Week 31! Zwangerschapsupdate!

by Tamara

Alweer een weekje om en een stapje dichter bij de geboorte van ons derde kindje! Dus het was weer tijd voor een zwangerschapsupdate! Nu er om me heen ineens veel kindjes geboren worden vind ik het toch wel heel spannend worden! Stiekem kan ik niet wachten tot juni!

image

Jullie hebben vast wel meegekregen dat het 1 grote ziekenboeg was hier in huis afgelopen week! Diarree en overgeef buien wisselden elkaar af en dat is werkelijk heel fijn als je als zwangere toch al een versterkt reukvermogen hebt. Gelukkig heeft alle ellende mij overgeslagen en lijkt iedereen gelukkig weer op te knappen.

Goed nieuws! Er kan begonnen worden met het kamertje! Gisteren zagen jullie al op Instagram dat ik ‘even’ het ledikant terug had gesleept naar de babykamer en Floris zijn bedje bij Maxim had neergezet. Het slapen ging gelukkig goed ( totdat Floris om 3 uur zijn bed onder spuugde) en Maxim vroeg alweer of ‘Flosje’ vannacht weer bij hem mocht slapen. Enige obstakel wat ik nu nog kan bedenken is het niet eens kunnen worden over de kleur! Haha!

31 weken zwanger!

31 weken zwanger!

Qua kwaaltjes gaat ook alles beter gelukkig! Nog steeds heel veel harde buiken en heeeeel erg moe. Maar de misselijkheid lijkt over! ( wedden dat nu ik dit typ het weer terugkomt?)

Ik ben tussen het typen van deze blog door ook aan het kijken naar geboortekaartjes en zal hier ook nog een blogje over schrijven, want echt… Ben ik nou veeleisend of zijn alle kaartjes gewoon verschrikkelijk? Haha!

Nou dit was mijn update! Tot volgende week! 😀

Misschien vind je dit ook leuk

6 comments

ministijl 4 april 2015 - 23:44

Spannend…….!

Reply
princessleianl 4 april 2015 - 00:04

Nee hoor niet veeleisend. Wij hebben ons kaartje ook zelf ontworpen. Ik heb er ook een blogje over geschreven : http://princess-leia.nl/budgettip-geboortekaartjes/ , je kan hem ook zelf ontwerpen. Mocht je niet handig zijn met dit soort programma’s dan kan ik het eventueel ook voor je doen, ik vraag er een symbolisch bedrag van €10,- euro voor ivm met de tijd die erin gaat zitten. Je hoeft alleen maar je wensen en kleuren door te geven en ik maak 2 kaartjes voor je!
Welke kleuren bekvechten jullie over dan? Liefsss

Reply
princessleianl 4 april 2015 - 11:39

2 voorbeelden bedoel ik dan haha.

Reply
Simonne 3 april 2015 - 22:01

Idd de reden waarom ook wij hem zelf hebben ontworpen 😉

Reply
Lieke 3 april 2015 - 15:51

Haha nee je bent niet veeleisend! Maar alle geboortekaartjes zijn gewoon niet mooi, daarom hebben wij hem ook zelf ontworpen! Zou hier binnenkort ook een post over plaatsen!

Succes ermee!

Liefs lieke

Reply
Tamara 3 april 2015 - 18:36

Leuk! Ben benieuwd!

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.