We zijn verhuisd!

by Tamara

Heeeeheee! Ja, het heeft heel erg lang geduurd voor er weer een update kwam! Niet zonder reden, want niet alleen waren we heel erg druk aan het verhuizen, mijn laptop oplader was ook nog eens spoooorloos! Maar goed, we hebben dus een heleboel gedaan, tijd voor een update! Kijken jullie mee?

Hoe ging de verhuizing?

Ik ben in mijn leven ongeveer tien keer verhuisd, waarvan de laatste keer tien jaar geleden naar ons eerste koophuisje was. Nu speel ik daarmee wel een beetje vals hoor. We gingen letterlijk naar de overkant van de straat hoefden dus alleen al die spullen ( wat niet echt veel waren) de straat over te tillen. Maar goed, tien jaar verder, vier kinderen gekregen en dus hadden we nu wat meer spullen. Ik zeg wat meer, maar het was wel meer dan dat! Haha! Tijdens de zwangerschap van Sarah heb ik al eens een grote schoonmaak gehouden. Er zijn toen echt mega veel spullen weggegaan en tijdens het inpakken afgelopen weken herhaalde zich dat nog. Hele tassen en vuilniszakken met spullen gingen weg. Maar goed, met vier kinderen heb je gewoon veel spullen denk ik, want er bleef nog genoeg over! Haha!

Maar goed, met inpakken alleen was je er nog niet. Want we hadden een heel huis dat geschilderd moest worden. Overal moesten vloeren liggen en dan hadden we nog vier kinderen die gezellig tussendoor huppelden. We.. Of nouja, Richard, had onze verhuisdeadine op Vrijdag 9 oktober gezet, omdat dan het internet over zou gaan. Dus binnen negen dagen streepten we bijna alles van ons lijstje af. Overdag werkten we ons in het zweet in het nieuwe huis en in de avond pakten we de laatste dingen in in het oude huis. Ohja en zorgen dat het niet overal complete chaos was, al wilde dat niet echt lukken.

Al met al hebben we het gered en ik moet zeggen dat ik daar wel blij mee ben hoor. Ik merkte dat we na een lange dag in ons nieuwe huis gewoon met tegenzin terug gingen naar ons oude plekje.  Oké, het nieuwe huis is nog niet af. We moeten de vloer in de woonkamer nog afmaken en daarna zijn de keuken en de hal aan de beurt. We moeten nog wat dingen schilderen en ohja.. Plinten. Die moeten ook nog overal. Komt allemaal goed.

Nu eerst maar wat foto’s.

Goed, jullie komen hier natuurlijk helemaal niet om over mijn gezeur te lezen! Dus daarom maar wat foto’s!

Proefje van de nieuwe vloer die binnen kwam!

Doorkijkje naar beneden vanaf de zoldertrap! Boven ligt overal deze vloer en ik vind hem zo mooi!

Hier lag de oude kleur vloer er nog in! We ( of nouja ik) wilden graag een groene muur in de woonkamer. Ik zal het even laten zien als het helemaal af is, maar het wordt echt heel mooi! Links op de muur komt nog een hele mooie behangprint van Kek Amsterdam

Deze print komt daar dus! Vind hem echt zo geweldig mooi!

 

Ik wilde eigenlijk voor één van deze twee kleuren gaan, tot ik op de muur bij de gamma een proef plankje zag hangen met een hele diepgroene kleur erop. Echt super mooi! Die kleur heet ‘kaarten’ en hoewel het kaartje totaal niet op die kleur leek, is het supermooi geworden!

Oude vloer eruit halen. De vloer was nog prima, maar we vonden hem zelf niet zo mooi. Dus hij werd er vakkundig uitgesloopt door Miep hier. Heb dagen last van mijn schouder gehad! Haha

 

Eerste stukje vloer ligt erin! Wat een klus! De eerste dag durfde ik bijna niet beneden te komen door al het gevloek! Haha! Maar toen Richard het eenmaal door had, lag het er eigenlijk zo in. Ik kreeg op instagram een heleboel vragen over de vloer, dus er komt nog een aparte blog over online!

Zo blij met ons mooie huis! Elke keer als ik wakker word kan ik bijna niet geloven dat dit allemaal echt van ons is!  Even voor de duidelijkheid, het zijn twee huizen. De rechterkant is van ons! 

eerste stuk vloer erin en de meeste meubels ook over! Er komt nog een nieuwe bank. In ons oude huis paste geen hoekbank en daarom hadden we deze. Maar goed, eerst maar even sparen, want onze spaarrekening vind deze verhuizing niet leuk! Hahahaha

laatste stukje vloer moet er nog in. Maar zooooo blij mee! Dit komt ook in de gang en in de keuken. Maar voor de keuken moeten we eerst nog bestellen. Zoveel voorraad was er niet.

Leuk hoor, koop je een groot huis zodat iedereen een slaapkamer heeft, slapen ze nog bij elkaar. Nee grapje. De bedden van de jongens zijn besteld, maar ze zijn er nog niet. Dus ze wilden nog even bij elkaar. Helemaal prima toch?

Zo! Dat was het weer! Ik hoop dat ik weer wat regelmatiger kan gaan bloggen, maar het is gewoon nog even heel erg druk hier! Het grootste deel van de verhuizing kun je volgen via Instagram ( @Themommydiaries_nl)

Fijne maandag!

Misschien vind je dit ook leuk

1 comment

Naomi 12 oktober 2020 - 11:07

Super leuk! Ziet er echt al heel gezellig uit en krijgt steeds meer vorm. Trots op jullie hoor, zo verdiend dit👏🏻

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.