Wat wij komende weken gaan doen met vier kinderen thuis.

by Tamara

Vorige week vertelde ik jullie al op instagram stories dat de school van mijn zoons had besloten de boel op slot te gooien. Mijn zoons zitten op het speciaal onderwijs en bij hun op school zitten heel erg veel risicogroepen. Ook komen er kinderen uit de hele provincie naar die school, waardoor je sneller besmet wordt. Nu baalde ik daar wel een beetje van, niet eens omdat ik het heel erg lastig vind voor mezelf, maar wel omdat ik het lastig vind voor hun. Ze houden van naar school gaan, ze hebben het daar heel erg leuk en ik vind het gewoon belangrijk dat ze dingen leren. Maar ik snap het besluit heel goed. Gisteravond volgde het besluit van de regering dat de rest van de scholen ook zouden sluiten. Dus, ik heb de komende weken vier kinderen in huis. Wat we dan allemaal gaan doen? Dat vertel ik in deze blog.

Wat de plannen waren.

Ergens is het wel een beetje zuur hoor. Ik was vorige week namelijk allemaal dingen aan het inslaan zodat ik volgende week kon beginnen met de kozijnen hier in huis. We hebben een aantal kozijnen die gerepareerd moeten worden en ik had nou juist bedacht dat komende week te gaan doen. Dat scheelt namelijk weer een beetje voor als we wel ooit een huis vinden enzo.. Haha! Er moeten in huis nog wat klusjes gebeuren en ik was al begonnen met wat dingen aan te pakken, zodat dat later weer scheelt. Maar goed, die plannen vallen nu een beetje in het water. Ook heb ik nog heel veel werk liggen, wilde ik heeeel graag deze maand eindelijk eens een boek afmaken en had ik nog meer plannen. Geen idee of dat nog allemaal lukt nu.

Wat we dan wel gaan doen.

Ik heb besloten dat we er maar het beste van maken. Maxim is de laatste tijd heel erg nieuwsgierig met dingen over geschiedenis enzo en daar kan ik hem als ubernerd gelukkig heel erg veel over vertellen. Verder oefenen we hier in huis sowieso al heel erg veel met rekenen en lezen en ik denk dat ik morgen bij de action even een kar vol met knutselspullen haal, zodat ze wat te doen hebben. Verder hebben we cupcakemix, een bos aan het einde van de straat en als niemand zin heeft om iets te doen, een hele stapel spelcomputers! Dus het komt vast allemaal goed!

Wat gaan jullie doen om deze weken door te komen?

Misschien vind je dit ook leuk

2 comments

Tineke 16 maart 2020 - 10:13

Veel naar buiten denk ik, lekker in de achtertuin spelen. Kan ik zelf meteen wat dingen in de tuin doen. Voor de rest ook spelletjes spelen, knutselen en wat in huis rommelen en me vooral niet te druk proberen te maken.

Reply
Eva 16 maart 2020 - 07:39

Koekjes bakken, zoutdeeg figuren, heb een zak cement liggen daar iets mee maken, lego dagen ben ik bang voor, knutsellen en verder zien we het wel. Veel tv is wel een kans van. Naar het strand. En grote opruim schoonmaak beurt houden.

Reply

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.