje met de familie dus opa, oma, tante, ooms, neefje en nichtjes. We zitten meestal in de Kempervennen daar heb je ook grote huisjes en we vinden het kinderbad hier erg leuk.
Laatst een weekend in de eemhof geweest, ook leuk, de kinderen vonden de wildwaterbaan hier het leukst maar met minder weer mis je toch het overdekte plaza, het meerdal vinden we ook fijn en erperheide zijn we ook een paar keer geweest.
Wij gaan dus meestal 2 a 3 keer per jaar naar centerparcs.

Reply
MarjonS 25 februari 2019 - 07:26

Onze kinderen vinden center Parcs ook leuk. We gaan meestal in nov/dec. Wij kiezen Erperheide in Peer. Voor ons half uurtje rijden, grote binnen speeltuin en fijn zwembad.
Leuk idee om dit voor jullie verjaardagen te doen.

Reply
Roxanne 25 februari 2019 - 06:51

Dat klinkt heerlijk! Wij kiezen eigenlijk meestal voor Landal. Ik vind de huisjes daar fijn en met kleine kinderen is zo’n groot zwembad met alles er omheen nog niet nodig. Maar een weekendje weg met z’n allen is zeker fijn.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.